30 November

Usch så trött jag är. Knappt kunnat somna, har vaknat hundra gånger inatt. Riktigt jävla drygt. Men det är ju inget jag kan göra åt det nu ;) så ska inte gnälla haha. Ska aldelles strax dra iväg till Ikea med syrran och Lisa :) sen kör hon mig till ung vision och sen efter ung vision ska jag hem till hjärtat och sova där inatt. Kolla film och mysa!

Nu får jag göra ve mig innan vi ska åka!

Jag&Lisa :)

Jag ser dock ut som en kärring haha, mina kinder ser helt mongo ut haha.

Men det bjuder jag på ;)

 

/Linda Malmquist



Snyft haha

Är sjukt seg och trött men kan inte somna asså. Känns helt tomt och tråkigt och sova själv. Hatar att vara ensam :(. Även om min mamma och syster är här så är jag ändå ensam haha. Jag sitter liksom inte med dom hela tiden för dom är tråkiga haha. Det är ju en annan sak när jag är med hjärtat för då har jag någon och pussa, mysa med och hålla om när jag sover. Men imorgon ska jag hem till honom efter ung vision :). Vill till honom nuuu haha. Om jag hade fått som jag velat så hade jag varit med honom 24/7 haha..

Nää nu ska jag kolla färdigt på paradise hotel och sen försöka somna igen.

/Linda Malmquist

Helgen.

Igår så var jag hemma hos min syster och firade min födelsedag med hela min familj och min underbara pojkvän. Var egentligen meningen vi skulle ut senare på kvällen men så blev det inte för det var tråkigt väder och jag kände inte för att gå ut så vi skulle på en hemmafest men blev inget med det iheller så vi stannade hos min syster till klockan 01 typ sen åkte jag och hjärtat hem till mig och snackade och mös. Mysigt! Helt okej födesedag :)

Idag har jag inte gjort så mycket mer än ätit pizza på ättekulla med hjärtat och en tjejkompis, gott va de iallafall. Sen åkte jag hem och nu sitter jag här med min mamma, syster och lilla Lisa :).

Jag har ingen fest lust längre. Pallar knappt dricka och känner inte alls för att gå ut eller någonting. Men det är rätt skönt. Min fest tid kanske är över haha. Har blivit gammal nu ju ;).

Saknar redan min älskling :( Önska jag kunde sova bredvid honom varje natt! Sjukt att man kan tycka om en person mer och mer för varje dag som går :). Han e underbar <3

Nu ska jag snart sova, är svin trött och seg. Så blir det ung vision imorgon!

/Linda Malmquist

ByeBye!

Detta är det sista jag skriver idag, ska aldelles strax iväg till min syster och fira min födelsedag :). Idag ska bli en rolig dag annars blir jag arg haha. Ingen/inget ska få förstöra min dag!

ByeBye :)


Tack till dom som har sagt Grattis <3 Ni andra kan skita er i näven :). Konstigt att dom man nästan aldrig umgås med säger grattis men resten kommer inte ihåg eller något annat..


Men TACK till er som kom ihåg haha, ni vet vilka ni är :)<3

/Linda Malmquist


GodMorgon!

Äntligen Lördag :).

Då är man 21 år nu. Men bryr mig inte så mycket. Det var bara roligt och fylla år när man var liten haha.

Jag är uppe i tid idag iallafall. Skönt! Har ont i magen :( Hoppas det går över innan ikväll. Vid 15 tiden kommer min syster från Borås och hennes kille och deras dotter Lisa. Sen ska vi åka hem till min andra syster och laga maten och så. Sen ska jag möta hjärtat vid 18 och så ska han fira med oss :). Sen senare på kvällen blir det utgång!

/Linda Malmquist

Snart godnatt för mig ;)

Orkar inte sitta uppe längre. Har skit tråkigt och sitter bara och tänker på imorgon hela tiden haha. Hoppas nu bara det blir lika roligt som jag tror det kommer bli. Ska iallafall bli kul och dra ut och dansa, om vi kommer på något ställe vi kan dra ut till haha. Men ja det är ett tag till dess..

Känns helt sjukt att man fyller år redan imorgon.

Nej nu ska jag sova haha!

GodNatt <3

Känns helt konstigt. Vet inte hur jag ska förklara men jag har någon konstig känsla inom mig och den är inte positiv. Handlar om.. Men jag hoppas inte det är så! Ääh ska inte oroa mig :) Det är nog inte något, bara en konstig känsla.

/Linda Malmquist

Jahapps :)

Då har man köpt skorna och en klänning :). Har även färgat håret, men vete fan om jag är nöjd asså. Blev inte som jag ville. Är typ svart, rött och brunt haha. Men det är inte mycket och göra åt det. Får va så så länge. Ska nog fixa till det så det ser snyggt ut imorgon :). Längtar som fan till imorgon nu ! Ska ha roligt som satan ;).

Puss&Kram

/Linda Malmquist

27 November.

Somnade inte fråns 3 inatt tror jag det va. Kunde inte sova för jag låg och irritera mig för jag inte vet vilken klänning jävel jag ska ha haha. Och jag vet fortfarande inte.. Så ja jag vet inte hur jag ska göra. Ska dit senare så får jag se hur det blir. Kanske blir en helt annan klänning ;). Skorna ska jag ha iallafall. Och jag hoppas jag kommer kunna gå i dom nu också haha. Annars så snear jag :P .

Har mycket att göra idag och är redan stressad haha. Vet dock inte om det blir jysk med Marie, hon har inte hört av sig så, då kanske man slipper det haha ;). Så är jag inte lika stressad!

Imorgon är det party ;);) . Go Linda is your birthday hahahah!!

/Linda Malmquist

Dont know what to do..

Jag är så fruktansvärt trött på detta just nu! Du kommer där helt fin och söt. Men det finns faktiskt andra också, allting kretsar inte runt DIG.. Så nu vet jag inte alls hur jag ska göra? Ska jag välja dig och ha dig i mitt liv och så eller ska jag dumpa dig och ta någon annan ? Det är så svårt så det inte är sant...


HAHA erkänn ni trodde jag snackade om min pojkvän. mohaha det gjorde jag icke! Handlar om vilken klänning jag ska välja imorgon haha kass jag e ja jag vet, men det är sån jag e ;)

Lite rolig är jag ändå ;). Men iallafall så har jag sjukt mycket beslutsångest. Nu vill jag ha den på gina tricot också. Tycker faktiskt den är riktigt fin och den är inte sån lång iheller. Jag gillar inte när dom är för långa haha. Dom flesta tycker jag ska ta den klänningen på första bilden i mitt förra inlägg här. Men jag vet inte. Jag har aldrig ägt en klänning så därför känns det helt jobbigt och konstigt för mig att jag ska gå i klänning på lördag. haha, jag vet inte varför men jag tycker det är så "flickigt" och ha klänning. Sen å andra sidan så är jag ju en flicka och inte en pojker hahahah. Men jag har alltid varit lite pojkig av mig.. Mysbyxor, stora mys tröjor och så vidare haha. Men ja, någon gång måste man väl klä sig som en redig kvinna haha! Får se hur det blir iallafall. Ska dit imorgon och då får jag väl testa alla igen.. Ångest haha. Så kommer jag säkert inte kunna bestämma mig ändå. Ääh orkar inte tänka på det mer nu..

Kollade precis 4 avsnitt av Paradise Hotel :). Jag har alltid sagt att jag inte ska kolla på det skitet men nu har jag fastnat haha. Bara för alla tjejerna som är där är så extremt äckliga. Falska bimbos är vad det är ;) Ungefär som jag är själv haha eller inte. Jag är absolut ingen bimbo och inte falsk iheller. OCH våga påstå något annat haha! Jag är faktiskt en snäll och ärlig tjej som kan vara lite bitchig då och då enligt andra. haha. Men sen å andra sidan så kan jag inte ljuga, jag är skit dålig på det. Fråga mitt hjärta ;)<3 haha!

Nej nu ska jag sova hade jag tänkt, men så blir det väl inte som vanligt . Kommer nog sitta uppe en timme till och sen sova. Har fan mycket och göra imorgon kom jag på.. Jobbigt!

Jag ska:
  • Åka till väla fixa klänning, skor och annat.
  • Träffa Marie och dra till Jysk?!
  • Sen hem till Marie och umgås med henne och Sara.
  • Åka hem och baka till på lördag :)
  • Komma på vad jag ska ha för frisyr på lördag och fixa håret inför lördagen.
  • SOVAAA :):)
hehe så nu vet ni alla vad jag ska göra ;)

Nej nu skiter jag i detta! haha..

/Linda Malmquist

26 November

Kom hem från Väla för cirka en timme sedan. Gick där med Sara :). Skulle hitta en klänning till mig till på lördag. Hittade först en på GinaTricot. Men det var mer tunika. Sen hittade jag en på Cubus som va fiiiiin ;) haha jag tycker det iallafall och det tycker Sara också, så det blir antagligen den. Hittade en annan på Cubus också som va sådär. Tyckte om ovandelen men inte nederdelen haha. Sen hittade jag ett par skor som jag antagligen också ska köpa. Så det är nice! Kommer dock få skoskav de luxe av dom, men det är ju sånt man får tåla ;). Så ska dit imorgon igen och köpa det!

Sen efter jag varit där imorgon så ska jag umgås med Marie och Sara :).

