Gör man något annat än pluggar?

Sitter och försöker plugga nu. Har ju som sagt projektarbetet att göra. Nu har jag även ångest de luxe pågrund av att jag igår fick reda på att det ska va klart imorgon och redovisas då. Jag som hade fått för mig att det var torsdag. Är man förvirrad eller :P. Så nu är man sjukt stressad. Har inte ens kommit halvvägs på arbetet. Fattar typ ingenting av det. Blir smått frustrerad och irriterad när jag har bråttom och inte fattar vad det är jag ska skriva. Men ja, jag får helt enkelt försöka göra mitt bästa och blir det helt och hållet fel så blir man väl utskrattad imorgon när man redovisar skiten haha. Men det skiter jag i för då har jag iallafall försökt.

Känner även att jag antagligen börjar bli förkyld. Har lite små ont i halsen och min näsa är helt stopp. Så jag får hoppas det inte blir värre till imorgon för då kanske jag inte ens kommer kunna prata haha.

Fick reda på provet i livsmedelshygien igår. Jag fick Godkänt :) Nice! Trodde jag inte haha. Det som är lite störigt är att om jag hade kunnat en fråga till så hade jag fått VG. :( Men ja, bättre med G än IG ;).


Nej har inte tid att skriva blogg mer nu..


Tjingeling.


Hemma efter busfabriken.

Då har man varit och busat i 2 timmar. Höll på i en timme först, sen blev lisa hungrig så jag beställde pannkakor till henne och en halv grov bulle med ost till mig. Men sen när pannkakorna väl kom så kom dom ut med 2 portioner. Så jag fick ju äta det också haha. Jag som skulle va nyttig och äta en grov bulle :P. Vi tog bussen hem och Lisa höll nästan på att somna på bussen. Nu är vi hemma i alla fall och Lisa ligger och snarkar bredvid mig i min säng. Hon slockna direkt hon la sig. Nu ska jag dricka en kopp kaffe och vänta på att mamma och syrran kommer så jag kan hoppa in i duschen och fixa lite och sen dra iväg. HAHA HERREJESUS vad Lisa snarkar :P.

Dö jobbigt och leka på busfabriken haha, var såna rullar som man fick dra sig igenom så man kände sig som en larv hahaha. Klättra överallt och gå över nät så man fick ont i fötterna och så krypa igenom tunnlar så man fick svin ont i knäna :P Men vad gör man inte för sin systerdotter :).

2 små bilder på Lisa från busfabriken :)



Tjingeling


Busfabriken!

Vaknade 8 idag, sen kunde jag inte somna om. Så ja denna dagen kommer bli seg haha. Ska till busfabriken om en halvtimme och har inte gjort ve mig än, får helt enkelt dra dit i underkläder haha. Ska dit med Lisa fisa som sagt. Och hon har mer än energi än någon annan så jag kommer ju få motion de luxe om man säger så. haha! Jag kommer svimma av trötthet efter en timme där :P. Nu ska jag göra ve mig och sen blir det buuuuuuus!

Ikväll är det party party, dock blir det lung party party för mig haha. Måste va pigg imorgon och inte bakis för jag ska plugga som satan.

Nu har jag inte tid mer. Fullspäckad dag idag!


Lisa :)

Tjingeling!



Sleten!

Min dag idag:
* Stack till väla med Syster och Emil, hittade ett linne också köpte jag finn grejs. Också en present till lilla Lisa. Sen käka vi vars en chesseburgare och stack hem till henne.
* Sen kom min andra syster, Lisa och mamma. Lisa fick sin grej och sen åkte vi till skopunkten. Hittade ett par stövlar för 350 kr.
* Sen stack vi till Coop och handlade.
* Sen hem och gjorde hemmalagad pizza, inte så jätte god men gick och äta haha.

Har fortfarande inte kommit igån med mitt projektarbete :/ . Inte bra alls, jag vet. Men jag kommer fan aldrig igång med det. Vet inte vad jag ska skriva :'( . Men nu måste jag helt enkelt börja. Får bara ta någon jävla restauran ide och sen bara börja. Annars kommer jag aldrig igång.

Imorgon ska jag iväg en runda till Busfabriken med Lisa vid 10.00 sen blir det hem om och packa en massa och så. Sen hem till min älskling och mysa lite. Sen göra ve sig, handla dricka, äta och sen dra och fira Adrian och David.

Måste fan banta och börja träna de luxe nu, ser att jag gått upp igen :( usch!!! ÅNGEST de luxe.


Nu har jag inte tid mer.

Tjingeling.


Projektarbetet.

