Snart dax att drömma sig bort.


Nasse min katt och Gumman mammas katt :P

Ska jag snart gå
och lägga mig om ni inte fattade det när ni läste min rubrik haha. Ska bli skönt att sova! Vissa dagar är det sjukt tråkigt att behöva gå och lägga sig men sen ibland (som idag) så är det bara så underbart att få krypa under täcket och bara somna och drömma sig bort.

Imorgon börjar allvaret!!
Då jävlar smäller det ;), Och nu jävlar ska jag hålla mig till denna maten i MINST 2 veckor men helst 3. Får se hur det går. Men ska fan inte ge upp denna gången. Blir antagligen träning imorgon också eller så blir det på Torsdag. Beror helt och hållet på vilket humör jag är på när jag vaknar imorgon haha.

Denna veckan ser ut såhär:
Idag: 08.30-1200 Arbetssätt och Lärande , Träning.
Onsdag: 08.30-12.00 Arbetssätt och Lärande , (Träning?!).
Torsdag: 08.30-12.00 Arbetssätt och Lärande , Träna Dance om det finns platser.
Fredag: Självstudier (Lediga) , (Träning?!).
Lördag: Mys med hjärtat <3 .
Söndag: Mys med hjärtat & Träning.

Nästa vecka ser ut såhär:
Måndag: 13.00-15.30 Hygien
Tisdag: Självstudier , Träna Zumba om det finns plats, annars vanligt.
Onsdag: Gastronomi (vet ej vilken tid) , Träning.
Torsdag: Självstudier , Träning.
Fredag: 8.30-12.00 Hygien
Lördag: Mys med hjärtat <3
Söndag: Mys med hjärtat <3 , Träning.

Kommer bli jobbigt att få i mig frukost imorgon. Äter aldrig frukost, för jag tycker inte det är gott alls. Men va fan, vill man vara fin får man lida pin ;) eller..

Nej god natt folket!





Inte min dag idag.

Vaknade vid 6 tiden idag. Gick upp drack kaffe, duscha, sminkade mig och så vidare. När jag väl skulle fixa håret så insåg jag att klockan var 07.00 och min buss går 07.17 så då tänkte jag att då tar jag tåget 07.43 istället så kommer jag inte sent till skolan iheller. Jag gjorde ve det sista och till slut var klockan 07.40. Jag tog alla mina grejer och sprang till tåget (som ligger 2 minuter ifrån mig som tur är)...

...Jag kom fram och såg att hela stationen var fullproppad av skol ungdomar. "Gud va roligt" tänkte jag då (sarkastiskt menat). Tåget kom och alla gick på. När alla var på så var det så fullt så att man verkligen stod så närma varandra att om man hade rört sig så hade man trampat någon på tårna. Svettigt och varmt blev det och det stank parfym..

...I alla fall så kom vi fram till Knutpunkten. Hoppade på 2an som går till skolan, satt mig ner. Då kom det en utländsk gubbe på och satte sig såklart bredvid mig. Såklart så stank han svett så man höll på att kvävas. Var framme på skolan kvart över 8 så jag gick och satt mig i klassrummet. Lektionen var helt okej. Slutade vid 12 tiden och stack till stan där jag skulle träffa Sara för vi skulle träna idag...

...Hon kom en kvart efter och skulle då plocka upp sina nycklar. Då insåg hon att hon tappat dom när hon sprang till bussen.. Så det var bara att gå till busshållplatsen och ta 2an till planteringen och leta efter hennes nycklar. Efter en timmes letande gav vi upp och åkte tillbaka till stan och hämtade hennes träningskläder. Vi tränade och sen stack jag hem till min syster och lille Emil och drack kaffe, snackade och så. Då får jag ett samtal från Sara som ringer och säger "Duuu, jag hittade mina nycklar i min säng, dom hade ramlat ut ur jackan redan då". Så ja, det var en timmes onödigt letande efter hennes nycklar haha, Förvirrade Sara!

Ja det var hela min dag. Nu sitter jag hemma. Har precis ätit en hamburgar tallrik, det var gott kan jag säga :). Nu är det då så att jag var på OJ idag efter träningen och inhandlade en massa soppa och annat nyttigt. Som sagt så har ju jag och älsklingen en tävling som vi inte riktigt tagit på allvar någon av oss. Men nu jävlar ska jag ta det på allvar! Jag ska VINNA!! ;) Tävlingen ---> http://storyoflinda.blogg.se/2010/august/tavling-p-haha.html ..

Så nu i 2-3 veckor ska jag äta:

Frukost: Special-K flingor med fil eller 1 ägg och avokado.
Mellanmål: Frukt
Lunch: Sallad
Mellanmål: Frukt/nudlar
Middag: Soppa eller fisk/kyckling med sallad.

Sen blir det även MINST 4-5 dagars träning i veckan. Så får vi se om det funkar och om jag går ner i vikt ;) Håll nu tummarna att jag vinner hehe. För jag vill fan se min älskling ta ett dop i havet i Oktober. Han skryter HELAA tiden om att HAN kommer vinna och att JAG kommer få bada. Hade varit så sjukt kul och underbart att få vinna hahaha.

Nej nu ska jag göra uppgiften som vi har till imorgon. Och kanske även börja på den andra som vi har två veckor på oss att göra. Man känner nu att skolan har börjat och att orienteringsveckorna är över. Både skönt och jobbigt :).

Puss&Kram





Trött ..

God morgon.. Inte sovit speciellt bra i natt, vaknade hur många gånger som helst och kunde inte somna fråns klockan 12 typ. Men är inte överdrivet trött så det ska nog funka ändå :). Ska snart dra in i duschen och så vidare, sen blir det bussen 07.17 till skolan. Efter skolan blir det antagligen träning OM jag inte ska köra Zumba med Sara klockan 19.00 ikväll. Ska ringa Actic sen och se om det finns någon plats kvar till det.

Nu har jag inte tid mer.

TJINGELING !


Bakat kakor :)


MY Cookies ;)

Fick ett ryck för cirka en timme sen att jag skulle baka kakor. Har aldrig bakat vanliga kakor förr, utan har alltid varit sockerkaka eller muffins :P. Så jag stack iväg till ICA och inhandlade det som jag inte hade hemma. Sen satte jag igång. Det blev Choklad kakor. Jag är faktiskt rätt nöjd med dom, blev bra för att vara första gången i alla fall :).

Nu ska jag snart kolla fångarna på fortet sen blir det väl natti natti någon timme senare.


Tycker denna e rätt bra:

"Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin hood var en tjuv, Tarzan gick runt utan kläder och lekte med sin "apa", Snövit levde ihop med 7 män (den slampan), Pippi jagades av Soc och Emil söp sig full i unga år.. Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag har blivit!"

Nepps, nu blir det en kaka och mjölk :)
ByeBye



Another day in paradise?

Nää i paradiset är jag inte :P , tvärtemot haha. Sitter hemma nu och bara degar. Varit hos min älskling hela helgen och haft en underbar helg. Så nu är man hemma igen, inte speciellt spännande tycker jag. Lite sådär personliga problem har jag om man säger som så, som gör att jag inte vill vara hemma. Mer än så skriver jag inte här. Finns säkert personer som läser min blogg som inte ska ha med det att göra.

Imorgon är det skola igen 8.30. Rätt skönt ändå faktiskt. Trivs bra och så. Plus att jag kommer hemifrån några timmar haha. Nej nu ska ni inte tro att det är någor skit stort problem jag har för det är det inte. Bara lite sådär små tjafs och så.

Vet egentligen inte vad mer jag ska skriva just nu.

Så jag skiter i det haha! ;)


Bra helg :)

Även om helgen inte är slut så har den varit väldigt bra. IGÅR så tar jag och hjärtat hemma hos hans mor föräldrar och åt middag. Det blev grillad fisk & potatis sen blev det glass med varma bär :) jätteee gott!! Mycket trevlig kväll faktiskt! IDAG stack jag och hjärtat ner till stan och käka Kinabuffe där man även fick sushi :-) bilden där uppe är från då. Första gången jag smaka sushi, tyckte inte om allt men där va något som jag tyckte tar okej, men det blev mest biff med bambuskott för mig men hjärtat åt en massa sushi. Nu ligger vi hemma hos hjärtat igen och bara myser. Blir chips och dipp och serie hela kvällen. Har haft väldigt ont i magen hela dagen så det är skönt att bara ta det lugnt. Nu orkar jag inte skriva mer för nu har älsklingen läst klart sin tidning så nu ska vi mysa. Puss och kram /Linda malmquist

Hej hopp

Ligger hemma hos älsklingen och kollar film. Blev inget Sofiero för mig idag. Ska göra ve oss och sen käka middag hos hans mormor och morfar. Har inte tid att skriva mer. Mitt hjärta ska bli kock nu också :) puss och kram från Linda binda

Good morning!

Vaknade aldelles för sent idag. Så jag kommer minst en halvtimme sent till skolan. Egentligen känner jag inte för att åka alls haha men va fan, man måste ju. Sista dagen denna veckan som vi har lektion så då kanske man missar en massa om man inte går idag. Imorgon är det ju som sagt Sofiero som gäller.. Men nu är problemet att jag inte har en aning om vilken buss som går dit?! Någon som vet?? Jag har kollat på skånetrafiken och sånt med den sidan är ju helt fuckt up så det funka inte.

Efter skolan är det träning!! Har fan inte tränat på 2 veckor nu. Sjuk ångest! Så nu är det fan dags att sätta igång igen!! Ska träna med Sara :) Hon hade tydligen nytt schema så jag ska köra efter hennes tänkte jag. Sen blir det att möta Sandra i stan och ta en fika. Sen hem till min älskling och mysa. Imorgon efter Sofiero så blir det hem till älsklingen igen och sen är vi bjudna på middag hemma hos hans mormor & morfar :).

Nej nu har jag inte tid att skriva mer.. Stress de luxe haha..


Tjenixen

Skolan var som vanligt idag, orkar inte skriva en massa om vad vi gjorde och så vidare. Åt i alla fall lunch på rödbetan idag igen :) Blev biff lindström, stekt potatis och sallad idag, gottgott! Efter skolan träffade jag älsklingen min i stan sen åkte vi upp till väla och kolla efter mobil och till slut hittade jag en. Det blev en LG GT400. Kostade bara 1000 kr så det va nice, kollade i en annan affär sen och där kostade den 2000 kr ;). Det är kanske inte världens bästa mobil haha, men den har 5 mpx och det är med pekskärm så det räckte för mig..

Denna är det:


Det enda jag blev lite så där små sur över va att man inte fick med någon jävla USB kabel :/ Så hur fan ska jag kunna lägga in mina bilder på datorn?! Ångest de luxe, blir att jag får köpa en då. Sen fanns där ingen blixt på kameran iheller men jag hoppas det blir bra bilder ändå :). Jag försöker lära mig att använda den nu också haha. Jag kan ju säga att det går inte så bra än att skriva sms och så haha, inte van vid pekskärm fan. Men det löser sig, tar bara tio minuter att skicka ett sms.

Nej nu ska jag lägga mig och kolla tv. Skola imorgon igeeeen... Sen träning och sen hem en runda till Sandra och till slut hem till min älskling.

Puss&Kram


Guten morgen!


Idag är jag pigg, vaken och har vaknat på rätt sida haha. Sovit skit gott har jag för en gångs skull. Första natten på ett tag som jag inte vaknat en massa gånger på natten.

Ska aldelles strax dra in i duschen sen sminka mig och klä på mig, sen iväg till skolan. Börjar halv 9 ju. Efter skolan ska jag köpa mobil!! :) Hoppas nu jag hittar någon bra.

Imorgon är det skola igen sen efter det ska jag möta upp Sara och träna med henne och sen hem till Sandra & Emilio och fika lite :) .


Sandra & Emilio :)

Har inte tid mer nu..


God natt!

Sista inlägget för idag. Ska snart nanna kudden så man är pigg och hänger med på lektionen imorgon. Satt och räkna lite på pengarna denna månaden. Kom fram till att när alla skulder, internet, tanka mobil + att köpa en ny mobil för max 1500 kr så har jag cirka 3000 kvar att leka på i en månad :P. Kommer bli lite snålt denna månaden men va fan, måste ha ny mobil. Ska nog gå hur bra som helst. HOPPAS JAG haha.. Jaja får se hur det går.

Kanske ska sluta röka?? Så sparar man de pengarna ;)

Nej nu är det nattinatti för mig!


Videos på Lilla Emil :)

Min systerson <3









Ny mobil!

Nu är det så att jag tänkte köpa ny mobil imorgon. Känner att det behövs mer än en digitalkamera. Så kamera tar jag nästa månad. NU undrar jag bara om någon har något tips på vilken affär som har billigast/bäst utbud av mobiler?? Är ju inte stenrik haha så det blir att mobilen får kosta cirka 2000 max. Har ni något tips på någon bra mobil så skriv gärna det också! ;) Har haft mina dåliga köp mååånga gånger haha. Har nog haft 10 olika mobiler sen jag var 15.

Så denna gången vill jag ha någon bra. Vill ha med pekskärm och kamera med minst 3 mpx :)


Seg i huvet :P

Så sjukt seg jag är nu. Orkar knappt skriva blogg, men har inte något annat att göra så. Gick bra i skolan idag. Kändes lite roligare att va där idag då vi faktiskt gjorde något istället för att bara lyssna. Blev att vi fick va i grupper och göra lite övningar och så. Men nu efter det är man helt slut i huvudet haha. Man känner att det va ett bra tag sen man fick använda hjärnan så mycket hahaha! På Lunchen stack några av oss och käka på rödbetan. Blev Gravad lax med dillstuvad potatis. Riktigt gott faktiskt! Sen käka jag en negerbolle (ja jag säger negerbulle, för så heter det :P haha) och drack en cola för att man skulle piggna till. Slutade vid halv 3 idag.

När jag tog tåget från knutpunkten så satte det sig 2 fjortisbrudar och en gay kille bredvid mig. Dom satt och skrek över hela tåget, hoppa i sätena och stampa i golvet. Sjukt irriterad blev jag, inte något man vill sitta och lyssna på när man är helt slut i huvudet typ. Men som tur va så behövde jag bara stå ut med dom i 10 minuter haha.

Nu sitter jag hemma och tar det lugnt, dricker kaffe och röker. Mamma kommer hem vid 18 tiden. Så ska vi äta Räksmörgås och kräftor! GOTT! Blir ingen jätte middag idag. Känner att jag fortfarande är lite mätt efter lunchen. Annars händer det inte mer idag.

Imorgon är det skola som vanligt och sen när vi slutat så ska jag möta älsklingen min i stan och så ska vi till Siba vid väla och kolla kamera :) Hoppas nu jag hittar någon som inte är så dyr bara, har inte råd me så mycket. Då jag har skulder kvar haha.

Nej nu orkar jag inte skriva mer, blir tv ett tag nu och bara ligga och slappa!


Blöö.

Har vaknat på helt fel sida idag. Känner inte för någonting, hade bara velat krypa under täcket igen och bara sova hela dagen. Men nu kan man ju inte det! Måste ju sköta skolan som sagt. Kan inte bli som när jag skulle bli undersköterska. Detta är min sista chans till att kunna bli något och jag vet att om jag väl hade börjat skita i skolan en enda dag så hade det varit kört sen. Så jag får helt enkelt tvinga mig själv dit. Det är inte det att jag inte vill till skolan idag. Känner inte för någonting bara.. Man har ju dom dagarna också liksom. Jaja Skit i det nu haha. Sitter på bussen på väg till skolan nu i alla fall. Blir ingen träning efter skolan, känner inte för att träna. Så det får bli hemma träning. Så e det. Nej nu orkar jag inte skriva mer. Irriterande att man skulle behöva vakna med detta Skit humöret idag. Hejdå!

Tråkig dag..

Robbie, min syster & hennes sambos hund!

Idag har det inte hänt mycket alls kan jag säga. Har bara suttit hemma hos min syster och passat Emil några timmar. Sen kom jag hem vid 19 tiden och började med maten. Blev spaghetti & Köttfärsås, blev faktiskt skit gott! Sen började fångarna på fortet, sitter fortfarande och kollar på det, det är snart slut typ. Snart ska jag antagligen sova tänkte jag. Skola imorgon som sagt. Och om jag inte har helt fel för mig så ska vi ha någon kurs som är betygsättande.

Tisdag imorgon.. Tiden går fan skit snabbt, eller e det bara jag som tycker det!? Efter skolan så funderar jag på att sticka och träna, var ett BRA tag sen jag tränade sist. Känns inte speciellt bra kan jag säga. Så det kommer bli skit jobbigt att komma in i det igen. Men va fan, jag måste! Sen efter träningen så blir det hem och ta det lugnt.

På Onsdag får jag mitt csn igen :) NICE! Behövs nu kan jag säga, inga pengar kvar alls haha. Så då blir det nog att jag drar ner till stan efter skolan och hjärtat kanske hänger med. Så blir det kinabuffe ;) Gott! Sen tänkte jag köpa en digitalkamera, dom har billiga på Siba nu så tänkte dra dit en sväng och kolla kanske. Får se om jag orkar bara.
Nej nu orkar jag icke skriva mer, snart nanna kudden!

Puss&Kram



Bing bom eller nått..

Då har man gjort ve sig helt och så. Så nu kommer min syster och Emil och så ska vi äta bullar här sen hem till dom. Så nu har jag inte tid och skriva mer. Skriver ikväll!! :)

ME Today ;)


Jag vet bilderna är lite mongo ;) Men sån är jag haha.

Puss&Kram!


Lediga idag.

Gick upp halv 7 idag och började göra ve mig. När jag nästan var färdig så såg jag att jag fått ett sms från min lärare där det stod att vår lektion var inställd idag. Så jävla ångest att man gick upp så tidigt och stressade med att göra ve sig och sen bara är man ledig haha. Jaja det är ju sånt som händer ibland. Rätt skönt vi är lediga idag för jag har väldigt ont i magen. Fattar inte vad det är med min mage, den mår fan inte bra. Vissa dagar har jag såna otroliga magknip så jag nästan kan börja gråta. Måste kolla upp det snart!

Eftersom jag är
ledig idag så blir det att jag åker hem till syrran och är där ett tag, sen blir det hem igen. Imorgon är det ju skola igen och då får man va pigg och vaken ju :). På Fredag ska vi till Sofiero med skolan, så jag måste ta reda på vilken buss som går ut dit.

Nu ska jag försöka få i mig en macka.

HejHej!


Bzzz..

Jag har en väldigt irriterande fluga i mitt rum, som flyger runt mitt huvud exakt hela tiden. Så det enda jag hör är BZZZ! haha jag verkligen hatar flugor, tycker dom är sjukt äckliga och störiga :P.

Igår var jag på 25 års fest. Trevligt trevligt. Dock blev det aldelles för mycket dricka som vanligt. Så fort jag har börjat dricka så slutar jag inte fråns jag däckar. Så känner nu att det är slut med att dricka alkohol på ett jävligt bra tag. Kände idag också att jag hade ont i hela kroppen och jag har varit så sjukt bakis så det inte är sant! Usch.. Tog taxi hem från Linus idag, kände att jag inte orkade sitta på en buss i en timme hem när jag mådde som jag mådde. 230 kr kosta taxi jäveln, men det va det värt :D. Sen när jag kommit hem så beställde jag pizza! Gooott.. Även om jag knappt fick i mig något. Fan jag hatar att min bakfylla sitter i en hel dag. Orkar knappt äta, dricka, röka eller över huvud taget röra mig.

Imorgon är det skola som vanligt. Börjar klockan 9. Vad vi ska göra kommer jag inte ihåg, tror det va att vi skulle gå igenom alkohol grejs. Men inte säker.

Nej nu orkar jag inte skriva mer känner jag. Mår illa som fan!

GodNatt <3

Lite olika bilder..


Emil och jag


Kräftorna som jag och hjärtat åt i helgen :) Goott!
Det roliga var att precis när vi satt oss ner och skulle äta så bara kände
jag något som stänkte på min hand, jag kolla och då såg jag att en fågel
sketet mitt på bordet så det stänkte på hela min hand haha. Äckligt :P

Orkar inte lägga upp fler haha .


Myskväll

Sitter hemma hos linus och har frågesport med hans familj :) . Innan var vi nere på vägledningshuset och hjärtat skrev in sig på utbildning. Sen stack vi och åt vars två chesseburgare. Ikväll blir det mys med kräftor, vitlöks baugetter och vin. Bara jag och älsklingen :) . Annars händer inte mycket. Hejhej /linda malmquist

Torsdag idag då ja.

Har inte kunnat skriva blogg från nu, då mitt internet är slut. Jag har sånt internet som man tankar på som ett kontantkort om ni inte fatta det haha.. Nu sitter jag iaf på bussen påväg till skolan. Kommer bli sen då jag fick ta en senare buss för jag försov mig en halvtimme. Men kommer bara typ tio minuter sent om bussen kör som den ska. Efter skolan ska jag hem till syster min och passa emil några timmar :) och sen ska jag hem, packa och sen hem till min älskling. Vi är ju lediga imorgon så därför kan jag sova där idag också, nice! I helgen händer inte speciellt mycket, är rätt fattig nu haha så man kan inte hitta på så mö fråns jag får mina pengar på onsdag.. Igår va jag hemma hos min syster också, satt och snacka och lekte med emil lite. Han har börjat gå Skit mycket nu :), ser så Jävla söt ut när små barn börjar gå! Skriver kanske senare ikväll, nu ska jag sitta på bussen och drömma mig bort :-P. Puss och kram /linda malmquist

Tjofaderittan

Var på studiebesök med skolan idag som sagt. Va helt ok, dock lite drygt. Men tog bara en timme ;) så det var ju skönt. Sen efter vi slutat så fick jag schuss av min lärare till stan så tog jag bussen hem till min älskling, drack kaffe och kolla tv ett tag. Sen stack vi ner till vägledningshuset. Men som vanligt så har vi otur och där va ingen "vägledare" eller va fan det heter så vi ska dit igen på Fredag. Imorgon börjar vi halv 9 sen på Fredag är vi lediga, skööönt!

Har lite planer och så nu som jag har satt igång med. Vad det är vill jag inte skriva riktigt än haha. För jag vill inte säga för mycket om det sen inte blir som jag vill. Så det skriver jag mer om när det händer något ;). Men jag HOPPAS och håller tummarna till max.

Nu blir det kaffe, cigg, tv och bara slappa.

Puss&Kram


Drygt..

Då sitter man på bussen nu. Tar BARA en timme att åka ut till ättekulla, drygt de luxe.. Men sånt är livet. Hoppas nu att jag hittar också annars så vet jag inte vad jag ska göra. Men det löser sig nog :-P. Kom på nu att jag glömde mina tränings kläder hemma :/ , ångest! Jaja blir att träna hemma idag då istället. Tänker inte åka hem och hämta kläderna och sen åka buss till stan igen. Så kul är det inte att åka buss haha. Så blir träning imorgon istället. Nej nu orkar jag inte skriva mer. Puss&kram /Linda malmquist

God Morgon!

Vaknade redan 6 i morse sen kunde jag inte somna om igen, så jag gick upp. Börjar inte från tio och vi ska ut till ättekulla och gå på studiebesök på Saba eller va det heter. Så jävla drygt bara, för jag får ta bussen redan 8.21 och då är jag där en timme för tidigt. Men tar jag inte den så kommer jag en timme sent. Jag hatar att åka buss! Fan dags att fixa körkort snart så man sen kan köpa en bil och slippa sånt här krångel och skit! Jaja inget jag kan göra åt det nu. Jag har en timme på mig att hitta stället i alla fall haha! Nu kan man ju bara hoppas på att man inte ska va där i flera timmar. Men det kan ju inte ta mer än en, två timmar?! Får väl se..

