29 November.

Gårdagen (Min födelsedag) : Firade inte speciellt alls. Jag drog ut till min syster och drack kaffe, fick en tårtbit (Taack<3), gosa med busungarna. Sen stack jag och syrran till Väla och shoppa lite, Har redan visat det på bloggen. Är i alla fall nöjd med det jag handla :). Sen var det hemgång. Jag och älsklingen åt pizza, gott!, Greys anatomi, chips&dipp och en massa mys.
Så, så var det jag fira min födelsedag! Hur bra som helst. Är som sagt inte så mycket för att fira längre. Vara bara roligt när man var liten. Nu känner man sig bara gammal.. Hjärtat var elak igår och sa att jag börja få rynkor hahaha. ;)




Shoppat.

Detta hittade jag på New Yorker idag.
Jeans: 319 kr.
Ser dock inte dom så bra men dom är snygga och sköna :)
Top: 179 kr
I löv it! ;)
BHn jag skulle ha fanns såklart inte i min storlek :/

GRATTIS....

...Till MIG! ;)
23 år idag då ja.. Ett år närmre döden.. Snart är man gammal och grå.. Men kommer till julen ändå ;) hahaha. God natt på er!


Storm.

Himla storm ute och har varit halva dagen och hela kvällen, klass 3 varning. Internet krångla och försvann hos oss precis, men kom tillbaka nu igen. Har trott att strömmen också skulle gå men än så länge så har bara lamporna blinkat till lite då och då. Har fixat lite saker och ting idag. Var rätt så jävla förbannad igår över en sak som jag inte tänker skriva här, men det är fixat nu :). Halvt iaf..

Imorgon (min födelsedag) ska jag ut till Ikea och göra lite ärenden. Tänkte även sticka in på New Yorker och kolla om dom har fixat så att man kan handla med presentkort där nu :) Så jag kan handla min fina BH! Helt kär i den haha. Visar den när jag köpt den. Sen tänkte jag köpa något annat fint klädesplagg också, nägot man kan ha på Nyår kanske. Får se vad jag hittar!

Nu är klockan snart 12 och då får jag min lön :P haha. Tänkte betala mina räkningar, det roligaste som finns haha. Sen ska jag och älsklingen krypa ner och kolla Greys Anatomi ett tag sen blir det sängen. Hjärtat ska upp 8 imorgon och det är ju jag som får väcka honom (han vaknar inte själv, sover som en stock). Så får jag se om jag går upp med honom eller sover någon extra timme.

Denna vecka ska jag jobba Onsdag-Dickens, Torsdag-Tivoli och Fredag-Sundspärlan. Ska bli rätt kul och jobba på sundspärlan igen. Skit trevlig personal ju och man får dricka hur mycket redbull man vill hahaha, de e najs! Känns dock lite halv konstigt att jag är ledig en lördag, det var ett bra tag sen. Och festa gör man ju inte längre, det orkar jag inte haha, så får väl bli en lugn mysig lördag! Nej nu har jag inte något mer roligt att skriva. Så ha det så bra så länge.

Hoppas ingen farit illa i stormen <3



Bara jag?

Bara jag som inte hade låtit min 7 åriga dotter dansa såhär i dessa kläderna..
Konstigt det finns pedofiler..

God.... this video is every pedophile's dream.

Seriously... they could have at least clothed them properly for God's sake.

En kommentar på youtube.. Så nej det är inte bara jag som tycker så..

Sundspärlan.

Igår jobba jag på Sundspärlan. Börja klockan 21.00. Där var sån julshow typ med Abba tema. Så det var rätt kul och se! :) Dock hade jag inte en endaste spelare på hela kvällen, så fick stänga bordet halv 1, en timme tidigare. Lite halv tråkigt. Men hade kul där ändå. Personalen är super trevlig :) och fick dricka en massa redbull , gooott! ;) haha.
Idag blir det lugnt, mår inte alls bra..

På Måndag är det löning + min födelsedag. Så då ska jag köpa något gott på systemet och lite gott gott som jag och älsklingen ska gott oss med på kvällen. Mer än så ska inte jag fira! Har varken råd eller orken att fira det mer. Bryr mig inte om min födelsedag så mycket mer. Så då spenderar jag hellre det med min älskling än att dra ut och svina! ;). Myspys!

Ska även handla alla julklappar nästa vecka. Har väl en sisådär 10-15 stycken jag ska handla till. Men det går väl snabbt hoppas jag... Den nya affären NewYorker på väla = :):). Hur snygga kläder som helst och helt underbara underkläder + att det inte var speciellt dyrt iheller. Dock blev jag lite lissen i ögat när jag skulle handla där igår. Har ju väla presentkort och tänkte köpa ett underklädes set. Men det gick inte för dom har inte hunnit aktivera presentkorts grejen än :(. Så jag får vänta!

Skriver lite senare kanske!
Puss&Kram

24 November.

Börjar med att säga GRATTIS mamma!



Idag är jag mega seg och hängig, förkylningen vägrar fan släppa och bättre blir det inte iheller.. Jobba idag, Sundspärlan. Är lite sådär halv nojig över att jag inte ska hitta dit haha. Jag vet vilken buss och så jag ska ta men sen ska man gå en bit också haha. Men har ju gps på mobilen så det löser sig ;).
Hoppas det är många som spelar bort en massa pengar så jag får lite provision! Lite dricks hade ju inte heller varit fel haha.
Nu ska jag röka & ringa och gratta moder.
Puss och Kram

Positivt och negativt.

Tänkte börja skriva ner vad som är positivt och negativt lite då och då.
För att se om det ändras och så vidare.
(och lite för att jag är sjukt uttråkad haha)



:) Har en underbar pojkvän i mitt liv som jag har varit tillsammans med i mer än 2 år nu och trivs super bra ihop med!


:) Har ett jobb som jag trivs med! (även om jag gnäller lite då och då).


:) Klara min utbildning som jag inte trodde att jag skulle göra. Ville ge upp många gånger men gjorde det inte, utan fortsatte kämpa istället.

:) Har en bra familj och svärfamilj.

 



:( Har fortfarande inte kommit igång med den jädrans träningen som jag tjatat om i hundra år.

:( Är skit kass på att spara pengar!

:( Är väldigt lat och gnällig av mig då och då.

 



Japps, det var väl ungefär allt jag kunde komma på nu. Så det får funka för denna gången.. Just nu sitter jag och väntar på att min älskling ska bli klar med sitt WoW:ande så att vi kan kolla på Greys anatomi. Klockan är dock mycket redan nu och jag börjar bli lite trött i ögat. Så får se hur länge till han håller på..

 

Har fått in lite julgrejer i rummet idag. Inte mycket haha men i alla fall en liten snögubbe ljuslykta, ett hus även ljuslykta och en jullampa typ. Får tyvärr inte plats med någon julgran i vårat rum ;) haha, så det får jag skippa! Å andra sidan hade hjärtat mördat mig om jag hade satt in en julgran i vårat rum hahaha!

Imorgon är det jobb på Sundspärlan som gäller. De ska ha typ julshow och sådant har jag för mig, så hoppas på mycket spel! Har bara suttit där en gång innan så ska bli kul och göra det igen. Blir lite tråkigt och sitta på samma ställe alltid :P, har varit väldigt mycket Crom och Dickens nu på senaste.

Nej nu är det dags för en cigg och sen ska jag se om hjärtat blir klar någon gång, annars kanske jag går och nannar.

På Måndag fyller jag 23 år , blir gammal och grå haha.

 


2011... DEL 2.


Fortsättningen....




Frida kom hem!
Frida kom äntligen hem från Australien!!


Ed Hardy.
Blev typ galen i Ed hardy haha. Mina första Ed hardy skor.¨
Kommer snart nya ;)

Tv.
Jag och Babe köpte ny tv!

Ullared.
Var på Ullared med svärmor, svärfar och hjärtat.

Krogbowling.
Första krogbowlingen med jobb! :)

Friends.
Umgicks med mina knäppa vänner :P

Sara fyllde år.
Sara blev gammal så det blev maskerad haha :P

Blev moster.
3 dje systerbarnet! Älskade söta lilla Alexander kom till jorden <3

Borås.
Var i Borås över en helg.
Liseberg och annat skoj.

Cam bilder.
Som vanligt blev det en del cam bilder, när jag var uttråkad haha.

Avslutnings fest.
Äntligen kockar, inget mer plugg.
FIRA!




Japps, det var allt! Hände rätt mycket detta året ändå..
Dock fortfarande min födelsedag kvar (kmr inte göra ett skit dock), julafton är kvar och sen såklart nyår 2011/2012. Som detta året ska firas med andra vänner!
Tjingeluring.

2011.

Denna dagen började precis som alla andra. Kaffe, cigg och ta det lugnt. Har även firat svärfar och ätit god middag (som jag och hjärtat gjorde, såklart ;) haha). Så nu är man mätt och belåten.. Annars har dagen varit väldigt seg och tradig för har velat göra något hela dagen men sen palla jag ändå inte.
Då är det snart bara en månad kvar av detta året.. :/ tiden går snabbt..
Så vad har hänt detta året?! ..



Nyårsafton 2010/2011.
Firade in det nya året med vänner.


Massa plugg.
Hade en himla massa pluggande. Men klarade utbildningen till slur i Augusti!!

Croupier.
Började jobba som Croupier/Dealer på Black jack borden, jobbar även nu på Roulletten.


Bowling med vänner.
Bowlade och hade trevligt med hjärtat, Emelina och Andreas! Får göras om!


Kalas.
Stella fyllde år så firade henne :) Trevligt!


Förlovning.
Jag och hjärtat förlovade oss! <3


Långt hår :(
Hade långt hår :(



Förlovningspresenter.
Fick jätte fina förlovningspresenter av min och hjärtats familj! TAAACK igen ;)

Grillning.
Japps, mycket grillning blev det!

Fortsättning kommer!!! ;)

Weeeoo!

Yes i know, jag är superdålig på att uppdatera min blogg. Men känner att jag inte har något speciellt roligt att skriva om haha. Men ja får väl skriva lite om vad jag har gjort på senaste tiden..
Firade mamma, mig och min syrra i lördes. Käka god middag och fick present :) (700 kr presentkort på väla och victoria becham parfym) Najs! I söndes jobbade jag långpass så då hände inte mycket mer än så. Igår var jag bara hemma och tog det lugnt, städa rummet och möblera om lite, blev bra!
Idag ska jag ut till Syrran också ska hon och jag gå på väla och shoppa lite! Får man se om man hittar något. Behöver ett par snygga vinterskor och en svart kofta som jag kan ha när jag jobbar långpass på Crom, då det är så jädrans kallt när man sitter där..
Crom ska ju göras om nu till på fredag, ska heta perrongen istället (tror det hette så). Ska bli kul och se sen hur det ser ut. Behövs ju göras om om man säger så. Lite halv tråkigt ställe nu. Så kan man ju hoppas på att det kommer bli lite mer folk där nu också. Brukar vara rätt dött..
Annars händer inte mycket i mitt liv just nu.. Fyller 23 år på Måndag, "tjohoo" eller inte. Känner mig bara gammal och grå haha. Bryr mig inte om att fira det så mycket mer längre. Inte lika kul som när man var liten och fyllde år.
Kommer ihåg när man var liten och skulle fylla år nästa dag, så när man skulle sova så gick det inte för man var helt exalterad över att när man vaknade så skulle man få en tårtbit och presenter på sängen haha.. Saknar att vara liten ibland. Så himla skönt det hade varit.. Slippa jobba, betala räkningar och slippa bry sig helt enkelt. Bara leka och ha kul ;P.