Som sagt så har vi ju ett projektarbete i Försäljning/service som vi ska redovis för klassen nästa Torsdag. Hatar att redovisa haha. I alla fall.. Arbetet ska vara att man hittar på en egen restaurang och sedan skriver:
* Beskrivning av veksamheten.
* Söker medarbetare.
* Servicekoncept.
* Introduktion för nyanställda.
* Reklamationspolicy
OSV....
MEN nu är det så att jag har FASTNAT! Jag vet inte vad jag ska ha för restaurang :( Wäää! haha. Kan inte komma fram till ett beslut. Så nu är jag lite små frustrerad. Jag måste ju veta vad jag ska ha för restaurang innan jag skriver det andra.. Gaaah! Känner inte alls för att skriva om detta idag. Men är så illa tvungen att börja i alla fall, annars har jag ingen chans att bli klar.

Jag skiter i det nu helt enkelt och tar det ikväll. För nu är jag för irriterad och rastlös haha.

TJINGELIIIIIIIIIIIIING!



Fredag

Vaknade klockan 9 i morse och kunde inte somna om, va pigg som en mört. Så jag gick upp och satte på kaffe, stack till ica och handla bullar och lite annat sen käka jag frukost med mamma. Min syster kommer om 2 timmar ungefär så då ska man busa lite med Lisa :). Ska till väla med min andra syster först och handla någon liten leksak till Lisa. Måste plugga lite idag också , annars hinner jag aldrig bli klar till nästa Torsdag och blir jag inte det så går allt åt skogen haha.

Imorgon blir det antagligen lite fest, blev bjöden till två killkompisar som ska ha födelsedagsfest. Så då får man hitta något och köpa till dom också. Men det fixar jag imorgon.

Grattis Adrian :)


Nu sitter jag och lyssnar på DANNE STRÅHED ;) haha. Va min pappa som fick mig att börja lyssna på han när jag var liten. Vi gick alltid på hans konserter och så. Kommer ihåg när jag va typ 10-11 år och fick hans autograf, blev skit glad haha. Blir alltid glad när man lyssnar på hans musik hehe.


Jahapps :)

Jag fattar inte varför jag alltid får skuldkänslor när jag gör något för min egen skull!? Varför har jag så svårt för att kunna tänka på mig själv istället för att tänka på hur alla andra mår när jag väljer att göra en sak och så vidare.. Jag har bestämt mig nu och nu är det avklarat men ändå så på något sätt så mår jag dåligt över detta för att den andre blir ledsen och så vidare. Jag vill ju detta och jag ska göra detta! Jag måste börja tänka på mig själv, på min framtid, min skola och på mitt eget bästa och försöka stänga av min empati lite för andra människor.

Kanske låter lite knäppt. Men jag har hela mitt liv alltid brytt mig om alla andra och varit alla till lags. Aldrig gått emot någon och så vidare. För jag vill inte att andra människor ska bli ledsna eller må dåligt pågrund av mig. Men nu känner jag att jag är vuxen nog till att kunna ta ett beslut utan att jag ska må dåligt över att någon annan blir ledsen pågrund av detta. Jag kan inte alltid vara alla andra till lags längre. Jag har så mycket jag vill och måste göra nu.

Har skolan att tänka på nu. Jag har min älskade pojkvän som jag vill bilda en framtid med och leva resten av mitt liv med.

Jag kommer aldrig någonsin skita i alla andra och sluta bry mig om deras känslor om ni tror det. Jag kommer alltid finnas där för min familj och mina vänner. Alltid! Men just nu så är det jag och min framtid som går först. Så från och med nu så kommer jag göra det som känns bäst för mig. Jag vill bara må bra och vara lycklig. Det är allt jag vill och jag tycker inte det är för mycket begärt.

Typ ingen kommer fatta vad detta handlar om. Dom närmsta gör antagligen men inte resten. Men så är det.

Ajja..

God Natt!


OLD MEMORIES! <3





Till dessa låtarna har jag sjukt många minnen med Sandra :). Ett speciellt minne var ifrån när vi va typ 16-17?! Tror jag i alla fall. Ja så var vi på inflyttningsfest hos hennes syster och kompis. Vi hade skit kul men till slut så skickade hennes kompis in oss i rummet för hon blev sur för vi fick mer uppmärksamhet än henne, MOHAHA! Så där satt vi i rummet och drack öl och ruttnade, men efter typ ett tag så kommer alla in till oss ändå och snackar med oss ;). Så till sist fick vi gå hem haha. Det är ungefär det jag kommer ihåg från den gången haha :P.
Sjukt kul hade vi i alla fall!

Sen har vi ju jävligt många andra knäppa minnen. Många roliga och vissa andra som inte är speciellt roliga alls :P. Men alla de minnena tar jag inte upp här haha. Barnförbjudet :P. Nej men det är saker som ingen ska veta mer än jag och Sandra :). haha även om typ alla vet det ändå. Men skit i det.

När jag lyssnar på dessa två låtarna så känns det precis som om man är tillbaka till när man var femton och betede sig som en fjortis och skulle göra allt som alla andra gjorde (röka till exempel) hahaha! Men det var då det ;) Tur man växt upp i alla fall haha!

2 små minnen till som jag kan ta snabbt och kort ;) :

* När jag skulle röka första gången utanför Sandra på RG, tog värsta halsblosset och hosta som en get och blev helt snurrig i huvudet haha, sen stod man i skolan på rasterna och tog munbloss i början och trodde man va skit häftig haha. Sen satt vi och smygröka i mitt fönster HAHA!

* När jag skulle "supa" första gången. Vi stack och köpte en vodka och sen vars två fantor och blanda i spriten i fantaflaskorna. Sen satt vi på knutan helt själva och drack haha! Det roligaste va ändå när vi skulle hem till mig när vi hoppade av tåget. Så satt jag mig på en bänk och skulle luta mig bakåt, trodde då där va en glasruta bakom mig men det var där icke, så jag ramla rätt bak och kom inte upp. Så jag låg och skrek "Sandra hjääälp" medans jag asgarva. Men Sandra va helt inne i sina pengar som hon hade tappat över hela marken haha.

Nu kommer några bilder från när jag och Sandra var 15-17 år ;) hahaha!


Sandra och jag hemma hos mig haha. Visst e vi häftiga ;) Sandra med ciggen och jag räcker fuck you HAHA!
FUCKSIDE!! ;)


Haha fjortisar de luxe ;p. Här var jag även blond till max . Ser inte ut som mig tycker jag i alla fall haha!

Japps, de va gamla goda tider det ;) haha! Vi har fortfarande kontakt, men träffas inte så jätte ofta. När vi började umgås (när vi va 15) så va vi varjeeee dag haha. Och vi sov alltid över hos varandra, men tiderna ändras. Men vi är i alla fall fortfarande vänner :)

TJINGELING!



Tjing tjong.

Min dag idag:

Skola 8.30, PROV i Livsmedelshygien. Plugga som fan på det igår, hela dagen och kvällen. Så det mesta satt (trodde jag), pluggade även lite i morse innan skolan. Men när jag väl fick provet så stod det still i huvudet. Efter ett tag så fick jag upp lite i huvudet och jag tror jag skrev rätt på de flesta frågorna (TROR). Ajja, man kan ju hoppas man får Godkänt ialladall. Blev klar efter en timme och tog bussen då. Skicka ett sms till syrran och fråga vad hon hittade på, blev att jag stack hem till henne och drack kaffe. Stanna hos henne till klockan 18.30 ungefär. Sen åkte jag hem. Nu är jag hemma och dricker kaffe och tar det lugnt. Ska snart fixa ett litet "problem" som jag har. Inget jag kommer skriva om här dock. Men det är inget stort asså haha.

Imorgon:

Är jag ledig från skolan, eller ja ledig och ledig. Har ett projektarbete som jag måste börja på. Ska till väla en sväng med Syrran och handla någon liten leksak till min systerdotter Lisa. Min andra syster (som bor i Borås) kommer imorgon också så klart Lisa fisa :). Så då blir det att man umgås med dom imorgon.

Lördag:

Blir det myyyyys med min älskling, tänkte inhandla gott gott, någon öl och bara ha det underbart! Mycket mer händer inte.

Nu ska jag fixa mitt "problem" ... SUCK!!



Plugga plugga plugga!

Känner mig rätt så dunder stressad just nu med skolan. Har prov på Torsdag i livsmedelshygien och har inte alls kommit igång med att plugga det från idag, så nu sitter jag och skriver en massa och läser igenom det. Sen imorgon blir det att plugga in det i huvudet som fan. Sen har vi även ett projektarbete i försäljning/service nu också som ska redovisas för klassen nästa Torsdag. Det har jag inte börjat med alls :/ Kommer fan inte på vad jag ska skriva om riktigt, sen har jag inte tid med det nu i och med att jag känner att provet går lite före nu tills jag har gjort det. Så det blir att hela helgen går till mitt projektarbete. Sen har jag även Gastronomin som jag ska prata med min lärare imorgon om jag kan skippa den kursen nu, kan jag inte det så har jag ett projektarbete i det också. Så ja, man har en hel del att göra nu! Kursen arbetsätt och lärande är klar i alla fall så det är skönt.

Ska snart iväg med älsklingen till affären och handla cigg. Sen blir det att plugga igen. Kommer nog plugga tills jag går och lägger mig. Skola imorgon 08.30, tror jag?! Har Gastronomi, har inte ens gjort det vi skulle göra till imorgon så det är lite ångest haha. Blir väl att göra det snabbt ikväll. Så man har det gjort. Är ju inte säkert jag kan skippa kursen så då är det lika bra att göra det.

