Trötta mig.

Blev ingen praktik idag inte.. Vaknade och hade svin ont i magen, så fick springa ut på toa. Mer detaljerat behöver jag inte skriva haha, ni fattar nog ändå. Så nu är man dålig i magen också. Är det inte magkatar så är det alltid något annat. Varför kan man inte bara få vara helt frisk en endaste dag? Usch va trött man blir på detta. Kul om jag får sämre betyg från praktiken nu för att jag varit dålig. Det är ju inte speciellt skoj. Men vad ska man göra. Kan ju inte springa på praktiken när jag är dålig i magen. Det går ju inte, sen får man inte det iheller, pågrund av smittorisk.
Nej nu ska jag dricka kaffe och tycka synd om mig själv. Sitter här och magen bullrar och gör ont. :(

Ullared shoppingen.

Usch va slut jag är nu. Huvudvärk, sleten och mina ögon gör ont. Sov nog för lite i natt! Blev ju bara 5 timmar då man skulle ställa fram klock jävlen haha. Men ja. Allt gick bra på Ullared i alla fall. Vi var framme typ halv 9 och där va knappt något folk alls, sjukt skönt! Gick rundor inne på Gekås i ungefär 2 timmar om jag har rätt för mig. Handlade för 1097 kr där inne. Sen gick vi lite där ute och kolla i sko outliet, väskor, MQ och annat. Hittade 2 tröjor på MQ som jag snart visar.. Eller ja skit samma, lika bra jag lägger upp bilderna nu och berättar var jag köpte skiten och så haha :P. Så here it comes..


På denna bilden:
1. En röd kruka som jag istället använder som godisskål haha :P kostade 49.90 kr på blomsterlandet. (Godiset gick på 31 kr ifall ni ville veta det haha, rätt fult ändå att utanför godisaffären så står det "lösgodis 2.95 kr hg sen när man kommer in så kostar det 5.95 kr hg. Men ja, billigt ändå.)
2. Svarta söta figuren haha. Hjärtat och jag köpte den tillsammans. Kommer inte ihåg vad den kosta. Hjärtat som betala den.
3. Tavla med 3 hjärta - 60 kr och två stycken love grejer - 50 kr st tror jag. Älskar tavlan! <3
4. Bilderna längst ner är två fat som hjärtat köpte, skit fina! Kommer inte ihåg vad de kostade, men typ 100-120 kr för båda kanske.


1. Nopps, har inte köpt en laptop ;) haha. Men jag har däremot köpt "laptop skin", ni ser det lila med en fjäriiil på. Kosta 49.95 kr. Dock var det lite för litet för min laptop.. Men skit i det ;) snyggare än vanligt, tråkigt svart.
2. Längst ner - ett par datorhögtalare. Hjärtat köpte dom, tror dom kosta ca 60 kr?!


1. Söta, sköna pyjamas byxor :) kosta - 59.95 kr. Och jaaa jag vet att man ser min bleka mage hahaha, men det får ni leva med.
2. Tjocka mys strumpor - 2 par för 29.90 kr. (ja jag har bleka ben med ;) haha)
3. 7 par strumpor, en för varje veckodag - 49.95 kr. Och två par leggings kosta - 29.95 kr st.

1. Två stycken choklad ankor, som Emil och Lisa ska få :) - 15.90 för båda.
2. Liten spegel till syrran, eftersom jag vet att hennes är sönder och hon behöver en ;) - 7.95 kr.
3. Hundgodis till Bobbsan (syrrans & hennes sambos hund) 6.95 kr.
4. 3 par strumpor till mamma - 24.95 kr.
5. Tröjan längst till vänster är till söta Lisa - 49.95 kr. De andra två är till Emil - den i mitten "pike tröjan" kosta 30 kr och den till höger kosta 49.95 kr.
6. Spjälsängs skydd till min syster kommande pojke. Kostade 99 kr, men sen när jag kolla igenom mitt kvitto så såg jag att hon slagit in den fel och jag fått den för 19.95 kr ;) Nice va haha.
(Visst är jag världens bästa moster/syster/dotter som ger dom paket ;) hahaha)


1. Bad salt - 15.95 kr.
Mini Spegel - 9.95 kr.
Armband - 24.95 kr.
Små klämor - 6.95 kr.
Hårklämma - 13 kr.
Smink grejs - 8 kr.
Plåster - 15 kr.
2. Tvål - 17 kr.
Rakhyvel - 40 kr.
Kattleksak - 10 kr.
3. Väska - 99 kr.
Plånbok - 99 kr.


äääh pallar inte mer.. Ni ser vad det e haha. Sjukt sleten e jag. Orkar inte skriva ett ord mer...


På Ullared.

Japps nu är vi i full fart och handlar! Detta är självklart ett tidsinställt inlägg om ni inte fatta det haha. Förhoppningsvis så har vi tur så att vi inte trängs med en miljon människor. Skriver när jag kommer hem och visar vad jag handlat. Tjingeling! :)

på väg.

Gud va trött man va när jag vakna vid 6. Ni har väl inte glömt ställa fram klockan en timme? Så nu fick man sova en timme mindre.. Sitter iaf i bilen med hjärtat och hans päron. Har åkt ungefär i en timme nu så vi är väl framme om cirka en halv timme. Ullared here i come!! Haha. Hoppas du man hittar en massa :) . Skriver när jag kommer hem. Tjingeliiiiing

Bilder ..

Lägger in några bilder bara :)
TVN:



Och nu.. Jag va uttråkad så jag tänkte att jag skulle göra ett litet "bildspel" eller va fan man ska kalla det. Hur jag ser ut utan smink och sen efter steg för steg ;).


1.helt utan smink och skit.


2. Lite puder och täckstift.

3. Rouge, ögonskugga och mascara på satt.

4. + löshår.. DONE!

Bus unge.

Mosters buse! :)

Nu är jag glad! :D

Har inte träffats på 1½ år. Hon har varit i Australien.
Saknat min Frida som fan!
Äntligen kommer hon hem!!
Wiiii.

Guten morgen!

Vaknade vid 10 idag, lagom tid att vakna på en lördag tycker jag. Hjärtat ligger fortfarande och sover här i sängen. Tänkte väcka han snart :).
Underbart väder ute! Man blit tusen gånger piggare och gladare när det är solsken ute istället för en massa snö och skit. Nu ska jag ner och röka och se om där e kaffe filter så man kan koka kaffe! Annars får jag dra och handla det. Klarar mig inte utan morgon kaffet, får jag inget så dör jag.
Skriver senare. Kommer lägga upp bild på tvn och så också. Älskar vår nya tv :) Wunderbar!
Tjingeling

Jag glömde..

