Någon som vill plugga till mig?



GISSA vad jag gör?? ... Jo pluggar, as usual! Börjar bli lite sådär trött på det haha. Har 2 stycken omprov imorgon, i de 2 jobbigaste ämnena --> Livsmedelskunskap & Näringslära. Sjukt tråkigt och stressande. Men kan inte göra mer än att plugga och sitta och gnälla lite då och då för mig själv och tycka lite synd om mig själv haha. Aja, jag får la göra mitt bästa och så får det gå som det går. Är dock lite små rädd för att jag kommer blanda ihop skiten sen imorgon när jag ska göra proven. Men men, skit i det nu. Jag är ju ledig fram till den 12/1 sen ;) så det är jävlar i det nice! Blir att ta det lugnt och bara softa. Sen börjar helvetet igen ;) haha. Nej det är egentligen inte så jävla svårt med denna utbildningen. Det är jag som gör det svårare för mig själv genom att jag alltid drar ut på skiten och sen sitter med det i sista sekunden. Så jag har bara mig själv att skylla.

Igår umgicks jag med Marie och Sara. Käka tacos och snackade en massa. Trevligt!

Nyår blir hemma hos Saras kusin med Sara, Marie, Kim, Stella, Linus, mig och någon annan brutta som jag inte känner. Ska äta, dricka och ha allmänt kul. Och jag ska fan å med bli lite på lyret ;), det va länge sen nu haha. Får dock se hur det blir med det, för jag känner aldrig för att supa mig full längre.. Men men. Jag kommer ta en massaaaa bilder i alla fall, så det kommer upp bilder här sen efter nyår.

Nepps, dax att plugga då.. SUCK DE LUXE haha. Har inte alls någon lust till att sitta och plugga idag. Känner bara för att ta böckerna, gömma dom under kudden och låtsas att de inte finns haha. Men så kan man ju inte göra.

Haha nej nu är det slut med bloggandet, känner att jag försöker komma på mer och mer att skriva bara för att slippa plugga ;) haha.

Tjingeling på er alla söta människor där ute :)


And yes, jag ser ut som ett kioskmongo haha.
Men det bjuder jag på ;)



Nyårs LÖFTE?!

Ska man ha något nyårslöfte detta året? Eller ska man skita i det? Kan inte bestäma mig.. Jag vet att jag antagligen inte kommer följa det ändå haha. Eller så kanske jag för en gångs skull klarar ett nyårslöfte? :P haha man vet ju aldrig. Men jag vet inte vad jag ska ta för "löfte" än. Men jo, jag ska nog ta ett nyårslöfte ändå, så får vi se hur länge jag håller de ;).


Mitt Nyårslöfte!
Ni kan väl nästan gissa vad det handlar om ;) hahaha. Något jag har tjatat om rätt mycket på min blogg, men aldrig gjort något åt.. Japps, min vikt! OCH JA jag vet jag har sagt minst hundra gånger att jag ska gå ner men det skiter jag i haha. SÅ.. Mitt nyårslöfte blir att gå ner till 55 kilo innan nästa år är slut. Det ska ju fan inte va så svårt? Om jag tar träning och allt på allvar så ska man väl kunna det på ett helt år. Så JA det är mitt "löfte". Alltså 10 kilo ska jag gå ner.. Ja nu vet ni vad jag väger haha. Ingen big deal. Men för att jag ska kunna gå ner 10 kilo så gäller det ju att jag:
1. Tar träningen på allvar!
2. Slutar äta allt jävla skit, så som chips, lösgodis, snabbmat och inte dricker läsk.
(får äta sånt EN gång i månaden)
3. Äter mindre potioner och nyttigare mat.
4. Inget småätande.
5. Dricka alkohol högst en gång i månaden
Så ja, vi får väl se om jag lyckas denna gången??
Så efter nyår så gäller det.
Och nu när min älskling läser detta så kommer jag få höra "SÄLLAN du skriver detta, du kommer ju inte göra något åt det ändå" haha. Men nu är det faktiskt ett NYÅRSLÖFTE ;)

Ja, något mer nyårslöfte kommer jag inte på just nu. Så det får bli bra med det! Vem vet, om jag klarar det så kanske jag ser ut så här nästa år...