Sen på Lördag så fyller jag år :):)! Först äta med familjen och sen blir det utgång!! ;) Känner på mig att det kommer bli kul !


Den ena klänningen på Cubus...
Snygga strumpor hahahaaha!



Den andre klänningen på Cubus..



And the shoes ;) , sexigt med joggingbyxor till va hahaha!

Japps , säger inte vilken av klänningarna jag ska ha ;). Men någon av dom två blir det. Sen har jag liteee beslutsångest om jag kanske ska ta den på Gina Tricot istället.. Ääh får se imorgon!

/Linda Malmquist

25 November

Då är jag färdig, har duschat och gjort ve mig. Skulle egentligen tagit detta tåget men jag hann inte. Så ska ta nästa om en timme. Ska till väla imorgon efter ung vision. Hade velat gå med någon men är nog ingen som vill gå där med mig :( haha. Måste hitta en jävla klänning till Lördag asså. Tänkte fixa upp mig lite extra eftersom man fyller år :) Och blir det ingen klänning så blir det att jag färgar håret istället. Så får man ta någon tunika smo man har hemma. Ska köpa strumpebyxor bara. Hmm, kanske köpa ett par skor kanske istället? Får se hur det blir.

Nej nu orkar jag inte skriva mer, har inget mer och skriva.

Längar till lördag :) Hoppas nu denna födelsedagen blir bra! Jag tror faktiskt det blir utgång efter man firat med familjen. Men inte säker än!

Bara för mig som bloggen strular?? Fick trycka hundra gånger innan jag kunde skriva och innan jag kunde publicera detta...


/Linda Malmquist

Sovit för länge idag.

Vaknade vid 12.30. Fan ångest man har nu, hatar när man sover bort hela dagen. Så nu blir det ingen väla idag, får dra dit imorgon efter Ung vision istället.

Nu har även min mamma antagligen fått svininfluensan.. Hon orkar knappt sitta upp och har ont i hela kroppen och så vidare. Så det är ju nog kul. Då lär ju jag få det också. Jag sitter en mil ifrån henne haha!

Får se hur det blir, är ju inte så roligt att vara sjuk på lördag när jag fyller år.

HAHAHA!!
Mamma - grattis du får en svininfluensa i födelsedagspresent.

HAHAHAH nog roligt haha! Knäpp i huvet är hon.

/Linda Malmquist

Lugn och fin :P

Har varit en riktig skit dag idag. Men nu har jag varit sur tillräckligt. Tyvärr så lät jag även mitt humör gå ut över andra. Vet inte varför jag alltid gör det, men det är fan slut med det nu!

Imorgon ska jag på väla och kolla klänning.. Får se om man kanske hittar någon där, sen ska jag hem till hjärtat :).

Ska fortsätta gå på Ung vision. Va bara arg innan, men måste ju ha pengar så.

Nej orkar inte skriva mer, helt slut efter att jag suttit och surat.

/Linda Malmquist

Skit dag!!!!

Var på ung vision, lika tråkigt och onödigt som alltid. Sen gick i stan med Marie, testade ca 9 klänningar.. Antingen va klänningen för lång, stor, ful eller så va jag för fet! Sen skulle jag ta mitt tåg, då var det inställt.. Klart att av alla tåg så är det mitt som ska vara inställt. Min mamma klickade mig i örat när jag pratade med henne i telefon, det är något av det värsta jag vet! Sen tjafsa jag med min pojkvän... ROLIG FUCKING DAG!

+ Jag tänker inte sätta min fot på helvetes jävla ung vision mer! Jag har inget där o göra, dom hjälper inte en med ett skit. Vad fan hjälper det mig att sitta på facebook och msn i 3 timmar? Det kan jag lika bra göra fucking hemma.

Så arg och irriterad jag är nu.. Det var jävligt längesen jag va såhär arg! Och sen att man ser ut som en fett flodhäst jävel i varenda jävla klänning gör ju inte livet roligare.

Nej nu orkar jag inte skriva mer för jag är så arg så jag gråter just nu. Och om jag fortsätter skriva så skriver jag aldelles för mycket, saker som ni ska ta och skita i..

Hoppas ni haft en lika ROLIG dag som jag.............................................................

Nu drar jag :)

Japps då är jag färdig, dags och sticka iväg till jätte roliga Ung vision haha. Sitta på en dator i 3 timmar.. Fan ge mig ett jobb istället! Ääh jag får väl stå ut ;) . Ska börja nya i vår grupp idag också. Blöö tycker inte om folk haha. Nää nu måste jag sluta skriva.

Exakt en månad till Jul :) !!

Haha va tvungen ;)

/Linda Malmquist

God morning everybody :)

..Så trött jag är! Var uppe vid halv 9 så nu håller mina ögon på att vakna, tar ett tag. Därför vill jag alltid vara uppe i någon timme och ta det lugnt, dricka kaffe och röka innan jag gör vem mig. Så det är därför jag är uppe så tidigt. Ska ju inte vara på Ung vision fråns vid 13. Så jag har tid på mig ;).

Idag blir det ingen träning! Har träningsvärk överallt haha. Kanske inte så smart och träna så mycket nu i början i två dagar i rad. Eftersom jag är väldigt otränad och då ska man ju ta det lugnt haha. Så idag blir det lugnt och ingen träning. Om jag nu inte får ett ryck ikväll och tränar igen haha.

Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och lyssna på musik :)

Ha en bra dag alla 14 läsare ;) hahahaha!

/Linda Malmquist

Ville bara säga...


Saknar dig hjärtat :)
Önska du låg bredvid mig nu så jag hade
kunnat somna i din famn!

En måndag.

Ja då har man precis tränat i 50 minuter idag igen :). Rätt konstigt ändå, för jag tycker inte det är speciellt jobbigt och jag gnäller inte för mig själv haha. Det har jag alltid gjort innan.. Men nu har jag ju gett mig fan på att gå ner så det kanske är därför? Ska se hur mycket träningsvärk jag har imorgon, om jag inte känner av det så mycket så blir det träning 50 minuter imorgon igen. Annars blir det bara 20 minuter.

Var på Ung Vision idag, fick mitt papper till försäkringskassan underskrivet, träffade Sandra i stan och hon hängde med mig till HM och handlade smink :) så nu fick jag äntligen ny foundation (Dream matte mousse, det är fan det bästa) , nytt puder och en mascara. Inte det pudret och den mascaran jag vill ha dock, men hade bara 300 kronor så. Det var en tidig present från min mamma, eftersom jag behövde sminket. Sen stack jag till tåget och åkte hem.

Nu på Fredag ska jag få en tidig present till, 300 kronor av min syster. Så jag kanske kan hitta något nytt klädesplagg man kan ha på lördag och om det blir pengar över så kanske jag köper en hårfärg också. Får bli brunt nu. Har inte råd och färga det rött än :( Men det kommer sen när man har mer pengar.

På Lördag fyller jag år som sagt. Då ska jag fira det med hela familjen och mitt hjärta :). Sen ska jag antagligen träffa Sara, Marie och Kim ute för dom ville fira mig lite också. Så det blir kanske en sväng ut efter man firat med familjen. Men det är inte säkert än..

Nu ska jag snart gå och duscha bort all svett haha och sen kolla på Pinocchio haha. Har laddat hem en massa Disney filmer och Pinocchio har jag aldrig sett så tänkte se den nu innan jag ska sova. Älskar Disney filmer<3

Imorgon fyller min mamma år så då ska hon få frukost på sängen av mig, har inte haft råd med någon present till henne :( så hon får en frukost på sängen imorgon så länge :). Bara jobbigt att man ska behöva gå upp halv 6 på morgonen bara för det haha, men ibland är jag snäll ;).

/Linda Malmquist

Mitt mål..

När sommaren 2010 kommer ska jag se ut såhär ;)



Kommer antagligen inte vara riktigt så smal haha!
Men mitt mål är att bli så dock.
Tror inte jag kommer hinna bli exakt så vältränad till sommaren men
jag ska vara en jävligt bra bit på vägen.

Så nu vet ni hur jag ska se ut till sommaren 2010 ;)
Tror ni jag klarar det? haha!
Jag tror inte, jag VET.

/Linda Malmquist

Snart sova.

Har precis tränat i 50 minuter nu ;) Visst är jag duktig haha! Jag ska va ärlig, jag syndade i helgen :( . Åt chips, någon bit pizza och drack julmust och öl. Usch, va dåligt jag mår av det. Har fett jävla ångest. Hjärtat försökte ändå stoppa mig, eftersom han försöker stötta mig och hjälpa mig med mitt mål. Men inte fan lyssnade jag. FAN asså jag måste verkligen bli starkare när det gäller frestelser! Nu är det fan SLUT med skit mat och skit dricka. Annars är det ju inte ens lönt jag tränar. Jag kan säga som så att denna helgen kommer det bli mat och dricka, för jag fyller år på lördag. Men inte mer sen efter lördagen! När det är födelsedagar och jul och så vidare så får man synda lite! Men denna helgen som var nu.. BLÖ! ÅNGEST!!! Vill inte ens tänka på det mer. Men nu har jag tränat bort det förhoppningsvis. Nu ska jag snart gå och lägga mig.