Har ju blivit en riktig tradera nörd nu också haha. Svärmors fel! Fy fy henne ;). Så jag hittade ett par Ed hardy skor, love it. Budet börja på 300 kr, JAG VANN dom för 330 kr! Sjukt nice.. Så skor stryckes från Ullared också hahaha. Här är dom i alla fall.

Visst e dom nice!

Dålig uppdatering.. jag vet.

Har inte bloggat på ett bra tag nu, dåligt av mig ;). Haha nej men jag har inte haft tiden eller orken för det. Är så himla trött varje dag efter praktiken så jag går rätt hem och lägger mig framför ett avsnitt av BB sen kollar jag lite på internet och så. Har tänkt många gånger att jag ska blogga men sen känner jag bara "neeeej jag pallar inte" :P. Så nu jävlar!

Idag var jag inte på praktiken, magen som inte ville som jag ville. Jävlans magkattar! Att den aldrig kan försvinna.. Jag har dock inte lika mycket magkattar som jag hade innan, inte lika ofta. Det är ju skönt! Så istället för praktiken så har jag degat och sen såg svärmor en tv i tidningen 32 tums för 2200 kr!! Så vi ringde Linus killkompis (eller ja, linus ringde, inte båda två haha) så stack vi ut till elgiganten.. Där var den självklart slut. Då körde vi ut till Löddeköpinge och där hade dom 2 kvar :D Så vi fick vår jävla tv haha. Käkade mcdonalds när vi var där också, gott gott. Sen när vi åkte hem så skulle jonny tanka, då smet jag in och köpte en glass haha. Köpte den nya magnum med hasselnöt. Sjuuuukt god! Namnamnam ;) haha. Sen nu har jag precis storstädat vårat rum. Ska moppa också bara, men kan inte göra det än för toan är ockuperad och moppen står där inne. Hjärtat är och handlar nått xbox360 spel vi ska roa oss med ikväll med några öl. Blir fin fint detta!
Skriver senare, toan blev ledig ;).
Kommer lägga upp biler på tvn också. Just det, hitta en laptop väska + mus för 199 kronor på elgiganten också, Kanon! Så nu kan jag strycka det från Ullared listan ;). På söndag åker vi, tjohooo!
Tjingeling.

God natt!

Yes i am a kiosk mongo ;) haha.
Min kudde smakar kanske gott haha.
HAHA visst ser jag läskig ut!
Onda ögat.
Guda va torr humor jag har. Tror jag börjar bli lite smått trött haha.
Nej sov så gott folket.
God natt <3
Och nej jag är inte speciellt snygg på bilderna haha, osminkad, trött och allmänt knäpp i huvudet. Men vem fan orkar sminka sig och göra ve sig på varenda bild man tar? ;). Jag vågar i alla fall bjuda på bilder där jag ser ut som en knast haha.
-------------------------------------------------------------------------------------------
I'm beautiful in my way,
cause god makes no mistakes,
I'm on the right track baby,
I was born this way.


Shopping lista , Ullared.

Det här är vad jag skrevit upp än så länge, som jag ska handla på söndag :D. Kan bli mer men kan också bli mindre. Inte säkert jag kommer köpa allt jag skrevit upp!
- Skor.
- Shampo&Balsam.
- Bh&Trosor.
- Mys strumpor.
- Huv tröja.
- Leggings.
- Smink.
- Tandborste :P.
- Tunika.
- Bikini.
- Linnen.
- Väska.
- Leksak till mina syster barn.
- Kjol?!
- Laptop bord & väska.
- Mysbyxor :D.
- Block och pennor.
- Träningskläder.
- Tavla?!
- Smycken.
- Klämor.
- Ram.
- Pyjamas byxor.
- Lampa.
- Xbox 360 spel.
- Parfym.
- Plånbok.
Ja det var väl allt än så länge :D. Vill dit NU! haha. Nej nu ska jag in i duschen, sen kolla BB (bigbrother för er som inte fatta det ;)), sen blir det nya ullared avsnittet! Sen sovaaaa :). Upp tidigt imorgon IGEN. Suck, jobbigt.
Hej hopp!

plugghäst?

..Nej det är jag verkligen inte. Jag har fan bara gjort en halv sida på hela jävla dagen än så länge. Jag har ingen vilja alls till att sitta och skriva på mitt jävla projekt skit. Nog det tråkigaste vi har gjort på hela denna tiden. Hittar knappt något om skiten iheller. Plus att jag fastnar med att göra annat hela tiden. Fan va drygt irriterad jag är nu. Jag känner inte alls för detta asså. Har bara lust och spy på detta arbetet.. Har lust och skita i det. Men det kan man ju inte för man måste göra detta skit pisset, sen ska skiten redovisas också. GUD va ROLIGT! Hata teori.
Nej nu ska jag sitta och sura vidare och försöka få något gjort.

blöööööööööööööö


Saker jag ser fram emot just nu.

1. Ullared.
Känns som det var hundra år sen man var där sist haha. Men ja, det är väl cirka 2-3 år sedan. De senaste gångerna jag varit där har jag aldrig haft så mycket pengar som jag velat så har inte kunnat handla så mycket. Men denna gången har jag så jag klarar mig :). Kommer ha cirka 2000 kr att handla för, sen kanske det blir lite mindre eller lite mer. Blir alltid så himla sugen på att åka dit när man ser programet haha. Så nu ska vi äntligen dit om exakt en vecka.
2. Blir moster igen.
Japps, i Juni blir man moster igen. Min syster ska ju få en liten pojke till. Älskar barn och älskar att vara moster. Är ju lite tråkigt att min ena syster bor i Borås så jag träffar inte min syster dotter så ofta. Så då blir det att man träffar min lille syster son Emil oftare och nu kommer där ju snart en till som man kommer träffa mycket. Ska bli hur kul som helst :)
3. Utbildningen är klar.
Gud va skönt det kommer vara den sista veckan av utbildningen när man bara känner att nu är det bara EN vecka kvar av utbildningen sen är jag fan och mig utbildad till kock. Och för en gångs skull så har jag slutfört en utbildning och behöver aldrig någonsin igen sitta och plugga så mycket! Kommer vara otroligt skönt. Fram till Augusti sen är jag fri!!! ;)
4. Sommaren.
Vem ser inte fram emot sommaren egentligen? Varmt och skönt och ingen jävla snö! Kan inte bli bättre. Sen ska man ju hitta på lite saker i sommar också. Även om jag inte kommer kunna göra hur mycket som helst pågrund av utbildningen och jag har ju praktik nästan hela sommaren. Kommer bli att man åker till Liseberg och bakken antagligen. Sen kanske vi ska ut med Linus kill kompis på hans båt.
5. Krogbowling.
Som jag skrev i mitt förra inlägg så ska vi på krogbowling den 3 April med jobbet. Kommer säkert bli skit kul. Hoppas bara mitt lag vinner ;) Annars blir jag arg haha.