Nu måste jag snabba
mig med att göra ve mig, var meningen att jag skulle tagit bussen 8.51 men den gick ju inte ändå ut dit så då blev det lite snabba bud i melerud haha.

Skriver ikväll!
Tjingeliiiiing :D


Sjukt uttråkad!

Sitter och glor rundor en massa på internet, är otroligt uttråkad! Finns fan inget att göra vid denna tiden och jag är inte speciellt trött och jag ska inte lägga mig fråns om 2 timmar typ. Så vad fan ska jag göra till dess :(. Tråkigt att va själv! Har i alla fall kollat lite på kläder online och så, hittade lite men inget speciellt så sket i att beställa hem något. För någon dag sedan beställde jag i alla fall hem en förstoring på ett foto på mig och hjärtat som jag ska rama in :).

Nej nu är jag rastlös så det blir väl att jag sätter på tvn tills jag ska sova..


Dags att skärpa sig!

Det va ju så att jag och älsklingen har en liten tävling om vem som går ner mest i vikt och så vidare till den 25 September, och det går inte speciellt bra om man säger som så. Jag har ätit en massa skit som jag inte ska äta och sen har jag knappt tränat någonting på en vecka nu. Så jag har typ fette ångest och lite små panik eftersom jag inte vill förlora ;) haha. Så nu jävlar är det fan dags att sätta i gång!! Tänkte att när jag får mina pengar nästa vecka så blir det bant mat och en massaaaa träning då såklart! Måste ju vinna över älsklingen ;). Han säger hela tiden att han kommer vinna och är så säker på att det kommer bli jag som doppar mig i havet i Oktober. SÅ därför hade jag bara velat vinna och få se han ta det jävla doppet haha. Vinner jag inte så blir jag arger :P .

Jag kom på innan idag att jag ibland inte tänker på vad som ploppar ur min mun. Det var så att jag stod och vänta på tåget, när det kom så ställde jag mig och vänta på folket som skulle gå av. Sen när jag väl skull gå på så kommer en kärring och tränger sig före mig så jag snubblar lite bakåt. Och ur min mun kom "SHIT har du BRÅTTOM ELLER???" , hon vände sig om och kollade snett och svarade "Ursäkta mig MEN det var faktiskt inte meningen". Sån jävla sur kärring haha. Ok, jag kanske inte skulle vräkt ur mig det så men ja. Sen när jag väl skulle av tåget igen så stod hon där och skulle av på samma hållplats som mig. Då väntade hon faktiskt tills jag gått av haha.

Imorgon är det studiebesök med skolan. Nu är jag frisk också. Eller ja frisk och frisk, det beror ju egentligen på hur man ser det, har aldrig varit helt frisk i huvet ;) haha skämt o sido. Vi börjar inte fråns klockan 10 så det är ju rätt skönt. Sen lär det ju inte ta flera timmar att vara där hoppas jag. Efter skolan bilr det träning och sen ner till vägledningshuset.

Nu blir det kaffe och glaaass!


Kan lika bra va där som här..

Nu har jag ätit och sminkat till mig lite. Blir att jag åker hem till älsklingen och sover där ändå. Känns som att jag lika bra kan ligga hemma hos honom och kolla film som om jag ligger här själv och gör det. Plus att om jag åker hem till honom så kommer jag ta det lugnt för då är jag inte rastlös, uttråkad och ensam. Finns fan inget värre än att vara ensam haha. Jag måste ha någon hos mig alltid :P , hade aldrig kunnat bo själv haha. Jag hade fått panik och ringt till alla tills någon kommit hem till mig! Tur man ska flytta ihop med älsklingen sen när det väl blir av.

Nepps, nu blire packa min väska och fara iväg!

Tjingeliiiiiiing! ;)

Me&Love!

Du är mitt allt hjärtat, lika förälskad i dig nu som jag var från början!




Pizzabullaaar :D

Som sagt så har jag varit sjuk idag och är det lite smått fortfarande. Däremot mår jag inte lika dåligt längre. Min huvudvärk är inte extrem mer och mitt illamående är inte lika jobbigt. Så är nog bättre till imorgon om jag har tur.

Det var ju meningen att jag skulle ta det lugnt och kolla film idag bara för jag va sjuk.. Men så blidde det inte haha! Jag kan verkligen inte bara ligga i min säng och ruttna helt själv, SÅ sjukt tråkigt. Så jag stack iväg till Ica och inhandla lite. Sen bakade jag sockerkaka med chokladbitar i (GOTT) och sen gjorde jag pizzabullar, även dom väldigt goda ;). Men det är ju JAG som har gjort dom så då är det ju klart det är gott haha.


Mina pizzabullar :D Goooooott!! haha..

Nu aldelles strax ska jag fixa middagen för idag, blir korv och makaroner. Orkar inte göra något annat :P.




Osminkad & Sjuk, guuud va snygg man är ;) *HAHA!


Ingen skola för mig idag.

Vaknade vid 9 idag med huvudvärk de luxe och illamående. Så det blev inget studiebesök för mig idag inte. Blir att man bara är hemma och tar det lugnt och slappar. Tänkte se vad jag har för VHS filmer sen, tror jag har lejonkungen så det blir nog att man tittar på den :). Älskar den filmen! Orkar inte göra så mycket idag, så fort jag reser mig och går så dunkar det i hela huvudet. Gick i alla fall till Ica och köpte två paket kräftor för de var billigt så kände att jag fick orka gå dit, men mer än så orkar jag icke! .. Imorgon är jag ledig från skolan så då har man tid att vila då också. Hoppas ju på att man kanske mår lite bättre imorgon så man kan dra ner snabbt till vägledningshuset så det blir av någon gång.

Hatar att vara sjuk. Jag blir så fruktansvärt rastlös av att bara ligga och vila. Hade jag inte varit så illamående så hade jag orkat gå till skolan och så vidare. Och då hade jag kunnat va med mitt hjärta också :( Men nu kan jag inte det. Kan och kan.. Jag hade säkert kunnat men jag känner att jag inte vågar sätta mig på en buss/tåg hem till honom för det är inte speciellt kul om jag bara skulle få för mig att spy rakt ut på bussen/tåget.

Nu ska jag sätta på en kopp kaffe och se om man kan dricka den utan att må illa..

Puss&Kram

//Linda Malmquist

Skjut mig..

..Mår inte alls bra, SUCK! Egentligen borde jag bara lägga mig och sova men det är tråkigt! Plus att lägger jag mig nu så kommer jag inte vakna från imorgon bitti och då kommer jag sova aldelles för länge och det pallar jag inte. Mitt illamående går fan inte bort, drygt som fan är det! jaja sånt e livet..

Imorgon är det studiebesök som jag skrev innan men nu är det så att jag har fan ingen aning om var det ligger :/ Så jag vete fan hur jag ska hitta dit :/ haha. Jaja får väl försöka på något sätt..

Ääh, lägger ner att försöka skriva blogg just nu. Är på skit humör och vet inte ens varför jag ens började skriva nu.. Men ja ni får nöja er med detta lilla inlägget haha. Kommer antagligen inte skriva mer idag. Inte lönt, har inget att skriva om ändå.


Man kan ju alltid få drömma och hoppas, eller..

//Linda Malmquist

Mår inte bra!

Sitter hemma och bara tar det lugnt. Kom hem vid fyra tiden. Mår inte alls bra, har riktig jävla huvudvärrk och sitter och kallsvettas och mår illa. Sjukt jobbigt! Inte speciellt kul att bli sjuk nu och missa skolan och så. Ska ju på studiebesök med skolan imorgon och om jag är sjuk så är det ju lite tråkigt att behöva missa det tycker jag. Men man kan ju hoppas att detta är över imorgon!