Blir inte att jag åker hem till hjärtat efter Ung vision imorgon, nog roligt. Jag som ville va med honom imorgon! Men nej det gick inte för min mamma har inte tagit ut pengar till mig eftersom hon är ledig från sitt jobb imorgon och då får jag låna hennes busskort och sen måste jag hem efter bara för hon ska ha busskortet på tisdagen. Så det är inte mycket jag kan göra åt den saken.. Irriterad är jag! Efter ung vision så ska jag till arbetsförmedlingen och sen försäkringskassan.

Skriver imorgon.

/Linda Malmquist

Söndag.

Har inte skrevit på ett bra tag nu, men har inte orkat. Inte hänt så mycket iheller så. I fredags var jag och festade lite och i lördags så var jag hemma hos min syster och tog det lungt. Mer än så har inte hänt. Nu sitter jag hemma och ska aldelles strax träna till min träningsvideo. Sen blir det duscha och sen sova. Ung Vision imorgon, tråkigt värre! Sen hem till hjärtat<3

/Linda Malmquist

Kondition lika med noll!

Nu har jag tränat i 1 timme och 20 minuter, e jag inte duktig ;). Till en sån Zumba video haha! Typ olika danssteg . Skit svårt och hänga med i början men sen jävlar haha.. Okej nu ska jag inte överdriva, jag verkligen suger på det nu haha, såg ut smo en förvirrad flodhäst haha! Fast lite kunde jag till slut. Men man lär sig ju. Så detta ska jag köra tre gånger i veckan minst.


* Diskat
* Tränat
* Duscha
* Äta soppa

Sen ska jag göra ve mig och dra iväg :)

Ha de nice ;)

/Linda Malmquist


Olebalole :P

Har precis diskat! Där va en jävla massa disk haha så det tog ett tag. Nu blir det aldelles strax träning till min nya träningsvideo, den ska bara bli klar först. Sen duscha och äta. Sen ska man göra ve sig så jag är färdig när mamma kommer hem sen drar jag direkt hem till hjärtat<3.

Skriver kanske senare om jag hinner annars skriver jag imorgon ;).

/Linda Malmquist

19 November

Ja idag börjar mitt nya liv ;). Om ni inte fattar så läs längre ner i bloggen! Har faktiskt redan börjat, dricker kaffe utan socker. Inte gott kan jag säga HAHA, men man vänjer sig nog efter ett tag. Sen innan jag duschar blir det att träna till min träningsvideo, sen soppa (potatis&broccoli soppa) och sen ikväll ska jag nog jogga! Blev ingen ung vision idag iheller. Då jag inte mår toppen.. Men på Måndag ska jag dit och då blir det att jag går från Ramlösa station och sen när jag slutat så ska jag gå från Norrehed till Ramlösa station igen. Tar cirka 15 minuter och gå därifrån. Så det är 30 minuters extra träning där varje dag ;) . Jag ska ju gå snabbt annars hjälper det inte så mycket haha. Kan ju inte gå som en slöfock :P . Sen när jag väl har pengar så blir det gymkort och senare hade jag tänkt börja gå på någon slags dans, typ hiphop eller något sådant. Det är bra träning det också. Innan har jag varit skit löjlig och sagt att jag inte vill träna själv. Men nu skiter jag i vilket, om ingen vill träna med mig sen när jag skaffat gymkort så kommer jag träna själv.

Nu har jag verkligen bestämt mig för att jag ska gå ner och få den kroppen jag velat ha hur länge som helst. Men jag har aldrig haft viljan eller orken till det innan. Men nu har jag gett mig fan på att jag ska sluta va så jävla lat. Det är liksom inte så jobbigt och gå en halvtimme om dagen och träna till en video en timme. Man dör inte ;) haha! Så nu jävlar smäller det haha!

Jag kan säga som så att till sommaren 2010 ska jag ha snygg kropp ;)!!

Nu ska Tosse skicka någon träningsvideo till mig :) Som hon har hittat. Jag har dock redan en, men det kan ju vara kul och skifta lite! Så får se vad det är för något! Kanske kör den idag istället för den jag har..


Jag denna sommaren :P

/Linda Malmquist

GODNATT!

Ja nu ska man försöka sova. Kommer nog inte bli så lätt kan jag säga, med denna ångesten jag har nu. Fyfan asså. Men ska inte tjata om det mer. Räckte med inlägget under.

Jag kommer iallafall skriva här om hur det går med min viktminskning och så vidare.


Imorgon börjar mitt nya liv! Nyttiga och olata liv!

Godnatt <3

/Linda Malmquist

AAAAH !!!!!!!

Ni fattar inte vilken ångest jag har nu!! Var precis på toa och tänkte jag skulle väga mig. Men det skulle jag inte gjort haha. Jag kan säga som så att jag vägde 59 innan men det gör jag inte nu mer.. Fyfan! Okej jag väger ju inte 80 eller nått haha. Men jag har gått upp något kilo. Jag mår skit dåligt nu! Jag har kämpat med att gå ner dessa 10 kilona och nu är jag på väg upp igen. Jag känner mig så fruktansvärt osexig och rällig så det inte är sant. Det är fan slut med allt godis, chips, snabbmat och så vidare. Det funkar inte! Och sen SKA jag röra mig mer.

FRÅN OCH MED NU SÅ LOVAR JAG :
  • Inget mer chips, godis, fettomat och så vidare.
  • Ingen mer cola och sån skit dricka iheller, bara vatten.
  • Jag ska GÅ från Ramlösa station varje mån-tors till ung vision.
  • Jogga minst en gång i veckan till och börja med.
  • Träna till min träningsvideo, tills jag har råd med gymkort.
  • Sluta vara så helvetes lat!
  • Verkligen ha viljan till detta nu.
  • INTE GE UPP!
Detta är bestämt nu. Jag ska fan inte ge upp och nu har jag lovat allt som står där uppe! Jag ska minst gå ner till 59 kilo igen inom 2 veckor! Och sen efter det så vill jag gå ner till ca 50 kilo. Nu är det fan och med slut med detta skit ätandet och min lathet.

Tänker fan inte se ut såhär...


Från och med nu its over..
Nu har jag verkligen bestämt mig och jag ska verkligen, verkligen INTE ge upp!!

/Linda Malmquist

18 November

Sara har varit här idag :), hon gick precis. Har suttit och snackat om allt möjligt och spelat lite super nintendo haha. Och nu har jag och Sara bestämt att vi ska åka till en stuga nästa sommar. Vi har hittat en stuga också :). Eller ja, mitt hjärta hittade den stugan. Så vi ska prata med Marie, Kim och Saras pojkvän Tobias också så klart med mitt hjärta. Så det bli isåfall vi 6 och sen ska vi hitta 2 till. Men vet nästan redan vem jag ska fråga. Stugan kostar bara 4500 kr för en vecka så det är inte dyrt. Hur mysigt som helst. Och nu SKA det bli av! Fatta som jag och Sara längtar haha. Efter vi hittade stugan så var det det enda vi snackade om haha. Kollade på stugan typ 80 gånger :P.

Nu blåser det som fan ute. Skit äckligt :(. Blir bara värre och värre, kunde knappt öppna dörren när Sara skulle gå. Hoppas det slutar snart!

Imorgon blir det ung vision, känner mig frisk nu så då kan jag gå dit. Sen blir det att jag åker hem till hjärtat om jag fixar pengar.

I helgen ska jag träffa Sara och Marie antingen Lördagen eller Fredagen..

/Linda Malmquist

Tråkigt väder.

Blåser och regnar ute som aldrig förr :P . Dom har tydligen sagt att det ska komma en orkan senare ikväll och varnat att folk inte ska gå ut. Jag tycker inte om när det blåser :( , tycker det är läskigt haha.

Idag känner jag mig lite bättre, bara lite snuvig och så. Men ingen hosta och ingen feber så det var inte svininfluensan! Tur de ;).

Sara kommer hem till mig snart :) så ska hon få smaka på mina goda muffins och så ska vi snacka och så. Hon ska ju snart utomlands, så får passa på och ses innan hon ska åka iväg ju! :) .

Nu ska jag klä på mig och så så jag inte sitter halvnäck när hon kommer haha.

/Linda Malmquist

Ge mig ny data!

Min data mår nog inte speciellt bra mer. Den vill inte alls som jag vill! Fick precis ta bort ett spel och ladda hem det på nytt. Så nu kommer det ta tid innan man kan spela det igen. Och sen har man fått virus genom msn. Riktigt irriterande och inte fan går det bort när man ominstallerar msn iheller. Så när jag får pengar så blir det att man får köpa massa cd skivor och bränna över alla mina foto och skit på dom och sedan omformatera hela datajävlen. För detta går inte lälngre. Blir sjukt irriterad när datorn inte vill som jag vill haha. Ny data har man ju dock inte råd till iheller.

Skriver kanske senare, måste fixa datorn lite mer nu.

Saknar hjärtat jätte mycket, vill bli frisk så jag kan få träffa honom !! <3

/Linda Malmquist

Bakade Chokladmuffins

Blev fruktansvärt uttråkad, så jag kom på iden att baka och blev sugen på choklad muffins. Så jag stack iväg med min snorriga näsa till affären och handlade haha.

Såhär blev det ;)



Choklad degen, gott ;)




Hackad Choklad :)



In i ugnen!



FÄRDIGA !! :D

Goda blev dom också ;) Jag kan om jag vill ! Nu blir mamma glad när hon kommer hem och får kaffe och choklad muffins! ;) .

/Linda Malmquist

CSN & Svininfluensan..