Nu har jag verkligen inte tid att skriva mer. Ska fortsätta plugga...

Det är fan inte roligt att plugga haha!

En sak till.. Tycker det är sjukt drygt att hela tiden läsa kommentarer och lyssna på folk som gnäller om att SD kommit in i Rikstagen. Nu är det så att folk rösta på dom och antagligen av en anledning, alla tycker och tänker inte samma. Jag tycker det är både bra och dåligt att dom kommit med. Mer än så behöver jag inte säga för då blir det väl bara massa gnäll och folk tror väl man är rasist då. Men NEJ jag är inte rasist. Så så e det ! ;)

Tjingeling..


Blev väl ok... kanske :P

Då är löshåret fixat.. Problemet är ju då att mitt hår är svart och löshåret är mörkbrunt så man ser skillnaden mycket. Så jag tänker ju inte ha det ute innan det är fixat. Vill ju inte se ut som en 15 årig bimbo som precis skaffat löshår :P hahaha. Så det behöver fixas först. Sen är jag inte speciellt high tech på att sätta i skiten iheller. Så satte i det lite halv snabbt och tog före/efter bilder så ni kan få se skiten haha.

Dock gjorde jag bilderna svart vita för att bilderna togs med min cam och min cam e skit. Så ni ser inte hårfärgen men whatever..



Och ja, jag e lite mongo på bilderna. Men det bjuder jag på ;)
Klaga inte på hur jag satt i det, för jag gjorde det snabbt och inte bra
för det orka jag inte, så Jag VET att det ser dumt ut haha!

Tjingeling.


Gaaaaah!!

Fick hem mitt löshår idag :D! Trodde det skulle va mer hår än vad det var haha. Fan 900 kr för lite sketet hår. Nej nu ska jag inte va så negativ, det va jätte bra. I alla fall, har färgat det nu.. Färgen blev inte som jag ville, då mitt hår e svart nu för det blev fel när jag färga det och mitt lösghår är typ Svart/brunt flammigt ASG! Allt som jag gör blir bajs haha.. Skit samma, blir att köpa en ny hårfärg på fredag och färga löshåret igen. Får väl ha svart hår fast jag egentligen inte vill de. Vill ha MÖRKBRUNT! men ja, skit i det. Nu har jag plattat lörhåret och allt så nu är det mitt eget hår jag ska platta sen ska jag bara testa att sätta i skiten. Sen hem till älsklingen.

Har inte tid mer nu, är lite små irriterad haha.

Tjingeling!

Om jag känner för det så kanskeeee jag lägger in bilder på före och efter. Om jag nu lyckas sätta i skiten haha. Har faktiskt lite ångest att man köpte detta för 900 spänn. Men ja, to late att ångra det nu haha.


Kawai!!

Hejhopp!
I helgen har det inte hänt speciellt mycket, bara massa mys med min älskling. Imorgon är det skola igen 08.30 som vanligt. Har uppgiften att komma på vad vi ska skriva om på vårat projektarbete. Men än så länge har jag för många förslag så jag har inte riktigt bestämt mig än. Blir att efter jag ätit så får jag skriva ner en massa och se vilket som jag kan få ut mest av. Ska ju även redovisa detta projekt så man får ju göra det intressant annars så somnar väl hela klassen haha. Just nu sitter jag och älskling och kollar på "australias next top model" , därifrån Kawai kommer haha. Kawai=söt på Japanska (tror jag iaf haha), så nu vet ni det ;). Har inget mer roligt att skriva så det får räcka med detta!

Tjingeling i lingonskogen, så höres vi nästa gång jag får för mig att skriva :P.


Jag och min kissemisse Nasse :) Rätt gammla bilder dock,
hade piercing i läppen där också :P.


Otroligt trött!

Kom precis hem, håller på att somna sittandes. Är egentligen för trött för att skriva blogg men va fan ;).

Har haft mycket för mig idag. Gick som sagt upp 08.15 tror jag det va, kunde inte alls sova längre. Vid 10.00 ringde syrran och sa det hade blivit strul med tårtan. Så fick fixa mig och dra hem till henne, va hos henne vid 12.00. Sen gick vi till Coop och fick rätt på tårtan, stack till väla och kolla kläder. Jag hittade en SKIT snygg bh och trosa i neon blått :), borste, spray, hårfärg och lite annat. Sen när vi gått på väla i 1½ timme så gick vi till Coop igen för att hämta tårtan och handla lite annat. Sen hem till min syster igen. Städade, fixade ballonger och så vidare. Vid 17.00 så färga jag håret, lite dumt kanske för jag kunde bara ha i det i 25 minuter då jag fick stress duscha, klä på mig, sminka mig och så vidare för alla kom vid 18 tiden. Men det blev väl bra ändå.