HAHAHAHA
DREAM ON TYP ;)

Hade ju inte varit fel och ha den kroppen dock. Får la se hur det blir. Kommer i alla fall skriva hur det går. Så får vi se om jag håller det i en vecka, en månad eller kanske fixar det helt och hållet?

Vad tror ni? ;) haha.

//LINDA MALMQUIST

Nyårsklänning



Denna blev det :D
Super fin, tycker jag i alla fall!
Jag kommer ta en massa foto på Nyår så då får ni se hur den ser ut på.

//LINDA MALMQUIST

Idag.

Gick upp 08.00 idag och gjorde ve mig lite snabbt och gick sen iväg till bussen. För en gångs skull hade jag tur med bussen också, den kom precis när jag var framme. Var framme i skolan 09.00 typ. Prov i Näringslära. Var 5 stycken av 13 som kom haha. Lyckat ;). I alla fall, provet gick åt helvete haha. Så får göra om det på Torsdag + omprov i livsmedelskunskap. Ångest och behöva ha 2 prov samma dag. Men inte mycket att göra åt det, blir att plugga en jävla massa bara. För nu måste jag fan klara båda två så man har det gjort och kan ta det lugnt sen. Är ju lediga fram till den 12/1 :) Underbart! Blir att ta det lugnt så man är på G sen när man börjar igen.

Nu ska jag och älsklingen dra ner till stan och se om man hittar något på mellandags rean. Hoppas där inte är fullproppat med folk, fast det vet jag ju att där kommer vara haha. Men man kan ju hoppas på att de flesta är på väla.

Nu har jag inget mer och skriva. Bjuder på en bild på mig idag :) haha hatar att min näsa ser sjuuukt stor ut på vissa bilder hahahah! ;) Men det skiter jag i. Tänker inte sitta och retuschera mina bilder som kissie gör ;). haha..

Skriver sen igen :)



// Linda <3


Tråkigt

Ligger och försöker plugga till provet imorgon.... går väl sådär.. :/ har inte alls lust och plugga lust nu. Sjukt trött och sleten är jag efter helgen! Det är ju närings kunskap vi ska ha prov i. Och det är ännu mer ångest för det är sjukt mycket och sjukt tråkigt! :( vill sova, men det kan jag inte än. Kommer i vilket fall som helst inte klara provet. Men måste ju kunna någon fråga iaf, annars får man mördar blick av läraren haha. Nej nu får jag väl sätta igång............ Suck!

Julafton

Min julafton började hemma hos älsklingen. Firade hans 25 års dag (han fyller år på julafton). Sen åkte jag hem till familjen och firade det där. Sen hem till älsklingen igen. Orkar inte skriva allting haha, så ni får lite bilder istället.


Min syster och Lisa


Från vänster: Emil, Lisa, Syster Sussi, hennes sambo och mamma.



Jag, Emil, Lisa, syrran och hennes sambo.


Mosters älsklingar






Jag och Emil.


Jultomten!!!!! :D

Haha japps de va allt för nu.

Mosters älsklings pojke!

Emil <3

Världens goaste och busigaste pojke!


javisst.


Skit väder

Vaknade vid 7 i morse och hade sjukt ont i min skuldra och axeln. Hur jag än låg eller satt så gjorde det ont. Så jag gick upp och satte mig vid datan en timme men gick och la mig vid 8 igen och sov till 10. Har fortfarande skit ont, fattar inta vad det är. Måste ha legat fel eller något.

Snöar som fan ute. Trött på snön riktigt mycket nu. Tycker vi har haft tillräckligt med snö nu haha.

Ska snart göra ve mig och dra iväg till väla för att inhandla de sista julklapparna. Blöö, vill inte alls till väla. Kommer ju va full proppat med folk. Men ja, är så illa tvungen haha.

Nu ska jag dricka mitt kaffe.

Tjingeling

/LINDA MALMQUIST

God morgon.

Fy satan va trött jag är. Kom inte i säng från vid 2 tiden i natt och sen har man vaknat en massa gånger under natten. SUCK! Så börjar man 8 idag och ska redovisa... Just nu vill jag bara spy haha. Vill lägga mig och krypa ner under täcket hos min älskling igen :(. Ajja, inte tid och skriva mer.



Hejhopp!

//LINDA MALMQUIST


Snart jul då ja.

Sitter och pluggar lite nu. Har redovisningen imorgon ju. Kommer inte bli så jätte bra då mitt ppt blev som det blev haha. Men det får funka. Sen efter redovisningen ska vi vara i köket. Så det blir nog heldag imorgon.

Har varit på väla idag med min mamma, syrran och sötaste Emil. Tog en fika och kollade rundor lite. Ska dit igen på Torsdag, dock SJÄLV så jag kan gå där i lugn och ro! Har något kvar att köpa bara. Men det går nog rätt snabbt. Kommer däremot va äckligt mycket folk där då men det får jag ju tåla.

Det roliga var att när jag skulle hem från väla så stog bussen och vänta så jag sprang fram, då stängdes dörrarna så jag knacka på rutan. Då sa kärringa jäveln nej. Så jag knacka igen och sa till henne och öppna. Men inte fan öppna hon. Bussen stod kvar i säkert en halv minut till. Så jag blev fly förbannad och sparka på dörrjäveln och skrek lite fula ord till kärringen haha. Men jag fick vänta till nästa buss. Väl på nästa buss så kom det på en familj med tre skrikande barn. Den ena lilla pojken på typ 4 år gick bakåt i bussen och föräldrarna såg inte detta. Så precis när han gick upp på de små trappstegen som finns längst bak i bussen så körde bussen och han flög bakåt och slog bak huvudet i en kant. Jag hann inte ta han förstår ni. Mamman kom bak och jag skällde ut henne haha. "Ha koll på dina ungar för fan" ;) Kunde inte vara tyst, plus att jag redan var arg sen innan haha.

Kom hem till min älskling till slut iallafall. Käka middag och snacka en massa. Sen så kom Linus mamma, pappa och bror och sa att dom hade köpt något till mig. Jag fick ett Thomas Sabo armband med en snöflinga berlock. SKIT GLAD blev jag. Har velat ha ett Thomas Sabo länge nu. Dock var svärmor väääldigt noga med att säga att det INTE är en julklapp utan det är för att de är glada över att ha mig i familjen (Faktiskt kul och höra :D). Men sen vet jag att hon säger så för att jag inte ska köpa julklappar till dom också ;) haha. Men det kommer jag nog göra ändå. I alla fall TACK SÅ JÄTTE MYCKET för armbandet igen, blev super glad!!



Hade tänkt lägga upp lite fler bilder men det tog typ 10 minuter för bara en bild, så det orkar jag icke haha. Fattar inte varför det har blivit så sjukt segt att ladda upp bilder på bloggen?! Är det så för er andra också?
Nej nu ska jag plugga vidare.

Puss&Kram
//LINDA MALMQUIST

 


Idag.

Just nu sitter jag och dricker kaffe och tar det lugnt. Har precis sminkat mig lite. Ska iväg till väla sen och gå där en runda och se om man hittar någon julklapp. Kom precis på att väla stänger 18 idag, så vete fan om jag hinner iväg dit idag, men får se. Annars händer det inte mycket mer idag.

Tjingeling.



//LINDA MALMQUIST

Bilder.

BILDER!

Torsdags..


Jag och hjärtat.





Fint med snö


Mitt hjärta.

Fredags.


Jag skottar snö haha


Mitt hjärta dingar sig :P


Vårt fina berg :P haha

Nu har jag icke fler bilder. Kommer fler sen. Har ju köpt ny kamera så jag fotar det mesta haha.

Tjingeling.

Snö snö och mera snö.

Tjingeling!
Ett tag sen jag skrev nu. Har inte haft något skoj att skriva ändå haha. Inte för att jag har det nu iheller men va fan, får ju skriva någon gång. Var ledig både igår och idag från skolan då vår lärare var sjuk. Det positiva med det är väl att provet vi skulle haft nu på tisdag blir den 27 istället. Så nu har man lite längre tid att plugga in det. Jävligt bra, för det är näringslära och det är sjukt jobbigt. Men ja, det ska väl gå bra hoppas jag .