Ringde precis csn.. Samtalet gick till ungefär såhär..
Jag - Ja hej jag heter linda.. Det är så att jag har fått en räkning från er på 10782 kr som ska betalas innan den 30 november & nu är det så att jag inte har något jobb och ingen inkomst.
CSN - Ja okej...
Jag - Ja.. Så jag förstår inte hur ni vill att jag ska kunna betala detta?!
CSN - Jamen hur försörjer du dig nu då?
Jag - Jag ska få pengar genom försäkringskassan på 2700 kr, men när vet jag inte, & det betyder inte att jag kommer kunna betala detta till er ändå.
CSN - Nej det förstår jag...
Jag - okej så hur ska jag göra då?!
CSN - Ja vi får ju helt enkelt göra som så att du får en avbetalning..
Jag - På hur mycket i månaden blir det då?
CSN - Ja det vet jag inte, det är som vi får kompromissa..
Jag - Okej för jag kan inte betala hur mycket som helst, jag ska kunna försörja mig själv också..
CSN - Jag skickar ett avbetalnings brev till dig, kommer nästa vecka. Du måste betala av, 6% ränta så jag skickar ut brevet så snabbt som möjligt.. Ha en bra dag.
Jag - Jaha?!
Klick....
Kan man bli mer otrevlig än vad den jävla kärringen var? Först var jag tvungen och vänta typ 10 minuter och sen kopplades jag vidare och fick vänta 20 minuter till och sen snacka med den jävla sur kärringen.. Jag verkligen HATAR csn!


Min mamma ringde för ett tag sen och sa att hennes arbetskamrat fick gå hem från jobbet, hon hade ont i hela kroppen och hade svårt för att andas och hade även feber. SVININFLUENSAN!! Men min mamma trodde inte det var det. Sekunder senare kommer hennes andra arbetskamrat och säger att hon känner sig likadan.... AAA!! Jag sa till min mamma att GÅ HEM! Men nejnej, jag måste jobba. Så nu lär ju min mamma få det och om jag inte redan har det, så lär ju jag få det också! Lyckat.. Kanske skulle tagit sprutjävlen ändå?! Fan ångest!!!!!!

Jag kommer bli skit arg om min mamma får det och smittar mig.. Man är väl sjuk i ca 2 veckor?! Och då är jag sjuk när jag fyller år.. Jävla skit influensa!! Nu börjar jag bli orolig, tänk om jag dör?! :/

/Linda Malmquist

17 November.

Jag fyller år om 11 dagar :) . Känns helt sjukt, tiden går aldelles för snabbt. Hinner ju inte med i svängarna haha! Blir inte att jag har någon fest och så vidare när jag fyller år, har inga pengar till det. Så det blir att jag firar med min familj och hjärtat istället. Sen om jag kanske drar ut senare på kvällen vet jag inte än. Det är ju en lördag och jag hatar att dra ut på lördagar. Men får väl se vad som händer.

Är fortfarande sjuk, ingen feber som tur är. Men jag är jätte förkyld, kan knappt andas genom näsan och hostar som en idiot. Så himla tråkigt. Får hoppas att det blir bra så snabbt som möjligt.

Denna helgen ska jag inte festa. Har bestämt att jag ska vänta med och festa till jag fyller år.

Skriver senare :)

/Linda Malmquist

Pigg :/

Jag är hur pigg som helst. Skit jobbigt, för nu kommer jag vända på dygnet helt och då kommer jag sova bort hela dagen imorgon. Har fått en jävla huvudvärk nu också :(.

Ingen rolig att prata med på msn så jag har absolut ingenting att göra. Får väl tvinga mig själv att somna..

/Linda Malmquist

Just nu...

..Så vill jag ligga i sängen bredvid mitt hjärta med tända ljus och bara mysa, kolla film och visa hur mycket jag tycker om honom :).

Det regnar ute nu, skit tråkigt väder. Jag ligger och kollar på "americas got talent" på kanal 4. En 4 årig flicka sjöng precis, så himla söt! Jag är inte alls trött nu så det kommer bli att jag antagligen är uppe hela natten.

Önska man bodde själv nu så mitt hjärta hade kunnat vara hos mig hela tiden och ta hand om mig nu när jag är sjuk :P hehe.


Vet inte vad mer jag ska skriva, så lika bra jag slutar nu ;).

/Linda Malmquist

Skjut mig...

"Ingen förstår hur dåliiigt jag mååår"

Hostar som en get, trött i hela kroppen och så känns det som om jag ska få feber vilken minut som helst. Hatar verkligen att vara sjuk. Jag klarar inte av att vara hemma och bara ligga i min säng i en vecka. Jag blir så fruktansvärt rastlös. Och så kommer jag inte få träffa mitt hjärta på länge, och det är jobbigt de luxe! Ingen som kan ligga och hålla om mig och ta hand om mig när jag e sjuk haha! Bara min sketna katt haha.

Nu sitter jag och hoppas på att jag mår bättre imorgon och att jag inte får någon jävla feber. Vem vet, jag kanske får svininfluensan?! Jag har ju inte tagit sprutan. Haha, ärligt talat så skiter jag i vilket om jag får den. Jag lär inte dö ändå. Så så lätt blir ni inte av med mig ;)

Ja då fyller man år snart också. Trevligt..

Nej nu snurrar det i huvudet :P Så nu får jag lägga mig ner..

/Linda Malmquist

Börjar bli sjuk?

Stack iväg till Ung vision som vanligt. Snackade med min lärare och så lite sen sa han att jag skulle gå hem för jag såg inte kry ut och för att jag mådde illa. Det känns även som om jag börjar få feber också :/. Vill fan inte bli sjuk igen! Har nog varit sjuk 10 gånger detta året. Så jävla tråkigt och vara sjuk, bara ligga hemma och sova är inget jag tycker är speciellt roande! Sen om jag blir sjuk så får jag ju inte träffa hjärtat på hur länge som helst, och då får jag panik haha! Vill inte vara utan honom i en vecka eller mer!! :(

Nej nu hoppas jag på att det inte är värre imorgon. INGEN feber och INGEN halsfluss och så vidare, så blir jag glad!

Skriver kanske senare.

/Linda Malmquist

GÄSP

Gud vad trött jag är nu. Jag sover aldelles för länge nu för tiden. Sov till klockan 16 idag. Lite ångest man har istället, hatar när jag sover bort hela dagen. Så imorgon ska jag upp klockan 7 har jag bestämt mig! Sen ska jag vara på ung vision klockan 13 som vanligt. Så då har man lite tid som man kan ta det lugnt innan man ska ta tåget dit. Jag blir mycket piggare om jag bara sover 6-7 timmar på en natt. Så ska börja gå upp tidigt nu hädanefter. Så slipper man vara så jävla trött, tråkig och hängig hela dagen. Har bestämt mig för att jag ska ta tåget ändå till Ramlösa station varje dag också och gå därifrån till Norrehed när jag ska till Ung vision. Så får man motion varje dag också. Så kanske man kan gå ner ett kilo eller två ;).

Nu ska jag sätta på tvn och somna, har sån timer på tvn så det är nice hehe!

Lille Emil<3

Puss&Kram



/Linda Malmquist

Tjenixen!

Har inte skrevit på hela helgen. Har varit upptagen och inte haft orken till det iheller. Men nu skriver jag :). I Fredags så var jag hemma hos hjärtat hela kvällen och sov där också, mysmys! Sen igår så satt jag och hjärtat och spelade Yatzy (jag vann varenda gång mohaha). Sen stack vi till två andra och spelade "Geni" . Hur trevligt som helst, även om jag blev skit sur efter ett tag och gav upp. För jag är otroligt korkad. "vilken stad kallas för sundets pärla?" - En fråga jag fick, men nej den kunde inte jag. OCH ändå så bor JAG i den STADEN! HAHA xD . Så jävla korkad. Men man är ju blond ;).

Nu orkar jag inte skriva mer , ska kolla nån film.

/Linda Malmquist

Sovelisova!

Har varit hos min syster hela dagen typ. Var en runda hos Tosse och hälsa på efter jag varit på Ung Vision. Har inte hänt så mycket. Precis ätit Mcdonalds och ska sova nu.

Imorgon ska jag träffa hjärtat <3

Nu drar jag iväg till Ung Vision!


Jag i min sexiga mössa ! HAHA
Såja, då är man helt färdig. Och behövde inte stressa, gick snabbare än jag trodde. Men hade inte skadat med en kopp kaffe till haha. Men det hinner jag inte. Ska ta tåget kvart över 12 så. Jag verkligen hoppas vi slutar tidigare idag, det är det enda jag tänker på nu haha. Hade varit jävla skönt. Vägledningshuset blir nästa vecka istället eller kanske imorgon får se hur mycket jag får sova inatt. Vet inte om jag kommer skriva mer idag eftersom jag ska till min syster. Får se om jag kanske får tillgång till deras dator en kvart ;).

Puss&Kram

Jag på tåget igår haha hade inget och göra och va uttråkad ;)



/Linda Malmquist



12/11-09

GOD MORGON!

Snygg man e på morgonen ;) haha eller inte!