Lite halvt bakis.

Igår satt jag och hjärtat hemma hos Set med Adrian, Snicky, Rille och några andra. Satt och körde öl spel, drack och snacka. Va helt okej kväll. Men både jag och hjärtat var väldigt trötta tidigt. Så det blev att vi gick hem vid 2 tiden. Kanske inte så tidigt ändå men ja. När vi kom hem så kolla vi ett avsnitt veronica mars och sen somna vi.

Idag händer det inte allt för mycket. Jag har som vanligt dragit ut på mitt pluggande så jag har en hel del att göra idag :/ usch. Ska snart sätta igång med skiten. Fy fan vad det är tråkigt med teori.. Ska bli underbart när utbildningen är klar och man kan börja söka jobb! Ska fira den dagen jag har klarat utbildningen.

Snackade med min pappa över skype igår, han sitter i Thailand med sin sambo.. Vad hade man inte gjort för att sitta där liksom haha. Sjukt nice hade det varit och slippa Sverige i någon vecka. Är så himla trött på att vara på samma ställe hela tiden. Men ja, blir kanske att jag och Linus åker dit och firar vår 2 års dag i Oktober. Om vi har sparat ihop pengar till det vill säga. Får väl se hur det blir. Men jag hoppas inte för mycket.

Nu är det dags för mig att sluta skriva blogg :P, ska vakna till lite till och sen är det bara att sätta igång med plugget. SUCK! Praktik imorgon också som vanligt. Bara 2 veckor kvar där nu. Sen är det en vecka i skolan och sen är det praktik igen. Skönt med praktik så man slipper ha så mycket teori.

Just det, har ju glömt säga att den 3 April så är det krogbowling :) Det är med croupier gänget och en massa andra, blir bjuden på bowlingen och mat tror jag. Skit kul! Älskar att bowla. Så det ser jag fram emot. Sen ser jag ännu mer fram emot Ullared nästa Söndag :D, bara en vecka till dess!! Wiii. Haha..

Bild från när vi grilla igår :)

Precis ätit.

Såja, då har man precis ätit :) gott var det! Nu ska vi strax dra iväg till Set. Så vi höres. Bjuder på en bild från när vi grilla haha :p.

På bättre humör.

Sorry för mitt sura inlägg innan haha. Var lite tjafs bara. Men det har löst sig nu.. Har precis varit i stan och handlat lite. Blir grillad hamburgare idag :) Gottgott! Sen ikväll kanske vi ska över till Set och Emelina, ta någon öl och umgås. Underbart väder ute, man blir glad och positiv av solen :) i alla fall jag. Nu ska jag vänta på att hjärtat ska resa sin röv från sin data stol så vi kan äta.
Tjingeling.

Rolig start på denna dagen.

Gud va helvetes rolig start på denna lördagen. Kunde ju inte blivit bättre.... (ironi) Nu har jag inte lust till något mer. Fattar inte ens varför jag skriver blogg. Har inget att skriva. För jag har inte gjort ett skit! HEJDÅ

Alltid något fel.

Jag är så himla trött och sur på livet just nu.. Eller nej ska inte överdriva. Jag är inte trött på mitt liv, verkligen inte. Bara sjukt irriterad över att det alltid ska vara något som är fel när det gäller mig. Har jag inte ont i magen så är jag sjuk på något annat sätt. Nu är det då så att jag under kanske 3-4 år har haft hårsäcksinflammation. Vilket tydligen är väldigt normalt och lätt att få.. Däremot är det inte speciellt kul eller skönt att ha det. Just nu har jag en på benet som gör sjukt ont, kan knappt gå. Jag kommer inte beskriva hur det ser ut och så vidare haha, för det kanske finns folk som tycker det är äckligt. Men vill ni veta mer om det så googla skiten. I alla fall.. har varit hos doktorn för det för ungefär ett år sen, han gav mig penecillin tror jag det var, vilket inte hjälpte. Jag var där en gång till, då sa han till mig att jag bara skulle ta på alsolsprit på det och inte pela! Men jo visst. Nu i flera år har jag suttit och duttat på den jävla alsolspriten och inte fan går skiten bort! Och inte pela?? Jo men visst, testa gå med det då. Går ju för fan inte att låta det vara, för det gör så fruktansvärt ont när jag går. OCH om ni nu söker på det på google, så nej min grej ser inte ut som på bilderna haha. Så äckligt är det inte :P. Haha nu skiter jag i vilket, jag säger vad det är. Det är som en stor finne typ, fast mer som en böld. Kan vara stor eller liten och så vidare. I den lilla bölden samlas det en massa gott gott hahaha! Nej men ni fattar nog nu. Den jag har på benet är läkt ett tag, sen helt plötsligt så är skiten där igen. Jag kan ju för fan inte gå med detta mer nu. Hur snyggt är det på sommaren när man ligger i bikini, ligga där med en jävla böld på benet haha. Nej fan va arg jag är över detta! Ska fan ringa doktor jävlen någon dag och säga att dom får göra något åt det. Säger dom då att jag ska dutta på lite alsolsprit så kastar jag något i huvudet på honom! Kan inte ens ha jeans iheller, för det skaver något fruktansvärt.

Nu skiter vi i bölden tycker jag haha. Blir bara mer irriterad ju mer jag tänker på det. Inte för att det är så lätt att glömma, när man knappt kan GÅ! Jaja.. Slut med det nu... Var på praktiken idag, vaknade tio minuter innan min buss gick i morse. Kolla på klockan och hoppa upp ur sängen, tog på mig, borsta tänderna och håret (med samma borste hahaha, skoja) sen sprang jag iväg till bussen. And yes, jag hann! Snabbe arne eller vad.. Idag har jag gjort ungefär samma sak som jag gjort de andra dagarna.. Städat, stekt en massa, haft hand om mat beställningarna, hackat, skivat, strimmlat, kokat... osv! Slutade vid 16 tiden, och nu är jag hemma och surar över min böld hahaha. Blir myskväll med min älskling idag <3. Hade varit såååå gott med vin, men nu är man fattig så det går ju icke :(

2 av de som jobbar på min praktik plats undra om jag ville med dom ut till sundspärlan idag och kolla lasse stefans. Men man har ju inga pengar så.. Plus att jag och Linus ska va hundvakter idag, lite elakt att lämna hjärtat hemma själv och tråka, eller?.
Nej nu orkar jag inte skriva mer!

En liten promenix.

Jag och älsklingen gick ut och gick en runda efter maten. Tog en del bilder, bjuder på några.

Min söta lila fis :P haha.