Nej nu kommer jag icke på mer att skriva. Så lägger upp några bilder jag fått av min faster som är från min och linus avslutningsfest :)
mamma och faster.
Pappa och alexander.
Jag öppnar paket.
Nej pallar inte lägga in fler haha..

Börjar tröttna på mig själv.

Ja nu är jag rätt så trött på mig själv när det kommer till mitt gnällande om min vikt. Iofs gnäller jag inte lika mycket mer (inte högt iaf) men ändå. Kan jag inte bara för en gångs skull hålla det jag säger? Nu har jag sagt för mig själv igen att jag inte ska äta Skräp (mcdonalds, chips och annat fett) och ingen läsk. Började idag haha. Har inte fuskat än :P Nu ska jag bara klara det helt och hållet för en gångs skull. Men jag säger inte för mycket än, känner mig själv.. Sen måste jag ju även sätta igång med träningen.. (jobbigt!! hahaha) Skit lat är jag när det gäller att träna.. Jag är inte den personen som tycker det är KUL. Men ja.. Har även laddat hem såna appar med tränings grejs så tänkte testa dom imorgon.
Aja, får se hur det går denna gången.. Uppdaterar iaf ;)
Imorgon ska jag hem till syrran en sväng och umgås. Mycket mer händer inte. Jobbar långpass på Onsdag.
Nej nu pallar jag inte skriva mer.
Ha det nice.

Dagens schema.

* Gå upp!
* Koka kaffe (hjärtat koka), Ta morgoncigg.
* Spela gears of war med love :)
* Dammsuga rummet & städa undan.
* Moppa golvet.
* Kolla igenom nästa månads lön.

Sen vet jag inte vad mer jag har tänkt hitta på :)
Blir och ta det lugnt resten av kvällen antagligen. Ledig idag och det är skönt.

Skriver lite senare! ;)


Läääänge sen.. (ca 2 år sen)

Satt och kolla igenom en massa youtube klipp från förr (i brist på annat). Kommer knappt ihåg hälften av det haha. Här kommer dom iaf.



Måndag.

Har ont i halsen, stopp i näsan och hostar snart ut mina lungor.. Inte alls kul. Vill inte vara förkyld! Tur dock att man bara har en förkylning för mer än det vill jag inte ha, har inte råd att vara sjuk ;).
Idag blir det ner i stan med hjärtat och göra ett ärende, sen blir det att träffa mamma och ta en kaffe i stan.
Mer än så händer inte. Ska hem sen igen och vila. Mår bajs och är helt slut i kroppen.

Helgen slut.

Bara jag som tycker att tiden bara flyger iväg?!

Hela helgen har jag jobbat, as usual. Fredags var det Saloon i Ängelholm, var inte så mycket att göra och igår var det på Stinsen och där hade jag inte speciellt mycket att göra iheller. Men jag hade ändå spel nästan hela tiden igår, så tiden gick ju snabbt och det är skönt. Hatar när man inte har något spel på flera timmar för då känns en timme som en evighet.

Idag blir det myssöndag med älsklingen. Ska kolla Greys anatomi och filmen "11.11.11" tror jag den hette. Ska även aldelles strax sätta igång och städa vårat rum så det blir fint och mysigt till ikväll. Mer än så ska jag icke göra och det är hur skönt som helst.

Om 22 dagar fyller jag år. Inte för att man egentligen bryr sig längre. Inte kul och fylla år längre, man blir bara ett år närmre döden haha. Vad jag ska göra på min födelsedag har jag ingen aning om. Fyller år på en Måndag så man kan ju inte direkt dra ut och festa.. Blir väl en hemma kväll med älsklingen, äta något gott och bara mysa! :)

Nej nu är det dags för mig att sluta blogga och börja städa ;).
Ha det nice!
Gammal bild.. Saknar mitt långa hår!!! :(

Ruttna ni e haha

Är det verkligen så jobbigt att ställa några enkla frågor som jag kan svara på så jag har något att fördröja tiden med? hahaha. Usch va kassa ni e! :P I alla fall EN som varit duktig och skrevit en fråga! Så då svarar jag på den.
Tosse:
Har du och Linus inga planer på Barn?
Svar:
Njaa.. Inte riktigt än haha. Du vet ju vad han tycker om barn haha. Han har sagt att vi ska ha när jag e 30 men det är ju lite väl sent. Så om 2-3 år kanske ;). Vem vet. Men än blir det inte i alla fall.


