Helgen.

I fredags jobbade jag på Stinsen. Gick väl bra förutom att jag blev så himla trött i slutet så att de som spelade fick räkna korten till mig lite hahah :P Men det gick bra ändå. Ingen som klaga så ;).
I Lördags jobbade jag på Charles Dickens 20.00-03.30. Och jag kan ju säga att det var en sjukt lååång kväll. Jag tycker själv att jag inte borde ha börjat jobba från typ 22 kanske. För först var det fotboll som ni antagligen vet så då kollade alla på det och då var det ju inget spel. Sen var det Live band och då var det inte mycket spel iheller. Men det funkade väl ändå. Fick sällskap av Set, Emelina och David som kom och satte sig och snacka en massa :) Så det fördröjde ju tiden lite iallafall!
Jag på Dickens. Han som jobba i baren ville tvunget fotografera mig, fast jag inte ville vara med.
Tycker bilden blev skit ful hahaha :P Men ja, jag bjuder på den.
Igår var jag hemma hos mamma och firade mors dag. Min syster Åsa var också där. Jag fixade mors dag present i Lördag från mig och mina 2 systrar. Så det blev Manikyr och Pedikyr och en fin bukett med rosa rosor. Hon blev super glad, så det var lyckat. Vi käka lasagne och snacka en massa.

Idag ska jag umgås med Sara. Hon ska färga håret på mig och sen vet jag inte vad vi ska göra. Sitta och snacka eller något. Blir nog bra :) Så nu ska jag göra ve mig så jag e färdig när hon ringer.
Tjingeling

Bakat.

Någon som kan gissa vad det är? ;)
Gissa :D

Idag.

Sitter just nu och dricker kaffe och kollar lite tv. Ska snart sätta igång och plugga mitt projekt tänkte jag. Ska ju redovisa det på måndag :/ vill inte vill inte vill inte! Hatar verkligen att redovisa. Jaja skit i det nu.
Ska jobba ikväll/inatt på Stinsen ju. Löne helg nu så det kommer antagligen vara en massa folk ute. Så då kan man hoppas på mycket spel så timmarna går snabbt :) . Tänkte dra och sola innan också. Min färg börjar gå bort och det är ju inte så roligt.
Nu orkar jag inte skriva mer. Skriver kanske sen.
Vill ni jag ska lägga ut en bild på min maskerad outfit? ;)

Fullspäckad dag.

Hade min andra del av provet idag, gick bra! PUST! Så nu har jag godkänt på det i alla fall. Sen när jag skulle gå hem så sa min lärare till mig "SENAST klockan 14.00 vill jag ha din meny på mejlen". Så jag stack hem till syrran och satt där och snacka ett tag sen vid 13 så fixa jag skiten och skicka in den så den blev färdig prick klockan 13.59 ;) haha. Så nu kan hon icke klaga! Sen stack jag och Frida till väla. Handla present till lill Lisa som fyllde år för ett tag sen, ett par söta shorts till Emil och maskerad kläderna jag ska ha nästa helg på Saras fest! Så nu är det också fixat.

Sen stack vi hem om till syster igen sen skulle vi iväg och handla mat på Coop. Då fick jag ett ryck och sa till Frida att köra in på IKEA. För jag ska handla spjälsäng till syrran till den nya bebisen som snart kommer. Så då blev det in där och köpa det, ringde mamma också så hon och jag köpte den tillsammans. Är inte så rik så jag kan köpa den själv ;) haha. Så det blev min "nya bebis present" till dom. Glada blev dom i alla fall. Får mina impuls grejer ibland haha. Sån är jag. Sen har jag alltid varit sån som tycker det är roligare att handla till andra än mig själv haha. Vet inte varför men får nog lugna mig lite. Köpte även sängen för att det är inte lönt och köpa en massa kläder för det har dom redan så mycket av. Så har dom inte hunnit köpa säng än så nu fixa Moster Linda det :). Jag är fan världens bästa moster ;) hahaha. Ego eller?!
Imorgon blir det att plugga projektet typ helaaa dagen sen iväg och jobba 20-01 på Stinsen. Dom har inte kortapparat där ;D Så jädrans underbart! haha. Tycker det är himla jobbigt med det.
Nej nu pallar jag inte skriva mer.
Emil i sina fina shorts han fick av mig :D