I Fredags så festade jag lite. Var kul och så men dagen efter är alltid jobbig haha. Hatar att vara bakfull. Men det är ju sånt man får ta om man ska festa :P. Sen på Lördagen så tog jag och älsklingen det lugnt bara.

Nu idag ska jag bara ta det lugnt och vila. Orkar knappt sitta vid datan, pågrund av min huvudvärk. Det riktigt dunkar i huvudet på mig och jag sitter och kallsvettas som en gris.

Skriver kanske senare om jag orkar, känner att det inte går att skriva nu då det snurrar i hela huvudet på mig.

Tjingeling!

//Linda Malmquist

Waka Waka!

Sitter hemma hos älsklingen nu, har precis klätt mig och sminkat färdigt mig för ikväll :). Blev att jag har på mig min svarta tunika med dödskalle på som jag köpte på festivalen :P också gråa leggings som jag låna av svärmor. Vi ska antagligen snart iväg tror jag i alla fall. Blir lite fest ikväll om ni inte förstått det än.

Nu ska jag dricka lite öl med min älskling för vi ska snart iväg som sagt..





//Linda Malmquist

Fredagen den 13de!

Inte lika seg idag som jag var igår. Däremot har jag fruktansvärd mensvärk :(, finns inget värre! Jaja, har proppat i mig två panodil så jag hoppas dom ska hjälpa snart! Sitter på bussen nu till skolan, blev lite sen idag.. Vet inte om det blir någon träning idag, har jag så ont i magen när jag slutar som jag har nu så kommer jag inte orka. Så då får det isåfall bli i helgen istället! Det löser sig.. Ska till vägledningshuset idag i alla fall, är så illa tvungen haha. Så jag får ha hur ont jag vill, för dit ska jag! Sen blir det hem till min älskling som sagt. Vet inte om jag kommer orka något speciellt ikväll i och med magen så det blir kanske att vi bara myser, men det e nice :-D. Inget mer att säga.. Puss&kram /Linda malmquist

Seg dag!

Har varit sjukt trött och allmänt seg i huvudet hela dagen. Antagligen pågrund av att man knappt sovit något och sen när man väl va i skolan så fick man sitta och lyssna och försöka ta in en massa i 2 och en halv timme. Sånt tar på mig rätt mycket. Då min hjärna inte är så stor så måste jag lyssna extra mycket HAHA! Efter skolan var jag som sagt hemma hos min syster, vi stack till coop och handla. Blev någon bulle och så som jag åt där eftersom jag inte ätit på hela dagen. Sen stack hon till jobb vid 16 tiden och jag stanna kvar med min älskade systerson Emil och myste framför tvn :). Fick lite små panik en liten stund dock, för han fick tag i min mobil och satte den i munnen och sen efter det så funkade den inte som den skulle. Men nu funkar den igen ;). Den mobilen har gått igenom mycket haha. Har inte lust att köpa någon ny nu iheller när man har lite andra planer.

Är hemma nu i alla fall, riktigt skönt att bara ligga i min säng och surfa runt lite på internet. Har precis ätit lite och nu sitter jag här och skriver blogg och sitter och spelar spel på facebook haha. Ska aldelles strax stänga ner datan tänkte jag, sätta på tvn och bara ligga och glo tv någon timme innan man somnar. Känner att jag behöver lite extra sömn inatt, ska ju kunna umgås med hjärtat imorgon utan att behöva somna som jag gjorde sist.

Imorgon är det skola igen som vanligt, börjar halv 9. Sen beroende på när vi slutar så ska jag kanske träna och sen blir det som sagt vägledningshuset med hjärtat. Så får man hoppas det går bra där! Sen blir det hem till honom och mysa och på kvällen så kanske vi ska iväg och umgås med någon. Inte säkert än dock, får se..

Nu har jag inget mer att skriva. Lägger in några bilder från dagen på mig, mina nya jeans ;) och på söta Emil.



Höööres!


Tråkigt åka buss!!!

Slutade för ungefär en halv timme sedan, så nu sitter jag på bussen på väg hem till min syster. Så ska vi gå och handla sen drar hon iväg till jobb och jag stannar kvar och passar busiga emil :). I skolan satt vi bara och lyssna på en snubbe från hrf i två och en halv timme, drygt de luxe haha. Men ja, man fick reda på rätt mycket, även om jag redan glömt hälften haha. Imorgon är det äntligen fredag igen :-D vet inte riktigt vad vi ska hitta på i helgen, får se. Men blir ingen fest och ingen utgång för det är jag för gammal för, hahahaha! Nej nu är jag snart framme. Hejsvejs /linda malmquist

Vill sova mer! :(

Jisses vad trött jag är! Gick upp halv 6 idag, känns som man inte sovit alls. Gick och la mig vid halv tolv men somnade inte fråns vid ett ungefär. Så har sovit i knappt 5 timmar för jag har vaknat hundra gånger. Fattar inte varför jag vaknar så vissa nätter, drygt som fan! Men finns inget att göra åt det, bara att bita ihop och se glad ut haha.

Har precis dushat
, så nu ska man fixa går och smink och sen klä på sig, sen är man ready to go ;). Blir nog ingen träning för mig idag. Känner att jag inte kommer orka när jag knappt har sovit, plus att jag ska passa Emil hela kvällen. Så det blir hemma träning efter jag passat klart honom.

Nepps, dax att fixa mig. Annars missar jag bussen sen och det vill jag inte. För då får jag inte vara med på lektionen om jag kommer efter nio haha.

Höreeeees :)

//Linda Malmquist


Dam ta dam!

Då har man nästan precis kommit hem. Har varit och tränat pilates med Marie mellan 18.30-19.30. Sen fick jag sitta och vänta på bussen i 30 minuter, sjukt drygt! Finns fan inget tråkigare än att sitta på en buss i 50 minuter hem.

Nu sitter jag i alla fall hemma, har precis ätit 3 mackor med makrill, blev min middag idag. Orkade inte göra något annat. Men makrill är gott så det funkade för idag.

Imorgon är det skola igen klockan 9.00. Ska få besök av HRF (hotell och restaurang facket). Sitta och lyssna på dom någon timme sen slutar man. Så då tänkte jag gå och träna en timme och sen ska jag hem till min syster och passa Emil till klockan 18 ungefär sen blir det hem och ta det lugnt igen.

Emil :) <3

På fredag är det skola igen, ingen aning om hur länge vi går då men det är väl bara någon timme sen ska jag träna och sen blir det vägledningshuset med älsklingen, sen antagligen hem till honom och mysa hela helgen.

jag och hjärtat har lite planer nu i September om allt går som det ska :) Vad, skriver jag icke än haha. Hemliis ;). Får ni veta om det blir något. Men jag HOPPAS! Hade varit super skönt och mysigt.

Nu ska jag röka sen sova, upp 5.30 imorgon.
Puss&Kram//Linda Malmquist


God eftermiddag :P

Sitter hemma hos älsklingen och väntar på att han ska vakna, fast snart väcker jag honom för det är tråkigt och sitta uppe själv haha. Igår bestämde jag och hjärtat oss för att vi skulle ha myskväll de luxe för vi varit tillsammans i 10 månader ;). Så det blev hemmagjord pizza (supergott), pringles och läsk :).. + en massa mys då. Fast sen blev jag sjukt trött så jag somna och sov i någon timme. Tror jag börjar bli lite små krasslig :( Vill dock inte bli sjuk nu, vill inte missa massa i skolan. Nej skriver senare när jag kommit hem ikväll .

Puss&kram //Linda Malmquist

I skolan

Kolla va nyttig jag är som dricker ramlösa istället för cola ;-) . nu börjar vi om tio minuter så får man se vad vi ska göra idag :)

10 Augusti :)

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 10 underbara månader <3
Älskar dig!