 

Vaknade lite senare än vad jag skulle gjort haha, skulle egentligen gått upp vid 7-8 tiden men så blev det inte för jag va trött haha. Somnade inte från vid 3 i natt. Men nu är jag pigg och vaken. Och ja för en gångs skull så är jag rätt pigg och känner inte mig som en zombie. Ska aldelles strax in i duschen och göra ve mig och så. Sen blir det Ung Vision idag igen. Sista dagen denna veckan. Och idag ska jag snacka med han läraren och fråga vad fan jag ska göra. Så man har något att göra istället för att sitta på Facebook och Msn i 3 timmar, för det är sjukt drygt. YES, kom precis på att vi slutar 14.30 idag om jag har rätt för mig, om det var idag och det inte var nästa vecka :/. Nej nu hoppas jag det är idag vi slutar tidigare! För när man e där så går tiden rätt snabbt fram till 14.30 sen efter det så går tiden i ultrarapid. Så jag får hoppas! Efter jag har varit på Ung Vision ska jag hem till min syster och prata och umgås med henne, hennes sambo och tjocke Emil :). Så blir det nog att man sover där också och hjälper henne lite med Emil på natten. Han är lite gnällig så dom får knappt sova på nätterna. Och det är klart man ställer upp! Hjälpte min andra syster när hennes Lisa var liten också så. Nej nu har jag inte tid och skriva mer. Måste in i duschen och så. Hatar att gå upp så här sent för om jag hade gått upp vid 8 som jag skulle så hade jag kunnat dricka mer kaffe och kunnat ta det lugnt ett tag innan man skulle göra ve sig men nu har man bara hunnit dricka en kopp kaffe :P. Men det får väl duga. Nej nu sticker jag in i duschen haha.

No party i helgen! Bara massa gos och mys med min underbara pojkvän :) Kärlek<3

 

/Linda Malmquist


SÅ FINT!!!



Kolla på hela, e lite dryg första sekundera.
Riktigt jävla fint och häftigt.
Jag vill dit och kolla hehe!

/Linda Malmquist

Natt..

Nu börjar jag bli trött i ögat. Så det är dags och sova snart. Sitter och pratar med hjärtat på msn :) . Har inte hänt så mycket idag. Mitt humör har gått upp och ner hela dagen haha. Men nu är jag glad iallafall. Kommer inte ihåg vad jag skulle skriva här dock, jag visste innan men det försvann haha! Så lika bra jag skiter i det ;)

Imorgon blir det ung vision, tänke gå upp vid 8 på morgonen, har märkt att jag blir mer pigg på dagen ju mindre jag sover. Fattar inte varför haha! Men ja, får väl se om jag kommer upp så tidigt ;). Sen efter Ung vision blir det hem till min syster och hälsa på :).

Hela helgen spenderas med mitt hjärta<3 Bara myspys all weekend !

/Linda Malmquist

trött på allt just nu.. igen!

Jaha då kom man hem från Ung vision, äntligen! Kollade i brevlådan och så ett brev från CSN, då vill dom att jag ska betala 10782 kr innan den 30 november.. Så nu är jag mindre glad. Hur hade dom tänkt att jag skulle kunna betala 10000 bara så ?! Jag har inget jobb.. Men jo visst jag kan ju råna en bank så kan ni få era pengar sen. Usch, less på allt just nu. Fast sen å andra sidan så är jag inte deppig och så nu för jag är så fruktansvärt van. Så fort det börjar bli bra för mig och jag inte har några problem så är det alltid något skit som ska ploppa upp. Så jag orkar inte deppa av detta nu. Känns inte lönt..

Läser ni något i en tidning om att en bank har rånats, så är det jag ;) hahaha!

/Linda Malmquist

Ung vision.

Om jag skriver fel nu så är det för att jag har skrollat så min bild är jätte liten på datorn. Bara för att ingen ska se vad jag sysslar med haha. Tror inte det är så uppskattat att jag skriver blogg istället för att söka jobb o så viadre. Men egentligen så tror jag inte det spelar nån roll. För alla sitter på facebook hela tiden och så vidare. Jag kom hti 13 och det enda jag har gjort är suttit på msn och facebook. Och det är antagligen vad jag kommer göra till klockan 16 . så jävla onödigt och va här när man inte gör ett jävla skit!

Sov hos hjärtat i natt. Var knappt så jag ville gå upp i morse, bara för det är så mysigt och ligga bredvid honom. Så jag låg och drog mig i 2 timmar haha!

Idag efter detta så ska jag hem.

Skriver senare..

/Linda Malmquist

Bye bye!



Nu drar jag till ung kompetens.. Jippi haha!
/Linda Malmquist

Morgon humör de luxe.

Gud va irriterad jag är just nu. Hade kunnat döda någon nu asså. Dom som är här och målar sa att jag måste ha balkong jävlen öppen och där ute står målarfärg så min ena katt jävel ska ut dit hela tiden. Så jag har fått jaga katten som en idiot. Och det är inte något jag tycker är speciellt roligt. Ska in i duschen så fort dom jävla målar killarna är färdiga. Sen ska man till jätte roliga ung kompetens, guuuuuuuuuuuud va roligt ELLER INTE!

/Linda Malmquist

1 Månad :)


1 Månad med hjärtat idag!
Tycker om dig
mer och mer för varje dag som går<3



/Linda Malmquist

God morgon!

Har två killar i min lägenhet idag igen ;) hhaha. Målarna haha, sista gången dom ska måla nu! Nice som fan, slipper man gå upp klockan 7 igen.

När jag vaknade såg jag ett sms från hjärtat att någon skrevit till honom på msn efter jag gått och lagt mig. Så tydligen har någon listat ut mitt lösenord och inte haft något liv och skrevit till en massa på min msn. Men nu har jag bytat lösenord ;) jobbigt va!

Ska till Ung kompetens idag. Och kanske till vägledningshuset, får se om jag hinner och orkar!

Skriver kanske senare.

/Linda Malmquist

Godnaaaaaaatt

Nu måste jag lägga mig. Är helt slut i huvudet. Mår illa och är skit varm :( Hoppas nu inte man blir sjuk! Jag pallar inte det asså. Men ja, blir jag det så blir jag det. Finns ju inget jag kan göra åt den saken! Nu ska jag sova iallafall. Ung kompetens imorgon om man inte är sjuk och sen hem till hjärtat och mysa :) . Underbart<3

Puss&Kram

/Linda Malmquist

Mår inte bra.

Just nu mår jag skit. Mår illa som satan! Trodde jag mådde illa för jag va hungrig eller druckit för lite. Men nu har jag både ätit och druckit en massa och ändå mår jag lika illa.. Vem vet, kanske är svininfluensan ;) haha. Ärligt talat så skiter jag i vilket om det är det. Jag överlever nog ändå ska ni se. Men jag tror inte det är det. Usch, vill inte må illa :( .. Orkar inte skriva mer, snurrar i huvet nu!

Puss&Kram

/Linda Malmquist

FACEBOOK..

 

Såhär blir det när man inte har något liv ;) haha!

 

 



Denna dagen är bajs rent ut sagt.

Jaha då gick man till tåget som skulle gå 12.15. Men klockan 12.20 säger dom i högtalarna "tåget mot malmö via helsingborg är tyvärr inställt pågrund av tekniska fel". Så då fick man gå tillbaka hem igen. Ångest på denna dagen. Lönt och gå upp så tidigt om allt bara ska gå åt helvete. Så vad fan ska jag göra nu?! Sitta hemma och glo som ett miffo. Fan ångest! Måste nog till stan ändå och handla cigg. Nog lönt och bara dra till stan och handla cigg och sen hem igen. Palla det.. Blöö vad irriterad jag är just nu! Orkar inte skriva mer. Skriver mer sen!


ÅNGEST!

Haha dom som målar här kom och knackade på för ett tag sen. Men jag sket i och öppna för jag orkade fan inte haha. Så nu när jag skulle gå ut och hämta kaffe.. Tror du inte dom står och målar precis utanför mitt köks fönster då?! Så nu kan jag ju inte gå ut och hämta kaffe och låtsas som ingenting. För då kommer dom komma och knacka igen och vilja komma in och måla haha ångest på detta nu. Jag vill ha mitt fucking kaffe haha! Så irriterad jag är nu. Men ändå sitter jag och skrattar, bara för jag får ju skylla mig själv. Skulle egentligen låtit dom komma in och måla haha. Håååe, jag e kaffe sugen! Undrar om dom har sett att kaffet e på? :/ haha det e ju ännu mer ångest! Ibland är jag bara så korkad så det inte är sant. Men va fan skulle dom stå utanför mitt jävla fönster nu för ahaha. Och jag kan inte ha musik iheller. För då hör dom ju att jag e hemma! Skulle fan inte förvåna mig om dom kommer på att jag e hemma. ääh, snart går jag ut och hämtar mitt kaffe haha. HAHA jag va precis ute och hämtade kaffe. Jag vete fan om han såg mig. Men det lär jag ju få veta snart, för då kommer dom säkert komma och knacka på dörren haha. Fan va pinsamt isåfall! Jaja jag fick mitt kaffe ;).

Ska snart iväg till Ung kompetens. Blir inte vägledningshuset idag, hinner jag inte nu.

Puss&Kram

Tänker lite :)

Kan inte sova, är inte trött för fem öre. Så nu ligger jag här i min säng och tänker på allt mellan himmel och jord. Finns ju inget annat att göra. Ingen rolig inne på msn som man kan snacka med iheller :(. Så då får jag ligga och tänka en massa istället. Men för en gångs skull så är det bara positiva och mysiga tankar!