Snabbt inlägg

* Varit hos syrran hela dagen och umgåtts. Trevligt trevligt. Hon fick min gamla mobil, tyckte det va skit kul med toutch haha. :) Emil lika söt som alltid, busunge! Snart kommer nästa ;D Inom en månad, sen är man moster igen!
* Min mage har blivit katastrof IGEN. Tabletterna jag tog är slut, skulle ju bara ta dom i 28 dagar. Så nu direkt när man inte tar dom längre så har magkataren kommit tillbaka. Sjukt ont har jag haft hela dagen, kan typ inte äta alls innan jag dör av smärta :( jätte jobbigt! Suck!!
* Provet som jag gjorde igår gick sådär. Blev inget snack med rektor och så iaf ;) haha. Fick halvt Godkänt typ. Är några område jag ska skriva om imorgon kl 11. Så det blir tidig uppgång för mig imorgon - 07.00. Blir massa pluggande på provet då.. Hel kanna kaffe tack ;) haha.
* Älskar min nya mobil :) Skit bra och så. Dock lite komplicerad, så tar ett tag innan jag riktigt kommer in i den men annars helt perfekt.
* Blir inget Thailand detta året. Ska åka någon annanstans istället, sista minuten resa eller så. Men funkar hur bra som helst det också. Jag är inte bitter för det inte. Varför är för att det är för mycket pengar på en resa just nu. 11000 kr för bara flyget är inget vi kan/vill spendera just nu. Då spenderar vi hellre dom pengar på en resa där man får flyg+hotell+fickpengar för de pengarna. Så Japps så är det :)

Nu ska jag kolla film med min underbara älskling sen sova! Ha det så bra så länge.

Vill bara gräva ner mig..

Eller ja.. Kanske inte ska överdriva.. Men hade varit skönt att bara krypa ner under täcket och sova bort helaaa denna veckan! Vill inte alls att denna veckan ska finnas haha. Varför? För att:
1. Jag har mensvärk DE LUXE. Har haft det hela dagen och det vägrar gå över, FAST att jag har typ knaprat panodil hela dan. Vissa stunder gör det så ont så att det känns som om mina äggstockar ska typ dra sig loss och hoppa ut ur kroppen på mig :( Tycker inte alls om detta. Har nog aldrig haft så ont som jag har/haft idag! Snyft..
2. Jag behövde inte gör provet som jag skulle idag (WOHOO) DÄREMOT så måste jag göra det imorgon OCH om jag inte klarar det så blir det skit av allt.. + Jag har sjuukt svårt för att få in skiten i huvudet så ja, om jag klarar det? Skulle nog vara ett mirakel i såna fall. Men jag HOPPAS! :/
3. Jag har mitt sketna, tråkiga, äckliga projekt arbete kvar (vilket är halvfärdigt och 2 månader sent). Ska vara färdigt så jag kan redovisa det nästa måndag :O!! Typ GAAAH!!! För det första - jag valde världens tråkigaste ämne att skriva om (rött vin). För det andra - Jag vill INTE redovisa, för jag HATAR det och har typ FETT ångest över det..
4. Har även en meny som ska vara inskickad och klar på Onsdag och ska lagas på Torsdag... Vad ska jag laga!?!? Ska jag verkligen behöva åka ut till City gross och springa där som ett kiosk mongo och kolla priser och skriva ner och inte handla något?! Hur pinsamt är inte det?! suck.

Hmm.. Ja det var väl ingefär allt.. Just nu i alla fall haha. Ja jag vet att jag är sjukt negativ just nu. OCH JAG VET att jag bara har mig själv att skylla över att jag har all skol skit kvar (eftersom jag inte får tummen ur röven och gör det i tid) så då får jag ha det så här.. Nu skiter jag i detta och ska plugga vidare. KUUUUUL!

Wiiii!