Nu är jag i alla fall hemma och ska snart sova. SKIT TRÖTT! Skola imorgon sen hem och hämta lite grejer och kolla om mitt löshår har kommit, ja nu har jag avslöjat vad det var jag hade beställt haha. Sen när jag varit hemma så blir det hem till älsklingen och så en massa mys hos han! Underbart. Slipper man sova själv ;). Hatar att sova själv, så jävla tomt och kallt och ingen som håller om mig. Ingen som kommer och lägger sig med sina svin kalla fötter och trycker dom mot mina varma så jag håller på o dö haha. Men det är mysiiiiiigt, älskar min Linus<3 !

Nej SOVA NU!

NATTIIIIII :)


Idag är det en dag haha

Gooood morgon !

Vaknade 08.15 och sen kunde jag inte somna om, så jag låg och rulla runt i sängen i en halvtimme tills jag bestämde mig att det inte va lönt att ligga kvar mer. Så jag gick upp, satte på kaffe.

Har precis skickat in inlämningsuppgiften nu. Hoppas bara den blir godkänd, för fick inte med så värst mycket text :/. Liksom hur mycket kan man skriv om hur man lärt sig att laga mat haha. Jaja, de får va bra så!

Fick ett samtal från syster min för en halvtimme sedan ungefär. Hade blivit krångel med tårtan dom ska ha idag. Dom ska ha ett fotografi på lille Emil på tårtan så dom fick minneskortet till kameran. Så jag sa till dom vilken bild det var och allt, va då bild 309 av 309. Så ringer idioterna idag och säger att det inte finns någon 309 utan bara 500? Jag fattar ingenting.. Så det blir att man får dra dit nu snart med syster och fixa skiten, kanske skälla ut dom lite ;). Min syster kan inte så mycket om när det gäller kamera bilder och sånt skit, så därför vill hon jag ska med och kolla så det blir rätt haha, tur jag kan då ju :P.

Så ska bara packa ner kakor och skit, sen ska jag kolla i brevlådan om mitt paket kommit, HOPPAS!!

Så nu hinner jag inte skriva mer..

GRATTIS ÄLSKADE SYSTERSON PÅ DIN 1 ÅRS DAG!

Puss&Kram


Imorgon har jag fullt upp..

Då har jag ätit :), blev helt okej. Var dock inte så jätte hungrig så kunde knappt äta något. Nu sitter jag och lyssnar på matchen mellan HIF och MFF. Står 1-0 till MFF nu... Jävla pisse skit haha. Men jag känner på mig att HIF kommer vinna ;). Egentligen är jag inte speciellt intresserad av fotboll men det är ju klart man hejar på Helsingborg! Första halvleken slut nu i alla fall.

Imorgon har jag som sagt fullt upp, mitt schema ser ut ungefär såhär:

* Gå upp vid senast 10.00, dricka kaffe & röka..
* När posten kommit, kolla om jag fått mitt paket, isåfall hämta ut det..
* OM paketet kommit så haar jag en del och fixa med det..
* Gå till ICA och köpa tejp, så jag kan packa in Emils present..
* Duscha, klä på mig, sminka mig osv..
* Göra min inlämningsuppgift till arbetssätt och lärande..
* Åka till Väla?!?!
* Åka hem till syster vid 14.00 tiden..
* Hjälpa henne förbereda, hämta tårta och annat..
* Kalas för Emil!
* Hem och sova!!!

Japps så ser det ut. Fredag är det ju skola igen så får gå och lägga mig i hyfsad tid imorgon ju. Sen efter skolan på Fredag så blir der hem till min älskling och sen träning på kvällen. Resten av helgen blir det att plugga lite inför provet nästa torsdag.

Nu ska jag lyssna vidare på matchen, sen blir det sova! Är svin trött och helt sleten, har ont i hela kroppen också..


Inte min dag idag!!!

Åkte till skolan 07.17, kom fram till knutpunkten typ 07.50 så jag hoppade av där och väntade på att min älskling skulle komma så vi kunde ta bussen tillsammans till skolan. Kom inte sent till lektionen idag i alla fall ;) haha. Gick igenom det sista inom livsmedelshygien idag. Nästa Torsdag ska vi ha prov i den kursen, så det blir myckeeeet plugg i helgen och hela nästa vecka! Satsar på att få G i alla fall, vill inte sätta kravet att jag ska ha VG eller MVG för då kommer jag bara bli besviken om jag inte får det. Men ja, jag ska klara det i alla fall.

Vi slutade halv 12 idag
så då tog jag bussen till knutpunkten och inhandlade ett nytt busskort. Sen åkte jag hem till syster min och lille Emil och drack kaffe och busade en massa med fis ungen :P. Sen stack vi till Coop och beställde en tårta som dom ska ha imorgon på kalaset. Sen hem till min syster igen och satt där en timme tills min mamma ringde och sa att hon snart va på väla, så då va det bara att gå dit igen. Mamma köpte leksak till Emil (en stor paket) så skulle vi till coop igen men då bestämde jag att jag åker hem med paket jäveln istället, för jag palla inte gå till Coop igen. Så jag gick till busshållsplatsen och fick då sitta och vänta på bussen i tjugo minuter. Efter 5 min så började det ösregna och blåsa som fan, så jag frös halvt ihjäl. Efter ett långt tag kom bussen så jag hoppa på och åkte hem.

Väl hemma så hämta jag posten och skulle sen gå upp för trappjävlen och så klart så snubblar jag och slår smalbenet så det gör svin ont nu. Jag blev så arg så jag skrek över hela området och stampa och hoppa som en idiot, bara för jag blev så fruktansvärt arg haha, skrek inga fina ord iheller :P. Hoppas ingen såg mig eller hörde mig hahaha! Skit i det :P.

Nu ska jag laga mat, blir "club sandwich", det är rostebröd som jag steker och sen sallad, kyckling, bacon och en sås gjord av majonnäs och curry. GOTT GOTT!!

See you later, pallar inte skriva mer haha, är fortfarande sjukt irriterad!


Jag när jag snubbla i trappan HAHA!


God morgon!

Gick upp vid halv 6 tiden. Sitter och dricker kaffe och röker nu. Ska snart in i duschen och sen göra ve mig lite snabbt. Slutar tolv idag, så det är ju skönt. Sen blir det träning och sen ska jag köpa busskort. Sen hemåt och ta det lugnt och plugga och idag SKA jag göra min inlämningsuppgift haha. Har till på Fredag så då är jag inte ute i sista sekunden i alla fall haha. Nu har jag inte tid att skriva mer.

Skriver när jag kommer hem.

Puss&Kram


Natti Natti!

Börjar bli lite små trött.. Så kommer strax gå och lägga mig! Skola halv 9 imorgon igen. Sen träning och sen hem och ta det lugnt. Lediga på Torsdag, så då ska jag hem till syrran rätt tidigt tänkte jag. Mina kakor blev goda denna gången också. Så nu ska jag spara några till svärmor också, hon blev lite arg på mig när jag inte hade några till henne sist haha!

Nu orkar jag inte skriva mer, hoppas nu mitt paket kommer på torsdag! Wiiii :P haha.

GOD NATT folket.

Puss&Kram



Vad kan det vara?!



Någon som vill gissa vad det är? ;) haha. Halva priset fick jag det för, även om det kostade lite mycket ändå haha. En ledtråd : Något jag saknar..

Avslöjar vad det är så fort jag fått det i brevlådan!




Vet inte vad jag hade gjort..



Hittade precis denna artikeln på aftonbladet. Och jag vet inte vad jag ska säga. Jag fattar inte att något sådant ens kan hända! Tycker så sjukt synd om mamman. Hade det varit mitt barn så vet jag inte vad jag hade gjort! Jag hade nog fan och med mördat människan som tagit livet av mitt barn. Hur i helvete kan man bara få för sig att slå en liten 2 åring i magen och sen bara låta han ligga och dö?? Blir fan arg bara jag läser och tänker på detta.
Hans svar på varför han gjorde det var – Han har varit ledsen hela tiden och verkat rädd för mig fast jag inte har gjort någonting å ... jag palla’ inte det längre.

Fy fan säger jag bara. Och det värsta är att idioten säkert bara får några år i fängelse och sen ändå kommer ut efter halva tiden. Så är det ju alltid. Men denna människan ska fan ha livstid, han ska lida! Man skulle fan slått han i magen tills han dog... Så tycker jag i alla fall...

Läs hela här:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7771560.ab


Lycklig.

Jag känner att jag har blivit mer glad och positiv nu det senaste halvåret typ. Jag är lycklig helt enkelt! För en gångs skull så mår jag verkligen bra och känner aldrig att livet är piss och är inte trött på allt och alla som jag var för cirka ett år sen. Gråter mig inte till sömns längre och sover inte bort mitt liv (även om jag har vissa dagar då jag sover lite länge haha). Mitt liv går inte längre ut på att bara festa hela tiden och sktia i allt. Jag vet att många tycker att jag antagligen blivit skit tråkig och så vidare men det skiter jag fullständigt i. För jag är lycklig och det betyder mer för mig än att folk tycker jag är tråkig för att jag inte festar varje helg längre. Jag har äntligen en underbar, trogen, ärlig och seriös pojkvän som jag älskar otroligt mycket och kan vara mig själv med och jag gör något med mitt liv= utbildar mig till kock (även hamnat i en bra och trevlig klass). Det finns inget jag vill ändra på i mitt liv just nu, absolut ingenting. Visst vill man ha egen lägenhet, resa och så vidare.. Men jag klarar mig otroligt bra utan det nu. Det kommer i framtiden!