Nått grejs, kommer inte ihåg vad linus sa att det va haha.

Fin himmel :), våren är på g och de e NICE!

HAHA mitt hjärta har också en harry potter stav nu Sarah ;)

Puss bild :)

Vi hitta en fågelholk, det är det senaste ;) haha.

Japps, det var alla jag orkade lägga upp. Tar ju hundra år för en endaste bild att laddas upp.

Dags att ta det på allvar.

Igår åt jag:
Frukost- 2 grova mackor med ägg, kopp kaffe.
Lunch- halv tallrik sallad, 2 små skivor oxbringa, kopp kaffe.
Och sen drack jag bara vatten och äpple juice light.
Var inte hungrig mer sen på kvällen så blev inte mer mat.
Idag:
Frukost- kopp kaffe.
Middag- Blir antagligen biff lindström med morröter och sallad.

Så nu har jag äntligen börjat ta tag i att inte äta en massa skit. Jag har försökt hålla mig borta kolhydrater så mycket som möjligt. Men jag vet redan nu att jag kommer äta det någon gång. Men jag ska skippa det så ofta jag kan. Ska ta mycket sallad till maten istället för potatis, pasta och så vidare. Jag kan ju säga redan nu att jag är inte speciellt förtjust i att äta sallad och ännu mindre när jag inte har någon dressing på. Men va fan, någon gång får man ju tänka lite på att vill jag gå ner i vikt och kanske se lite sådär halv snygg ut till sommaren eller vill jag fortsätta fläska i mig en massa skit och gå upp kilo efter kilo och inte ens vilja gå på stranden för jag skäms.. Jag vet dock att hur jag än gör så kommer jag inte ha den kroppen jag vill till sommaren. Men jag kanske är en god bit på vägen om jag fortsätter som jag gör nu. För ungefär 2 veckor sedan vägde jag så mycket som 67 kilo och det var då jag insåg att det inte kunde fortsätta mer. Nu väger jag 65.2 kilo. Det som irriterar mig är ju att om jag verkligen hade kört på som fan sen jag fick mitt träningskort i Augusti förra året så hade jag säkert redan nu haft snygg kropp. Men ja, lite sent att tänka på det nu. Så nu får jag köra om igen kan man säga.

Den 27 Mars blir det antagligen Ullared om det inte blir ändringar som jag inte hoppas. Ska bli riktigt nice. Har velat åka dit nu ett bra tag men har inte riktigt haft pengar till det och sen har man inte haft någon som kunnat köra dit iheller. Sätta mig på en buss full med pensionärer och stressa inne på ullared gör jag inte. Då skiter jag hellre i det haha. Men nu jävlar :) Har sagt att jag inte får handla för mer än 2000 kr. Men ja, blir det lite mer så gör det inget ;).

Nu ska jag kolla klart big brother och dricka kaffe. Sen blir det kanske att gå ut och gå en promenad i det fina vädret. Lite tråkigt att det blåser så mycket bara men riktigt skönt med solsken!
Ha det bra, tjingeling.

Ny outfit.

Var med mamma i stan och fika igår, gick och kolla lite i affärer. Så fick jag detta :)
T-shirt - Mint store (söderpunkten) REA 99 kr.
Skärpet har jag köpt sedan innan på HM.
Vet dock att skärpet år rosa och inte matchar haha, men har bara det :P
Samma igen.
Strumpbyxorna kommer från ÅHLENS 99 kr

jag tycker det är snyggare om man har ett litet skärp till. Men det tycker inte mitt hjärta :P. Jag har sett många ute som inte har skärp till och det är tydligen mode att ha utan. Men jag tycker det ser ut som ett stort nattlinne om man inte har det haha. Bara jag som tycker så kanske?!

Börjar vänja mig.

Tjofaderittan! Ligger hemma och degar just nu och väntar på att Linus bror ska vrålla efter pannkakor haha. Det är så att jag fjäskar för att han ska köra mig till Ullared ;). Det funkar tydligen för om jag gör pannkakor till honom idag så åker vi den 27/3 :) YEAH!! Längtar :D .

Gick bra på praktiken idag som vanligt, fick ha hand om mat beställningarna och det gick bra. Lite kul att få göra det istället för att alltid bara stå och hacka, strimla och skiva en massa. Gjorde ju det också men inte bara. Slutade vid 20 i 3 för jag var tvungen att gå lite tidigare. Skulle va på lasarettet halv 4 och kolla min mage. Nu vet jag vad problemet är i alla fall. Dock inget jag vill skriva här, men kan säga att det handlar om att jag inte får min mens som jag ska och har mag smärtor. Kul och veta va? haha. Men ja, det enda jag behöver göra är att börja äta rätt och börja motionera så är problemet förhoppningsvis borta sen. Så nu är jag så illa tvungen att börja träna och sluta äta en massa skit för annars kanske det blir värre.

Mycket annat har inte hänt idag, ska väl kolla serier sen och sen tidigt i säng som vanligt. Har börjat vänja mig vid att gå upp klockan 6 nu varje morgon så det är ju skönt. Fast min första tanke när jag vaknar är ändå "fan helvetes skit morgon, jag vill sovaaa" hahaha. Men det går över efter en halvtimme ;). Nu ska jag kolla big brother, så jag förhoppningsvis hinner se det innan jag ska börja med pannkakorna. Juuust det, glömde säga att jag faktiskt varit duktig med maten idag. Blev en halv grov bulle med ägg till frukost, sallad utan dressing till lunch och en liten portion thai wok till middag. Mer har jag icke ätit :) Nu ska jag bara hålla det också, så jag går ner i vikt och skiten försvinner. Blir ju dock en pannkaka eller 2 sen hahah men UTAN glass. Så så e det.. Träning imorgon efter man fikat med mamma efter praktiken. Nu jävlar ska jag försöka träna varenda dag efter praktiken.

När man ändå är så pigg och uppe i varv efter praktiken så får man ju passa på att dra ner direkt till träningen och köra en timme eller mer. För om man åker hem om och sätter sig och tar en kopp kaffe så sunkar man ihop och blir trött och då vet jag att jag kommer skita i att dra ner och träna. Så nu jävlar blir det att ta med träningskläder till praktiken varje morgon. Tänkte träna varje dag förutom lördag och söndag. Nu ska jag bara hålla det denna gången också! ;). Men nu när jag fick de provsvaren som jag fick på lasarettet så kommer jag nog följa det lite mer. Vill ju inte att det ska bli värre som sagt..
Nej nu säger jag tack och adjö!
BTW.. Sorry för jag inte lagt upp någon jobb outfit :P hann aldrig ta någon bild i lördags. Får bli nästa gång, i promise!


Mitt första Croupier pass igår.