För jag har beställt en ny mobil :D Kommer antagligen få den i nästa vecka! Sjukt nice. Den jag har nu är lite ding in the head haha. Funkar inte riktigt som den ska så behöver en ny!
Denna är det:

Varför gick inte världen under!?

'
Yes i know, mongo bilder ;) haha men sån är jag!
Lite halvt ledsen över att världen inte gick under just nu haha. För nu är jag tvungen till att mega plugga exakt helaaa dagen till mitt prov som jag ska ha imorgon. Klarar jag inte det så är det lite halv kört för mig.. Då sitter jag rätt mycket i skiten! Så nu gäller det att typ bara plugga och inte göra något annat. Fast ändå ligger jag och skriver blogg nu och kollar facebook då och då haha. Fan att internet finns! ;P
Är även lite halv bakis fortfarande sen igår, dumma mig som festade istället för att plugga! Slapp ju som sagt jobba igår. Så då blidde det grillning på viskan och sen party. Usch pi vilken huvudpinne jag har haha.
Nepps, dags att fortsätta plugga :( wäää!


tji fick jag haha

Jaha då blev det inget jobb för mig idag :( Madison skulle ha stängt. Så det var det. I och för sig rätt skönt och ha en hel helg ledigt. Men sen förlorar jag pengar också. Men sånt är livet ibland. Så nu får man se vad man hittar på idag. Kanske ut till syrran och grilla, spela spel? Umgås med någon annan? Eller bara sitta hemma med älsklingen och mysa! Allt funkar för mig :) Skriver kanske senare igen.
Vad ska ni göra ikväll?
Tjingeling.

Tjingtjong

Vakna vid 12 idag, skönt att sova ut när man ska jobba hela natten. Det behövs kan jag säga! Ska jobba på madison i Båstad idag. Förta gången jag är i Båstad haha. Ska tydligen va rätt mycket folk där så nu hoppas jag på mycket spel! Så man har något att göra. Är sjukt tråkigt att bara sitta och glo när där itne är någon som spelar.

Nu ska jag sätta igång och plugga prov. Som vanligt har jag drygat på det hur länge som helst och nu fick jag reda på att jag ska göra skit provet på Måndag! Tjohooo. Fattar inte varför jag är lika korkad varje gång som inte sätter igång och pluggar i tid. Då hade jag sluppit ha ångest nu och sluppit sitta och hårdplugga som en gast. Men ja jag får ju skylla mig själv som vanligt.

Jag har även mitt projekt som jag ska göra, som inte ens hälften är gjort på. Ska redovisas den 30/5.. Lyckat! Sen har jag en meny jag ska klura ut till på Onsdag... Usch va jobbigt detta känns nu. Fan på mig själv haha. Men jag måste verkligen sätta igång och göra skiten nu! Det är typ 2 månader och 2 veckor ca kvar av utbildningen och förstör jag det nu så vete fan vad jag gör med mig själv. Kommer kasta mig själv i havet haha. Nej men va fan denna lilla tiden som är kvar ska jag fan och med klara!!
Nu har jag inte tid mer. Skriver kanske innan jag åker till jobbet! Nu ska jag plugga. Tjingeling.

Träna Träna!

Igår börja jag och Sara med träningen igen. Körde först ett basic arobice pass på 55 minuter. Gick väl sådär, hade sjukt jobbigt att hänga med i skiten haha. Så de sista fem minuterna blev jag så arg, så jag satte mig ner och sura över att jag inte hängde med haha. Efter det passet körde vi lite annan träning i en halvtimme ca. Sen blev det bastu och en dusch. Riktigt skönt!
Vi har bestämt att vi ska köra på som fan i 3 veckor nu (och förhoppningsvis fortsätta efter de 3 veckorna haha) tills Sara fyller år. Så man kanske kan vi lite tight då hehe.


Så det blir träning idag igen i 1½ timme tänkte vi + bastu och dusch. Ska iväg och börja träna vid 13.30. Sen har jag ju praktik vid 16.00-21.30. Nicenice! Nu jävlar ska vi köra som aldrig förr ;) Så får vi la se om det blir någon förbättring!
Jag hade ju helst velat bli lite smalare innan vi åker iväg i Oktober. Så får väl se om jag lyckas med det!
Ha det så bra så länge.
Tjingeling.

