22 December.

Sorry för att jag aldrig skriver, men som sagt så har jag inget internet hemma. Fast å andra sidan har jag inte varit hemma på ett bra tag nu haha. Har varit hemma hos min syster. Frida var där och hälsade på :) Så vi stack ut och åkte på soppåsar i snön haha, kaaanske lägger in bilder på det sen haha! Just nu är jag hemma hos hjärtat, sova här till imorgon.

Var i stan innan idag, först med syrran o handla julklapp till vår pappa och sen träffa jag hjärtat så hjälpte han mig hitta julklapp till Frida. Till slut hitta jag en grej. Nu hoppas jag bara hon blir glad för den! Så nu är alla julklappar avklarade iallafall. SKÖNT!! Sen käkade jag & hjärtat kina buffe :) Sjuuukt gott! Billigt också 70 kr för buffe + läsk + kaffe! GOTT SOM FAN ;). Imorgon kvar..sen jul.. Men ärligt talat hade jag kunnat skippa julen. Känns inte så roligt och fira det mer. En massa som hänt som jag inte skriver här haha, jobbigt va?

Imorgon ska jag hem och hämta alla grejer till jul och sen ska jag hem till syrran och hennes sambo också sover jag där. Eftersom vi börjar fira julen direkt på Torsdag morgon, så jag måste sova där :)

Våran jul ;) haha.
* går upp vid 8 - Julfrukost!
* Efter det, öppna paketerna i julstrumporna :P .
* Kolla på polarexpressen .
* Klockan 15 - Kalle anka & Glögg!!
* Efter det är slut - JULMAT :D:D goooott ;)
* Öppna julklapparna :)
* Dricka och snacka...

SÅ gör vi VARJE år. Jag kan ju säga som så att jag är riktigt TRÖTT på "polarexpressen" hahahaha! Filmen är bra, men se den varje år... hahaha..

Iallafall så blir det att jag lägger upp en massa bilder så fort jag fått mitt internet hemma igen.. Bilder på mitt rum, Fridas & Min snödag :P , julafton och antagligen Nyår.

Nyår har jag ingen aning om vad jag ska göra dock. Blev inte det som var bestämt... Så får la se vad som händer!

Nu orkar jag inte skriva mer.. Svin trött är jag!

Tände ett ljus för min Farmor i kyrkan innan idag <3 Saknar henne fortfarande otroligt mycket!! :(

/Linda Malmquist

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback