jobbigt.

Just nu känns allt jätte jobbigt. Eller ja, inte allt kanske men mycket. Har nästan lust att bara ge upp hela utbildningen. Pallar inte med sånt här krångel! Men jag ska inte ge upp så tro inte det.. Sen vet jag att jag även är för snäll. Har jag alltid varit. Har svårt att säga ifrån eller käfta emot och har även svårt för att komma på vad jag ska säga när det väl behövs. Istället kommer jag på vad jag skulle sagt en halv timme senare. Jag känner mig helt kass just nu. Vill typ bara krypa ner under täcket och lägga mig. Sen tänker jag att jag kanske skulle bitit ihop, hållt käften och inte sagt ett skit om vad jag tyckte och tänkte och bara fortsatt gå dit? För tydligen kan man inte lita på att någonting stannar mellan mig och den man pratar med. Skulle jag hållt käften och tagit all skit eller gjorde jag rätt som sa ifrån, men sen nu får ta skiten och inte vilja gå dit för att jag är nervös över att om jag väl kommer dit så kommer jag fan få håll i nacken av alla onda blickar. Om dom nu inte tyckte om mig innan så lär dom ju hata mig nu.. Jag vägrar att gå dit, det går inte. Min mage gör mer ont nu än innan idag och jag vet att det är pågrund av min nervositet och lite halv ångest över att jag sa något. Ja visst, ni kanske tycker jag e korkad som ångrar att jag sa något, men jag hatar sånt här. Värsta jag vet.. Fan..


Jävla skit.

Jaha hur ska jag nu förklara allt detta utan att säga för mycket. Vill inte skriva allt här då man inte vet om det blir problem pågrund av det också. Ska försöka förklara så gott jag kan... I alla fall.. Jag gick inte till praktiken idag, magen krångla som vanligt. Ringde min lärare och sa att jag va hemma. För att inte säga för mycket nu om allt så kan jag säga så här att dom på min praktikplats vet exakt ALLT jag tycker om dom.. Jag tycker det är dålig hygien, de dricker sprit och skit och jag får inte göra ett skit. Nu tar jag detta kort. Så ja nu vet dom iallafall det, hur dom vet det går jag inte in på. Men jag kan ju säga som så att jag sätter inte min fot där mer nu. Dom lär ju hata mig något otroligt mycket.. Så nu är det helt åt helvete. Jävligt tråkigt att detta inte kunde lösas på ett bra sätt. Nej för en viss person är helt bäng i huvudet. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. Får ringa min lärare imorgon och säga att jag inte sätter min fot där mer och att jag ska söka ny praktik. Fy fan vad detta är irriterande. Jag hade ont i magen innan men nu har jag ännu mer ont. Jag orkar inte med sånt här.. Det blir för mycket för mig och min magkatar. Känns så jävla jobbigt nu bara. Jag försöker också så gott jag kan och går till praktik och skit när jag har svin ont i magen sen blir man ändå tillsagd att man ska sjukskriva sig också?! Men NEJ det tänker jag fan inte göra. OM jag kanske bara kan hamna på en bra praktik plats där jag trivs och slipper detta kluddet så kanske min mage lugnar sig. Jag har tänkt efter lite och när jag praktisera på Allers så hade jag inte lika mycket problem med magen som jag haft dessa 2 veckorna. Det beror på att jag vantrivs där jag är nu och mår skit så fort jag går upp på morgonen för att jag ska behöva gå dit.... Pallar inte skriva mer nu. Får fan mer ont i magen bara jag tänker på detta. Sorry om ni inte riktigt hänger med i svängarna haha. Vill som sagt inte skriva ut för mycket här. Kanske det blir ännu mer åt helvete än vad det är.

Hemma.

Idag mår min mage inte bra alls. Gör skit ont. Så jag blev hemma från praktiken.
Prata med min lärare innan också. Hon tycker jag skulle sjukskriva mig och skit men va fan, de vill jag inte. Då kommer utbildningen ta längre tid och det kommer krångla med csn pengarna. Jaja får se hur det blir med det. Får väl gå till praktiken fast jag har svin ont i magen hädanefter. Pallar inte krångla till det med sjukskrivning. Vill bli klar med utbildningen så snabbt som möjligt. Sen så sa hon också att hon ska till min praktikplats idag och prata med dom angående mejlet jag skicka till henne igår.. Men ärligt talat, tror hon inte att dom kommer snygga till där och bättra sig när hon ringer dom och bestämmer en tid? Jaja skit samma. Får se vad hon säger sen! Men nog kul om hon tycker jag ska fortsätta va där.. Dom kommer ju INTE vara glada på mig sen när dom vet att jag skvallrat om allting där nere. Så det kommer ju inte vara så super roligt att vara där då. Usch! Nej men det är väl sånt jag får ta isåfall. Får ju se hur det blir.. Om hon nu tycker att jag ska vara kvar där så får jag ju vara det och om dom är mer otrevliga och så vidare så kommer jag helt enkelt bara gå därifrån. Men man kommer nog känna sig rätt hatad där!
Jaja skit i det nu, nu ska jag ta det lugnt och hoppas på att magen blir bättre. TJINGELING!

Dags att blogga lite.

Japps nu kände jag att det var dags för mig att skriva ett inlägg här. Glömmer det hela tiden, sorry :(. Sen vissa dagar så orkar jag inte iheller. Har varit på lite halv taskigt humör nu igår/idag och är det lite fortfarande. Ni vet PMS ;) haha. Är lite små trött på min utbildning nu och så. Vill bara att dessa 3 månader som är kvar ska gå super snabbt! Hmm.. Har inte tänkt på att det bara är 3 månader kvar :P. FAN VA SKÖNT!

Praktiken jag är på nu är skit jobbig. I 2 veckor nu så har jag bara fått bära hur mycket som helst fram och tillbaka till och från köket till frys/kyl. Är en bit och springa + att man inte har någon vagn att ställa skiten på. Så jag har super ont i ryggen varje dag jag varit där. Förutom det så får jag hacka lite grönsaker, lägga upp lite lax, dillstuvad potatis och så på en tallrik.. Mmm det är väl allt! Jajo, springa och hämta saker till alla hela tiden också får jag göra! Låter skoj va?? Vantrivs där, så sjukt jävla tråkigt och jag blir bara irriterad av att vara där och springa som en jävla "butler" eller va fan man ska säga. Usch.. Det är ett ställe som verkligen utnyttjar att ha en praktikant kan jag säga. Men jag har iaf mejlat min lärare om allt detta + mer som jag inte vill skriva här just nu. Så jag ska se vad hon säger. Så får vi se om jag ska byta ställer eller va kvar.

Fan... glömde helt bort vad jag skulle skriva mer.. haha ångest på mig!
Skriver sen igen när jag kommit på det ;) Tjingeling.

Söndag.

Igår skulle jag ju jobbat, skulle varit på Helsing. Men när jag väl kom dit vid 22 tiden så sa dom "nä vi ska inte ha något bord här idag, det har vi ställt undan". JAHA?! Så jag ringde min chef och prata med henne. Lite irriterande att dom inte meddelat det. Men ja, så jag fick 250 kr i ersättning och sen var det bussen hem igen. Ärligt talat så tyckte jag det var rätt skönt för jag var så himla trött och hade ont i både mage och huvud. Så det blev mys kväll med min älskling. Var meningen vi skulle se en film men båda två somnade haha. Idag ska jag och hjärtat hem till min mamma och äta påsk middag! Gottgott. Sen händer det väl inte mycket mer idag. Imorgon är det praktik igen, "jippi". Sen kanske det blir bio imorgon också. Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och sen ska jag börja göra ve mig!

Bilder.

Mitt hjärta och jag var ute och gick lite. Det är min älskling som har fotograferat!
Myspys!
Vad tycker ni om mitt hår nu då?

Hej hopp

Fan va härligt väder det är ute! Man blir på mycket bättre humör. Har legat och solat i en timme nu ungefär. Fått lite färg i alla fall, tror jag haha. Har svårt för att bli brun. Det är därför jag är så vit alltid haha. Men va fan, jag är svensk så då får jag va vit ;). Idag blir det påskmiddag hos Linus mormor och morfar vid halv 6. Så ska väl snart sätta igång och göra ve mig. Japps lite tidigt, men har inte något annat att göra! Sitter här själv för Linus är nere och kollar på Matchen. HIF som spelar mot Syrianska eller va fan de heter haha. Är inte så insatt i fotboll som ni förstår. Men ja, de heter väl något sånt. Ska kanske ner i stan ikväll och träffa Frida och ta en öl. Om hon kunde. Hade varit trevligt ju. Nu har jag inte så mycket mer att skriva. Får väl välja kläder jag ska ha på mig ikväll. Slapp även min JOUR ikväll så det är nice, slipper man sitta och vänta på ett sms om man ska jobba eller inte. Så nu kan man dricka lite också ;) hehe. Blir kanske lite rund under fötterna ikväll. Var ju ett tag sen! ;).
Har faktiskt varit och klippt mig igår också, blev kort :P. Sen färga hjärtat håret på mig. Så nu är det typ rött/svart. Men ja, blev väl bra. Tar ett tag och vänja mig vid längden på håret. Men ja. Lägger in en bild när jag har gjort ve mig! Så får ni säga vad ni tycker :)
Ha det så bra så länge, och hoppas ni alla får en GLAD PÅSK!
Puss&Kram.



