Pluggar...

Ligger och pluggar alkoholservering. Har prov i det imorgon. Och som vanligt så pluggar jag i sista sekunden haha. Jaja det ska nog gå bra ändå. I alla fall så har jag nu köpt alla julklappar förutom två stycken. Så det är Nice. Nu ska jag bara komma på rim till alla också.. Nej nu har jag inte tid och skriva mer. grattis till min älskade syster som fyller 32 idag :) love you.

Tjingeling.

Igår - stack ner till stan, käka kinabuffe med min älskling. Sen fixa jag present till min mor. Sen mötte jag min mor och syster på bussen, åkte till väla. Handla present till min syster och en julklapp. Hittade inte mer, stack hem till min syster, drack kaffe och sen hem till min älskling igen.

Idag - vakna vid 10 tiden. Sitter och dricker kaffe nu :). Ska ner till stan sen och se om man hittar några julklappar. Kanske festa lite ikväll?!

Imorgon - hem till mamma och fira min & syrrans födelsedag med familjen. Efter det blir det antagligen utgång?!. men inte säkert..

Japps, det va allt jag skulle skriva haha. Nu vet ni vad jag ska göra ;)

Byebye!


hjärtat och jag när vi laga mat på svärmors födelsedag.

//LINDA MALMQUIST

Mina kläder.

Bilder på mina kläder jag köpte på nelly.se.


..en tröja med tro, hopp och kärlek på. Ett par röda trosor :) och en tunika.



..Två linnen :)

'
..Två klänningar. Den till vänster är sådär, då man visa tuttarna lite väl mycket haha. Men den till höger är nice!

Japps det var alla kläder.

TJINGELING.

//LINDA MALMQUIST

Det snöar igen !

 



 

Jag verkligen älskar snö! Finns inget finare än när det ligger en massa snö på alla gator, träd och ja överallt. Sen att jag hatar när det väl ska töa bort och blir slask är en annan femma ;). Men ja, snö e nice! Sen får alla andra säga vad de vill.

 

Idag firade vi Linus pappa som fyller år idag, grattis! Blev lite fika och så. Fick även några tidiga presenter till :P. Fick skit mysiga strumpor och ett duschtvål av linus gammelmormor och gammelmorfar och sen fick jag Två ljusstakar och en blommkruka av hans mormor och morfar OCH så fick jag ett super sött halsband med bokstaven L i och örhänge med snöflingor i av min älskling <3. Blev super glad för allting :D.

 

Imorgon är jag LEDIG, så jädrans skönt ;). Fick även ett sms innan idag att mina kläder från nelly kommit fram till posten så jag får väl antagligen ett brev imorgon. Så då blir det att hämta ut dom. Kan dock inte lägga ut några bilder på kläderna från på Torsdag, så ni vet. Men jag ska försöka göra det på Torsdag i alla fall. Sen när jag hämtat kläderna så händer inte mycket mer.

 

Pengar på Torsdag :). NICE! Blir att man drar till väla med mor och ska handla lite. Ska handla en jävla massa julklappar. Vill bara handla alla så jag har det gjort sen. Det jobbiga är bara att jag ska kunna komma på rim och skit till alla paket, jag suger verkligen extremt mycket på det haha. Men ja, det blir väl att man söker efter rim på internet. Tänkte faktiskt pyssla lite också, göra mina egna julkort. Tycker det är lite roligare än att köpa vanliga jävla juletiketter och sätta på.

 

Nepps, nu har jag inget mer att skriva. Så ni får ha det bra :)

Tjingeling på er.

 

Saknar min älskade Farmor så otroligt mycket fortfarande!
Måste åka ner till din grav sen någon dag och sätta ett ljus också.

Tänker på dig Farmor.

Älskar dig <3

 

//LINDA MALMQUIST

 





Weeeo!