Livsmedelsprovet vi hade i veckan, gick väl sådär. Va ett jävla stort prov och kom frågor som jag inte ens hade pluggat in :( typ vilka olika potatisar det finns och sen en massa ostar som man skulle skriva vad det var för sorts ostar, och lite annat. Men jag kunde en del, så jag får hoppas på ett G iaf.

Jahapps, då är det jul om en vecka. Inte för att jag tycker det är speciellt skoj längre. Men men. Har en julklapp kvar.

Köpte ny kamera igår också ;) så har tagit en massa bilder.

Tänkte att jag skulla lagt upp några bilder nu från igår och idag, men det går ju icke :( Skit också haha. Ajja, lägger in dom så fort de går :)

Byee !

Tjing tjong.

Har suttit och pluggat i ett antal timmar nu. Känns som man aldrig blir klar med detta arbetet. Vet inte riktigt vad jag ska ta med och så vidare. Men hjärtat ska hjälpa mig sen ikväll! :) Nu ska jag snart duscha sen bär det av mot syster min, så ska jag kolla när lilla Emil går lucia tåg :)

Höreeeeeees!

// LINDA MALMQUIST

Vad skulle jag gjort utan dig?

När jag mår dåligt, får du mig alltid att må bra. Även om du använder hårda ord ibland så hjälper det otroligt mycket. Jag mådde skit innan men nu mår jag mycket bättre efter jag pratat med dig. Jag är så glad att det blev du och jag. Du är den enda jag verkligen kunnat prata med och den enda som förstår mig och bryr sig om mig. Det betyder så mycket att du vill få mig att må bra och att du finns för mig alltid. Jag älskar dig hjärtat! Du har en stor plats i mitt hjärta och det kommer du alltid att ha.



Jahapps.

STRESS.

Ett första tecken på stress kan vara att du sover dåligt. Återkommande huvudvärk eller ont i magen är andra varningstecken.

Tydliga tecken.

  • Du känner dig trött på på dagen även när du har sovit länge och ostört flera nätter i rad.
  • Du är likgiltig och struntar i vad som händer omkring dig, eller känner dig nedstämd och orolig.
  • Du reagerar på ett helt nytt sätt på vardagliga händelser.
  • Du blir lätt irriterad och otålig över småsaker.
  • Du får ont i magen, spänningshuvudvärk eller hjärtklappning.
  • Du har svårare att koncentrera dig och glömmer lättare bort saker.
Då vet jag att jag är stressad iaf... Min älskling hade rätt. Som alltid.
Allt stämmer in på mig.
Kul detta.

Jag orkar inte..

Jag känner mig helt totalt slut. Jag orkar inte mer. Känns som det enda man gör nu för tiden är pluggar. Vill bara lägga mig under täcket och gömma mig från verkligheten just nu. Bara slippa göra någonting ett tag. Men så enkelt och slappt har man inte det. Vill man bli något i livet så får man ju kämpa för det, det vet ju alla. Detta är ju även min sista chans att bli något också. Men när det blir för mycket på en gång så stänger hela jag av mig. Då kan jag inte gör något alls. Min hjärna vägrar fungera och jag blir trött och irriterad. Jag visste från början att det skulle bli mycket pluggande, men såhär mycket? Okej, vissa kanske inte tycker det är en big deal. Men för mig är det mycket. Sen har jag å andra sidan aldrig varit någon skolmänniska.. Jag LÄNGTAR till praktiken! Folk kanske tror jag är lat och så vidare eftersom jag klagar. Men det har inte med det att göra. Jag har inget problem med att jobba, jag tycker om att jobba. Handlar bara om den teoretiska delen. Att läsa, skriva, ha prov, redovisningar och 3 kurser på en gång. Det blir bara för mycket för mig helt enkelt. Och just nu mår jag inte speciellt bra. Jag känner mig helt lost. Vet inte vilket jag ska plugga på, vet inte vad jag ska skriva, är rädd för att jag ska göra fel på redovisningen för då kommer alla tro att jag e helt totalt korkad i huvet :P.