Hmm..

Såg precis att texten på mitt förra inlägg blev väldigt litet, så jag testar med ett inlägg till och ser om det blir likadant. I så fall är det lite skumt :/ Jag har inte ändrat något på min blogg.. Jaja, inget jag pallar fixa idag ändå! Om det fortfarande är litet, så får det vara så till imorgon :) haha. Puss&Kram.

wiie!

KOMMENTAR:
Isabelle om ARG:
Hej Linda! Hur gick det på ditt prov?
Hm,du verkar lite aggresiv i ditt inlägg,he,he...
Kämpa på och ha det bra!

Svar: Hejhej! :) Gick åt skogen med provet haha, svarade på 2 frågor.. Så jag kommer få göra om det, fast muntligt. Haha ja jag va rätt aggressiv ;), alla har ju sina dåliga dagar. Tack & detsamma!



Tjingeling på er allihopa. Idag var jag inte på praktiken, magen ville inte som jag ville i morse. Va typ skit öm uppe på magen, så har det inte varit innan. Jaja, det är borta nu i alla fall, förutom att jag fortfarande har ont, fast nere i magen. Det enda jag har gjort idag är spelat "saints row 2", bakat cupcakes (glömde ta bild på dom haha), va inne hos grannen och hälsa på och ja, inte något annat. Imorgon är det helvetes praktiken igen. Mår fan illa av att veta att jag ska dit. Vill inte alls.. Men va fan ska man göra?! Är ju så illa tvungen.. Men 4½ vecka till där känns verkligen sjukt jobbigt, ÅNGEST! Jaja nog om det, ska inte gnälla om det i varje inlägg jag skriver. Kommer inte skriva så mycket mer nu ändå. Mina fingrar somnar haha, måste börja äta B12 tabletter. Haha nu måste jag väl förklara det...
Det är så att min farmor. min ena syster och nu antagligen jag lider av B12 brist. Inget allvarligt och så! Det som händer är att delar av kroppen somnar på en och kan va så i flera dagar/veckor. Ni vet när typ handen somnar och det sticks när man trycker på den (eller något, haha) I alla fall, det är så jag menar. Bara det att på de flesta människor går det över lika fort igen. Men på mig så håller det ett långt tag. Sen kan det hända att bara min ena tå somnar osv.. Man blir mer trött också och om jag till exempel står och skär en massa grönsaker på praktiken så somnar min hand efter ett tag. Riktigt drygt är det ibland. Men ja, får köpa såna tabletter! Hoppas ni fatta iaf, inte så bra på att förklara ;) haha. Ha det bra :) Nu ska jag strax sova! SOVGOTT <3

ARG

1. Buda på en skit fin tunika på tradera. Högsta budet la jag som 100 kr. Uppdatera sidan i sista minuten då var auktionen avslutad och någon skit lort hade budat 101 kr!! Kan det bli störigare eller???
2. Min ENDA lediga dag denna vecka (imorgon) är jag inte ledig ändå. För då ska min lärare sätta mitt prov den dagen klockan 9 på morgonen!! Så nej man får inte sova ut imorgon iheller!!
3. Kan inte skit provet, vägrar fastna i huvudet på mig, så kan lika bra kasta det i havet redan nu!