Jag är sjukt uttråkad just nu! Sitter framför datan och stirrar in i skärmen och tänker på vad fan jag ska göra haha. Har typ spelat en massa skit tråkiga och onödiga spel på spela.se i en timme om inte mer. Nu har jag tröttnat på det i alla fall. Så vad ska man hitta på? Har egentligen inget roligt att skriva, skriver för jag är uttråkad. Sen att komma på något intressant att skriva är en annan femma.....

......10 minuter senare.....

Kan ju skriva vad jag ska hitta på i veckan, om det nu intresserar någon ;).

Måndag: idag då asså, om ni inte fatta det haha. Har inte gjort så mycket mer än att jag varit i skolan 2 timmar på en dö trist lektion. Kom hem och käka pyttipanna, kollade ett avsnitt av "the walking dead". Sen efter det så har jag lånat svärmors dator och suttit på den och gör det fortfarande. Var meningen jag skulle skriva klart mitt gastronomi skit, men fastnade som sagt i en massa tråkiga spel istället. Så det blev inget med det haha. Linus bror kom in på vårt rum innan också och då hade han köpt en julkalender till mig, sån med choklad i :) Så Linda blev glad! haha. Mycket mer händer inte idag.

Tisdag: Skola 13.00, hjärt och lungräddning. Har redan gått den kursen när jag gick undersköterska utbildning. Men man var tvungen att göra den nu igen. Efter skolan.... har jag inte den blekaste aning om vad jag ska göra haha. Tar väl det som det kommer. Men blir väl att jag och mitt hjärta kollar någon film och myser eller så. Sen om jag fått mina kläder från Nelly.se (HOPPAS) så kommer jag sticka iväg och hämta dom.

Onsdag: Ledig från skolan (niiiiiiiice). Ska sova länge och bara ta det lugnt tills mitt hjärta kommer hem från skolan. Blir nog att jag egentligen inte sover så länge utan går upp med mitt hjärta och dricker kaffe på morgonen och sen sätter mig vid datan. Men än så händer inte denna dagen.

Torsdag: PENGAR! ;) haha. Ska dra ut till väla och köpa present till min syster och mamma. Och se om jag hittar några julklappar. Har ju som sagt en hel del julklappar att köpa detta året. SUCK! haha. Nej jag tycker faktiskt det är rätt skoj att handla en massa julepacket, MEN när man har vissa i sin familj som aldrig vet vad dom vill ha och redan har de mesta de vill ha så är det jobbigt de luxe. I alla fall så ska jag inhandla julklapp till: mina 2 systrar, Emil, Lisa, syrrans sambo, min mor, min far och hans sambo, mina svärföräldrar och min älskling. TROR det var alla?! Sen har vi ju även inom familjen att vi ska köpa julstrumpe paket, löjligt jag vet haha. Men så e det..

Fredag: Ingen jävla aning om vad jag ska göra, får la se vad som händer ;).

Lördag: Förmodligen fira min och syrrans födelsedag. Mer än det händer icke.

Söndag: JAG FYLLER ÅÅÅÅÅR! haha.. Bara ta det lugnt och umgås med min älskling. Kanske fixa någon tårta och bjuda svärföräldrarna på?! hmm..

JAPPS, det var helaaa min vecka.

Nu orkar jag inte skriva mer för jag sitter som en buddha och har skit ont i ryggen. Så nu ska jag......? Ja.. va fan ska jag göra nu?! ångest....


Vart tog SNÖN vägen!?









:(

//LINDA MALMQUIST

Wazzuup?

Haha kom inte på någon rubrik så det fick bli som det blev :P.

Var i skolan idag i 2 timmar och hade elsäkerhet, skit tråkigt! Höll på att somna haha. Kolla på någon jävla film från 80 talet. Känns lite som att alla filmer vi får se i skolan är från 80 talet, då de även är på vhs. Kanske dags att inse att vi lever på 2000 talet och inte 1980? hahaha.

Nu sitter jag hemma hos hjärtat och myser i vårt mysiga rum :). Fick en tidig present av mina svärföräldrar igår. Ett bord från ikea, 3 hyllor, massa doftljus, ljusslinga med stjärnor och 3 värmeljushållare. Very nice! Blev mycket mycket glad :D.