  • Ligger och funderar på hur det kommer bli för mig i framtiden typ. Kommer man ha kontakt med alla vänner man umgås med nu eller kommer dom försvinna ur ens liv, som många andra gamla vänner har gjort? Inget man kan veta nu, men det sägs ju att riktiga vänner stannar hela livet :).
  • Kommer jag få barn & gifta mig? Just nu vill jag inte ha några barn, inte nu och inte i framtiden iheller. Men det är ju så jag känner nu och man vet aldrig om man ändrar uppfattning senare om några år eller så. Sen gifta mig är inget jag egentligen vill iheller. Jag är inte den tjejen som "drömmer om stort fint bröllop". Har aldrig gjort det iheller. Tycker mest att det är överdrivet oftast. Men förlova mig är något jag hade kunnat tänka mig om man verkligen älskar varandra och vill vara med varandra. Jag vet att det är meningen att man förlovar sig om man sedan ska gifta sig. Men jag tycker att man kan förlova sig utan att behöva gifta sig senare. Jag tycker att förlovning är en sak man kan göra för att man älskar varandra och bara vill vara med varandra och visa typ att man är den andras och så.. :P Så tycker jag iaf!
  • Kommer jag komma in på utbildningen och klara den. Och kommer jag isåfall fortsätta jobba inom restaurang branschen resten av mitt liv eller kommer jag tröttna och hoppa på något annat istället. Just nu känner jag att det är detta jag är intresserad av och det jag vill är att ha en egen liten restaurang om några år. Men man får väl se hur det blir med det..
  • Det jag tänker mest på är såklart min pojkvän ;). Men han är i mina tankar dygnet runt typ så ja. haha! Jag är riktigt jävla kär. Han är den mest underbaraste killen jag någonsin har haft. Jag är så otroligt glad att det blev jag och han till slut. Många blev nog rätt chockade när dom fick reda på att vi var tillsammans hehe. För vi är inte speciellt "lika" om man säger som så. I vissa fall är vi som natt och dag. Men det kanske är det som får det att funka också? Jag tror att är man för lika varandra så funkar det inte. Man vill ju inte vara tillsammans med sig själv typ. Men än så länge funkar det bra mellan oss två ;) tycker jag iallafall hehe. Och jag hoppas och tror det kommer fortsätta vara såhär! Linus <3
  • Har börjat umgås mer med Sara och Marie nu igen och det känns skit kul. Vi umgicks nästan varenda dag innan för något år sen. Men sen blev det att vi kom ifrån varandra och nästan slutade umgås helt. Men beror nog mycket på att jag började umgås med andra och dom två fick pojkvänner som dom umgicks med ofta. Och det blir ju så att när man e nykär så umgås man mycket. Men nu har vi börjat snacka och umgås igen och det känns bra :). Dom är ju mina barndomsvänner <3

Ja det var väl det mesta jag tänker på just nu haha. Har mer i huvudet men nu orkade jag inte skriva mer! För nu börjar jag bli lite trött och då är det lika bra jag lägger mig innan jag piggnar till igen!

"Lev varje dag som den vore din sista ;)"




Dags o sova!

Kollade precis på filmen "the blackout" . Den var helt okej faktiskt :). Så den tycker jag ni ska se haha. Orkar dock inte skriva om vad den handlar. Men det är en skräckfilm! Nu längtar jag som fan till "2012" kommer ut på bio!!! Ska lätt se den på bio har jag bestämt och jag ska dra med mig hjärtat!

Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon.

Puss&Kram


Helgen äntligen slut.

Nu är jag riktigt trött på att festa. Jag tycker inte det är kul alls längre. Känns som det alltid är samma sak varenda helg. Samma ställe man drar till och samma folk. Nu säger jag ju inte att folket är tråkigt haha, för dom jag umgås med är hur roliga som helst. Hade inte dom varit med så hade det nog varit ännu tråkigare. Men man säger ju att man inte har roligare än man själv gör det. Så då är det väl jag som är tråkig haha. Kanske börjar bli gammal ;). Nej men jag tycker faktiskt inte det är kul längre. Nu vill jag ha ett jobb och jobba på helgerna istället haha. För nu kommer jag inte festa lika mycket mer. Kommer knappt festa alls. Im sick and tired off it!

I Fredags så umgicks jag med hjärtat och hans killkompisar. Satt först hemma hos en kille och drack och så sen stack några av oss ut till dickens men blev inget med det för det kostade inträde. Så jag och hjärtat stack hem istället.

Igår var jag hemma hos Marie och Kim med hjärtat, Sara, Tobias och några andra. Drack lite och så. Sen stack vi hem till Set och träffade några andra där. Helt okej kväll. Blev inte full iheller så det är rätt skönt. Slapp man vara bakis idag iallafall. Stack hem vid 5 på morgonen tror jag.

Idag har jag typ sovit bort hela dagen. Lite irriterande för jag måste gå och lägga mig snart eftersom man ska till skiten imorgon. Och nu kommer det vara svårt att somna eftersom man inte ens är trött och har redan sovit bort hela dagen.

Tänkte att jag skulle till vägledningshuset imorgon efter ung kompetens. Söka in på utbildningen igen, till nästa start. Så man har det gjort. För som sagt så vill jag verkligen gå på denna utbildningen och jag kommer inte ge upp i första taget. Sen när nästa start är vet jag faktiskt inte. Men det lär jag ju få reda på imorgon.

Nu ska jag se om jag hittar någon film jag kan somna till..

Bild från igår :P Vet inte riktigt vad jag sysslar med haha.

Lägger inte upp fler bilder från igår, då vissa inte vill synas överallt och det respekterar jag :)

 


Lugnat mig..

Ja jag hade damp innan haha. Var bara ledsen och irriterad för jag inte kom in på utbildningen. Men orkar inte bry mig mer, blir ju inte bättre av att jag sitter och är emo och tycker synd om mig själv haha.. Så nej nu skiter jag i det för stunden. Ska söka in på nästa, som börjar nästa år tror jag :) . Så kan man ju hoppas man kommer in på den istället. Och gör jag inte det så lär ni få läsa damp inlägg nästa år också haha. Iallafall så är jag ju illa tvungen och gå på ung kompetens skiten tills jag hittat nått annat. Och ja jag ska fira jul och min födelsedag :P .

Skulle bara skriva att jag inte e emo längre ;) Hem till hjärtat ikväll<3

ARG!

Det var jävligt länge sen jag va så arg som jag är idag. Jag är så arg så jag skriker. Hade kunnat döda någon nu.

Jag tänker inte fira Julafton iallafall, för jag kan inte köpa ett skit till någon och då tänker jag inte fira det iheller!! Så jag ska sitta hemma som en emo själv. För det är vad jag vill.. Skiter i julen nu och skiter i min födelsedag och allt annat. Bryr mig inte. Har man inga pengar så kan man lika bra gräva ner sig. För man kan inte göra ett jävla skit.


.......

Allt som går åt helvete nu, pågrund av att jag inte kom in på utbildningen är:

Julafton
Min födelsedag
Resa till Grekland nästa år
Resa till Spanien nästa år
Köpa nya grejer som jag verkligen behöver
En utbildning som jag verkligen var intresserad av
Ett liv!


Blir aldrig som jag vill.

Varför ska mitt liv alltid vara ett helvete? Jag kan lika bra sluta drömma om ett bra liv och sluta hoppas på att något någonsin kommer gå bra för mig. För det kommer aldrig hända!

Nej jag kom inte in på utbildningen, för det fanns inga platser kvar. Så det var ju roligt. Nu kan julafton dra åt helvete och min födelsedag och allt annat! Fyfan va roligt detta är, eller inte. Är så fruktansvärt arg och ledsen så jag kan skrika. Jag ville gå denna utbildningen mer än allt. Men nej istället får jag gå på helvetes jävla Ung kompetens i hundra år. Sitta på en jävla data och inte göra ett skit. För det hjälper ju mig så jävla mycket. Arbetsförmedlingen kan bombas åta helvete. För dom hjälper ändå inte en. Så jag får bo hemma hela livet och aldrig få ett jobb eller något. Som vanligt så går allt åt helvete för mig. Det blir aldrig någonsin som jag vill, ALDRIG!

Alla säger att man aldrig ska ge upp. Men nu fan gör jag det. Har försökt tillräckligt mycket nu. Men inte fan har något gått bra. Så va fan ska jag engagera mig mer för?!

Kan lika bra gräva ner sig och dö...
Ge mig svininfluensa så blir jag glad.


När man va ung haha

Nu är här ingen som målar mer. Dom är färdiga nu! Så nu sitter jag och lyssnar på musik och har absolut ingenting att göra, riktigt jävla drygt och va uppe såhär tidigt. Fan ska jag göra till min mamma kommer hem vid 18? Finns ingen film eller serie man kan kolla iheller. Och går jag och lägger mig och sover igen så kommer jag inte upp igen haha, plus jag kommer vara helt seg ikväll då.

Sitter och lyssnar på sån gammal musik som man alltid hade när man festade när man va typ 16-17. Så sjuka minnen man har från den tiden. Och då var det fan fest alltid, varje fredag och lördag. Fattar fan inte hur man orkade. Nu orkar jag inte festa två dagar i rad, för jag är alltid bakis som fan dagen efter jag festat. Man kanske börjar bli gammal ;) haha. Man blir ju ändå 21 år om 22 dagar haha.