Hade varit så otroligt skönt att bara sova nu. Men det kan man ju inte, inte fråns arbetet är färdigt. Däremot så vet jag inte om det kommer bli klart. Jag vet inte vad jag ska skriva. Just nu så känns det som jag har gått in i väggen. Har jag gett mig in på för mycket? Är denna utbildningen inte för mig? Kommer jag klara det?

Jag vill ju verkligen klara detta. Jag vill INTE ge upp. Men just nu mår jag så dåligt så jag kan spy.

Men jag ska inte ge upp, jag ska inte. Så sant som det är sagt. Jag kan ge upp när det gäller annat men inte fan ska jag ge upp detta. Alla ska inte få rätt när det gäller att de tror att jag aldrig klarar något. Denna gången ska jag visa alla att jag kan och att jag verkligen vill. För det vill jag.

Hatar att jag egentligen gör mig mer korkad än vad jag är. Jag är bara rädd för att göra bort mig. Rädd för att jag kommer skriva helt totalt fel och sen redovisa det och ingen kommer fatta vad fan jag snackar om..

Äsch..

tjingeling.

SKIT DAG!

Gud vad irriterad jag är just nu..

Det är så att jag är hemma hos min mor nu idag och ska skriva mitt arbete i arbetsmiljö som jag ska redovisa på tisdag antagligen. Skriver det här hemma för jag har ppt här. Så iaf.. Kom hem och satte på datan och börja skriva jävlar i det på arbete, kom rätt långt faktiskt. Vad tror ni händer då? JO MIN DATA DÖR!! Så hela jävla arbetet gick åt helvete. Iaf, jag starta datan igen och då funkar inte internet.. Satt och starta om datorn om och om igen. Men NEJ! Två timmar senare funkar internet igen....

Så ja, nu funkar internet. Men tror ni man har lust att sätta sig och börja skriva om hela skit arbetet då igen??? Nej jag är inte speciellt sugen på det. Men va fan ska jag göra liksom. Jag är så illa tvungen. Nu är jag sjukt trött i huvudet också och irriterad som ett bi. Men om jag inte gör skiten så halshugger min lärare mig haha. Så ja.. Bara att sätta igång och SKRIVA OM allt igen.. JIPPI!!!!

Nej usch, va arg jag är nu. Kommer ju få sitta uppe hela natten. Har ju ett prov på tisdag också i livsmedelskunskap och det är inte speciellt lite man ska kunna. Så det blir en kanna kaffe och skriva tills jag somnar sittandes.

Jaja, hoppas att alla har en lika underbar dag som jag har/haft idag.

TJINGELING..


Om ni är trötta på mitt vikt tjat så läs inte!

Guud va denna dagen är bajs! Skolan blev skit, mitt arbete blir inte klart så jag kommer få utskällning de luxe av min lärare, kan knappt alkohol provet till imorgon, känner mig helt seg i kroppen OCH jag har gått upp ett kilo... Vilken underbar dag detta är. Det jag mena med rubriken är att jag vet det finns folk som är trötta på mitt gnäll om min vikt och allt annat. Men nu är det helt enkelt så att det är min blogg och jag skriver va fan jag vill i den ;)
Tvingar ingen att läsa min blogg, så enkelt är det!

I alla fall.. Detta jag skriver har jag skrevit säkert 1000 gånger innan. MEN nu menar jag det (sen får ni tro vad ni vill). Jag har som sagt gått upp ett kilo till. Fortsätter det hålla på såhär så kommer jag bli lika tjock som jag var när jag va som tjockast, då jag vägde 70 kilo. OCH går jag upp till den vikten igen, så vet jag inte vad jag gör.

SÅ NU SKA JAG:
* Sluta äta lösgodis, chips och allt annat sånt.
* Ingen mer donken, pizza eller annan snabbmat.
* Dra ner mycket på läskdrickandet.
* Få tummarna ur röven och dra ner till gymmet helst 5 dagar i veckan.
* Inte äta så mycket som jag gör.
* Inget jävla små ätande hela jävla tiden.
* Dricka alkohol högst EN gång i månaden.