Så här ser det ut nu i alla fall..



Ljusslingan :), skit mysigt att ha den tänd på kvällen.


En av hyllorna + de tre värrmeljushållarna jag fick :)


En hylla till :)


Också den sista hyllan. Med en nalle som jag vann till hjärtat på hbg festivalen :P


Tavla jag köpte på väla för ett tag sen.


Också bordet. Den vita ljusstaken fick jag av Linus moster och familj :)

Japps det var det :). Blev jätte fint i rummet iaf, dock inte så bra bilder för min kamera e inte den bästa.

Nepps nu har jag inget mer att säga för stunden!

TJINGELING..

//LINDA MALMQUIST


En vecka kvar...

...tills jag fyller år :). Inte för att jag egentligen bryr mig så jätte mycket. Kommer bara fira det med familjen en dag och sen blir det inte mycket mer. Blir att jag och min syster alltid har ett litet "kalas" tillsammans då hon fyller år den 30 november och jag den 28 november. Jag blir 22 år och hon 32 :) hehe.

Igår så åt jag middag med mitt hjärta och hans familj. Fick en tidig present av Linus moster och hennes familj. Fick ett fint nagellack, en nagel fil (som jag behövde) och en fin ljusstake med ett blockljus :). Blev jätte glad! Så Tack så mycket igen!

Nästa vecka blir det stan, inhandla julklappar! Då jag inte för pengar igen innan julafton så får man köpa allting nu denna månaden. Blir rätt många julklappar detta året när man har pojkvän och en extrafamilj :). Svårt och komma på vad jag ska köpa till alla. Lättast att köpa till mina syster barn, dom blir ju glada för allt så länge det gör ljud av sig haha.

Har beställt kläder från Nelly.se också :). Dom har sånt erbjudande att man handlar nu och betalar i Februari. Så jag passade på att handla lite. Så har man något nytt man kan ha på sig på julafton och så vidare. Så det är nice!

Nepps, nu har jag inget mer roligt att skriva. Så ha det bra :)

TJINGELING!

//LINDA MALMQUIST

rubrik.

alldeles strax ska jag och min älskling kolla braveheart och bara ligga och Mysa :) . Finns inget bättre! Gjorde mitt arbete inom alkohol innan också. Så nu är det gjort . Imorgon är det fredag, om ni inte visste det haha. Blir iaf en lugn helg för mig. Nej nu ska jag röka sen ska vi kolla filmen. tack för en trevlig kväll i tisdags klassen :) får vi göra om! Hejdå!

Trötta mig.

Var på sjukan igår och kollade min mage. Var magkatarr, så nu får jag inte dricka kaffe & alkohol, inte äta stark mat, inte röka mycket och inte äta stekt mat. Fan va roligt detta är. Kan ju lika bra gräva ner sig haha. Utan cigg och kaffe så dör jag, så enkelt är det! :P.

Va inte i skolan idag, då jag inte kunnat sova. Men fick reda på att min älskling att klassen ska ut och äta och det e ju inte kul och missa det, men får helt enkelt se hur min mage är då.

Tjingeling

//LINDA MALMQUIST

Eteteee.

Vaknade på skit humör idag, inte kul alls. Men det är lite bättre nu efter man har fått sig en dusch och har kunnat få i sig lite mat i magen. Blir på bättre humör sen när jag är med min älskling igen :).

Arbetet blev inte klart över huvud taget igår, har lust att kasta det i havet..

Ajja, har inte tid mer nu. Ska till Coop och handla.

TJINGELING.





//LINDA MALMQUIST

.....................

Se hela bilden

GUD
va roligt jag har det som sitter och pluggar och lyssnar på lugna favoriter i min ensamhet klockan 22 på kvällen.. Tror inte det är någon som har det roligare än vad jag har det just nu!! Kokat en hel kanna kaffe också, så man inte somnar. Fy fan vad denna dagen känns blöö!!