Nu är man helt färdig och ska aldelles strax gå till bussen, eller ja den går om en halvtimme typ. Ska bara borsta tänderna sen är jag färdig. Nu sitter jag och dricker mitt kalla kaffe och röker och tar det lugnt den sista tiden innan det är dags och dra iväg. Idag ska vi antagligen bara baka någonting och sen slutar vi kanske.. Efter jag slutat så ska jag träna om jag inte slutar så tidigt, slutar jag tidigt så blir det hem till hjärtat först och sen ner till stan och träna med Marie :). Tänkte att vi kanske skulle köra något pass. Ska kolla vad det finns för pass nu för det glömde jag igår.

Skriver kanske senare idag :)

Puss&Kram //Linda Malmquist

Svettig och trött haha

Såja, då har man tränat Zumba i 30 minuter. Svettig som en lök är jag haha. Men jag känner att det tog i magen som fan! Länge sen jag körde Zumba hemma, det är skit kul faktiskt och man känner att det hjälper. Dom ska börja med det på Actic så det blir att man kör det där sen också :) säkert roligare när man är en grupp som gör det, inte speciellt kul och stå på mitt rum själv haha. Fast då slipper någon se hur dum man ser ut hahaha!

Här är en liten video på zumba jag hittade på youtube, det är basic step. Inte det jag kör dock, mitt är jobbigare haha. Detta är bara så man ska lära sig grundstegen ju .


Nu ska jag in i duschen :)..

JUST DET, fick precis bilder från min älskling från när vi var på hans morfars kalas :) Så lägger upp de här nu :).





Byebye //Linda Malmquist





Mätt och uttråkad.


Då har man precis ätit, gottgott! Så nu är man mätt och belåten haha. Nu sitter jag och röker och tittar runt på internet efter dieter och sådant. Jag har bestämt mig att jag ska vinna över min älskling haha. Så har jag blivit medlem på en sida där man skriver in allt man ätit och så och ser hur många kalorier man fått i sig per dag. Idag har jag bara fått i mig 471 kcal och jag ska få i mig högst 1903 kcal per dag. Så det är nog för lite idag men det får va så. Ska träna snart också tänkte jag, köra antingen "zumba" eller "pilates". Eller så blir det bara en joggingtur. Något ska jag göra i alla fall.. Sen blir det en dusch, tv och sova. Hoppas man slutar lite tidigt imorgon så man kan träna och sen gå till väglednings huset i tid. Sen blir det hem till min älskling och sova där.

Bye// Linda Malmquist


Tävling :P haha

Då har jag och mitt hjärta bestämt att vi ska ha en liten tävling han och jag. Den går då ut på att vi ska se vem av oss som går ner mest i vikt (i mått och vikten). Vi har till den 25 September på oss. Så nu har vi tagit alla mått och vägt oss och svärmor är domare :) haha. Den som förlorar får straffet att ta ett dopp i havet i Oktober. SÅ jag hoppas verkligen att jag inte förlorar! Jag är en badkruka om man säger så haha. Så nu jävlar ska man träna varje dag och äta lite hahaha. Dock känner jag att jag har en rätt stor chans att förlora då min pojkvän har mer vilja och tålamod än vad jag har. Men jag ska iallafall försöka!

Våra mått och vikt nu:

Linus:
Vikt: 85.0 kg
Armar: 31.3 cm
Lår: 62.0 cm
Midja: 91.8 cm
Mage: 98.0 cm

Jag:
Vikt: 62.7 kg (gått upp 2 kilo!! Ångest haha)
Armar: 27.3 cm
Lår: 56.9 cm
Midja: 76.5 cm
Mage: 93.5

Skriver upp det är så ni vet vad vi har nu. Så får ni veta resultaten den 25 September. Vi får inte väga oss eller ta våra mått alls nu innan vi är färdiga så jag kan inte säga om jag gått ner eller inte under tiden. Ska även ta ett foto på den som förlorar när jag eller han tar vårt lilla dopp i havet haha så ni vet att vi inte fuskar ;) haha.

Ska försöka hitta något matschema som man kan följa så man går ner lite extra i vikt, jag vill fan inte förlora :( haha!

Nej nu ska jag snart äta, blir fisk och potatis. Sen blri det träna lite, duscha och sen gå och lägga mig. Skola imorgon halv 9 sen efter skolan blir det träning ;).

Ha det bra <3
//Linda Malmquist

Helt seg .

Igår drack jag lite med hjärtat och några andra. Va helt ok.. Dock så har jag märkt nu att "party linda" har försvunnit helt. Tycker inte alls det är speciellt kul att festa eller gå på fest mer. Kanske börjar bli gammal haha. Nej men jag tycker det är kul om man sitter typ max 6 st o dricker lite och så men inte annars. Ajja , nu orkar jag inte skriva mer. Helt seg, är nog lite sådär små Bakis haha. Skriver senare.

Jobbigt va

Då var man i skolan tjugo i tio. Satt och vänta till klockan tio, sen var det individuellt samtal. Fick reda på att på proven vi gjorde fick jag 20 av 28 på ordkunskap i svenska och på läsförståelsen hade jag bara ett fel :) så det är nice! Matten däremot gick åt skogen haha men det visste jag redan. Så det ska man få plugga lite.. Var klar med samtalet efter tio minuter, lönt haha. Så då åkte jag hem. Tog tåget 10.34 och var hemma kvart i elva. Och nu sitter jag och väntar på tåget till stan, ska ju till linus. Glömde mina ppiller hemma, därför fick jag åka hem om. Visste att jag hade glömt något :-P. Ikväll vet jag inte vad som händer än, får väl se vad vi vill göra. Ha det bra hej.

Jobbigt va

Då var man i skolan tjugo i tio. Satt och vänta till klockan tio, sen var det individuellt samtal. Fick reda på att på proven vi gjorde fick jag 20 av 28 på ordkunskap i svenska och på läsförståelsen hade jag bara ett fel :) så det är nice! Matten däremot gick åt skogen haha men det visste jag redan. Så det ska man få plugga lite.. Var klar med samtalet efter tio minuter, lönt haha. Så då åkte jag hem. Tog tåget 10.34 och var hemma kvart i elva. Och nu sitter jag och väntar på tåget till stan, ska ju till linus. Glömde mina ppiller hemma, därför fick jag åka hem om. Visste att jag hade glömt något :-P. Ikväll vet jag inte vad som händer än, får väl se vad vi vill göra. Ha det bra hej.

Sista sekunden.

Det var fan i sista sekunden att jag hann bussen. Bara för att jag skulle mata katterna.. Jag tänker aldrig ha något djur när jag väl flyttar hemifrån. Bara jobbigt! Fick springa till bussen som en get bara för detta haha. Så nu har man säkert glömt hälften av vad jag skulle ha med mig haha. Jaja sånt man får leva med ibland, sen å andra sidan så är jag väldigt förvirrad och glömsk så jag ska inte bara skylla på katterna haha. Jag har iaf mina pengar och mobil med mig och det är viktigast haha. Sen har man ju en hel väska med kläder och smink för man ska sova hos hjärtat hela helgen. Hatar verkligen att stressa, nu hann jag inte dricka allt mitt kaffe iheller haha. Plus jag har ingen kopp med mig så jag kan inte dricka på skolan :( . Ångest! Jaja huvudsaken är att jag hann bussen och har det viktigaste med mig :). Nu orkar jag inte skriva mer. Pussokram

Lite piggare nu.

Då har man duschat och druckit en kopp kaffe :) dock inte samtidigt haha! Läste en annan blogg där de hade skickat in "vem är..och sitt namn" till 118800 så jag var tvungen och testa...

Vem är Linda Malmquist?
Svaret jag fick:
Linda är en försynt härlig ung flicka som är så omtänksam mot sin familj och vänner att hon ofta glömmer bort sig själv. Hon är duktig i skolan och är skötsam som få. En riktig svärmorsdröm är vad hon är. Kanske inte den som sjunger högst på fester och brölar och för liv, men alla behöver inte vara det ju. En mycket sympatisk ung flicka med andra ord.

