hej

Yes jag är skit kass på att uppdatera här :/. Men nu denna veckan så har jag varit helt slut och är det nu också men nu har jag sovit någon timme så nu kan jag skriva lite...
Just nu ser jag fram emot:
Imorgon: SISTA dagen på praktiken!!! Äntligen slipper man gå upp klockan halv5-5 på morgonen mer. Dessa fyra veckorna har varit sjukt jobbiga haha. Så imorgon efter praktiken blir det vin och mys med hjärtat!
Lördag: Ska ut och fiska med hjärtat, min systers sambo och hans killkompis(?) Får gå upp rätt tidigt, vid 6 tiden typ för båten går kl 8 sen är man ute i 4 timmar! Så håll nu tummarna att vi får fisk! Sen på kvällen ska vi äta och så hemma hos min syster. Är LEDIG hela helgen för en gångs skull och det är skönt som fan!
Sista veckan i Juli: Ska jag och hjärtat upp till Borås till min syster, hennes sambo och Lisa :). Ska gå på Liseberg, grilla, dricka och bara ha det bra. Rätt skönt att komma bort från Helsingborg lite!
Oktober: Längtar jag nog mest till. För då är jag både klar med utbildningen och jag och älsklingen ska ta en sista minuten resa! Underbart. Antagligen ska vi ta en resa på 2 veckor. Kommer bli så jävla skönt.

Japps det var väl allt jag längta till nu :P. Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva. Händer inte så mycket mer än att jag är på praktiken 06-14.15 och sen åker hem, softar, äter, diskar, tvättar ibland, kollar supernatural och sen sover. Det är ungefär det jag gjort hela veckan haha. Nu ska jag hälla upp ett glas cider och ta det lugnt ett tag sen blir det sängen.

God Natt !

Ändrar lite.

Som ni ser så har jag ändrat lite på bloggen.. Dock inte klar än. Men vet inte om jag orkar fixa allt idag. Headern och sådant fixar jag nog imorgon. Va så himla trött på min gamla blogg design, skit tråkig haha. Plus att jag aldrig orkade göra ve den. Så det får bli denna istället. Ser inte lika dyster och tråkig ut!
Nu ska jag hänga min tvätt sen ska jag väl aldelles strax börja med maten :)

27 Juni.

Tänk att det redan är den 27 Juni?! Bara jag som tycker att tiden går sjukt snabbt? :/. Dock är det otroligt skönt att den går snabbt för då är det inte mycket kvar på min utbildning!!!! TJOHOOO!!!

Just nu sitter jag och lyssnar på hög musik och dricker kaffe medans min älskling ligger och softar :). Har diskat, tvättat (första gången jag tvättar faktiskt ;), bra blev det iaf haha) och sen har jag förberett maten lite. Vi ska äta pasta med kräftstjärtat, räkor, creme fraiche, paprika och dricka vin ikväll! MYS. Annar händer inte mycket mer..
Ha det braaa! :)

Ödåkra.

Nu sitter jag och älsklingen i Ödåkra i min mammas lägenhet. Ska vara här en vecka och passa katterna, medans hon är i Borås hos min syster. Rätt mysigt ändå men lite halv dött typ haha. Så nu sitter jag och dricker ett glas vin och satt på potatis, ska äta lite sill och potatis hade jag tänkt mig. Mycket annat gör vi inte. Hjärtat ligger i soffan och läser en tidning.
Det jobbiga att va här är att vi inte har något "riktigt" internet utan har bara sånt sketet comviq som jag tankat på med en vecka. Men det innebär att man inte kan kolla serie och så vidare för då tar internetet slut direkt.. Så vi har fixat en massa filmer och så men det lär ju inte räcka. Men det löser väl sig.
Mycket mer kommer inte hända idag. Blir tidig säng gång också, praktik imorgon.
Skriver kanske senare!
Tjingeling.

Midsommar dag.

Just nu sitter jag och väntar på att min syster från Borås ska komma och hämta mig, så ska vi hem till mamma och fira lite midsommar idag. Äta lite gott och sitta och snacka. Är ju inte så ofta jag träffar min syster nu eftersom hon bor så pass långt bort. Sen ska jag jobba på Pepes Bodega ikväll/natt. Börjar 22.00 och slutar 02.00 tror jag. Första gången jag jobbar där så ska bli kul och se hur det är där. Har hört att det ska vara en massa snobbar och så :P Men det gör la inget.
Nu ska jag packa lite och så.
Bjuder på 2 bilder på hur jag ser ut just nu :P
Sleteeeeen haha!

Midsommar afton.

Vaknade kvart i fem idag, sprang iväg till bussen som skulle gått klockan 05.10 men när jag väl kom dit så gick den inte fråns 05.27. Så där stod jag som en fåne! Fick ringa till min praktik och förklara läget, men det var ingen fara. Var på praktiken kvart i 6 och jobbade fram till ca 10.30. Sjukt skönt att sluta så tidigt! Underbart.