Nej detta är inget positivt inlägg haha. Arg som en tjur är jag! Hela veckan har jag saker på gång. Inte en enda ledig dag. SKIT KUL! Såhär ser min vecka ut:
Måndag (idag): Praktik 09.00-15.30, hem läste min mejl såg att jag fick ha mitt sketna prov imorgon, pluggat och förlorade en tunika på tradera. Skit dag!
Tisdag: Prov 09.00, som jag kommer faila STORT på. Får gå upp klockan 5-6 på min LEDIGA dag för att sitta och plugga på prov skitet! Sen efter provet, umgås med Frida!
Onsdag: Praktik skit igen samma tid som idag.
Torsdag: Praktik....
Fredag: Praktik. Plus jag har jouren på croupier, lovar att jag kommer få jobba, bara för att. Om jag inte ska jobba så blir det påsk middag hos Linus morföräldrar tror jag, eller ja det blir det ju antagligen ändå.
Lördag: Jobba på Helsing 22.00.
Söndag: Praktik skiten.. MM på en SÖNDAG!

Visst har jag en jätte rolig vecka framför mig?!?! Kan inte ens ta det lugnt och kanske dricka lite vin en endaste sketen dag... Nej nu skiter jag i detta. Nu ska jag krypa ner med min älskling och kolla film!
- Längtar något fruktansvärt tills min utbildning är klar! -

God natt.

Skulle bara visa att jag lever ;), helt glömt bort o skriva blogg idag och nu orkar jag inte skriva något långt inlägg haha. Så det får räcka med att jag säger GOD NATT & SOV GOTT!
Kan ju visa vad jag köpt på Tradera idag också :)
Here it comes..
Det är som man klistrar fast på väggen. Fint va?

TRYCK PÅ BILDEN för att få den större!
Tjingeling! :)

Sundspärlan.

Igår var jag och jobba på Sundspärlan. Var dansbandskväll med Larz Kristerz eller hur fan de stavar sitt namn :P. Börja jobba 21.00 och sluta vid 01.30.
Jag berättar från början...
Jag skulle ta bussen kvart över 8 om jag har rätt för mig, så jag tog på mig arbetskläderna och sprang till bussen då jag var lite sen. När jag väl kom fram till busshållsplatsen så kolla jag ner och såg att jag hade tagit på mig mina ed hardy skor som är väldigt färgglada (Det är helsvart klädsel som gäller). Så jag fick helt enkelt springa tillbaka hem. Jag var så arg så jag nästan börja gråta och tänkte hur i helvete ska jag hinna detta nu? Linus pappa var snäll och körde mig, TAAACK! Guida mig även lite så jag vet hur jag kommer dit nästa gång. Då mitt lokalsinne är lika med noll. Iaf.. Jag kom fram, gick in och sa att jag skulle jobba, vakten visa mig till bordet och gav mig nycklarna. Jag tog fram grejerna och satte mig vid bordet. Och då börja jag bli nervös :P. Vid tio i 9 så kom första gubben och skulle spela. Satt ett tag till han förlorat en massa pengar, sen gick han in och dansa.. Jaja tänker inte skriva om varje person som spela haha. Så roligt är inte det. Jag fick iaf 190 kr i dricks av en gubbe :) Nice som fan. Sen satt där 5 unga killar som var jätte trevliga och snacka en himla massa. Till slut fråga dom hur gammal jag var, så jag sa till dom att gissa. Gissningarna blev att jag var mellan 25-28 år!! Typ TACK :( Ser jag verkligen sååå gammal ut?! haha. Till slut gissa en kille rätt iaf, så jag sa till han att han fick fortsätta spela och resten kunde gå ;) haha, på skämt då asså haha. Där var 3 stycken som fråga om jag ville dansa. En av dom gav sig inte och fråga hundra gånger. Medans mitt svar var "jag kan inte, jag jobbar, får inte lämna bordet för att dansa". Han gav sig ju till slut iaf.
Haha kom precis på en sak... När jag var ute och röka så stod där en kvinna och en man som var tillsammans och en annan snubbe och prata. Så hörde jag någonting om att han ene sa att han inte hade något hår från magen och ner. (han hade haft cancer eller något sådant, hemskt :(..) Så sa han andre "FAN va skönt! Då slipper man ju stå och raka sig i röven!!" hahaha. Sen sa han även "MEN jag har hört att tjejer också har hår i röven, Fast mest rumänska tjejer dom kan nästan fläta det.". HAHAHA jag höll på att dö av garv.
Hände inte något speciellt roligt mer sen. MEN sen kom ju tiden då jag skulle avsluta kassan och skriva rapport.... Som jag kände på mig, så gick det åt skogen haha. Fick inte ut mitt jävla dagsslut, min mobil hade dött och jag var trött i huvudet medans de två vakterna som skulle avsluta med mig satt och sucka för jag var seg. Satt och tryckte och tryckte tills jag ringde sara och hon äntligen förklara för mig hur jag skulle göra. Jag fick rätt på det till slut, även om det tog låååååååång tid och folket som jobba där blev lite uttråkade. Men det skiter jag i haha. Iaf så förlora jag bara 450 på hela kvällen och fick inte mycket mer än det. Så det var väl helt okej. När jag var klar gick jag ut till taxin och då kom en efter en av de som spelat under kvällen och sa hej då och så vidare...
Japps det var väl allt. Kan ju säga att det var en rolig kväll iaf, mycket trevligt folk och inte en enda som var sur, grinig eller otrevlig. Hoppas alla kvällar är så ;) haha man kan ju drömma.