Ja igår hade jag som sagt mitt första arbets pass på Crom. Började 21.00 och slutade 03.30. Det gick faktiskt bättre än jag trodde, gjorde bara ETT fel på hela kvällen och det var mot slutet när jag började bli trött i huvudet. Jag kan ju dock erkänna att jag var sjukt nervös i början när jag precis hade satt mig och 2 stycken skulle komma och spela. Mina händer skaka så jag kunde knappt dela ut korten haha. Fattar inte varför jag va så nervös :/ men det gick över efter ett litet tag, sen var det inga problem. Korten flög lite hit och dit ibland haha. Men annars va det helt ok. Så jag är nöjd och belåten hahaha! Inga otrevliga människor iheller så det var ju himla skönt. Rätt kul och jobba med det ändå, mest när det kommer folk som snackar och skojar med en. Mycket trevligt. Var en snubbe som ville bjuda mig på en redbull vodka haha, hade varit himla gott men jag svarade med att jag inte får dricka på arbetstid :P. Sen var där en annan som fråga om jag var singel, svarade med att nej det är jag inte. Tio minuter senare så ville han växla in en tjuga till två 10 marker så sa han samtidigt "kan jag få dit nummer också". Hahaha hur ding kan man va? Jag hade precis sagt att jag hade pojkvän.. Men ja, sånt man får stå ut med haha. Men ja, jag trivs riktigt bra i alla fall. Jobbade ju även med Sara, så det var rätt skönt, så hon kunde hjälpa mig med avslutningen. Jävla krångel haha. Men ja, jag kan det väl halft nu.. Idag blir det lugnt. Är lite små irriterad över att jag vakna klockan 16 idag, på min enda lediga dag så vill man ju ta vara på tiden.. Men så blidde det inte. Nu hade jag tänkt kolla rundor om det finns någon film att se, sen ska jag ta en dusch. Tidig säng idag, praktik imorgon :( haha.
Tjingeling!

Kent om hej hopp.:
Fan va snygg bloggen har blivit. :)
Svar: Tack Kent :) Inte färdig än dock.


hej hopp.

Har precis sminkat mig, plattat håret och så. Så nu ska man snart iväg till Ödåkra, hem till mamma och äta där och så innan jag ska jobba ikväll/inatt. Hoppas jag är pigg hela natten haha. Vaknade vid 12 idag så det ska nog inte vara några problem. Kan man ju bara hoppas på att det är så många dryga människor som spelar ;). jaja, nu ska jag packa. Är ni på Crom så kom fram och säg hej :), sitter vid black jack bordet heeeeela kvällen haha.
Tjingeling.
Såhär ser jag ut just nu ;) haha.
Ska försöka komma ihåg o ta en bild på min jobb outfit ikväll.
Så lägger jag in den imorgon isåfall.
Nu blir det en cigg med Hjärtat sen drar jag iväääg! Fick reda på att jag ska jobba med Sara ikväll :) Kul!
Kan hon hjälpa mig med avslutningen hahaha . Sjukt jobbigt haha.

gäsp.

Somnade för två timmar sen och sov fram till nu. Är sjukt sleten varenda dag efter praktiken så det är rätt skönt att få sova ut lite. Tur jag inte jobba ikväll, hade nog somnat på black jack bordet haha. Nej men man hade nog piggnat till om man jobbat. I alla fall.. Vakna ju precis och egentligen känns det nästan som att man kunde sovit vidare. Man har ju ändå inget och göra. Sitta och glo rundor på internet är inget som roar mig, ingen film finns det, min pojkvän spelar sitt sketna spel.. Guuuuud va fucking rolig kväll jag har!! Irriterad och uttråkad är vad jag är, känns nästan som om det hade varit roligare och jobba än och sitta här och glo som ett ålahuve! Nej nu skiter jag i detta.. Nu ska jag fortsätta ha min roliga FREDAG. min enda lediga dag också gör man inte ett skit.. KUUUUUUL!

Seg.

Hemma nu efter praktiken, gick bra idag också. Haha så förrvirad jag var i morse. Stod och vänta på bussen när det kom en bil och ställde sig och vinka och tuta. Jag bara tänkte "fan e det för ett pucko?" Så kom jag på att det var Linua pappa hahahha :P. Så fick skjuts till praktiken idag :). Blev inget jobb ikväll/inatt, rätt skönt för jag e super seg och känner att det är skönt med en hemma kväll med lite vin. Ska ju jobba imorgon ändå så. Annars har det inte hänt något speciellt. Skriver kanske senare. Tjingeling.

Sista inlägget för idag.

Sådär ja, nyduschad och fin :). Så nu sitter jag och väntar på att min älskling ska bli färdig med sitt spel, så ska vi mysa lite innan jag ska sova. Upp klockan 6 som vanligt imorgon bitti ju. Usch, har inte alls vant mig att gå upp så tidigt än. Vete fan men jag tror aldrig att jag kommer vänja mig vid det iheller. Jag har aldrig någonsin varit någon morgon människa. Är alltid sur och tvär när jag vaknar så tidigt haha. Men ja, det är väl lika bra att vänja sig nu, för det lär ju bli så när man väl börjat jobba om jag inte får kvällsjobb vill säga. Men annars är det bara att bita ihop. Slutar väl som vanligt vid 15 tiden imorgon, sen blir det hem och sova en stund. Undrar om jag ska få jobba imorgon eller inte?! Isåfall hoppas jag på att det blir stinsen för dom stänger redan 01.00 och då hinner jag ta sista bussen hem och slipper slösa pengar på bussen ;). Köpte en väst idag också, som jag ska ha på Crom på Lördag, ingår i klädregeln eller hur fan man säger. Ska försöka lägga upp en bild i helgen på hur jag ser ut på lördag.
Nu ska jag äta några pringles och sen natti natti... Är det bara jag som tycker att man typ blir helt beroende när man väl har börjat käka pringles chipsen, asså att man inte kan sluta äta?

Snart dags för att sova.

Idag har det varit en rätt lugn dag. Gick bra hos läkaren och så. Var och hade handledar träff med min lärare idag också om mitt projekt arbete. Fick liter extra tid på mig ;) nice nice! Just nu kollar jag på big brother, ska snart duscha så man är ren och fin. Sen blir det nog natti natti för mig.
Vad tycker ni om min nya blogg? Hittade designen på en sida, så jag har inte fixat den själv.
Tjingeling

fixar med bloggen.

Som ni ser så har jag fixat lite med bloggen nu. Är långt ifrån klar dock.. Ska göra ve headern och ändra text och så. Men det hinner jag nog inte idag. Inget mer och säga nu. Skulle bara visa att jag lever ;)

Kortfattat inlägg.