Jag känner bara att jag verkligen är LYCKLIG och det känns underbart!

Linus jag älskar dig så otroligt mycket och det är DU som gör mig glad och positiv till livet. Du finns alltid där för mig och det betyder väldigt mycket för mig. Jag är så glad att det blev vi två. Snart ett år tillsammans och jag hoppas och tror att det kommer bli många år till <3 Utan dig är jag inte hel.





Jävla mage!

Vaknade lite senare än vanligt idag, ungefär vid 07.20 gick jag och älsklingen upp. Vi började vid samma tid idag så det var mysigt att gå upp samtidigt och åka bussen tillsammans :), så jävla trist att åka buss själv tycker jag. Kom 5 minuter för sent till lektionen men det gjorde nog inget. Började med att vi skulle fylla i 2 papper om vad vi tycker om utbildningen typ. Sen satt man och lyssnade.. Men efter ett tag kände jag att jag inte kunde va kvar i skolan för min mage börja jävlas med mig ordentligt. Va redan kass i magen igår kväll, tror det är från när jag åt isterband haha. Första gången jag smaka det och det var inget jag tyckte speciellt om. Så när vi fick rast i skolan så gick jag och prata med Camilla (vår lärare) och sa till att det nog var bäst att jag åkte hem då min mage krånglar. Så det blev så.

Nu är jag hemma i alla fall och tar det lugnt, dricker kaffe och lyssnar på musik. Ska alldeles strax dra iväg till Ica och handla lite grejer som jag ska ha. Ska baka kakor till min syster som dom ska ha på Torsdag när vi ska fira lilla Emil som fyller 1 år. Kan knappt fatta att det är ett helt år sen han kom till världen :), Och mer än 2 år sen lilla Lisa föddes. Älskar mina syster barn :) så söta och underbara! Får man se vem som får nästa sen ? ;) haha, inte är det jag i alla fall. Ska vänta typ 5-6 år MINST innan jag pruttar ut en liten unge. Om det över huvud taget blir att jag skaffar någon. Har en rädsla för att födda barn förstår ni :P.

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT SE DOM STÖRRE!


Emil, dagen efter han föddes.


Emil NU <3


Lisa, samma dag hon föddes, bara någon timme efter. Bilden till höger är mitt tjockhuvud med haha!
Var med på förlossningen :).


Lisa NU <3

Hela denna veckan är det skola förutom på Torsdag så då ska jag hem till Syster min och hjälpa henne med kalaset innan resten av folket kommer. Sen på Fredag blir det hem till min älskling igen :). Vad som händer i helgen vet jag inte. Men det blir nog att vi tar det lugnt. Känner inte för att festa och så mer, bara jobbigt dagen efter, då jag alltid blir extremt bakis.

Nej nu får jag sticka iväg till affären och handla. Sen ska jag plugga!! ;)

Ska försöka skriva lite oftare nu också, har inte skrevit så mycket på sista tiden för har varken haft orken elller tiden till det. Ligger hellre och myser med min älskling än att skriva blogg 24/7 haha. Tur man inte är någon jävla storbloggare för då hade det gått åta helvete haha.

Tjingeling, skriver kanske senare!

Såg även att jag fått en fråga i mina kommentarer..
Frågan: Ska din pojkvän börja samma utbildning som dig?
Svar: Jao det ska han :)


Lediga idag..

Igår började vi med livsmedelshygien i skolan. Kommer nog bli rätt jobbigt, fick en del uppgifter vi ska göra till fredag.

Idag är vi lediga, så nu sitter jag och väntar på min älskling medans han e i skolan. Har egentligen inte mycket att skriva just nu haha.

Nu ska jag rööööka :D FÖRSTA ciggen idag, fan va duktig jag är! Gick upp vid halv 10 och har inte rökat än ;)


SAKNAR mitt långa hår, buhuuu! :( haha

BYEBYE!


Halloj!

Har varit skit dålig på att skriva nu i helgen. Har inte haft orken och sen har jag umgåtts med mitt hjärta så kände att bloggandet fick vänta till idag :).

Gick upp 7 i morse och väckte min älskling (han börjar utbildningen idag). Så gick vi upp och drack kaffe, rökade och åt en macka. Sen vid halv 9 ungefär så stack han iväg och nu sitter jag hemma hos han och tar det lugnt tills jag ska iväg till skolan. Jag börjar inte fråns 13 idag så jag får sitta här och trada ;P. Hade egentligen kunnat sova fortfarande men tänkte att jag kunde hålla min älskling sällskap i morse och sen så är jag ändå van vid att gå upp 6 på morgonen så jag är hur pigg som helst :).