HAHAHA! Det enda som stämmer är väl att jag bryr mig mer om andra och tänker för lite på mig själv. Sen duktig i skolan vet jag inte än, har bara gått en vecka haha. Svärmorsdröm?! Nja, vete fan haha. Det får jag nog fråga älsklingens mamma innan jag skriver att jag är det haha. På fester, kan jag va lite högljud och visst fan sjunger jag med i musiken, kanske inte högst haha men ändå ;). Men men..

Nu ska jag göra ve mig ;) Tjingeling!

//Linda Malmquist

Idag är jag trött..

GOD MORGON!
Usch vad trött jag är just nu och inget kaffe har man iheller. Jo till EN liten kopp men jag vill ha mer än EN kopp haha. Så har inte orkat gå och sätta på kaffet. Men funderar på att göra det ändå, annars vaknar jag aldrig. Så jag gör det när jag skrevit färdigt här.

Idag ska jag äntligen få umgås med min älskling :) Känns helt underbart! Vet inte riktigt om det blir lite party party eller bara en film och myspys. Spelar ingen roll för mig, så länge jag är med min älskling så är jag nöjd! Blir att jag åker hem till honom direkt efter skolan vid halv elva. Då sover ju han men då ska jag gå upp och väcka honom :) hehe. Sen när han har vaknat till liv så ska vi ner i stan så ska han hjälpa mig hitta kläder och så.

Behöver verkligen ett par nya jeans eller två. Var på Väla med min syster igår och provade säkert 6-7 styckern olika par jeans. Det var ETT par som satt bra och var skit snygga, men då såklart så kostade dom 800 kr och jag tycker som så att varför slösa 800 kr på ETT Par jeans när jag kanske kommer hitta 2 par jeans idag för 800 kr. Så nej jag köpte inte dom. Men om jag inte hittar några alls idag så blir det ju att jag köper dom på måndag. Tänkte även hitta några tröjor/linne. Jag har verkligen inga snygga kläder nu. Allt är sletet och fult och jag är lite frustrerad varje dag jag ska hitta något att ta på mig haha. Jaja får väl se vad jag hittar idag. Hade varit nice om man hittat något att ha på sig ikväll om man nu ska partaja lite också. Kanske hittar man ett snyggt underklädes set också ;)

Nej nu ska jag fixa mitt kaffe och röka en cigg sen blir det duschen och göra ve mig. Skriver kanske senare!

ByeBye // Linda Malmquist

Love it!!

Då var man i skolan halv nio idag också, visst e jag duktig som kommer i tid varenda dag ;) haha. Slutade redan klockan 10 idag så jag tyckte det va lite smått onödigt att över huvud taget dra dit haha, men så är det nu i början av skolan. Så när vi slutade så tidigt så bestämde jag mig för att dra ner till stan och klippa mig. Så gick in på frisyrmakarna och frågade om de hade tid och det hade dom :). Så jag klippte mig och i början var jag ltie skeptisk och hade ångest haha. Men det är bara för att jag klippte typ av allt mitt hår haha. Men NU älskar jag det! Har även färgat det brunt. Jag är riktigt jävla nöjd och trivs som fan i det. Saknar inte mitt långa hår mer ;). Kommer nog ha det så här alltid nu haha. Tills jag tröttnar och hittar en annan frisyr. Men jag kan ju säga som så att jag är glad över att jag tog chansen att klippa det så kort som jag gjorde! Kunde inte blivit bättre :)

Såhär blev det...



Bye Bye!


LOVE MY HAIR!! <3<3 hahaha

//Linda Malmquist

På bussen..

Då sitter man på bussen på väg till skolan nu. Vaknade lite sent idag, klockan sex. Så därför har jag inte skrevit blogg från nu. Har ont i magen som fan, vet inte varför. Men det går väl över kan man hoppas. Efter skolan ska jag hem till min syster så ska jag passa emil några timmar tills frederik kommer hem. Sen blir det hem och äta lasagne och ta det lugnt. Börjar tio imorgon och slutar efter en halvtimme så det är nice. Plus att jag får träffa min älskling imorgon :-D . Nu har jag inget mer att skriva haha. Hejdå :) /linda malmquist

Back home.

Då är man hemma från väla igen, eller ja har varit det i en timme nu men ändå.
Hittade inga kläder alls, var fan inga snygga någonstans.
Alla jeans jag testade satt fullt i röven men snyggt på benen så fick lite små damp haha.
Det enda som jag blev nöjd över va att jag fick på mig ett par byxor i storleken
Small och ett par i 28 :) NICE!
Så det blir att man handlar kläder på Fredag istället om man hittar något då.
Hjärtat ska med mig då för han säger alltid ärligt vad som är snyggt och vad som sitter bra.
Till skillnad från min mamma som säger att allt sitter snyggt även om det sitter som en sopsäck hahaha!

Jag köpte i alla fall smink och ett par söta trosor.
Fast nu när jag testade trosorna så var dom inte söta alls haha, men dom kostade inte så mycket
så det är skit samma ;)
Testade mitt smink i alla fall och här e resultatet.
Dock en ful bild på mig men orkade inte ta om bilden haha.


ÄLSKAR MASCARAN :D

Här är allt jag köpte..


Puder, vässare, fondation, pads, ögonbryns penna, mascara, ögonskugga och trosorna.

Nu ska jag dricka mitt kaffe och äta vindruvor sen om en timme blir det sova!
Bara imorgon kvar sen på Fredag ska jag bara ha ett individuellt möte med läraren kl 10
och sen slutar jag och då ska jag hem till min älskling :D:D !!

Puss&Kram
//Linda Malmquist

Till Väla!

Nästan precis hemkommen. Fick mitt csn idag :) Nice! Så nu blir det en tripp till väla och lite shopping, om jag hittar något vill säga haha. Fick inte så mycket csn som jag trodde iheller så kan inte handla en massa som jag egentligen skulle haha. Men men sånt e livet. Får ju csn den 25 igen haha.

Skolan gick bra idag också. En jävla massa snack bara. Tycker det är lite jobbigt nu när det är orienterings veckor bara för då får man bara sitta och lyssna. Jag vill göra något! haha säger jag nu tills jag får alla läxor :P. Trivs skit bra i klassen i alla fall. Mycket trevligt folk.

Nej nu blir det väla, skriver sen igen ;)

//Linda Malmquist

Nu draaaaar jag :)

Såja då är man färdig :)
Nu drar jag aldelles strax iväg till skolan sen träning!!
Ha det nice


me today :)

Saknar dig Linus men SNART är det fredag och då är det MYS!
Älskar diiig <3

//Linda Malmquist

God morgon folket!

Pigg och vaken!! Vaknade vid 5 idag så gick upp och koka kaffe. Har precis duschat nu så nu sitter man här och skriver ett snabbt blogg inlägg, dricker kaffe och röker. Sen ska jag sminka mig och fixa håret och sen blir det iväg till skolan! Känner att jag kommit in lite i morgon rutinen nu. För just nu är jag hur pigg som helst. Sen att det är jobbigt de luxa att ta sig upp ur sängen när man vaknar är en annan sak haha. Efter skolan idag blir det träning och sen ska jag hem till syster och Emil och sitta där ett tag. Allt för att jag inte ska åka hem och somna efter skolan haha. För gör jag det så är allt katastrof haha. Nej nu ska jag fixa mig, skriver kanske ett litet inlägg innan jag åker om jag hinner (:

Puss&Kram //Linda Malmquist

Nu ska jag sova!

Blev ingen dusch nu ikväll, orkade inte.
Så det blir att man duschar imorgon bitti istället även om jag
hatar att duscha på morgonen.

Nu ska jag i alla fall sova och drömma om min älskade <3
Saknar dig och din närhet hjärtat.
I helgen är det bara du&jag!


Då är denna dagen snart slut..

