..

Jessica Alba.
"Osnygg" hon e då..
Varför ser man inte ut som henne liksom hahaha.
Nej men hennes kropp hade man ju inte tackat nej till.

Yes.

Tänkte börja fixa lite med min blogg design. Har varit skit tråkig och ful ett bra tag nu, så det är väl på tiden. När den är färdig vet jag dock inte. Tar lite i taget. Sen ska jag bara komma ihåg hur man gör också hahaha.
Tjingeluring.

Biggest-loser.se

I brist på annat så fick jag ett ryck och googlade "gå ner i vikt" och då kom jag in på biggest-loser.se hemsida. Har suttit nu och läst igenom en massa artiklar och jag kan ju säga att rätt mycket stämmer in på mig.. Här är lite som jag läser som jag bara tänkte "har dom skrevit om mig eller" :P.

Ett stort problem för alla som försöker gå ner i vikt snabbt är något jag kallar för strunt samma-effekten eller va fan-effekten. Den visar sig ofta när vi blir bortbjudna och erbjudna kakor eller andra sötsaker. Till en början står du emot men när godiset har stått framför dig en bra stund så kan du inte låta bli utan tar en bit av ditt favoritgodis. Efter den första så blir det givetvis ett par bitar till.

ursäkter som gör dig överviktig

”Jag har inte tid att träna”
Detta är rent skitsnack och det vet vi båda. Hur mycket
tid har du spenderat idag framför datorn? Hur mycket tid spenderade du igår framför TV:n? Även om det ”bara” är några minuter här och några minuter där du väljer att kolla Facebook så springer det snabbt upp i en hel del tid även om du inte märker det själv.
”Jag har inte råd att äta nyttigt”
Välj bort det onyttiga som bara kostar onödiga pengar så kommer du snabbt inse hur mycket pengar det finns att spara. Bra mat behöver inte vara dyr vilket du kan se på havregrynsgröt som kostar en struntsumma om du ser hur mätt du blir i jämförelse med onyttigt småkrafs.

”Jag börjar imorgon”
Många skyller på att det är stressigt just nu med tentor, jobb, semester, etc. och att det därför är fel tid att gå ner i vikt. Saken är den att det alltid är rätt tid. Problemet är att du kommer fortsätta skjuta upp det till en morgondag som aldrig kommer och därför bör du ta tag i det idag! Allt som krävs är 30 minuters träning (promenad, löpning, cykling, etc) och sedan är du igång.

”En liten bit, bara idag, skadar inte”
Detta har varit min akilleshäl varenda gång jag har försökt minska på kilona tidigare. Saken är den att ”bara idag” tenderar att bli allt mer ofta och till slut äter man något onyttigt varje dag – vilket oftast är värre än när man väl började försöka gå ner i vikt. Det andra stora problemet är att om jag väl äter en chokladruta så äter jag utan problem ett helt choklad.

Allt detta stämmer så himla bra in på mig. Det är alla dessa ursäkter jag har alltid och nu när jag läst igenom och så så känns det ju bara så onödigt och löjligt att man ska behöva komma på ursäkter för att man egentligen inte orkar lyfta sin feta röv, ta bussen till gymmet och sprina på ett band i 30 minuter eller vad som. Att man ens kan vara så lat.. Och att jag inte har så stark vilja att jag inte kan hålla i det jag säger någon gång :P. Jag har så fruktansvärt dåligt tålamod, det är det som är saken. Jag vill att jag ska ha gått ner 5 kilo på en vecka liksom haha.

Vet att texten är konstig, men det blev så
för att jag kopierat in från biggest losers
hemsida. Fick inte rätt på det iheller och
pallade inte sitta och fixa med det hur länge
som helst ;).
I alla fall.. Om det är fler än jag som brukar
ha dess ursäkter och så vidare, så får ni
gärna skriva en kommentar och om ni inte har
något att göra eller kanske vill gå ner i vikt
så kan ni ju alltid gå in på hemsidan och se
om ni känner igen er i visa saker de har skrevit!
Vet att texten är konstig, men det blev så
för att jag kopierat in från biggest losers
hemsida. Fick inte rätt på det iheller och
pallade inte sitta och fixa med det hur länge
som helst ;).
I alla fall.. Om det är fler än jag som brukar
ha dess ursäkter och så vidare, så får ni
gärna skriva en kommentar och om ni inte har
något att göra eller kanske vill gå ner i vikt
så kan ni ju alltid gå in på hemsidan och se
om ni känner igen er i visa saker de har skrevit!
Puss&Kram

Nästa år...