Praktiken gick bra :) Trivs fortfarande super bra. Ska snart äta pizza och bli tjockare. Är svin trött. Har försökt sova men går inte. Till läkaren imorgon, hoppas på bra svar eller hur fan man säger. Nu orkar jag inte skriva mer. Så skit ner er och ha det bra. ! TJINGELING :D

Resten av min vecka + idag.

IDAG.
Har det inte hänt mycket alls. Var ju inte på praktiken på grund av min mage, ringde och skulle fixa tid. Tydligen var det inte akut så jag fick tid på Torsdag klockan 10.00. Så vet inte hur jag ska göra med praktiken då. Får prata med dom imorgon. Jag har ätit köttfärssås och spagetti idag, gott gott. Sen var jag och hjärtat onyttiga och käka vars en chesseburgare och en mcflurry daim. Bara jag som inte visste att de hade höjt mcflurry till 19 kr? Sist jag köpte en så kosta den 12 haha. Vi har kollat på filmen "primal" en skräckis. Helt okej. Annars har inte mycket hänt. Skulle egentligen pluggat.. Men som vanligt har det inte blivit något med det. Att jag aldrig lär mig liksom. Jag ska ha handledar träff med min lärare på Torsdag också, då ska jag skicka in det jag har hunnit göra och det är inte mycket kan jag säga.
ONSDAG.
Praktik 07.30-15.30. Efter det ska jag ner och köpa buss kort i stan. Sen blir det hem och plugga som ett djur. Så jag i alla fall har gjort 2-3 sidor till på torsdag. Mycket mer ska jag inte göra imorgon.
TORSDAG.
Sjukan 10.00, därefter vet jag inte. Antingen praktiken eller så blir det hem och plugga lite extra innan jag ska träffa min lärare. Tänkte även träna lite också. Har blivit dåligt med det nu igen. Jag får nog jävlar i det sätta fart om jag ska va smal och snygg till sommaren hahaha. Good Luck!
FREDAG.
Praktik 07.30-15.30. Sen vet jag ju inte om jag ska jobba eller inte, har ju jour. Men OM jag ska jobba så blir det hem direkt efter praktiken och sova en timme och sen göra ve mig snabbt och så vidare. Om det inte blir att jag jobbar så ska jag bara ta det lugnt.
LÖRDAG.
Jobba på Crom 21.00-03.30 cirka. Innan dess kommer jag bara ta det lugnt, sova lääänge så jag orkar med hela natten. För om man ska orka med alla fulla dryga människor så får man vara utvilad ;) haha. Nej alla är inte dryga, finns ju dom som är men det är sånt man får ta med detta jobbet.
SÖNDAG.
Bara ta det lugnt och umgås med min älskling.


Japps det var min vecka det. Annars händer det inte mycket mer i mitt liv just nu. Dock hade jag velat åka till Ullared i slutet av denna månaden, men problemet är att komma dit haha. Någon med bil och körkort som vill dit som jag kan åka med?! :D
Nej nu ska jag snart sova. Tänkte precis på en sak.. Varför känns det så jävla drygt att gå och lägga sig vid 24 tiden nu, när man annars är ledig och så så kan jag lägga mig vid 23 och tycka det är hur skönt som helst. Tror det är för att man vet att man ska upp så tidigt som jag ska :( Det är det värsta med praktiken, att man behöver gå upp så tidigt. Verkligen hatar det! Annars är det inget fel på praktiken..
Allt för mig. Skriver imorgon.. :) Kanske skriver innan jag drar iväg på morgonen, bara KANSKE ;) haha.

jävla skit.

Pigg och vaken - check! Skit ont i magen - check! .. Sjukt irriterad är jag nu. Min mage blir aldrig bra, det är alltid något fel på den. Så himla trött på det nu! Någon som vill byta mage med mig kanske? Isåfall så ring mig haha. Fick ringa min praktik och säga att jag inte kommer idag, kände att jag inte kunde när jag har så här ont. Så jag får va hemma idag. Men sen skiter jag i om jag har ont i morgon, kommer gå ändå. Vill ju inte fucka detta nu. Inte så kul om praktiken går åt helvete. Plus att nu när jag har hamnat på ett så bra ställe så vill man ju ännu mindre att de ska gå skit. Har riktig ångest för att jag inte gick idag, men vad ska jag göra liksom. Känner att det inte hade gått. Nej usch, ska gå och kolla magen idag igen.. Sällan. Men måste ju se så att det inte har blivit något magsår och så vidare. För är det magsår så blir det ju bara värre och då kommer jag inte kunna praktisera alls till slut. Min hälsa går ju faktiskt förre allt annat även om det känns sjukt trist. Första gången jag VILL gå till en praktik plats också ska det bli så här. Jaja inget att gnälla över.. Nu är det ju som det är. Ska ringa lasarettet halv 8 och prata med dom.
Ha de bra så länge.

Förlovnings presenter.

Ojsan, råkade somna haha. Somnade vid 19 tiden och sov fram till 20.15 ungefär. Jag brukar inte gå och lägga mig och ta en "powernap" för jag har så himla svårt för att komma upp igen. Men nu var det jävla skönt. Kände att det behövdes också! Kommer jag göra på Fredag också, ifall jag ska jobba. Har ju jour så jag vet ju inte fråns samma dag. Men ja.. I alla fall.. Vi har fått fina förlovningspresenter!! :)
Detta fick vi.
Ett dubbeltäcke, behövdes! Bara för att jag alltid snor hela täcket på natten så Linus får aldrig något haha ^^. Plus 2 stycken påslakansset. Det som är på täcket nu + kuddfodralen till. Också ett i grönt som är på den kudden i mitten. Detta fick vi av svärmor och svärfar! Taaaaaack <3
Kan dock säga att det inte var enkelt att sätta på påslakanet på ett sånt stort täcke haha. Tog ett tag. Men det gick till slut i alla fall :P
Det andra som ligger på täcket.......

Handdukar :) Älskar färgen, hur snygg som helst. Också ett jätte fint kort. Fick vi av Linus mormor och morfar! Taaaaack så mycket <3
Kockboken "halv åtta hos mig", har ögat igenom den lite snabbt :) Rätt så mycket god mat som man får pröva sig på sen någon dag, inte allt på en gång då asså haha. Men ja ni fattar! Den fick vi av Linus gammelmormor och gammelmorfar :) Taaack <3 Och till höger är det en "Sake" servis. Har aldrig druckit det, så det får man la testa på nu någon gång! Den fick vi av hans mormor och morfar också :) Thank yoou <3
Japps det var det vi fick. Super glad för allt! Kommer sova såååå gott under det underbara nya STORA täcket! I love it <3

Min första dag på praktiken.