Jorden går under på Lördag!!

Jaha då ska tydligen jorden gå under på Lördag..
Fan va tråkigt, jag vill inte dö i Båstad :(
Jobbar ju där då!
HAHA nej men va fan, hur jävla ding i huvet e han?
Någon som tror på detta?
Kommentera gärna och säg vad ni tror/tycker om detta.
Här är hela videon med honom:
http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-nu-pa-lordag

Hej hopp!

Gårkvällen/natten gick bra. Blev bara lite halv krångligt för att typ alla skulle betala med kort och jag har inte haft det innan. Så först slog jag in fel en gång men lärde mig sen. Men hoppas allt blivit rätt bara!


Idag har jag städat undan alla mina kläder från golvet ^^ och röjt undan allt skit och pantflaskor som vi ska panta när det har slutat ösregna och vikt rena kläder! Ska aldelles strax damma och sen efter vi har handlat så ska jag dammsuga och moppa golven. Så ska älsklingen byta sängkläder. Sen tänkte jag köra ett litet träningspass som jag har för magen som är på 6 minuter, meningen jag ska göra det varje dag men sen kommer det annat som jag gör istället. Men idag ska jag göra det! Sen blir det en dusch och sist men inte minst lägga sig i sängen och kolla lite avsnitt av något och bara mysa. Praktik imorgon 9-15, efter det hem snabbt och hämta kuvertet, ner till Crom och banka det, umgås med Sara (kanske träna?!) sen hem och chilla.

Fan ont överallt pågrund av jag brände mig i solariet igår. 8 minuter sola jag i ett stå solarium (tar dom mer eller?) och jag är verkligen röd som en kräfta på ryggen, låren, rumpan och armarna. Har skit ont där BHn sitter bara för den satt och skavde på brännan hela natten jag jobba så nu får jag ha en bikini överdel på mig haha.
Såhär ser brännan ut på benet.
Hade typ spets string på mig när jag sola så det blev mönster haha.

Nu ska jag se om det slutat regna, då ska vi iväg till affären annars ska jag börja damma! :)
Ha det så bra så länge.

Skit väder!

Usch va man inte alls har lust att dra ner i stan och jobba i natt :(. Varför har man inte bil och körkort? Så hade man sluppit va ute så mycket i detta skit vädert. Känns också som att det kommer bli lite och göra ikväll, eller e det många som drar ut i detta väder? Jag vet ju att de finns de fjortisar som går ut i kort kort och högklackat i vilket väder som helst.. Men ja förutom dom?! äääh jag vet inte. Får tänka på att det är pengar till Thailand ;) så känns det inte lika jobbigt och dra ut i skit vädert! Nej nu ska jag göra ve mig tänkte jag.
Ha det nice!

Helsing.

Jahapps, då blev mitt jobb pass ändrat idag. Skulle varit på Crom 21-03 men nu ska jag vara på Helsing 22-02. Lite trist ändå för jag förlorar 2 timmar. Sen hade jag ju sett fram emot lite att jobba med Sara :P. Men ja, sånt är livet. Får väl tänka att det är lite halv skönt att både börja senare och sluta tidigare.
Har precis varit och solat med svärmor så nu ska jag snart in i duschen och sen göra ve mig för jobb. Japps jag är ute i god tid :P. haha.
Ha det bra!

Det är dags för...

...fredaaaaags myyyyys! ;)
Idag blir det bara en massa mys med älsklingen! Sitter just nu och dricker Irish Coffee och bara tar det lugnt. Ska sätta igång ett avsnitt av Jersey Shore aldelles strax. Sen blir det väl någon öl eller ett glas vin och bara ligga och ha det mys pys hela kvällen!