Nu ska jag aldelles strax laga middag, blir pölse och snabbmakaroner, enkelt och gott! Sen blir det att jag får göra ve mig för jobb. Ska vara på dickens 20-01. Tjohoo :P. Kommer antagligen som vanligt inte vara så många som spelar. Men vad ska man göra.
På fredag blir det jobba i Ängelholm på Saloon, helt okej ställe och där brukar va en del att göra. Sen på Lördag blir det Stinsen. Det som är gött denna helgen är att jag slipper ta taxi, så då sparar man de pengarna! Najs.

Skrev ju igår att man fått ett glatt besked.. Det sket sig såklart. Så jävla typiskt att man inte bara kan få vara glad. Så blev man glad och så igår också bara får man ett samtal i morse också tjoff så var det borta. Men ja, vad ska man göra. Är ju ingen mening med att man går och deppar liksom. Man får ju vara glad för det man har och det är jag också. Nu är det ingen som fattar vad detta handlar om :P. Men vill inte skriva mer än såhär..

Ha de bra så länge.

HAHA

Bara för att.. Kommer säkert inte vara en endast jäkel som kommenterar nu men "i´ll give it a try" (har ju ändå inget annat att göra så nu tänkte jag att jag ska ha en "frågestund" SÅ nu får ni ju faktiskt skriva några frågor till mig som jag kan svara på!! Kan vara allt mellan himmel och jord! Ingen fråga är korkad ;). Det är ju faktiskt MIG ni frågar haha. Jag är ju själv lite ding i huvudet :P. Nej men va fan va nu inte TRÅKIGA och LATA!!
Så nu tycker jag ni ska fråga på!! Ni får ställa hur många frågor som helst och om vad som helst!
OM det inte är någon som gör det så strejkar jag. Jag vet nog hur många det är som läser min blogg så då ska det faktiskt vara någon som orkar haha.
:D

Damdamdam.

Idag har man varit uppe sen klockan tio. Så har man bakat cheesecake och lite annat. Nu har vi firat Svärmor och ätit god mat. Trevligt.
Fick även ett glatt besked idag :) Så nu blev man glad och lite lättad!
Nu sitter jag och nästan sover sittandes, är mega trött :/ fattar inte varför dock.. Har ju inte gjort speciellt mycket idag och jag sov ju 8 timmar i natt så. Ajja, ingen aning om varför. Kanske e det tråkiga vädert. Who knows.
Nu ska jag vila!
Uttråkad = Ego bilder..

Jag ser alltid mega trött ut i ögonen :/ Sjukt irriterande.. why??!

Done.

Nu drar jag iväg till Stan, först Crom och sen gå lite på Kullagatan lite. Tradit som satan att behöva gå själv :( blöö. Men det går iofs tio gånger snabbare då!
Höres.

HELLOO!

Vaknade i tid idag för en gångs skull :). Hade dock mega konstiga drömmar.. Var översvämning och jag och svärmor blev jagade av ett sjömonster haha..
Idag ska jag ner i stan och göra några ärenden. Har lite presenter att köpa. Svärmor fyller år imorgon, min mamma den 24 november, min syster den 30 november också jag den 28 november :). Behöver dock inte köpa något till mig själv haha. Så det blir ner till stan och se om man hittar något. MÅSTE ju köpa till svärmor idag i alla fall eftersom vi ska fira henne imorgon. Sen ska jag även ner till Crom en runda och säga hej till Sara.
Sen ikväll ska jag göra en chessecake. Mycket mer ska jag nog icke göra.
Ha det så bra så länge!