Sen fick jag reda på att vi får göra en tårta sista veckan och ta hem. Men nu fick jag göra min idag för det är midsommar. Så det var ju hur bra som helst :) Får man ta en liten bit idag. Såhär blev den:
Fylld med: jordgubbssylt, vaniljkräm, jordgubbar och grädde.
Utanpå är det marsipan, choklad, jordgubbar och marsipan blad och ros som jag har gjort!! :D
OCH JA jag har gjort hela tårtan HELT själv :)

Fick även göra rosorna. Första gången jag gör det och för att vara första gången så blev jag rätt nöjd.
Fina va?! :D
Tjingeling.

hejhejhejhej!

Igår jobba jag på Crom 21-03.30. Var en jobbig kväll kan jag säga! Bråkade med två killar.. Andra gången trodde jag han skulle slå till mig men vakten kom så jag hade väl tur eller så. Orkar inte skriva ingående om det. Men det är första gången jag bråkar med någon så när jag jobbar. Han ene verkligen stod 2 cm från mitt ansikte och skrek. Annars gick det väl bra. Såhär såg jag ut på jobbet igår :P
Nu blir det film + mys med älsklingen! Praktik imorgon igen :)
Tjingeling

Tankeställare.

Idag när jag vaknade var jag lika tjurig och gnällig som vanligt. "Vill inte praktisera", "Tråkigt" osv.. Satte mig på bussen och åkte iväg till praktiken och helaaa vägen dit så tänkte jag bara på att jag ville hem och inte ville till praktiken för den är tråkig. Jag kom dit, va fortfarande lika tråkig och tjurig och typ gjorde det dom sa och stod tyst. MEN sen när jag väl satt och åt frukost i lugn och ro så bara kom en tanke upp i huvudet och den tanken var "VARFÖR är jag så jävla negativ och gnällig till allt?". Liksom egentligen, va fan ger det mig att sitta och tänka att allt e jobbigt och tråkigt och bara gnälla och sura?! Det ger mig inte ett skit! Har fan inte tänkt på det innan. Har nog inte lagt märke till det själv, men nu gjorde jag helt plötsligt. Jag är jävligt negativ till mycket :/. Va fan ska jag vara det för.. I alla fall.. JAG BESTÄMDE mig för att nu är det helt enkelt slut med detta jädrans negativa humöret och slut med tjurigheten. NU ska jag tänka positivt till allt!! Istället för att tänka "ÅÅH va jobbigt att praktisera, det är tråkigt" så ska jag tänka "Jag kommer upp i tid, umgås med människor, får lära mig nya saker och sitter inte bara hemma och blir fet" haha :P. Nej min ni fattar.. Jag ska inte bara tänka så om praktiken, ska tänka positivt om allt! Även om jag känner att det är sjukt tråkigt någon kväll att jobba till exempel så ska jag vända de tankarna till att jag tjänar pengar och kan resa med min pojkvän kanske.

I alla fall så kan jag säga som så att efter den frukosten så blev allting mycket roligare. Jag slutade tänka att det var jobbigt att springa upp och ner för trapporna, att det var tråkigt att göra samma bakelser osv. Istället tänkte jag att bakelserna blev finare ju mer jag har gjort dom, det gick snabbare.. Jag började snacka och skoja med folket där och fråga om jag fick hjälpa till med mer saker, som till exempel göra tårta. Så idag har jag haft tio gånger roligare, jag har lärt känna folket mer där och tiden gick tio gånger snabbare!

Med detta inlägget vill jag bara komma till slutsatsen och säga att från och med nu är det slut med min negativitet! Varenda gång jag tänker något negativt eller är tjurig, gnällig så ska jag knipa mig själv hahaha! Det är dags att den positiva Linda kommer fram från mörkret och den negativa kryper lååångt ner i mörkret! ;). MEN jag får vara LITE negativ när jag har mens ;) hahahah det hör faktiskt till.

Hej.

Jag vet att jag är skit dålig på att uppdatera min blogg. Men jag har glömt den nu på senaste tiden :P. Sen har jag inte orkat iheller.