Imorgon är det jobb som gäller, Crom 21.00. Så kom gärna förbi och säg hej om jag inte har något spel! ;). Har även fått 2 extra dagar jag ska jobba denna månaden, nästa lördag blir det Båstad och den 27 blir det Stinsen. Mycket bra! Lite extra pengar är inte fel nu när man sparar till Thailand och så. Så det är prefekt! Jag tackar ju inte Nej när jag väl kan och någon frågar om jag vill ta deras pass.

Nej nu ska jag och hjärtat sätta igång avsnittet och mysa. Skriver kanske imorgon :). Ha en mysig fredag!

Tjingeling.



Telegrafen.

Sitter i Ängelholm på telegrafen. Skulle egentligen jobbat på the tivoli men blev ändringar, så jag hamna här. Slutar om ca en timme. Har knappt haft något att göra. Kanske har varit 4 Pers som spelat. Så det har varit rätt lång tråkigt. Glömde ta med bok så jag hade kunnat plugga. Har alltid haft med den annars när jag jobbat men då har jag aldrig fått tid att läsa. Men nu när jag väl kunnat plugga nästan hela kvällen så har jag inte med boken. Så jag har bara suttit och sjungit för mig själv och skrivit sms till en massa haha. Mycket mer har jag inte att säga.. Vad ska jag roa mig med nu då? :( . Jag ser inte folket som e här iheller bara för jag sitter i ett eget livet krypin med mitt black jack bord. Haha. Nej nu ska jag försöka roa mig med något. Och försöka hålla mig vaken!

Lördag.

Ja idag är det lördag och jag är inte mycket gladare för det haha. Nej nu ska jag inte vara sån. Är på bra humör faktiskt. Ska inte göra så mycket idag, blir att ta det lugnt och kanske sola ett tag. Ska ju inte jobba fråns 23.00 på Tivoli. (Ska ni ut ikväll så kom och hälsa på mig :), sitter vid bord två och dealar kort haha). Lite drygt att man börjar så sent men ja sånt e livet.
Igår på praktiken gick det bra, fram tills jag brände hela handleden. Och NEJ det var inte mitt fel haha. Orkar inte ta hela skiten men jag kan ju säga som så att jag fick kokhett sockerlag över hela armen. :( stackars mig! Men det är bättre nu, har inga blåsor och så utan är bara rött och ömt. Var lite orolig att det skulle bli värre för då hade jag inte kunnat jobba idag kanske. Men det kan jag nu :) Money money money! haha.
Nu ska jag röka och fylla på mitt kaffe!
Skriver senare.
Ska försöka komma ihåg att lägga upp en bild på mig i mina arbetskläder haha.
Om ni nu tycker det är intressant ;)
Tjingeling gott folk!

Min helg.

Min helg kommer inte va speciellt spännande om man säger så. Idag ska jag praktisera 16.00-21.30. Så hela dagen går åt till det. Mycket annat hinner man ju inte göra. Ska snart in och duscha och göra ve mig. Ska bara orka lyfta på röven ;) haha. Imorgon ska jag bara ta det lugnt hela dagen fram tills jag ska jobba klockan 23.00-04.00 typ. Ska vara på Tivoli. Har inte varit där förr så det ska bli kul och se om det kommer va mycket folk som spelar och så. Hoppas det är mycket i alla fall. Så jävla drygt och inte ha något spel, sitter man bara där och glor rakt in i väggen. Eller ja, finns ju en massa fulla roliga folk man kan sitta och kolla på och skratta lite åt ;). Sen på Söndag så ska jag praktisera igen, kl 12.30 börjar jag. Blir lite ångest med det bara eftersom jag jobbar till 4 imorgon natt. Kommer ju inte vara hemma från 5 typ och sen ska man somna så vid 6 tiden så kanske jag har somnat och sen ska man upp vid 10. Så då får jag bara 4 timmars sömn.. Vet inte hur jag ska göra. Får snacka med han på praktiken idag om han e där. Annars får jag väl bara bita ihop. Så enkelt är det.
Nej nu ska jag lyfta på röven och gå ut och duscha!