Men nej jag sitter jätte gärna här själv och skriver mitt skit roliga gastronomi arbete, lyssnar deppe musik och hinkar kaffe all night long. Och sen går och lägger mig helt ensam, hög på koffein och med magknip! YIHO..

Visst är jag positiv? ;)

Nej nu slutar jag skriva, annars kommer jag bara skriva en massa skit som ingen är intresserad av ändå haha.
SÅ hoppas alla har en JÄTTE rolig och trevlig kväll medans jag sitter här i min sketna ensamhet och pluggar gastro hahaha.
HEJHOPP!
//LINDA MALMQUIST

MAGONT.. :(

Typ jag idag :/

Sitter hemma hos min syster.
Passar lille Emil nu över helgen för att min syster och Sambo är på weekend resa i Paris (avundsjuk haha). Ska snart ge han välling och sen är det dags för honom att nanna kudden :). Sen blir det att slappa och kolla en film jag laddat ner.. Hade egentligen behövt plugga jävlar i det. Men jag har så sjukt ont i magen, magknip de luxe. Så jag kan inte sitta under en längre tid. Sjukt jobbigt! Min mage är katastrof! Är antagligen magkatarr jag har. Igår när jag skulle sova så tog det säkert en timme innan jag väl somna för hur jag än låg så gjorde det ont i magen. Har knappt kunnat äta på 2 dagar iheller. Idag har jag ätit en halv bulle i morse och till middag åt jag en halv fisk och några tuggor potatis. Men ja sånt e livet, ska inte tjata om min mage mer nu ;). Blir att efter filmen så får jag sätta på en hel kanna kaffe och sen sitta uppe halva natten och göra mitt arbete. Fick komplettera mitt gastronomi arbete så det är det jag har att göra. PLUS att plugga på serverings provet till på måndag. Men det ska nog gå bra. Allt löser sig!

Syster och Sambon kommer hem imorgon vid 16.30 tiden så då ska man äta middag med dom och sen blir det hem till min älskling igen :) . Usch vad jag saknar honom! Länge sen vi va utan varandra en HEL helg haha. Så ja det är länge för mig.
Nej nu är det dags att ge Emil sin välling och nanna honom!


Jag håller Emil.
Var när han fyllde 1 år :)
Min syrra bredvid!
Skriver kanske i natt om jag orkar, om jag inte somnat framför datorn haha!
Tjingeling.
//LINDA MALMQUIST

Juletööj!

Har precis gjort färdigt arbetet till imorgon med hjärtat och Robin. Så nu äre fixat :).

Hittade denna reklamlåten precis, kommer ihåg när jag och marie alltid satt och sjöng den. Tror det va med Marie iaf haha :P . Kommer ni ihåg den?
Kan fortfarande hela låt texten utantill hahaha!



Sen hittade jag denna på facebook också, har aldrig hört den förr. Vet inte varför men jag har fastnat för den nu haha :p.



Japps, de va allt . Händer inte så mycket idag!

Tjingeling!

SNART JUL :) MEN FÖRST FYLLER JAG ÅÅÅR ;) OM 17 DAGAR, så ni vet ;)

//LINDA MALMQUIST


Tråkig dag..

Fy va tråkig dag det är idag, men kan bero på att jag måste plugga typ hela jävla dan. Sjukt drygt! Har ett arbete i Gastronomi som ska va inskickat idag och som vanligt så har jag dragit ut på arbetet och har knappt börjat. Så nu har jag ett helt arbete att göra idag. Som vi även ska redovisa på Onsdag.. Ångest! Men jag får ju skylle mig själv att jag inte gjort det tidigare! Jag verkligen hatar allt som har med redovisning att göra. Tycker inte om att stå framför alla och prata, värsta jag vet. Men nu är jag ju så illa tvungen. Så bara att sluta böla över det haha!