Nej nu ska jag strax nanna kudden, sketen praktik imorgon.. MM jag vet.. På en SÖNDAG! Trötta mig...... Ha det så bra så länge.. Ska bli bättre på att uppdatera i promise ;)
Glömde säga att allt stämde iaf på rapporten ;), trodde jag inte haha. Men det gnjorde det och det var hur skönt som helst! Så nu kan jag det till nästa gång, vilket blir på helsing.
Godnatt alla söta människor :) <3

Bajs humör.

Praktiken gick bra idag. Trivs lite mer nu :P.. Jag dömer allt för snabbt! Kanske ska sluta med det.
Jag är på riktigt skit humör idag, sånt humör där man stör sig på allt och inte vill göra någonting. När jag satt på bussen innan så satt där 4 fjortisar och skratta över hela bussen, skrek och sjöng osv.. Jag hade bara lust att ta min kock toffel och kasta i ögat på någon av dom. haha ja jag e aggro.. Får man va ibland ;)
Ikväll är det jobb som gäller.. Ska bara hitta dit också hahaha. Kass jag e som inte vet var sundspärlan ligger :P, va typ 6 år sen jag va där sist. Men ja, ska väl gå bra ändå. Är dock lite nervös för avslutningen. Har inte gjort den själv innan. Men det ska väl gå.
Nu har jag inget roligt att skriva, så skit ner er :D
TJINGELING
Bara för ATT, så bjuder jag på tre riktigt porriga bilder på mig just nu! Satan va läskigt het jag är.

Tjolahopp.

Börjar med att visa min Ed hardy tröja <3 som jag fick av min snälla svärmor!


Taaaaaack <3<3
(and yes, jag är en riktig ed hardy nörd :P, ed hardy och märket "pink" från victorias secrets ligger mig närma hjärtat ;) haha)


Fortsätter mitt inlägg med att säga att praktiken var väl liiiiite bättre idag. Jag kan ju inte säga att jag storm trivs precis.. Men ja, det får väl helt enkelt funka. Bara att bita ihop dessa 6 veckorna..  Sånt är livet ibland!
Imorgon ska jag ha praktik igen, sen ner och möta min mamma i stan, käka och så sen hem snabbt och duscha och göra ve mig sen ska jag jobba klockan 21.00 på sundspärlan. Skoj. Hoppas nu det blir mycket spel! Ska dock ta med mitt plugg så jag kan sitta och läsa på det medans jag inte har något spel. Annars lär jag somna på bordet haha. Nu ska jag ta det lugnt och inte göra ett skit. Sen när svärmor kommer hem så ska jag tvinga henne att dansa Zumba med mig :D haha. Dock har jag skit ont i rygg, ben, armar och rumpan men det får gå ändå. Pallar inte sitta och gnälla mer nu haha. Så så e det! Ha det så bra :) Puss&Kram

Skit.

Första dagen på praktiken idag då. Hur bra? Skala 1 till 10 så blir det nog en 3a. Så nej inte så super rolig dag idag inte. Jag orkar inte skriva allt här. Trevlig personal och så. Men det ENDA jag fick göra var att springa med grejer till och från kylen/frysen. Så nu har jag mega ont både rygg och armar. För inte fanns där några vagnar iheller. Så man fick springa och bära skiten. Var en bit från kök till kyl/frys också. Vill inte skriva mer än så här om det. Men ja, får se om det blir bättre imorgon! Hoppas det iaf.
Annars har det inte hänt mycket. Inte gjort ett skit idag efter jag kom hem. Har inte orkat pga ryggen. Gör så himla ont! Hoppas det inte är värre imorgon, då dör jag. Men ja, det får jag ju helt enkelt leva med isf.
Orkar inte skriva mer nu, sorry!
Skriver imorgon.