Svarar på kommentarer :)

Ja nu kände jag att det var dags att svara på era kommentarer :P. Har ju lovat det ett tag så nu kommer det!
Isabelle om Hemma.:
Hej Linda!
Tråkigt att det är knas med din praktik,men jag tycker att du gjorde rätt i att informera din lärare om saken!
Får man lov att fråga en sak?..vad är problemet med din mage? Låter ju som att du har riktiga problem ibland! Sköt om dej sålänge!
J om Dags att blogga lite.:
Bra Linda!! finns myyycket bättre ställen! :) Hälsa långe Jan & Linus :D
Jessica om Söndag.:
Vilken hårfärg använder du? Den är så jäkla najs! :)
Isabelle om Bilder.:
Hej! Färgen är ascool och frisyren passar dej jättebra!
Jessica om Bilder.:
Det blev fint :) både hår och färg. Skönt med kort hår nu när värmen har kommit :)
Isabelle om Hemma.:
Hej Linda!
Tråkigt att det är knas med din praktik,men jag tycker att du gjorde rätt i att informera din lärare om saken!
Får man lov att fråga en sak?..vad är problemet med din mage? Låter ju som att du har riktiga problem ibland! Sköt om dej sålänge!
SVAR: Hejhej! Ja det var lite halv tråkigt att man hamna på det stället. Men det löste ju sig i alla fall! Det är så att jag har magkatar och har haft det ett bra tag nu och verkar inte vilja gå bort. Så vissa dagar så har jag jätte ont i magen, mest på morgonen. Men har blivit lite bättre nu! :)

J om Dags att blogga lite.:
Bra Linda!! finns myyycket bättre ställen! :) Hälsa långe Jan & Linus :D
SVAR: Jee ;) Mycket bättre på Trivas på Råå, så det är skönt att jag sluta på det skit stället haha. Långe Jan hälsar tillbaka och Linus också ;):P

Jessica om Söndag.:
Vilken hårfärg använder du? Den är så jäkla najs! :)
SVAR: Oj du.. Kommer inte ihåg vilken exakt färg det var. Men bara leta efter den rödaste färgen också tror jag det var röd/brun jag tog :). Tack!

Isabelle om Bilder.:
Hej! Färgen är ascool och frisyren passar dej jättebra!
SVAR: Tackar tackar! Har dock inte vant mig helt vid att ha så kort hår :( Saknar mitt långa ibland, kan ju inte göra så mycket med detta korta håret haha.

Jessica om Bilder.:
Det blev fint :) både hår och färg. Skönt med kort hår nu när värmen har kommit :)
SVAR: Tackar Tackar :) . Ja det är rätt skönt faktiskt!

Japps det va alla! Fortsätt nu att kommentera en massa.
Och fråga preciiiis vad ni vill!
Jag svarar på ALLT!
Tjingeling.

Jag vet...

...att jag är skit dålig på att uppdatera min blogg och att svara på kommentarer :P. Sorry! Ska bättra mig!!



Vad gjorde jag i helgen då..
Fredag: Blev det att jag och älsklingen stack hem till Emelina och Set och umgicks med dom och några andra. Satt och snacka på balkongen och drack en massa. Kom hem sent på natten :P. Mycket mer hände inte.
Lördag: Stack jag och älsklingen till Julia och Dk som skulle bjuda på grillat. Dock hann jag inte äta för jag skulle iväg till Ängelholm och jobba. Så jag var väl där i 2 timmar cirka.. Men jag hade ändå inte lust och dricka och umgås ändå haha, va på lite halvt piss humör den kvällen. Och det skit humöret fick dom som spela hos mig i Ängelholm hahaa. Kanske berättar lite mer om det längre ner i detta inlägg..
Söndag: Kommer inte ihåg vad vi gjorde, tog det lugnt antagligen.
Ja det var min helg. Inte så jätte spännande dock haha.


Idag börja jag på min nya praktik. Fick byta praktik :) Skönt som fan kan jag säga. Så nu har jag inte lika ont i magen och ingen ångest längre. Nu är jag på Trivas på Råå. Trevligt folk. Snackar inte så mycket med mig dock, men det var ju första dagen idag så det är väl därför :P. Jag fick i alla fall GÖRA saker och inte bara BÄRA hela jävla dagen + jag fick mat! ;). Hur underbart som helst att komma bort från de andra skit stället. Är på mycket bättre humör nu och mår bättre inombords.