I helgen har jag och hjärtat bara tagit det lugnt, kollat film och haft det allmänt mysigt bara. Har inte haft lust att göra något annat. Ibland är det bara så skönt att bara ligga och dega hela helgen.

Så vad ska jag göra nu då...hmm..Spela sims?...Gamecube?...Eller kanske göra något vettigt som att - Skriva lite på min inlämningsuppgift kanske?!... Eller..? haha


Innan jag gör någonting så ska jag ner och röka nu :)

Tjingeling!

(Har ingen usb kabel till min mobil som sagt så kan icke lägga in några nya bilder, så ni får två bilder från när jag, hjärtat, Emelina och Andreas var hemma hos hans pappa och grillade och hade trevligt.)


Mitt hjärta (fråga mig inte vad han gör, för det vet jag inte haha), Jag, Andreas och Emelina med sin mobil :P


Vi igen.


Nu blir det en CIGG!



Jävla skit..

Vaknade halv 7 idag, försov mig så jag snabba mig som fan och gjorde ve mig. Och precis när jag skulle gå till bussen så fick jag värsta magknipen, gjorde skit ont. Så det blev ingen skola för mig idag. Tycker inte om att missa skolan. Man vet ju liksom aldrig om man missar något viktigt och så. Sista dagen idag som vi har Arbetssätt och lärande också ju, så det är ju inte speciellt kul att missa det. Men vad ska man göra.

Så nu sitter jag hemma och tar det lugnt, har inte lika ont i magen nu mer. Får se om det blir träning ikväll, har bokat till "Dance" klockan 18. Så jag vill ju helst. Får hoppas att magen är bättre då.

Nej nu tänkte jag skriva lite på mitt arbete..

Tjingeling..


God natt.

Tänkte skriva ett litet inlägg nu innan läggdags..

Påbörjade min inlämningsuppgift idag, inte gjort så mycket men det är alltid en början. Tänkte få klart den i helgen eller i mitten av nästa vecka. Så man inte behöver göra den i sista sekunden. Som jag alltid har gjort annars.

Har precis duschat och så. Raka benen, klippte mina naglar, fila fötterna :P och sist men inte minst tvättade ansiktet. Det är så att jag avskyr min hy, har aldrig haft fin och len hy utan alltid en massa finnar och skit. Jag har inte överdrivet mycket asså. Utan bara en del och de flesta finnarna sätter sig på hakan eller i pannan :P. Så nu har man inhandlat en del grejer mot hyn. Har inte använt det så länge så det har inte börjat synas speciellt mycket.

Men i alla fall så är det detta jag använder:



Så nu hoppas jag att om ett tag så har jag finare hy :). Ska börja sola nästa månad också tänkte jag, har hört att finnar ska försvinna av det med haha. Plus att man är lite snyggare och har finare hy när man är sådär lite brun. Ska dock inte överdriva solandet så jag ser ut som "kissie" haha, blir väl 2 gånger i veckan eller något sådär.

Just det, jag såg även idag att en av min tand har gått i sönder :/ halva har typ gått av .. Ångest! Nog kul att man ska behöva gå och lägga pengar på det nu också. Jaja man är ju så illa tvungen, vill ju inte gå med det hur länge som helst så att man får skit ont och så. Än så länge har jag inte ont i den.

Nej nu kallar sängen på mig ;) så nu ska jag drömma mig bort! Underbaaaaaaaart..

Imorgon skola och sen hem till älsklingen :):)


Tipp Tapp.

Min nya matsedel började idag. Det blev flingor och fil till frukost, Clementin till mellanmål, Sallad till Lunch (fuska till det med en macka till), Avokado till mellanmå också soppa & Knäckebröd till Middag. Har dock fuskat till det idag och tog ett extra knäckebröd, tog en kaka och 2 godisbitar HAHA! Jag vet att alla som känner mig tänker "sällan hon fuskar när hon ska köra diet, lönt hon gör det över huvud taget" . Men ni kan skita ner er haha. Jag har i alla fall inte ätit pizza eller något sånt :P. SÅ om jag vill så fuskar jag till det. Kan dock säga att efter varje litet fusk så får jag ångest haha.

Imorgon ska jag försöka att köra på det stenhårt , UTAN FUSK! ;). Också blir det träning med Sara :), Niice!


Nu tänkte jag påbörja mitt arbete i arbetsätt och lärande, kommer bli jobbigt för min hjärna vill inte alls arbeta just nu haha. Fast det vill den egentligen aldrig :P.

Skriver kanske senare.