Varit i skolan idag också. Gick upp halv 6 i morse och drack kaffe och röka min morgon cigg, sen gjorde jag ve mig och tjugo över 7 tog jag bussen till skolan. Dagen började med att vi alla fick presentera oss själva lite. Min presentation blev "Linda heter jag, 21 år, bor i ödåkra, gick aldrig gymnasie utan börja jobba som städerska på scandic och hoppade sen över till Servitris och hjälpte även till på lite andra ställe, slutade där för jag inte trivdes och sökte in på denna utbildningen, kom in och nu går jag här.." Kanske inte världens bästa presentation haha men va fan, inget mer att säga ju ;). Sen efter det hade vi en lite paus, så de flesta gick ut och rökade. Sen var det dags för prov i Matte, svenska och matlagning. Bara för att de ska se ungefär hur mycket vi kan och kommer ihåg och så. Svenskan gick bra, Matlagnings testet inte så bra för att de stod vissa ord på franska (maträtter på franska) som dom trodde man kunde haha men det kunde inte jag då OCH Matten.... HAHA ingen kommentar :P, jag är verkligen urkass på Matte. Jag kan ju plus, minus, gånger och delat med men resten kan kastas i havet haha. Var färdig med alla 5 prov vid 11 tiden så då fick jag gå hem.
När jag åkte från skolan stack jag direkt till träningen, visst e jag duktig ;) haha. Men blev bara styrketräning, klarade inte av att springa på löpbandet då jag inte ätit på hela dagen så när jag sprungit 5 minuter så snurrade det i hela huvudet. Men styrketräningen är ju bättre än inget. Efter träningen tänkte jag att jag skulle överraska hjärtat genom att åka hem till honom. Så jag satt mig på bussen hem till hjärtat och en hållplats innan jag var framme så ringde han och då fatta han ju att jag var på väg till honom, så det blev ingen surprise haha. Men jag fick iallafall pussas och kramas och prata med min älskling i någon timme :) Underbart!

När jag hade varit hos honom i cirka 2 timmar så skulle han träffa DK så de körde ner mig i stan och släppte mig där och så tog jag bussen hem till syster min för att jag inte ville åka hem. För att OM jag hade åkt hem så hade jag somnat direkt och det hade inte varit så bra eftersom jag inte hade somnat sen ikväll. Så bestämde mig för att besöka syster och Emil. Satt och pratade, åt en macka och gosa med Emil. Sen klockan 6 ungefär tog jag bussen hem, mamma satt på bussen så vi hade sällskap den lilla vägen hem haha.

Hoppade av på Ica och handla :) Fick en GLASS!! Gooooott.. Haha det är så att jag verkligen ÄLSKAR glass. Finns fan inget bättre. Sen gick vi hem och nu sitter jag hemma och dricker kaffe och ska aldelles strax äta middag sen blir det en dusch och sen nattinatti!

Trivs faktiskt jätte bra i skolan (än så länge haha). Har ju bara gått där i två dagar nu men det känns bra. Lärarna är trevliga och även de som går i min klass. Man har ju inte fått någon riktig kontakt med någon än, men man har stått och små pratat lite :). Imorgon ska vi prata om "Studieteknik och Arbets miljö". Nu är det dock så att det antagligen inte kommer bli så mycket pluggande de fyra första veckorna då de är orienteringsveckor så att man kommer in lite i utbildningen och så. Rätt skönt!

I helgen blir det mys med hjärtat och inget annat! Känns lite sådär små jobbigt och tråkigt att va utan han så många dagar i rad haha. Alla kanske tänker att det inte är många dagar (3-4 dagar). Men för mig är det eftersom vi annars har kunnat umgås varenda dag. Men man vänjer väl sig och sen så hinner man ju sakna varandra nu också när man är lite utan varandra. Det är dock vääääldigt tråkigt och ensamt att sova själv utan någon närhet och värme och ingen godnatt puss haha. Men sånt är livet. Om ett år när jag är färdig med utbildningen så kanske vi bor ihop och då blir det inga ensamma nätter mer :) !

Älskar mitt hjärta, underbart att få träffa dig idag <3

Nej nu har jag skrevit väldigt mycket haha. Tänkte kanske fixa ny header till min blogg då denna är väldigt gammal och tråkig, får se om jag orkar och hinner. Nu är det mat!!

Puss&Kram //Linda Malmquist

Gud va trött jag är haha

Då var man i skolan idag ja. Hittade direkt jag hoppade av bussen, då lernia låg precis över gatan haha, så det var inte så svårt att hitta. Var framme redan tjugo i tio så stod och väntade tills det kom en gubbe och kalla in oss. Sen fick vi träffa våra lärare, två kvinnor. Hur trevliga som helst. Vi gick igenom en massa som vi ska göra och så. OCH tydligen så har utbildningen blivit ett år, så nu blir det att man ska utbilda sig till kock :) Sjukt nice! Det som är bra också är att man får låna alla böcker, kläder och knivar så man behöver inte köpa någonting, mer pengar till kläädeeeeer! haha.. Slutade vid halv 1 idag så då åkte jag hem till syrran och hjälpte mamma passa Emil. Så har precis kommit hem nu och väntar på att maten ska bli färdig. Är svin hungrig. Sen efter det blir det NATTI NATTI! Kommer somna rätt snabbt om man säger så, men det är ju bra för man ska upp halv 6 imorgon, börjar klockan halv 9. Kan ju hoppas på att mina csn pengar är på kontot snart också ;) hade varit nice de luxe haha.

Nej nu orkar jag inte skriva mer. Kommer knappt ihåg vad jag skrevit, helt sjukt seg i huvudet är jag.

Sen nu de närmsta dagarna så kommer jag antagligen inte skriva blogg då mitt internet går ut ikväll om någon timme bara :( ÅNGEST haha. Så kan inte ladda på det fråns jag får mitt csn. Så så e det :P haha.

ByeBye


Gud va pigg jag ser ut :P haha!

Hååee, saknar min älskade Linus redan haha. Orka va utan dig till på Fredag, ÅNGEST! :P Just nu vill jag bara krypa in i din famn och bara mysa! :( <3

//Linda Malmquist

GodMorgon!

Vaknade klockan sju i morse, ingen väckarklocka utan bara vakna av mig själv. Så jag gick upp och drack kaffe. Nu sitter jag och väntar på att min plattång ska bli varm sen efter det ska jag klä på mig. Har redan duschat, sminkat mig och så. Ska ta bussen tio i nio så är jag framme vid tjugo i tio. Så har jag en kvart på mig att hitta stället. Man kan ju hoppas på att där e någon man kan fråga om var lernia ligger. Drygt att dom flytta lernia för innan låg det tjugo minuter från mig. Men men sånt e livet ;). Jag e inte nervös eller någonting, kommer gå hur bra som helst. Bara lite orolig att jag ska komma sent för jag inte vet var exakt det ligger. Men det löser sig. Nu är min plattång varm så nu ska jag fixa håret.

:) Ha det nice!

//Linda Malmquist

Skola imorgon

Ja då börjar äntligen min utbildning imorgon. Skönt att äntligen få något att göra :). Börjar klockan tio så ska aldelles strax sova. Har suttit och kollat runt på kläder online nu hur länge som helst. Har hittat saker men har blivit sån snål haha så vill inte köpa något typ haha. Och jag som sa innan att när jag får mitt csn så ska jag köpa ed hardy som då går på minst 1000 kr. Men inte fan kan jag köpa en klänning för 300 haha. Snål de luxe. Blir i alla fall inget ed hardy denna månaden. Ska redan köpa en massa andra viktiga saker som till exempel..
* Mobil
* Digitalkamera
* Massa smink
* Hudvårds grejs
* Plattång
* Skyldig folk pengar ;)
* Kläder
* Böcker till skolan?!

Ja och en massa annat antagligen haha. Så det blir en del jag ska köpa denna månaden. Tur man får dubbelt csn hahaha.

Nej nu blir det sängen för mig annars kommer jag aldrig upp !

NattiNatti <3