..Ska jag:

..Ha fixat ett heltids jobb.
..Flytta till en lägenhet med babe.
..beställa något från Victoria secret, som jag velat i hundra år :P.
..resa utomlands.
..ha gått ner lite i vikt.

Mer kom jag inte på nu. Men det är några saker som jag vill/ska göra nästa år.
Rätt onödigt blogg inlägg haha, men skit i det ;)

Sovit alldeles för länge.

Vakna inte fråns 13 tiden idag, lite väl sent kanske. Kom dock hem halv 6 i natt. Rätt händelserik dag på Tivoli igår haha. Hade rätt mycket spel hela kvällen. Så vid kvart i 3 på natten så bara släcktes mina lampor vid bordet och det blev mega mörkt. Så jag fick stänga bordet och försökte fixa lamporna men det var inget som gick. Snackade med en vakt och fick reda på att en propp hade gått och dom hade inte så dom kunde byta. Så där satt jag i mörkret medans det kom spelare som tjatade att dom ville spela. Först fick jag spela med en kille och då satt jag med min mobil som inte har så jätte bra ljus haha. Tog lite längre tid att dela ut och så men det gick väl. Efter det kom det 3 killar som ville spela men då sa jag nej för inte fan palla jag sitta med min mobil hela tiden. Då satte han ena killen på sin ficklampa på mobilen så då körde vi med den ett tag. Vid halv 4 tiden så kom äntligen en kille som jobbar på tivoli med 2 lampor som vi fick att fungera efter många om och men. Så då var jag igång igen haha. När vi slutade så kom en kille som brukar spela och snackade lite. Då sa han att det var en kille som hade hoppat i hamnen för han skulle ta livet av sig.. Han hade bråkat med sin flickvän.. Hmm.. Kunde inte hjälpa det men jag börja garva. Vissa ska inte dricka helt enkelt.

Helloooooj!

Jag är sleten som satan nu, trött och har haft huvudvärk hela dagen. Så min dag har beståt av vila. Var ju hos min syster i Borås till i Tisdags. Var trevligt. Var uppe 6-7 tiden varje dag, helt otroligt :P. Vi käka god middag, spela kort och snackade. Sen i Måndags var vi på Ullared. Handla inte mega mycket. Men blev en del :). Orkar fan inte skriva mer. Hade tänkt skriva en massa mer men min huvudvärk är enorm. Skriver imorgon.

En lista.

Var tror du att du är/gör om 1 år?
Jag har ett heltidsjobb antagligen som servitris, men jobbar även lite extra som croupier fortfarande. Jag tror inte jag bor kvar i Helsingborg (förhoppningsvis inte). Bor i en fin lägenhet med min älskling.

Vad ångrar du, om något, i livet?
Ångrar väl vissa dumma beslut man tog när man var yngre, att man umgicks med vissa man umgicks med. Testade på lite för många grejer och var helt enkelt en dum fjortis, som ville passa in och för det så gjorde man korkade saker.

Hur kommer du gå klädd i vinter?
I varma tjocka kläder. Benvärmare och så vidare..

Vilka 3 saker är du beroende av? 
Min MOBIL, Min pojkvän :P och Kaffe!

Har du någon dold talang?
Haha nja.. Det vete fan.. Kan vika på öronen och göra såhär med tungan:
Haha vete fan om det är en "talang dock" :P men kom inte på något annat..

Vad gjorde du förra helgen? Och vad skall du göra nästa helg?
Jag jobbade fre-sön. Så mycket mer gjorde inte jag.
Denna helgen ska jag vara hos syrran!

Vad har du på dig just nu?
Ingenting ;) haha neej skämta.
Mina älskade joggingbyxor, ett linne och underkläder.

Bästa skönhetsknep?
HAHA inte en bra fråga till mig, vet fan inga såna knep..

Vilka är dina dagens planer?
Sitta på en buss till Borås i många timmar.

Vad äter du helst inte?
Isterband! Mega rälligt.

Nämn 3  bloggar du besöker dagligen?
Fokis.se , Kenza och Paow

Har du haft ett förhållande som varat i över ett år?
Ja mitt nuvarande, som är på 2 år :)

Vilken kändis får du höra att du liknar? 
Fick höra ett antal gången när jag var typ 20 att jag var lik Tilde fröling. haha..

Tror du på gud?
Nepps.

Vad är din största rädsla?
Att bli begraven levande.

Nämn en sak du aldrig provat på:
Hoppat fallskärm.