* Bara dricka vatten eller saft utan socker.
* Försöka dricka kaffe utan socker (dock inte säkert det händer) :P.
* Ta mindre portioner när jag äter mat.
* Inget gottis och ingen läsk i gotteautomaten på skolan!

Från och med imorgon så smäller det. Och sen vet jag att typ alla som känner mig bra tänker "haha detta har vi hört för, hon kommer hålla det i max en dag" och ja, jag vet att det har varit så innan. och ärligt talat så skulle det inte förvåna mig om det händer igen. MEN nu ska jag fan och med göra något åt detta! För om jag fortsätter som jag gör nu, så lär jag väga 70 igen till sommaren och det ska fan inte hända!!!!

So, lets begin!

Nu ska jag plugga på alkohol provet! För jag måste fan klara det imorgon. Kan ju inte bara faila i det + att jag inte blev klar med arbetsmiljön. Det går ju icke!

Nej vi höres..

:):) Tjingeling.

Att jag aldrig lär mig.

Åkte till skolan idag och va där halv 9 när vi började. Vaknade och mådde rent ut sagt skit. Men stack iväg till skolan ändå. Hade närings kunskap. Dock blev det inte så mycket med den lektionen, blev lite rajtantajtan haha. Nä men inget jag tar här. Sen skulle jag ha individuellt samtal med läraren min om fortsättningen på skolan. Så där satt jag och vänta i typ 2 timmar innan jag fick ta det samtalet. Stack från skolan vid 13.30 tiden. Sen åkte jag hem. Nu sitter jag hemma och skulle egentligen börjat plugga så fort jag kom hem, men så har det ju inte blivit. SOM VANLIGT. Jag har ju som sagt : 1 redovisning imorgon i arbetsmiljö och har inte ens börjat med arbetet :/ + ett omprov i alkolhol. Så ja, detta kommer ju bara gå käpp rätt åt helvete. Ska skriva klart min blogg sen blir det fan plugga, vare sig jag vill eller inte.

Dock är det sjukt jobbigt att komma igång bara. Känner mig fruktansvärt seg i huvudet, förkylningen som sitter kvar. Hade jag lagt mig ner nu så hade jag somnat direkt, så jävla slut är jag. Men ja, jag är ju så illa tvungen att plugga så. Så nu är det aldelles strax slut på bloggandet för tillfället.

Imorgon är det ju skola igen som sagt.. Efter det ska jag snabbt ner i stan och köpa några små julklappar som jag ska ha imorgon när jag och några vänner ska köra julklappsspelet. Annars händer det icke mycket mer.

Skriver kanske senare. OM jag hunnit bli klar med arbetet, vilket jag inte tror haha!

TJINGELING.


Så trött är jag nu :p

//LINDA MALMQUIST

Förkyld :(

Mår skit rent ut sagt. Stopp i näsan, hostar och har ont i halsen. Tyck synd om mig!! ;) haha. Blev ingen skola för mig idag pågrund av att jag mår som jag mår. Så nu sitter man hemma och ska aldelles strax sätta igång med mitt sketna arbete i arbetsmiljö, blöö. Inte kul och plugga när man är sjuk. Helt seg i huvudet haha. Men jag är ju så illa tvungen så. Nej nu ska jag ut och röka och sen sätta på kaffe och sen börja med plugget.. Gud va skoj!

Tjingeling.. Här kommer några bilder från när jag umgicks med Sara och Marie.


Marie och jag.


haha.


alla tre

hejhej!!!!!!!

Hej hej

sitter hos Sara nu och snackar en massa. Ska snart hem till Marie och Kim och dricka lite. Nej nu ska vi tre hönor snacka vidare. Tjingeling

Idag..

Idag ska jag umgås med Marie och Sara :). Ska snacka och så lite. Sen ska jag, Marie, Hjärtat och Kim sitta hemma hos Marie och Kim och dricka lite och spela spel. Så det blir nog en bra dag idag. :)
Annars ska jag inte göra så mycket.
Nej, nothing more 2 say!

Tjingeling.




Bilderna är på mig marie och Sara .

//LINDA MALMQUIST

Uttråkad!??!!