Ojojoj!

Börjar med 2 kommentarer :).
*Isabelle:
Hej! Hur går det med din diet, någon framgång ännu?
Brukar läsa din blogg lite då och då, tycker du skriver intressanta saker!
SVAR: Hejhej! Det går väl sådär med min diet haha. Jag följde det en vecka utan något fusk och gick ner 2 kilo. Sen nu denna veckan som gått har jag fuskat en massa :( Men ska börja köra igång nu igen imorgon tänkte jag.. Vad kul att du tycker det, jag trodde inte jag skrev något speciellt intressant haha, men ja det var ju kul att höra :) Får jag ju bli lite bättre på att uppdatera!
---------------------------------------------------------------------
*Jessica:
Okej då ska jag ta och säga dig en sak :P Fy för att ni ska åka till Thailand, lyx! :D Cýa!..
SVAR: Sjukt underbart är det att vi ska åka! Nu hoppas jag bara att det blir av också ;).




I alla fall 2 stycken som varit duktiga och kommenterat!! Jag vet att det är fler som har varit inne och läst på min blogg, men inte har ni kommenterat.. Fy er! ;D . Jaja, kul att någon kommentera iaf! .... Blev ingen praktik för mig idag, hann gå till bussen men fick springa hem direkt igen. Magen som krånglar, som vanligt. Så imorgon ska jag till läkaren och få ett läkarintyg till skolan. Så blir att sova hos syster min idag antagligen. Då det är närmre från dom till läkaren.
Nu ska jag röka!
Ha det nice, och KOMMENTERA! ;) 


Fiiiiiiiiiina!!

Vill ha ALLA!!! Fast ja, man kanske ska ha kropp till det ;) och pengar haha. Alla bikinis är från victoria secrets.

Morgon.

Nu sitter jag och dricker kaffe och tar det lugnt innan jag ska ta bussen om 20 minuter. Nu får man ju bara hoppas att folket på detta stället är lika trevliga som på allers. Men har man sån tur mån tro?! Nej nu har jag inte tid mer, ska dricka mitt kaffe sen åka. 

bjuder på en gammal bild på mig och sandra haha.
Fest hemma hos mig och vi hade nog druckit lite för mycket.


En sak bara...

..Ville bara säga att alla som läser min blogg är super tråkiga som inte ens kan lägga en liten kommentar då och då :P . Så jobbigt är det väl ändå inte?!???!?! va va va!!!! Så nu tycker jag ni ska börja trycka på "kommentera" knappen och skriva en liten rad eller två. Skriv va fan ni vill haha. Fråga mig något, skriv vilka ni är, hur ni mår, om ni har någon blogg, vad ni har gjort idag... osv.. kom igen nu hahaha.

jomen visst.

Så här ser jag ut idag, nu.
Ifall ni ville veta det haha.
Nu har jag städat lite och så. Inte riktigt färdig än dock, ska dammsuga, moppa golvet, damm torka och byta sängkläder. Tog en liten paus från städandet och sminka mig lite. Ska nog ut och gå en runda med älsklingen snart i det fina vädret. Sen blir det hem och städa igen! Blir nog rätt tidig säng idag, praktiken börjar 09.00 imorgon. Suck.. Har fan inte lust alls till att börja på en ny praktik plats. Inte lust att praktisera alls för den delen. Känns så jävla drygt att behöva slita som ett djur gratis. Vill bara att utbildningen ska vara klar så att jag kan börja jobba på riktigt. Tjäna pengar och flytta ihop med hjärtat!
Det som är skönt är ju att jag kommer ha mitt jobb som Croupier när jag väl är klar med utbildningen så då har man i alla fall något att göra och man behöver inte vara fattig. Men jag vill ju inte vara Croupier livet ut.. Jag trivs med jobbet, ta mig inte fel. Men inte mitt dröm jobb direkt.
Nu skrev jag mer än jag tänkt mig. Så blir det ibland.
Skriver senare igen!
Längtar till Oktober, Thailand here we comes <3
(förhoppingsvis)
Puss&Kram

Mata ankorna.

Japps igår kom min syster, hennes sambo, Frida och lille Emil och hämtade upp mig. Sen stack vi till en ankdamm och mata ankorna. Blev dock bara ett litet tag för sen blev Emil rastlös :P hehe. Sen stack vi hem till min syster och satt i trädgården i det fina vädert. Sen käka vi pizza och när Emil somnat så spela vi 4 ett sällskaps spel. Skit kul va det haha. Skratta rätt mycket!


