Min dag idag haha

Vaknade 10 idag, helt yrvaken och svintrött. Men bestämde mig för att det va lika bra att gå upp för hade jag somnat igen så hade jag sovit bort hela dagen och det hade bara varit ångest. Så jag gick upp och drack kaffe och tog en cigg och kollade på våra bästa år. Nog världens tråkigaste serie haha. Kollade alltid på den serien när jag var typ 14 år och när jag kollade idag så har det typ inte hänt något alls på dessa 7 åren haha. Men det fanns inget annat på tv så va tvungen att kolla på det eftersom jag fortfarande inte har internet hemma.. Sen fixade jag håret, hade sovit med flätor så det var helt fluffigt haha. Blev inte riktigt som jag ville om man säger så. Så platt tången åkte fram. Sen fick jag sms från systern min, hon fråga om jag hade lust och komma hem till dom och umgås. Så jag gjorde ve mig och åkte sen hem till min syster. Sitter fortfarande hos min syster nu. Dom sover och jag sitter här och har tråkigt haha.

Imorgon ska jag hem till hjärtat och mysa, stanna där i några dagar. Finns inget bättre än att bara ligga och känna hans närhet och bara mysa och kolla på film eller någon serie. Kommer sakna det som fan när jag väl har flyttat till Köpenhamn, då vi bara kan ses på helgerna :( . Kommer va jobbigt som fan!

Börjar skolan om exakt 2 veckor nu. Så jag är lite sådär stressad om man säger så. Eftersom jag inte har fått mitt antagningsbevis och papper på skolperioden så har jag inte kunnat skicka in det till csn. Så nu är jag inte säker på om jag kommer få mitt csn i tid och får jag inte det så är det ett väldigt stort problem. Jag ska pendla i början då jag inte har fått något boende än så jag måste ha pendel kort som kostar ca 2800 kr för en månad tror jag och sen måste jag även ha kock kläder som säkert går på 2-3000 plus då pengar så jag kan klara mig med annat, cigg och sådant. Så om jag nu inte får pengarna i tid så vete fan vad jag ska göra. Jag har liksom ingen som jag kan låna flera tusen av. Är rädd att allt går åt helvete om jag nu inte får pengarna. Jeje, jag hoppas på det bästa! Någon gång kanske jag ska ha tur?

Om det nu blir så att jag inte kommer kunna gå utbildningen pågrund av pengarna så får jag ju helt enkelt fixa ett jobb eller något så snabbt som möjligt för jag är så fruktansvärt trött på att inte ha pengar och så. Eller så blir det att jag söker in på kock utbildningen här i Helsingborg en andra gång och ser om jag kanske kommer in denna gången. MEN nu hoppas jag ju på att slippa detta och kunna gå på den i Köpenhamn.

Nej nu ska jag snurra rundor lite till på internet och sen ska jag nanna kudden!

Kommer lite bilder. Så får ni se min nya hårfärg också :)

Klicka på bilderna för att få dom större!

Före & efter :P

Bilderna blev lite mongo men har inte orkat ta någon ny och denna bilden var den där min nya hårfärg syntes som mest :)

 

En bild på mig & mitt hjärta och den andra är bara en ego bild haha :P

 

My Love<3

LoveYou!

 

//Linda Malmquist


Atatataa :P

Vet inte riktigt vad jag ska skriva haha men tänkte att det var ett bra tag sen jag skrev sist. Så får väl komma på något att skriva.

Var på informationsmötet i Köpenhamn för ett tag sen. Gick väl bra. Men fattade typ hälften av vad dom sa haha. Har svårt för att fatta när dom pratar för snabbt på danska. Men kom iallafall fram till att jag ska ta grundförlopp på 40 veckor. Och sen ska jag gå i skolan i 3 år och 9 månader. Sen är man Kock :). Nu hoppas jag bara att jag inte ger upp för då kommer allt gå åt helvete. Detta är min sista chans till att bli något. Klarar jag inte detta så lär jag väl få jobba som telefonförsäljare eller något i resten av mitt liv och vem vill det haha. Så nej, jag har fan bestämt mig för att klara detta nu!

Det kommer däremot bli lite jobbigt i början eftersom jag är tvungen och pendla varje dag, fram och tillbaka. Och det tar ca 40 minuter att gå från tågstationen till skolan. Men då får jag iallafall motion ;). Nu hoppas jag bara att pengarna från CSN kommer in i god tid också annars blir det väldigt jobbigt. Då jag måste ha pendel kort och så och det kostar ju en del. Men det ska jag nog kunna lösa hoppas jag.

Imorgon ska jag färga håret, äntligen :). Så nu hoppas jag bara att det blir bra!

Kommer skriva mer blogg så fort jag skaffat mobilt bredband och så. För när jag väl sitter på tåget till köpenhamn varje dag i 1 timme och 40 minuter så kommer jag nog skriva en del :).