Lite uttråkad kanske... Eller ja, inte lite.. Jävligt mycket :P

Im Going Crazy.

Detta är tredje gången jag försöker mig på mitt gastronomi arbete.. Jag hittar fortfarande inte det jag behöver :'( Jag har letat, letar och letat! Vet icke vad jag ska göra. Men va fan, jag ska inte ge upp. Förhoppningsvis hittar jag det till slut. Har helgen på mig så, kanske ska göra något av det andra istället?

Eller kanske rensa hjärnan genom att dra ner till stan? Blöö, blev sugen på cider också. Någon som vill skänka lite pengar?! ;D

Tjingeling..

Min dag idag.



Ingen skola för mig idag, mådde inte alls bra när jag vakna. Mår fortfarande inte bra, är förkyld och seg som satan + magen krånglar.. Roligt roligt. Ajja. Blir en massa plugg idag. Har Gastronomi kompletteringen kvar, ett stort häfte på 22 sidor i Livsmedelskunskap och Arbetsmiljö arbete som ska redovisas nästa fredag. Usch blö, vad trött jag är på plugg. Men får ju tänka positivt att jag har en kock utbildning sen. Sitter och kallsvettas just nu :(.

Blir nog även en runda ner till stan och försöka hitta någon julklapp till systers sambo, den enda jag har kvar och den som är svårast. Alla vet ju att killar är lite mer kräsna och svårare att köpa till ;) eller? Killar vill ju oftast ha en massa tekniska grejer som kostar för mycket :p. Men ja, måste ju hitta något. Sen blir det kanske en snabb runda till Swea.

Annars händer det inte mycket mer idag. Blir lugnt.. Har liksom inga pengar till att dra ut och festa, hade inte haft orken till det iheller så..

Skriver senare :)

Tjingeling!

//Linda Malmquist

1 december.

Känner mig totalt blö! Helt slut i både kropp och huvud. Kan knappt skriva blogg för jag skriver fel hela tiden. Tror jag börjar bli förkyld, fast det hoppas jag icke! Vill ju helst inte missa en massa i skolan nu när vi har rätt mycket. Jaja, blir att knapra panodil och ta det lugnt. Så får man hoppas att man inte vaknar med en dunder förkylning imorgon bitti.



....Just nu känner jag mig fet som en jävla flodhäst.. Ser ut som jag gått upp 10 kilo för fan. Det har jag dock inte, men det känns så. Jag ska däremot inte gnälla egentligen, för jag har ett träningskort.. Men inte fan går jag och tränar.. Blir så sjukt arg på mig själv och sen blir jag ännu mer arg för att jag är arg på mig själv för att jag inte går och tränar när jag kan... Mitt självförtroende är på botten just nu och det är inte kul. Mår fan illa av att se mig själv. Och får panik så fort något plagg inte passa mig. Men ja, jag får ju helt enkelt skylla mig själv. OM jag inte hade varit så helvetes lat, bekväm och om jag hade haft någon vilja och något tålamod så hade jag kanske inte kännt mig som en flodhäst just nu.. Men jag är så otroligt korkad att jag går och mår dåligt över att jag gått upp något kilo men sen går jag ändå och köper lösgodis, chips, läsk och skit. LYCKAT! Hur jävla dum i huvudet kan man vara egentligen..

ÄÄÄÄH ! blir bara mer och mer arg på mig själv ju mer jag tänker på detta, för jag vet att hur mycket jag än säger "Nu ska jag träna och bli smalare osv.." så händer inget ändå.. Bara att inse att jag aldrig kommer få den kroppen jag vill ha..

Men va fan ska jag göra? Någon som har något tips på hur man får viljan, tålamodet och kraften till att åka ner till gymmet en timme per dag, skippa godis och skit och äta rätt??

BLÖ, nej nu blir det en cigg, annars blir jag bara på piss humör och det vill jag inte. Är inte på skit humör nu, är bara lite frustrerad över att jag aldrig någonsin tar tag i någonting och aldrig gör något åt saker och ting..

Nej tjingeling på eeeeeeeeeeer :D

//LINDA MALMQUIST