Igår var jag hemma hos min syster typ hela dagen/kvällen. Kom dit för att hälsa på men så kom Frederik (min systers sambo) dit med 6 köksstolar, ett köksbord, en säng och två sängbord som de hade köpt på ikea. Så då erbjöd jag min hjälp. Tog några timmar men vi blev klara och fint blev det. Har dock sjukt ont i ryggen och axlarna idag :(. Käka middag och så där också. Underbara söta Emil blir ju fan större för varje gång man ser honom :). Fick en skit söt video på honom där han vinkar och flörtar lite haha men kan inte lägga upp den här. Så ni får några bilder iställt.

Jag vet att bilden inte är på rätt håll men jag orkade inte fixa och trixa med det haha.

I Lördags firade vi som sagt Svärmor. Jätte god mat och trevligt sällskap :) Linus familj och släkt är hur goa som helst! Här kommer nån ego bild på mig från då ;) haha och två på mig och love.
Tryck på bilderna för att få dom större!!


Nepps, dax att plugga vidare annars blir jag fan aldrig klar!

Tjingeling.

//LINDA MALMQUIST



Kärlek.

jag älskar dig så otroligt mycket. Du betyder så himla mycket för mig. Vi två för alltid.

Praktiken slut nu.

Igår var det sista dagen på praktiken. Både skönt och tråkigt. Trivdes rätt bra där ändå efter ett tag och nu när jag väl kom in i det hela så var praktiken slut haha. Men så är det. Skola igen på Tisdag, måndag är vi lediga :). Dom skrev på en massa papper på praktiken och här är 2 saker som stod med ;)





Så ja, jag fick betyget MVG , Najs!

Idag ska vi fira svärmor som fyllde år i Tisdags, fast innan dess ska vi kanske hjälpa Linus tjejkompis att flytta. Sen ikväll efter firandet så vet jag inte vad som händer. Blir väl att ta det lugnt och dricka någon öl.

Så jävla typiskt också att man vaknar alltid vid 9 på morgonen av sig själv även när man är ledig så man kan inte sova ut haha. Går inte att somna om för jag är helt pigg när jag vaknar. Men det är ju för jag är van nu när man alltid går upp vid 7 tiden. Bara tråkigt för man kommer va helt seg sen ikväll och kommer inte orka göra så mycket då. Men sånt e livet.

Nu ska jag
surfa runt lite på facebook innan mitt hjärta kommer upp för då får jag inte sitta här mer haha. :P. Inte kul för honom att sitta här och glo när jag sitter på datorn. Måste skaffa mig en laptop!

Min Darling <3



I Januari kommer min Frida hem från Australien igen :):) ! wiii :P .

Och i sommar blir man antagligen Faster igen ;)

TJingeling!

// LINDA MALMQUIST

Önskelista ;)

Nu är det då så att jag fyller snart år ;) haha.
Så jag tänkte att nu lägger jag upp min önskelista!
Kan även användas till julklapp, så ni vet :P höhö.







Så klart så blir jag glad för annat också.
Det jag har med på listan här är bara de saker som jag kom på.
Men jag blir glad för everything ;)!
Inte så kräsen vet ni.
Däremot "overdriva" jag lite på listan, vet att jag aldrig hade fått
en hund eller en resa haha, har inte så rik familj ;) hahaha!
Nej men jag blir glad för allt jag får, tanken som räknas!!!

Glöm nu inte säga grattis till mig den 28 November! ;)

Tjingeling.

//LINDA MALMQUIST

Hej hopp!

Idag är jag ledig från praktiken :) skönt. Är ledig imorgon också sen är det bara torsdag-söndag kvar. Sen är praktiken sluuuut! Då börjar skolan igen .

Igår var jag i stan emd Sara och Stella och kolla lite. Hittade 3 par trosor och 2 par linnen. Nedanför ser ni två av trosorna som jag köpte :) fina. Köpte även en present till svärmor som fyller år idag :) Grattis!

Efter shoppingen stack jag och Sara och tränade..

Nu har jag precis fikat med svärmor och linus mormor, gammelmormor och gammelmorfar :).

Nepps, nu blir det snart att sätta igång med pluggandet!

Tjingeling..

// LINDA MALMQUIST