Hur/Var vill du bo i framtiden?
Vill helst bo i utlandet i ett mysigt litet hus med pool ;)

God morgon.

Vakna vid 9 sen låg jag och snooza till kvart över typ. Gick upp satte på kaffe och röka som vanligt. Nu sitter jag och tar det lugnt och funderar på om det är något jag glömt att packa ner, men det tror jag inte. Skulle isåfall inte vara hela världen om jag glömmer något. Dock tycker jag att det ser ut som jag har mega mycket kläder med mig. Ändå tänkte jag att jag inte skulle ha med så mycket för jag tog med för mycket sist. Men ja, det får va så.
Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och sen kanske spela lite the sims 3, blev arg igår för spelet bara krascha när jag hade spelat ett tag :(, men så är det när man laddar hem ;) Ha d bra!

Fredag.

Hade jour idag men det blev tydligen inget jobb, då jag inte fått något sms. Så då är man ledig. Så vad ska man då hitta på?! Jag ska snart ner och ta en fika i stan med mamma, sen blir det hem och packa kläder och så som jag ska ha med till Borås, drar ju imorgon. Efter det blir det en lugn kväll med hjärtat :) Får mysa en massa nu ikväll när man ska vara borta till Tisdag.
Annars händer inte mycket. Ha de bra..

Hello.

Just because I'm super bored right now, so I'll write a blog post in English. My English is very bad, so maybe you have something to laugh about. I'm sitting right now, waiting for the installation of The Sims 3 will be completed. Takes a hell of time. Have just come to me toupdate the crap game. How can I sit and write for a while. Or not. The update is finishednow. So now I'm expecting that the rest will be finished. Now I'm going out for a smoke!
:P Okej, ska va ärlig. Jag fuska lite med google översättaren ;) haha. Men va fan annars hade ni inte kunnat läsa skiten hahaha. Nu är mitt sims 3 pets färdigt så nu ska jag spela!!

ok..

En kommentar..
Reidarzainab om jävla skit.:
A exceptional happy site!
SVAR: Well thanks, i guees. But do not know if you're being sarcastic or if you mean it. In view of the blog post you have commented.

Not a very good day!

Denna dagen har inte varit rolig alls.. Haha ja nu kommer det lite gnäll. Men som sagt, min blogg så jag gnäller hur mycket jag vill ;). Till saken.. Jag har mega ont i min axel - Sara sa att det antagligen är pågrund av vårat arbete (vårat arbete är ju sååå himla fysiskt krävande ;) haha) , nä men hon mena på att eftersom vi sitter och gör exakt samma rörelse i flera timmar och nästan bara använder oss av vänster hand, så blir det ju att man till slut får ont. Finns något ord för det.. Kommer inte ihåg vad det är.. Iaf, det gör ont och jag kan knappt röra min arm :( stackars stackars lilla mig! .. SEN har jag även spytt idag, not funny at all! Så då blev det att man som en galning fick skicka sms till typ alla på jobb och be dom att ta mitt pass, rara söta goa annika tog det! Mega tack till henne. Annars hade jag suttit där nu och mått bajs.. För ja, jag mår verkligen BAJS!
Slut på gnällandet nu ;), över till annat!
Imorgon har jag jour, förhoppningsvis mår jag better då! Sen på Lördag åker jag till Borås och stannar till Tisdag. Wuää, mega jobbigt att vara utan min älskling så många nätter :/.

NEJ NU HAR JAG INTE TID MER! ;)
Ska installera sims 3 pets hahah, yes im a nerd! ;)
Bye.

Ont in my mage!

Mega ont i magen har jag idag. Inte kul alls. Förkylningen är dock på väg att släppa känns det som. Bara hostan som aldrig vill försvinna. Idag ska jag ut till syrran och snacka och så.
Hjälpte ju mamma med hennes soffor igår. Fick tre par trosor :) Jätte fina! Behövs kan jag säga, för typ hälften av mina trosor har jag fått slänga för de har blivit slitna och gått i sönder :P
Nepps, nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen blir det en dusch!
Tjingeling.
Syrran och Emil i sommras :D

Hellooo!

Känner mig helt seg i både huvudet och kroppen. Förkylningen vägrar fan att släppa! Idag ska jag ut till Mamma och hjälpa henne lite där hemma och äta middag. Sen efter det blir det hem och mysa med hjärtat! Mycket mer händer inte idag. Ska ut till syrran imorgon och snacka skit och dricka kaffe :) och busa med Emil och Alexander!
Längtar lite till Lördag. Ska bli kul och åka till syrran i Borås. Handla lite på Ullared också ;).
Nej nu vet jag inte vad mer jag ska skriva. Så nu ska jag göra ve mig sen ska jag och hjärtat dra iväg.