Ja det va väl allt. Skriver senare. Här får ni lite bilder..

Klicka på bilderna för att få dom större..


Också avslutar jag med en liten video när Emil och min syster matar ankorna :P
tjingeling!

Gårdagen.

Igår var jag och fixa min praktik på Pålsjö Krog, börjar på måndag klockan 9. Ändå rätt drygt att börja ny praktik igen. Fan ge mig en paus haha. Efter jag varit där stack jag hem till min syster och sen sov jag över där till idag. OCH Frida kom hem igår :D:D (hon som jag snackat om innan, som varit i Australien i 1½ år). Så vi snacka, spela kinect och hade kul. Mycket trevligt!

Idag gick jag lite på väla med Frida sen har jag varit hemma med hjärtat och tagit det lugnt. Nu ska vi snart kolla film och bara mysa. Skönt!

Ha det bra så länge.

Längtar till Oktober!

Guuud vad jag längtar till Oktober!! För då ska jag och älsklingen till Thailand med min pappa och hans sambo!! Sjukt underbart. Det är om min pappas sambo kan få ledigt men ja, jag hoppas på det bästa. I alla fall så längtar jag som in i bomben. Har aldrig varit utomlands (jo när jag var 5 men det räknas inte). Vi ska vara där i 3 underbara veckor. Sen det som är nice också är att vi bor i min pappas hus. Så man slipper bo med en massa andra på hotell och skit. Bara för jag längtar så mycket nu så kommer tiden gå såååå sakta. Sen när man väl e där nere så kommer det säkert gå skit fort. Men ja. Kul att jag och älsklingen även kommer fira vår 2 års dag där nere antagligen då också! Kan ju inte bli bättre! ;). Jag vill nu nu nu nu!! haha.
Om ni har några tips på saker man kan hitta på, besöka, stränder, shoppingställe, matställe osv.
Så kommentera gärna redan nu :)

Ringt hela dagen.

I ungefär 2 timmar har jag ringt runt till restauranger i Helsingborg om praktik plats.
Harrys = hade redan praktikant.
Hjalmars kök = Hade också praktikant.
Le Cardinal = Kunde jag antagligen få på, men vet inte om jag vill va där.
Pålsjö Krog = Ska jag ringa imorgon.
Grand hotel = Ringa imorgon.
Marina plaza = Ringa imorgon.
Trivas på råå = Ringa imorgon.
Så får se hur det blir imorgon...
Nu ska jag plugga till provet.......

Praktik.

Praktik nästa vecka igen i 6 veckor. Har ringt till Le Cardinal och pratat med ägaren där. Ska dit imorgon vid 14 tiden och prata med honom. Dock känns det lite skumt när han sa "ja vi hade en som skulle praktiserat här men det blev inget så det tyckte vi var skönt, men kom du in i morgon" . Typ.. Känns ju bra att han egentligen inte vill ha någon praktikant där men ja.. haha. Får väl se hur det går imorgon. Det jobbiga däremot är att jag kommer jobba fram till 23.00 tror jag och jag har ju mitt croupier jobb också. Så det kommer slå ihopa sig lite där. Men det får jag helt enkelt lösa. Ska nog ordna sig ;).

Provet imorgon, vet jag redan kommer gå åt skogen. Har knappt pluggat för jag har helt enkelt fastnat med annat. Japps jag e rätt korkad och ja det är mitt eget fel. Men får helt enkelt sätta mig med det nu och under resten av kvällen. Skit kul.. Jaja sånt man får ta. Nu skiter jag i detta haha.
Tjingeling.

underbar låt.

¨
Älskar denna låten. Fick tårar i ögonen första gångerna jag såg/hörde den. Han sjunger om sin flickvän som var med i en bilolycka.. Se videon så förstår ni nog :). Sorligt :(.

Min "diet".