I Lördags jobbade jag som sagt. Hade Jour (vilket innebär att fram till klockan halv 4 på dagen kan min chef skicka sms och säga att jag ska jobba och det kan bli var som helst). Fick i alla fall ett sms och denna gången blev det i Ängelholm på 57an. Min första tanke var åååh neeej inte Ängelholm haha. Men ja.. Åkte dit med en annan tjej som också skulle jobba i Ängelholm fast på ett annat ställe. Hon börja 21 och jag 22 så jag satt på hennes ställe och vänta tills jag skulle börja. Då fick jag reda på : 1. Stället jag skulle vara på - 57an har bara öppet EN gång i månaden, vilket innebar att det är fullproppat med folk och en jävla massa som spelar.. Så jag blev super nervös, då jag inte har jobbat mer än 2 gånger innan. 2. Dom stängde inte från 3. Blev lite jobbigt då hon tjejen jag åkte med sluta 2 så då skulle hon få vänta på mig i hundra år. Men bartendern på hennes ställe erbjöd och köra mig... I alla fall.. Kom dit vid kvart i tio typ. Dom visa mig bordet, då hitta jag inte kassa apparaten, ringde min chef, då skulle vi inte ha någon sådan. Rätt skönt ändå för då slapp man göra dagsavslut och sånt. Jag gorde ve bordet och allt sen satt jag där och vänta.. Kom en dryg stammis och spela hos mig en stund sen satt han kvar och snacka i en timme om saker jag absolut inte brydde mig om haha. Men va fan man kan ju inte be han dra åt helvete liksom...
Vid 24 tiden tror jag, så börja folket trilla in och sen var det fullt med folk vid mitt bord hela tiden. En som var skit packad och hängde på bordet, fick säga till säkert 5 gånger innan jag blev arg och skällde lite på honom. En som fick för sig att han skulle stå och ragga på mig och prata hela tiden när jag hade fullt bord, fick säga till han att jag tyvärr inte hade tid och prata med honom vilket han hade svårt och få in i huvudet. En som VERKLIGEN gick mig på nerverna då han hela tiden stod och sa till alla "hon kan fan inte räkna" "jävla dåligt att du inte kan räkna" och en massa annat. Till slut gick han mig på nerverna när han skulle börja bråka om att jag sa att han påstod att jag ljög för honom när han förlora. Så då blev jag förbannad till slut när han hade skällt om det i 5 minuter så jag sa till han att antingen slutar han påstå att jag ljuger eller så går du härifrån och ja jag skällde på han haha. Då blev han tyst och gav sig. Sen den sista som var dryg var en som stod och skrek mig rakt upp i ansiktet och sen blev förbannad på mig när jag inte hörde vad han sa så sista gången han skrek på mig så skrek jag tillbaka att en gång till han skriker på mig så kan han gå därifrån. Då blev han chockad och sa förlåt en miljon gånger..
I ALLA FALL.. Det som jag blev mest irriterad på på hela kvällen/natten var att jag fick stanna där till klockan FEM på natten. FÖR att de som jobba där tvunget skulle städa innan dom kunde räkna kassan med mig. Så där stod jag i 2 timmar och glodde rakt in i väggen. (Stände bordet redan vid 3). Men ja, det var i alla fall jävligt surt och stå där. Trött och hungrig var jag också haha.
När jag kom hem så var min älskling fortfarande vaken :) Han vänta på mig så att jag kunde somna med honom<3 visst har man en otroligt underbar pojkvän. Så då blev jag glad igen när jag kom hem och fick somna i hans närhet. Love yooooooooou <3


Ja det va väl allt jag hade att skriva :P Blev ett jävla långt inlägg haha. Men ni behöver ju inte läsa allt ;). Jag lovar att jag ska svara på era kommentarer snart, glömde det idag också :( Och nu pallar jag inte skriva mer haha. Men det kommer :)
Ha det så bra! TJINGELING!!!!