Usch va nervös jag är nu över skolan. Hoppas bara att jag lär mig danskan fort och att allt kommer gå bra. Och det skulle ju inte vara fel om det går några svenska människor i min klass :P . Jeje det ska nog gå bra. Istället för att sitta och tänka att jag inte kommer klara det så tänker jag hela tiden att jag kommer klara det och allt kommer gå bra. Sen har jag ju förstås min älskade pojkvän som puschar mig och säger att jag kommer klara det och det hjälper mycket!
//Linda Malmquist

4 Mars.

Sitter hemma hos hjärtat nu :) blir myskväll idag. Sen i helgen skulle vi tydligen dricka några öl för det ville hjärtat, så då blir det väl det. Var, när och hur vet jag inte haha men ja.

Bion igår var rent ut sagt SKIT! Filmen (alice i underlandet) var inte alls bra, vi såg den i 3D och det är första och sista gången jag gör det. Allt var för fan suddigt typ. Sen så hade dom precis fått filmen för det var premiär på den igår. Så det var fel på den så man såg bara halva texten för bioduken var för liten. Sen satt det ett miffo bakom mig som satt och sparka på min stol under hela filmen och det är det värsta jag vet. Hade lust och bara ta mina 3D glasögon och slänga dom i huvudet på henne, men det gjorde jag icke haha. Så ja, det kändes lite sådär som utslängda pengar på den jävla bion. Men sånt är livet!

På Måndag är det som sagt informationsmötet i Köpenhamn, jag har en del frågor till dom haha. Sen hoppas jag bara att jag fattar vad dom säger också! Måste fixa en jävla massa papper som jag ska skicka in till CSN nu innan den 31 Mars annars får jag inga pengar och då är det ju lite problem hehe. Nu hoppas jag bara att jag hittar till skolan på måndag också haha. Ska ha med min mamma HAHA. Hon ville så gärna följa med. Men det jobbiga är att hon är inte rolig att ha med på såna tillfälle för om vi inte skulle hitta direkt till skolan så lär hon bli stressad och jobbig och kommer då gå mig på nerverna haha. Hon tror inte jag kan hitta dit själv :P. Men det kan jag, för kunde jag hitta i göteborg när jag var där på intervju så kan jag hitta denna gången också. Det är inte så svårt att fråga någon bara haha, men det roliga är att mamma fattar inte danska alls om jag har rätt för mig. Jeje, får se hur det går :P.

Jag har gått ner några kilo nu iallafall :) så nu är jag nöjd med min vikt, nu ska man bara träna så man får fin platt mage ;) och lite annat haha. Väger 58 kg nu och vägde 64 innan. Så det är nice!

Nepps, nu orkar jag inte skriva mer.

/Linda Malmquist

Onsdag :)

Hade en hemsk dröm i natt :(. Skit jobbigt, för det var precis som om det hände på riktigt. Sen när jag vakna så var det precis som om det precis hade hänt så jag hade det fortfarande i huvudet typ. Svårt och förklara. Hatar att drömma såna drömmar. Vad jag drömde tänker jag inte skriva här haha. Men hemskt va det iallafall.

Just nu är jag hemma hos min syster fortfarande, sov här i natt ju. Har precis gosat lite med Emil :) Han är så söt! Skrattar hela tiden gör han! Ska på bio sen ikväll ju. Ska bli skit nice, men filmen har inte fått så bra betyg dock. Men skiter jag i, för bara för att de inte tycker om filmen så betyder det ju inte att jag inte kommer gilla den ;).

Nej nu ska jag ta en cigg och dricka lite mer kaffe sen blir det duschen och göra ve mig.


Lille Emil :)

//Linda Malmquist

Kan icke sova!

Eftersom jag inte kan sova så skriver jag igen. Vet inte vad jag ska skriva dock.. Jaja skriver om allt möjligt ;)

Om ni inte visste de, så är jag extremt klumpig. Har trillat 2 gånger idag haha. Först ramla jag ner i spagat när jag var på väg och möta min syrra och kekke från Linus haha. Måste sett jävligt roligt ut, men ont gjorde det :(. Sen var jag på väla med kekke och bytade ett spel och när vi skulle gå till bilen så ramla jag rätt fram och la mig nästan på magen på marken haha. Pinsamt de luxe. Så nu har jag ont i min tå haha.

Börjar bli riktigt nervös nu med utbildningen i Köpenhamn. Mest nervös över att jag inte ska fatta danskan. För då kommer allt gå åt helvete haha. Men försöker tänka positivt. Så får jag se hur det går.

Kommer fan inte på mer och skriva så jag får väl hitta på något annat att roa mig med så jag blir trött.

Snart 5 månader med hjärtat :) Känns hur bra som helst! Älskar dig<3

//Linda Malmquist

Tjingeling ;)

Jag vet jag inte skriver alls mycket längre nu. Hade kunnat skriva mer än jag gör men orkar inte :P. Så ni får stå ut med att jag skriver lite då och då. Kommer antagligen skriva mer sen när jag har internet hemma dock.

Är hemma hos min syster, hennes sambo och lille Emil nu. Varit här hela dagen typ. Vi ska se alice i underlandet imorgon i 3D. Sen efter så kanske jag ska hem till hjärtat eller så åker jag hem till honom på torsdag.

Jaja som ni märker så har jag absolut inget intressant att skriva haha. Ska till Köpenhamn på måndag, informationsmöte. Ska bli kul och se om jag fattar vad dom säger :P .

Bye bye 

//Linda Malmquist