Som ni vet så gick jag på LCHF "dieten" i en vecka (fram till igår). Tänkte att jag bara skulle testa den och se om det blev några resultat och ja det blev resultat! På en vecka har jag gått ner 2,3 kilo. Hur jävla nice e inte det liksom? :D sjukt nöjd är jag över att jag för en gångs skull höll min diet den tiden jag sa. Så nu har jag bestämt mig att jag ska fortsätta. MEN jag ska göra som så att jag ska inte äta kolhydrater alls förutom 1-2 gånger i veckan. För sen så snackade jag med en tränare på actic också och om jag vill träna samtidigt så måste jag äta kolhydrater annars orkar jag inte lika mycket. Så jag ska fortsätta köra på detta nu. kommer skriva resultat efter varje vecka. Min målvikt är 55 kilo. Nu väger jag 64.5 kilo. Så det är ju 9.5 kilo kvar. Ska väl inte va så svårt ;). Det fixar jag!
Nu ska jag leta fram mina papper till provet och börja plugga.
Tjingeling.
Emilia och jag på krogbowlingen.
Ny tjej jag träffa igår, trevlig tjej :)

Pigg och vaken!

Gick upp redan halv 7 med mitt hjärta. Det blir ju så att det är jag som får väcka honom på morgonen, för han vaknar inte av en alarm klocka haha. Så ja, när jag väl väckt honom och fått upp honom så var jag redan pigg och vaken så då gick jag upp. Nu sitter jag och dricker kaffe och kollar bigbrother från i Söndags.

I Söndags var det ju krogbowling med jobbet. Träffades några stycken hos Sara och Nina först, sen iväg till Crom en timme ungefär och sen va vi på Olympia vid halv 7. Blen en fördrink (champagne) sen var det dags för mat. Var grillbuffe. Skit gott! Sen blev vi uppdelade i lag. Det var ju så klart en massa andra från andra ställe. Så spelade vi mot dom. Vårat företag kom 4a om jag har rätt för mig. Så vi vann inte. HAHA första gången jag skulle bowla så slängde jag klothelvetet bakåt :P, pinsamt haha. Sen fick jag 2 strikes och resten hamna typ i rännan. Kan nog bero lite på att man var rätt full när man väl skulle spela, då jag kom i sista laget så jag hann ju dricka en del innan dess haha. Men kul kväll i alla fall! Kul och lära känna lite nya människor också.
Jag & Sara på Crom.
Kanske lägger in fler bilder sen ;).

Idag blir det en lugn dag. Har tydligen prov imorgon :/:/. Som jag helt hade glömt bort :P. Så det blir att sitta och plugga hela dagen, kvällen och antagligen natten. Eller helt enkelt så blir det att plugga tills jag somnar sittandes. Sen måste jag även fixa praktikplats. Ska ut på praktik nästa vecka igen.. Och som vanligt är jag ut i sista sekunden och har inte ens fixat praktiken än. Men men.. Får väl fixa det idag också.
Nu ska jag ner och fylla på mitt kaffe och ta en ciggeluring!
Skriver senare.

Jag är duktig.

I fyra dagar nu så har jag inte ätit kolhydrater alls. Jag kör LCHF "dieten". Som ni nog fatta att man inte ska äta några kolhydrater, men man får äta allt annat och fett ska man äta :) haha. Det går faktiskt bättre än jag trodde och jag har inte ätit någon kolhydrat alls. Så för den gångs skull så har jag hållt det jag sagt. Jag har inte skrevit om det i bloggen fråns nu. För jag ville se om jag klara det ett tag först. Jag har tagit alla mina mått och min vikt och så ska jag köra detta i en vecka nu och sen se om det har gett några resultat. Det enda som är lite jobbigt är att jag känner mig lite mer trött och så. Men det är sånt man får ta. Jag har börjat köra igång med träningen också, så nu jävlar. Jag kan dock säga att det är sjukt jobbigt ibland när man ser någon äta bröd, potatis och så vidare. Men jag ger mig inte. Det är inte jobbigt sen när man väl har ätit och är mätt för då tänker man inte på det mer.

Det var sista dagen på praktiken idag. Både skönt och tråkigt.
Mitt betyg:
Mycket trevlig och duktig tjej. Som klarar av hetluften i ett kök.
Vi önskar henne all lycka i framtiden. MVG!
Perfekt! Kommer sakna dom som jobbar där. Sjukt trevliga människor. Man kunde prata och skämta med dom och redan efter en vecka så kändes det som om man kännt dom hur länge som helst. Så ja, bättre ställe kunde jag inte kommit på.

Nu sitter jag och dricker kaffe och tar det lugnt, är himla trött. Ska iväg och sola med svärmor sen. Resten av kvällen blir lugn. Blir spela lite xbox 360 med älsklingen och dricka en öl eller 2. Det förtjänar jag!
ha det så bra så länge... Lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera! :)
Jag nu.. Sjukt mysigt väder också!