Klockan ringde kvart i 6, så låg och sega i tio minuter sen gick jag upp och gjorde ve mig. Stack iväg till bussen som kom 06.38 och åkte ner till stan för att byta buss till 2 an och åka ner till Lernia snabbt och hämta mina kock kläder. Var på skolan prick 7, så jag sprang in och hämta mina kläder snabbt, sen sprang jag iväg till 1 an som kom 11 minuter över 7 ;) Visst e jag snabb haha. Var framme på Allers prick 07.29 haha, så jag kom inte sent! Där började jag med att klä om så klart. Sen visades jag rundor och sattes sedan igång med att jobba. Började med att skiva ca 200 champinjoner, sen gjorde jag en massa smörgåsar, käka frukost, städa en massa, tvätta golvet, fixa kött och stekte i ugnen, gjorde en hamburger dressing och en annan sak. Vet inte om jag glömt något haha. Fick även lunch :). Jag trivs hur bra som helst där. Alla är jätte trevliga och man har inte svårt för att prata med någon av dom. Så det är ju skönt. Det enda som är mindre bra är väl att jag har fruktansvärt ont i fötterna av de sketna tofflorna vi fått av skolan, fy fan va ont det gör. Känns som om man har gått i högklackat en hel kväll.. Men ja, jag får stå ut helt enkelt! Vet inte vad mer jag ska skriva om det. Finns nog inget mer om det att säga. Så nu avslutar jag detta inlägg och ska lägga mig och vila mina fötter!
Tjingeling.

wääääääää!

Usch, pi, blö och wää på att gå upp så tidigt imorgon! Ni fattar inte hur jobbigt och ångest fullt det är för mig att gå upp klockan 6 :( Tyck synd om mig!! Vill inte, vill inte, vill inte, vill inte, vill inte, vill inte och VILL INTE!!!

GOD NATT!!! :'(

Färdig duschad så bjuder på 4 ego bilder ;)


Storstädat.

Fick ett ryck och kände att det var dags för en storstädning. Var nog på tiden ;) haha. Palla inte se mina kläder över hela golvet längre. Så nu är här rent och fint. Nu ska älsklingen bara byta säng kläder sen är det klart. Tänkte hoppa in i duschen nu när som och sen blir det att ta det lugnt innan jag ska sova.. USCH vilken ångest jag har över att jag ska gå upp så tidigt imorgon :'( typ skjut mig! Nej nu ska jag lyssna på lite musik innan jag duschar. Någon mer än mig som alltid måste ha musik, gärna högt när ni städar? Jag tycker inte det är lika tråkigt och städa då hehe.
Tjingeling.

Hej.

Fint väder idag :) underbart! Dock inte så varmt, men det är skönt att solen tittar fram i alla fall. Så vad ska jag göra en dag som denna. Jo jag ska sitta hemma och göra absolut ingenting. Ska vila inför imorgon. Blir tidigt i säng också, ungefär vid 22 tiden går jag nog och lägger mig haha. Ska ju upp klockan 6 imorgon, blir trött bara av att tänka på det. Men ska inte gnälla än, kanske blir skit kul på praktiken och vem vet, jag kanske väljer storkök istället för a la carte? (stor risk hahaha). Jag och hjärtat ska även fetta oss med pizza idag, gott! Men ja, jag ska ju inte äta sånt egentligen. Min mage krånglar nu igen. Måste kolla upp det snart. Inte bra detta! Någon som vill byta mage med mig?! :D. Nepps, nu ska jag leka lite i photoshop och se om jag lär mig något nytt. Hade även tänkt byta header på min blogg. Denna jag har nu är skit tråkig.
Ha det bra. Skriver senare.

Många tankar.

Nu känner jag att jag börjar bli trött. För nu sitter jag här med ingenting och göra, med en miljon tankar i huvudet typ. Vet inte riktigt vad jag tänker på haha. Typ allt möjligt. Vad jag vill göra, vad jag inte vill göra, hur livet kunde sett ut om man inte gjort vissa val man har gjort osv.. Tänkte lite på att jag tycker det är lite tråkigt att jag inte har någon speciell tjejkompis. Jag har ju mina vänner jag umgås med då och då, men jag menar någon som man kan prata med om allt, lita på helt och hållet och så vidare. Någon sådan vän har inte jag. Så det har jag min pojkvän till istället. Ni förstår att jag har slutat lita på människor. På grund av att när man har berättat något i förtroende och så så kommer det ändå ut på något sätt. Antingen blir man ovänn med personen och då går den människan och säger allt skit om en som man berättat i förtroende osv. Eller så kan dom helt enkelt inte hålla käften! Finns säkert någon som kanske tar illa upp nu. Men jag säger bara hur jag tycker och tänker. Jag litar helt enkelt inte på någon, inte ens på min familj. Litar bara på mig själv ;). Så vad tänker jag mer på då.. Vad jag vill just nu till exempel. Jag vill att tiden ska gå snabbare så att utbildningen kan va över. För ärligt talat så är jag trött på den. Tycker den är lite halvt oseriös när man går 2 dagar i veckan på teorin. Jag lär mig mer genom att sitta på en lektion och lyssna. Sen nu denna praktiken jag ska ha... I storhushåll.. Jag vill inte ens jobba i ett storkök men denna kursen ingick. Är lite sådär blö över det. Hatar att jag ska behöva gå upp klockan 6 på morgonen, värsta jag vet. Inget fel på stället jag ska va på asså. Bara själva kursen.. Jag vill ha mer pengar än vad jag har nu haha, men vem vill inte det? Något som hade varit skönt också är om jag hade vetat att jag fått jobb direkt efter min utbildning. Men så bra har man inte det ;) haha. Jag vill ha en egen lägenhet (eller ja egen och egen, blir ju med älsklingen). Vill liksom ha ett ställe där jag kan göra vad jag vill, gå upp och äta en macka klockan 4 på natten, gå naken eller vad som helst haha. Vad mer ska jag skriva.. Känns som detta inlägget blev lite kluddigt, hoppa från en sak till en annan hela tiden. Men ja, jag är lite trött så jag skyller på det.
Nu räcker det..
Tjingeling.

KASTA DEN I HAVET!

Gud va fruktansvärt irriterad jag är just nu. Min helvetes jävla data kastas snart i havet. När jag kopplar in en mus jävel så hela tiden kopplas den ut och in precis som om där e glapp. Sen den som sitter på laptopen är helt cp den också, slutar funka när den känner för det. Så ja, denna datan kastas snart rakt ner på bottnen i råå hamn.
Har försökt mig på photoshop.. Jag har lärt mig hur man sätter på ögonskugga, läppstift och färgar håret på ett foto. YAY fan va jag är duktig.. För det kan absolut INGEN annan göra haha. Skiter i det programet för idag. Min mus (data mus) vill ju inte som jag vill och det är sjukt irriterande när musen slutar funka hela tiden när jag föröker göra något. Så nej.. Hej då med det projektet haha.