3 bilder från en fest hemma hos mig, var typ 17 år då. Fyfan som man såg ut haha, blond och fet :P USCH! Klicka på dom, för att få dom större :P


Tack gode gud att man inte e likadan nu. Liksom innan gick man fan på fest i joggingbyxor och man såg ut som en gast. Hade fan inte kunnat ha joggingbyxor på en fest nu haha! Nej lite hyffsad får man ju ändå se ut.. Plus att man betede sig så jävla löjligt i den åldern. Haha vill inte ens tänka på hur korkad man egentligen var. Man tog ingenting på allvar. Men som tur är, den tiden är över. Även om man har många roliga minnen från då så har man ju ändå en massa dåliga minnen också. Nej som tur är har man vuxit upp lite iallafall ;). Klart man har sina "omogna" stunder och fjantar till det lite. Men inte på samma sätt som då. Haha jag kommer ihåg när man hade "förhållande" när man var i 15-17 års åldern. Om man ens kan kalla det "förhållande", kommer ihåg att några av dom varade i 2-3 dagar haha. Så jävla löjligt. Som sagt så var man inte speciellt seriös på den tiden..

Nu ska jag dricka mitt kaffe utan socker :( blöö! Men vad ska man göra. haha!


Morgooon

Haha killen som ska måla här inne kom precis :P . Pinsamt de luxe! Hatar sånt. Hoppas det går snabbt haha! Katterna springer efter honom haha! Han ska antagligen måla i mitt rum sen också :P .

Ska hem till hjärtat sen idag :) Saknat honom!

Nu orkar jag inte skriva mer haha.


Snart sova tänkte jag.

Har absolut ingen aning om vad jag hade tänkt skriva nu. Är helt tom i skallen haha! Men det kommer som det kommer. Det regnar ute nu. Dom har sagt det ska snöa hela helgen men det undrar jag. Tror inte jag det kommer göra, men man vet aldrig. Imorgon bitti så kommer det en kille som ska måla här inne i vår lägenhet, på fönsterna. Fattar dock inte varför men ja, dom ska det iallafall. Han är rätt ung, nog lika gammal som mig eller kanske några år äldre :P . Tycker inte om att ha främmande folk i mitt rum! Man vet aldrig vad dom gör. Plus hur pinsamt e det inte att han ska stå och måla i mitt rum medans jag sitter på datan haha. Så är man tvungen och bjuda på kaffe också, för man kan ju inte vara sån otrevlig och sitta och dricka kaffe själv haha! Och NEJ han som ska måla här inne är INTE snygg. Sen så har jag mitt hjärta och då har jag inget intresse för andra killar! :). Men han e inte snygg iallafall haha! Soppdieten som jag gick på, gick inte speciellt bra. Pågrund av att det går åt skogen när jag inte är hemma. För när jag är hos någon annan så blir det ju att man äter annat eftersom alla inte äter soppa varje dag haha. Men istället så äter jag vanlig mat, men har dragit ner på det, så jag äter mycket mindre portioner istället. Plus att jag har slutat med småätande. Till nästa sommar så SKA jag ha den kroppen jag vill ha. Och så är det bara. Jag vill kunna gå i bikini utan att se ut som en flodhäst haha. Men till dess så ska jag kunna gå ner mycket, gäller bara att jag får pengar så jag kan fixa träningskort. Allt går lite snabbare då.

Nej nu ska jag sova :)

Du får mig att må bra, du är den enda jag kan prata med, den enda jag verkligen kan lita på, jag trivs med dig mer än jag trivts med någon annan, du får mig alltid att le och skratta, du betyder lite mer än alla andra gör och du har verkligen stulit mitt hjärta<3 Du vet vem du e och jag tycker om dig så sjukt mycket! 10/10-09
. Gör allt för att det ska funka mellan oss två och för att du ska må bra. Förlåt för de gånger jag gjort dig ledsen och så, det kommer aldrig hända igen! Du finns i mina tankar dygnet runt och till och med i mina drömmar nästan varje natt. Trodde aldrig jag skulle hitta någon så ärlig och underbar som dig. Hoppas och tror att detta kommer vara länge. för utan dig kommer allting kännas fel och meningslöst. You Are The One That Makes Me Smile<3


Helgen

Ja då är det fredag imorgon. Men vem fan bryr sig egentligen.

Ska till hjärtat imorgon, bara mysa helaaaa kvällen och natten :) Så det är nice. Det dryga är att jag inte kan åka dit från kvällen bara för jag måste va hemma tills mamma kommer hem för dom ska måla våra fönster här inne. Så man får gå upp klockan 7 också! GUD VA ROLIGT! eller inte..

Lördag blir det kanske fest. Vet inte om jag pallar dock.. Tråkigt och festa!


Snart är det jul här i vårt hus!


Tänk att det snart är jul!
Jag fattar inte det. Tiden går så otroligt snabbt. Jag brukar inte längta till julen, men detta året gör jag. Varför vet jag inte. Sitter och lyssnar på julmusik nu och tänker på julmaten, glöggen och allt mys :). Nu hoppas jag bara på att man har pengar så man kan köpa julklappar. Jag kommer köpa julklappar så fort jag får pengar, så man slipper vara ute i sista sekunden. Det jag bävar över är julklapp till min systers sambo. Hur svårt som helst och köpa till honom haha. Jag tycker inte om att köpa julklappar till killar. Så nu har man pojkvän man ska köpa till också, plus att mitt hjärta fyller år på julafton också. Så man får ju köpa en dubbel julklapp typ hehe. Men vad ska jag köpa?! Ingen aning.. Den tiden den sorgen, har lite tid att tänka.
Men SNART är det JUL !!!!

Och sen är det Nyårsafton :). Vad ska man hitta på då? Hade varit mysigt och bara gör något jag och mitt hjärta. Men sen är det ju massa fester och så vidare. Får se vad som händer! Har inte riktigt tänkt på det än. På Nyår så brukar jag va med familjen hemma hos min syster och hennes sambo. Så kollar vi alltid på någon gubbe som pratar en massa och sen räknar man ner tillsammans haha. Sen blir det champagne på balkongen och en massa smällare! Hur mysigt som helst. Älskar det!

Haha det är så mysigt så när jag tänker på det så blir jag tårögd :p.



Min älsklingslåt <3

Vad ska ni göra på Jul och Nyår?


Vaccinera mig?!

Kolla precis min brevlåda. Inget brev från utbildningen än. När fan ska jag få veta om jag kommer in eller inte? Fan ångest på detta nu.. Iallafall så låg där ett annat brev..



Dom kan ta den vaccinationen och köra upp där solen aldrig skiner ;) haha! Nej men jag kommer inte vaccinera mig med något som dom knappt vet vad det är för biverkningar på. Så tack men nej tack!

OCH, folk har föstorat detta extremt mycket. Det är typ 4 personer som har dött av denna influensan. Och dom hade hjärtproblem eller något sådant. Ärligt talat, blir jag sjuk så blir jag. Dör jag så dör jag.. Sånt som händer ;)


God morgon!

Gud vad trött jag är! Har nog sovit för länge. Gick och la mig riktigt tidigt igår haha. Ska inte till Ung kompetens idag. Mår inte speciellt bra, tror jag börjar bli förkyld.

Nu längtar jag riktigt mycket till Jul :) Snart är den häääär !! Wiiie :P


JOBBIG DAG!

Hade satt klockan på 11 idag. Sov hemma hos hjärtat som jag skrevit innan. När mobilen ringde vid 11 tog jag upp den och skulle gå upp men valde istället att ligga kvar hos hjärtat för det var varmt och mysigt. 10 minuter senare ringde mobilen igen, stängde den och la kvar under det varma täcker med min underbara pojkvän. Men 20 minuter senare tvingade jag mig upp. Sur och tvär gick jag upp och tog på mig och gick på toa. När jag kom ut från toan så hörde jag hjärtat skrika -HAJJEEE!. Då blev jag lite gladare för då fick jag kaffe och pussar innan jag skulle dra iväg till världens tråkigaste UV. Tog bussen vid 12.20. Kom fram till skiten vid 12.50. Satt mig på en data i ett rum med några andra, som jag inte känner och inte vill känna iheller för den delen. Gjorde lite på mitt cv och satt sen på msn och facebook till klockan 14.30 sen pallade jag inte mer. Jag gick till han "läraren" eller va fan man ska kalla det. Och sa att jag hade "ont i huvudet, och kunde inte koncentrera mig" haha. Så jag fick gå hem :D Då var jag lycklig haha. Så jag åkte hem och när jag satt på 2an hemåt så kommer det en mamma med två små flickorna. Dessa flickor satt och gapade som två brunstiga kameler som aldrig får någon uppmärksamhet. Så där satt jag med 2 äckel ungar framför mig som inte höll käften i ens 1 minut. När dom väl gick av så ringer mamma och jag pratar lite med henne. Och sen kom jag hem..

Nu är jag sjukt trött. Fattar egentligen inte varför för jag har sovit rätt länge ändå. Men tror det är för man sitter på det skitet och gör lika mycket som man lika bra hade kunnat göra hemma. Jag blir trött i huvet av att inte göra någonting. Och där ska jag gå i 3 helvetes månader.....

Imorgon ska jag dit igen, är så illa tvungen!

Helgen spenderas med hjärtat och antagligen hem till Mimi på Lördag :)
Fortfarande inget brev från utbildningen, känns lite som att man inte kommer in.
Så det kan man ju kasta i havet nu!