Min vecka.


Min dag.

Gick upp vid 12 tiden typ. Drack kaffe och röka en cigg, som vanligt. Sen drog jag ner till stan en sväng med hjärtat och hans killkompis, gjorde några ärenden. Sen stack jag hem till Sara och satt där och snacka, Marie kom också. Så spela vi kort och käka lite och snacka en massa. Trevligt. Fick en jätte fin ring av Sara som hon köpt i Canada :D:D TACK! <3. Nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt. Är mega seg och hängig. Fortfarande förkyld och har ont i halsen, varit det i typ 2 veckor nu och det vägrar fan släppa. Fast ja, känns inte som det bara är jag som är förkyld. Mitt hjärta och typ hela hans familj är förkylda, Marie är förkyld och sen har man sett en massa statusar på facebook att det är många andra också.
Gick bra på jobb igår :) Hade inte så värst mycket att göra och tiden gick fruktansvärt sakta :P. Hade en snubbe som var rätt packad och spelade bort 4500 kr på black jacken. Han måste vara lite ångerfull idag hahah!
Annars händer det inte så mycket just nu. Ser fram emot nästa helg för på Lördagen åker jag iväg till min syster i Borås och stannar till på Tisdagen. Så ska vi även åka en sväng till ullared!
Här får ni bilder på ringen iaf..
Ha de bra!


Vet, kassa bilder. Tagna med camen, palla inte dra fram min kamera ;)


Sorry!

Vet att jag varit extremt kass på att blogga på senaste tiden. Men har typ glömt bort det helt och sen när jag väl har tänkt på det så har jag inte haft orken till det. Så nu tänkte jag att det var dags!
Idag blir det jobb på Dickens 20-03, får vi se om där e något folk över huvud taget för igår när jag jobba på Crom så var det typ sten dött. Har aldrig varit med om att det varit så tomt på Crom, eller så tomt i hela stan! Fan var allt folket? I alla fall.. En kille som ska börja jobba hos oss hade sitt slutpass igår, så man slapp jobba haha, istället fick jag stå bredvid och kolla när han delade ut, så han inte gjorde fel och så vidare. Men det gick bra och han var duktig. Körde även lite på rouletten också.
Annar händer inte mycket nu för tiden. Känns lite halv dött nu när man har slutat utbildningen och bara har detta jobbet. För jag är ledig nästan hela veckan och jobbar bara helgerna. Då känns det även extra jobbigt på Fredagen när man ska dra iväg och jobba, bara för man har varit hemma och degat så pass länge. Så nej, behöver fan ett heltids jobb. Funderar lite på att söka sånt säsongsjobb i Åre kanske. Hade ju varit rätt skoj! Finns ju fan inga jobb här i Helsingborg.
Nästa helg ska jag till Borås på Lördagen med mamma. Ska till min syster och bo där till på Tisdagen. Så ska vi även dra en sväng till Ullared :), ska köpa nya strumpor, trosor och kanske någon julklapp. Blir inte så mycket shopping där dock, då man inte får så bra lön denna månaden iheller.
Nej, nu ska jag ta det lugnt ett tag och aldelles strax kila iväg till bussen och sen börja jobba.
Tjingeluring!

Avslutningsfest.

I Fredags hade jag och hjärtat avslutningsfest (eftersom vi båda avslutat vår kockutbildning) så vi hade bjudit hela min familj och släkt och hela hans. Mycket trevligt var det och allt blev lyckat. Maten blev god och alla verkade ha trevligt!
Här kommer lite bilder från då..

Jag håller på att fixa bålen :)

Jag igen.

Hjärtat.

Från vänster:
Min mamma, Min faster, Pappas sambo Beryl, Min pappa och min syster.

Från vänster:
Stig, Jonas (Linus kusin), Linus Faster och Bosse-

Linus gammelmormor och Agneta.

Lennart och Linus mormor.

Barnen :)
Lilla Lovis, Lisa och Emil.

Från vänster;
Min faster man Lennart, Min faster och min mamma.

Linus gammel morfar och gammelmormor :)

Hungriga :P

Lovis gillar bullen :P

Pappa och jag.

Syrran käkar :)

Linus bror, Linus, Linus kusin.

Far och son.

Svärmor, svåger och hjärtat.

Japps, det var alla. Orkade inte lägga upp precis allihopa. Så ni får nöja er med dessa! :)