Jag håller på och fixa nytt sims expanions skit på datan. Men är det lönt och spela det när inte musen funkar? ..
Nej nu ska jag sitta och sura och slå på musen och tro att det blir bättre av det. Sen ska jag grina lite över att måndag kommer vara sjukt jobbig dag. Jag ska först till skolan klockan 7 snabbt som fasen in och hämta mina kock kläder som jag ska ha på måndag men inte hämtat än... (SMART)!! Sen ska jag snabbt springa iväg till ettan och ta bussen till allers. börjar 07.30 förstår ni.. VILL INTE!!! Jag vill inte gå upp klockan 6 på morgonen :'( suck de luxe.. Hatar morgonen och jag har världens sämta morgon humör. Blööö på detta!! Därför ska jag ha kväll/natt kjobb sen när jag väl har slutat denna skit utbildningen som jag är SÅ trött på!
Nej nu ska jag sitta och va emo aldelles för mig själv haha..
Bjuder på en ego bild från igår.

Gårdagen.

Som sagt så förlovade jag och älsklingen oss igår :) jag är super lycklig. Alla undar säkert "hur fira ni det?". Vi firade inte så stort. Linus familj köpte mat så käka vi tillsammans, vi gick runt till hela hans släkt typ och visa upp ringarna och sen på kvällen stack vi iväg och festade med några kompisar till Linus. Så kvällen var helt okej.
2 bilder från när vi kom hem efter festen. Tog inga bilder från själva festen, hade inte kameran med mig så. Så ni får nöja er med dessa.
Tack till alla som sagt grattis till vår förlovning :) <3
JUST DET!! Frida ringde mig från Australien igår :) Skit kul o snacka med henne, va fan ett år sen om inte mer. Förhoppningsvis kommer hon hem snart! Saknar min lilla Frida. Hon måste ju va hemkommen innan mitt bröllop så hon kan vara brudtärna ;) haha.

Förlovade :)

Älsklingens till vänster och min till höger med en liten bling bling hehe.
Inuti min ring.
Om ni inte ser vad det står så:
Linus 4/3-11

Im so happy :) Älskar dig mitt underbara hjärta <3

Mosters lilla busunge Emil.

Mosters favorit pojke :) <3
Busunge!
<3

Pigg och vaken.

Just nu sitter jag och snackar med min syster. Äter frukost (kaffe och cigg) haha. Mitt hjärtat ringde mig precis men hörde inte det. Otroligt att han är uppe nu av sig själv. Ska ju träffa han i stan sen och hämta upp en sak :) Lägger in foto sen! Nu ska jag snacka vidare med syster min. Skriver senare.
Tjingeling.

En dag som alla andra.

Just nu sitter jag hemma hos syster med hennes sambo och kollar på tv. Har passat Emil innan idag ju. Innan dess käka jag buffe på asian garden :) Sushi gott! Har blivit helt kär i Sushi haha.
Imorgon ska jag möta älsklingen i stan .
Nu har jag inget mer att skriva .
Tjingeling

Eyo!

Bara jag som har väldigt dålig fantasi när det gäller rubriken? haha.

I alla fall. Min dag idag = Gick upp vid halv 12, nu sitter jag och dricker kaffe. Blir att snart ta en dusch, sen iväg till stan och äta kina buffe antagligen (SUSHI!! Goooott) Sen träffa mamma i stan och åka hem till min syster. Hämta Emil klockan 17 och passa han fram till 18-19 tiden. Så ska jag sova hemma hos syster idag. Sitta och snacka, kanske spela lite kinect och bara umgås. Nice :)

Mycket mer händer inte mig idag. Har fortfarande en jävla tandvärk men inte lika ont som igår. TACK gode gud för det. Måste plugga idag också, fick 2 veckor till på mig att göra klart mitt projekt arbete. Så nu får jag jävlar sätta igång. Kommer ha med min laptop till syster idag, så jag skriver antagligen blogg ikväll igen.

Nu ska jag snart ner och ta en cigg och sen ska jag göra ve mig.

Ha de bra.

Kan inte låta bli att skratta.

Filmer på bebisar som skrattar är något som alltid får en på bra humör och får en att skratta. Den som inte skrattar när dom ser dessa videorns kan inte ha något hjärta :P så e det.






Såååå söta!

Aj aj aj!!


Finns det något värre än tandvärk? Nej.. Har sån jävla tandvärk så jag gråter. Det är så att jag har betet av en bit av min tand för ett tag sen. Jag har inte haft råd att fixa den. För där jag går kan man inte ta avbetalning och vem fan har råd att betala 2-3000 kr för att gå till tandläkaren när man har csn? Så nej, jag får helt enkelt vänta till i slutet av månaden och ta min första croupier lön till detta. Inte för att det är speciellt kul. Så jävla tråkigt att behöva lägga flera tusen på att gå till tandläkaren. Men nu är jag så illa tvungen för jag står snart inte ut längre. Har en jävla huvudvärk på grund av tandvärken också. Har egentligen bara lust att sova bort smärtan men jag e inte trött och sen pallar jag inte sova nu när jag väl gått upp.

Skulle egentligen åkt hem till Sandra och umgåts med henne. Men jag kände att jag inte kommer va något roligt sällskap när jag har såhär ont. Så vi får ta det en annan dag.

Nu ska jag kolla film och hoppas på att tandvärken går över...

Tycker inte om att gå till tandläkaren iheller. Bara tanken på att dom ska stoppa den jävla bedövnings sprutan i munnen på mig :( och sen att dra ut den eller borra i den är ännu värre. USCH! Hatar detta...

vad ska jag skriva.

Tänkte att jag skulle skriva lite nu. Men vete fan vad jag ska skriva. Händer inte så mycket i mitt liv just nu haha. Och idag har jag inte gjort mycket mer än att kolla på big brother avsnitt och suttit och funderat en massa. Vad jag funderat på är en massa skit som jag inte orkar ta upp här. Nu sitter jag och skriver blogg som ni kanske fattar. Ska aldelles strax äta. Imorgon ska jag ner till stan med älsklingen och handla en liten sak. På Torsdag ska jag sova över hos min syster :). Sen händer det inte mycket mer. Mitt projekt ska va färdigt idag.... Var är det någonstans?? :/ haha. Nej jag har inte kommit långt om man säger så så det blir ett mejl till läraren.. Suck, att jag aldrig lär mig. Så det får bli att man fixar lite med det idag också. Eller ja jag skulle redan ha börjat med det men det har jag inte.

japps det va allt. har inget mer och säga.

Tjingeling.