Puss&Kram


Segt som fan.

Sov hos min syster och hennes sambo inatt, så söööt lille Emil är :) . Såna gooa kinder!

Idag så var jag på UV. Kom försent så var där 13.30, en halvtimme senare haha. Så sjukt tråkigt och sitta där asså. Ska ju dit imorgon också. ÅNGEST :P.

Nej nu orkar jag inte skriva mer. Är hemma hos hjärtat ! <3


Nästa år!

Om det blir som jag vill och jag har kunnat spara ihop pengar så drar man antagligen till Grekland i Maj nästa år :). Med min syster, hennes sambo, hans föräldrar, min syrras unge och min mamma. Sen så kanske man ska till Spanien också :). Och sen har det snackats lite om att min familj kanske ska till Sälen på julafton, nästa år asså.

Så det hade varit sjukt nice om man hade kunnat spara ihop en massa pengar så man kan göra allt detta nu! För jag vill resa! Sen hade det varit kul och hitta på något med hjärtat också :). Får väl se vad som händer.

Nu måste jag packa kläder och skit, sen hämtar han mig snart :)

Till Hjärtat imorgon :D<3



Seg dag..

Var på Norrehed innan på "ung kompetens". Nog det tråkigaste jag har varit med om i hela mitt liv haha. Ska vara där nu Måndag-Torsdag kl 13-16. Så jävla drygt! Och det enda vi ska göra är typ sitta framför en jävla data och söka jobb. Liksom kan man inte göra det hemma? Men jag är så illa tvungen och gå på detta skitet, annars får jag inga pengar över huvud taget och det går ju inte. Jag har fortfarande inte fått något brev från utbildningen så jag vet inte om jag kommer in än. Men kan ju hoppas på att jag får det imorgon.

Snart kommer min systers kille och hämtar mig. Ska sova där inatt. Sen ska jag ju till skiten imorgon kl 13. Ska fixa busskort imorgon också. Fick låna pengar av min syster :) Som tur var, annars hade jag inte kommit någonstans. Sen efter jag varit där imorgon så ska jag hem till hjärtat<3

I helgen har jag bestämt att det inte blir någon fest. Snackade lite med Mimi igår tror jag och antagligen kanske vi ska ha myskväll någon dag i helgen. Så får se hur det blir med det. Men inte festa denna helgen iallafall. Har inga pengar till det och sen så vill jag inte festa varje helg mer iheller.

Ska kolla på filmen "the Echo" hemma hos min syrra idag också. Någon spökfilm :P. Och sorry hjärtat för jag ska kolla på den utan dig :( . Finns fler vi kan kolla på <3



Vill sova!

Ja då är jag uppe. Hade satt min klocka på 9 för det var meningen jag skulle upp då. Men så har man knappt kunnat sova inatt. Så det blev att man gick upp halv 11 istället. Inte bra, för nu är jag stressad. Ska ta tåget redan kvart över 12 och sen bussen från knutan 12.37. Så jag kommer ju ändå i tid men jag hade velat vara uppe vid 9 för då hade jag inte behövt stressa. Nu hinner jag knappt dricka mitt kaffe. Ska hinna duscha och så också. Så det är ångest :P  . Dom håller på och riva vår balkong nu också, så dom dönar värre än något annat. Kul och vakna till!

Tur man har musik som man kan vakna till lite, även om jag inte hör musiken så mycket för dom river balkongen haha. Men vad ska man göra. Kan ju inte be dom sluta haha, för då får vi ingen balkong :P.

Nej nu har jag inte tid att skriva mer. Om tio minuter ska jag in i duschen och innan dess vill jag ha hunnit dricka en kopp kaffe!

Ska ju hem till hjärtat idag, men får se om det blir så för jag är riktigt jävla trött eftersom man har vaknat 111 gånger inatt. Men jag kanske vaknar till efter man har suttit på skit tråkiga ung kompetens.

Puss&Kram

GodNatt

Det blåser riktigt mycket ute. Nästan så det är obehagligt. Jag tycker inte om när det blåser för mycket, tycker det är rälligt haha. Så ska man sova själv också :(. Snyft! haha. Har fortfarande inte gått och lagt mig. Så jag kommer vara svin trött imorgon när jag ska upp. Men kan ju hoppas jag får brevet så jag slipper åka iväg för då kan jag gå och lägga mig igen haha. Ska nog hem till hjärtat imorgon också. Nää nu måste jag sova!




Dags och sova nu kanske.

Egentligen så är det tid för mig att sova nu för annars lär jag inte komma upp imorgon. Men FAN asså... Vill inte till sketna ung kompetens... ÅNGEST! Alla som har gått på skiten säger att det är DÖ TRÅKIGT. Så vad fan ska jag göra där. Nej jag hoppas verkligen att när jag går ut och kollar i brevlådan imorgon innan jag ska gå dit så ligger där ett brev och i det brevet ska där stå "YAY DU KOM IN PÅ UTBILDNINGEN, Congraats 2 YOU" haha. Kanske inte kommer stå så, men ni fattar ;) . För om jag får brevet innan jag ska dra dit så behöver jag inte dra dit om jag vet jag kommer in på utbildningen! Så hoppas hoppas hoppas!!!!

Som jag skrattade innan asså. Min mamma fick värsta rycket för hon var övertrött. Stod och dansa och sjöng, sen skulle hon sjunga och ha min lampa som mick, men jag har inte dammat min lampa så hon fick damm i hela huvet haha! Sen sjöng vi gospel tillsammans och det lät FÖRJÄVLIGT haha! Men jag fjantade mig som ni förstår :P Jag sjunger inte bra, men så jävligt sjunger jag inte. Jag spelade in när vi sjöng. Men vete fan om jag ska lägga in det här bara :P haha. Har inte bestämt mig än ;). Får se, det kanske kommer någon dag.

Nej nu MÅSTE jag väl gå och lägga mig :( Vill inte.. Hade tänkt lägga upp bilder från helgen, men det tar 100 år! Så jag orkar inte. Tar det sen när det går lite snabbare.. Blogg.se har blivit så sjuuukt segt..

3 veckor med hjärtat igår :P. Tiden går sjukt snabbt! Tycker om honom mer och mer för varje sekund. Finns ingen bättre än dig hjärtat<3



En liden Get och ett lidet kontrakt.

Antagligen är det absolut ingen som fattar min rubrik, förutom jag och Frida ;). Men det är inte meningen ni ska fatta iheller så haha. Nu sider jag och pradar om julatiden med lille frida, vi lingtar till det är jul :). haha!

Kollade precis på en film. "Farmhouse". Den var faktiskt helt ok. Rätt rällig om man säger som så. Skär ut ett öga med en kniv och lite annat. Lite konstigt slut men annars helt okej :). Så den tycker jag att allaaaa ska se haha.

Usch, får snart gå och lägga mig. Ska gå till Ung kompetens imorgon, SKIT KUL ELLER INTE! Blöö va tråkigt. Fan ångest de luxe.

Ajja, pallar inte skriva mer.

Puss&Kram


Torsdag-Söndag :)

Torsdag: Åkte hem till Sara, satt och snacka och spela en massa Guitar Hero :) Det va rooooligt :P haha. Sen snacka jag med Tosse och så bestämde vi att jag och Sara skulle åka hem till henne och dricka några öl med henne, Tommy och Ninah. Så jag och Sara stack till Maxi och tog ut pengar och hon köpte energi dricka sen stack vi hem till Tosse och drack öl och snacka och så. Hjärtat och Snicky kom en stund och hälsa på också sen drog dom vidare. Och senare stack vi på nån fest i stan. Som inte var speciellt rolig men men.. Jag drack lite för mycket haha. Så stack jag och Sara och möte min sötnos sen. Sen gick jag och hjärtat hem till honom. Eller ja, han gick och jag vinglade haha. Inte bra. Så gick vi hem och sov :).

Fredag: Hände inte så mycket, eftersom jag hade huvudvärk de luxe och va bakis som en get. Så jag och hjärtat var hemma hos honom och mös och kolla film :).

Lördag: Vi vaknade vid 15 tiden haha. Så vid 16 stack vi hem till Tosse där jag hämtade lite kläder och min väska och så. Sen stack vi till Stan och möte Marie. Tog 2an hem till Sara och Tobias och satt där och drack och snacka och spela lite spel. Sen vid 23 tiden stack vi ner till stan och skulle egentligen gått in på dickens men det blev inget med det för att det kostade inträde och jag hade inga pengar för jag e fattig haha. Så vi stack vidare till Bara Rock. När vi skulle gå in så hittade inte Marie sitt Leg så vi stod och letade en stund och till slut hittade Sara det. Så gick vi in och såg att där bara var en massa miffo haha. Så där stannade vi i typ en halvtimme kanske lite mer. Sen stack jag, Marie och hjärtat och tog bussen hem. Så kollade jag och hjärtat på film sen somna han haha.

Söndag: Idag har det inte hänt mycket alls. Hjärtat var bakis ;) Så jag åkte hem vid 16 tiden och nu är jag hemma och tar det lugnt och ska snart kolla film med mamma men innan dess ska jag äta min soppa :).

Har dock fuskat lite med denna soppdieten i 2 dagar nu. Men det blir ju så när man inte är hemma. Men ska börja med det nu igen. Nää nu orkar jag inte skriva mer :P Har skrivet tillräckligt tycker jag :).

Puss&Kram