Mitt liv nu ser ut som så att jag praktiserar på Fahlmans, är inne på min andra vecka nu. Får göra massa bakelser och så. Jag kan ju vara ärlig och säga att jag trodde det skulle vara mycket roligare än vad det är. Tycker inte alls det är kul och sen hatar jag att behöva gå upp 5 på morgonen!! Det värsta jag vet är tidiga mornar, hela min dag förstörs. Blir så tjurig och grinig när jag behöver gå upp så tidigt haha. Sen kan jag ju säga så också att innan jag börja min praktik så tyckte jag det var gott med bakelser. Men nu har jag fått avsmak. Vill inte ens smaka när jag är där. Det är ju för fan bara grädde i alla bakelser och inte lite iheller.. Blööö! Men jag kan ju säga som så att folket där är toppen, alla är super trevliga och snackar och skojar. Så det är ju bra :). Men att jobba inom konditori är absolut inget för mig! Men det ska jag ju inte sen iheller ;). Detta är ju bara en tillvalskurs.
Känns dock riktigt skönt nu att utbildningen snart är över! Den 19 Augusti är jag färdig. MEN jag kan däremot säga att jag trodde man skulle lära sig mer än jag gjort. Ok, jag har lärt mig rätt mycket och så. Men nu menar jag inom matlagning. Ärligt så har jag inte lärt mig laga speciellt mycket mer än jag kunnat innan liksom. Och vill jag lära mig så kan jag ju bara läsa recept haha. Men ja, man måste ju ha utbildning för att få ett bra jobb och nu har jag snart det! Så jädrans underbart. Ska fira den dagen jag slutar kan jag säga! Sjukt skönt att inte behöva studera någonsin mer. För aldrig mer kommer jag sätta mig i en skolsal efter detta haha.


Okej, från skolan till något helt annat.. Min syster har ju fått sin lilla pojke nu. Kallar honom lillplutten (då de inte kommit på något namn än hehe). Han är sååå himla söt och jätte snäll. Var och hälsade på igår och det enda han gjorde vara att sova och äta :), hur skönt är inte det liksom haha. Hoppas det håller i sig bara ;). Det som var tråkigt dock var att förlossningen hade varit väldigt jobbig :(, han hade fastnat så de fick typ dra ut honom. Plus att navelsträngen hade virat sig runt halsen så han var helt blå i huvudet när de väl fick ut honom. Min syster och hennes sambo blev ju såklart super oroliga! Men han klarade sig hur bra som helst och han är världens finaste!
Så nu är jag stolt moster till 3 små fis ungar :) Och jag älskar dom alla tre <3
Min äldsta systerdotter Lisa som fyllde 3 år detta året och min syster till höger.
Emil som ska fylla 2 år detta året :) busunge de luxe! <3
Också till slut lillplutten som är 2 dagar gammal nu :)
(lillebror till Emil)
<3 <3

MOSTER IGEN <3

Satt på praktiken och skulle precis äta frukost när jag såg ett sms från min syster "Har värkar nu, är nog på g. Kram. Hör av mig när något händer" Sen klockan 10 så fick jag ännu ett sms från min systers sambo att det var på gång :D. OCH klockan 10.35 kom min älskade lilla systerson :D. Kom lite tårar när jag pratade med min systers sambo :P hehe. Är känslig när det gäller sånt haha.
Här är han :)
Vikt: 4350 g
Längd: 51 cm.
Grattis till min fina syster och hennes sambo Frederik till er andra underbara son <3
Imorgon ska jag hem till dom och krama honom :D

Jag längtar till...

Tänkte köra en liten lista på vad jag ser fram emot detta året :) Här kommer den haha.
1. Min syster ska ha barn igen. Kan komma när som helst :) Ska bli såå mysigt att få en liten systerson till :). Älskar små bebisar, så himla underbara! Så snart har man 3 stycken systerbarn man kan skämma bort <3

2. Ska till Borås sista helgen i Juli, jag och hjärtat ska hälsa på min syster, hennes sambo och lilla Lisa. De har flyttat till hus nu så vi bor hemma hos dom. Blir grillning, lite dricka och kanske en dag på Liseberg :D Så det ska bli kul och se hur deras nya hus ser ut och så.

3. 19 AUGUSTI!! Då är äntligen utbildningen över!! Så jädrans nice. Slippa skriva en massa uppgifter, slippa prov och slippa praktisera. Underbaaaart!

4. Oktober.. För då ska förhoppningsvis jag och älsklingen dra på en sista minuten resa någonstans. Var och när i oktober vet jag inte. Det blir när det blir. Och det blir om vi har pengar :P haha.

Japps det var väl allt för nu.

God middag.

Igår kväll/natt jobbade jag i Båstad på Madison och eftersom det var studenten igår så var det fullproppat med folk. Började 22.00 och fram till tolv så var där inte så mycket att göra. Men sen hade jag fullt upp. Många fulla jobbiga människor kan jag säga haha. Var en snubbe som var extremt dryg, som jag fick säga till hundra elva gånger innan han fattade. Eller ja han fattade inte ens då haha. Högsta insatsen på Black jack är 70 men han skulle hela tiden lägga 100. Varenda gång sa jag till han och nästa gång igen la han 100. Han skulle hela tiden pela på korten jag la ut och sen skulle han även försöka fuska. Till slut blev jag så arg när han skulle röra korten så jag knäppte han på handen haha. "EN GÅNG TILL DU ANTINGEN RÖR KORTEN ELLER LÄGGER MER ÄN 70 SÅ KAN DU GÅ!!!" skrek jag haha. Men så slutade det med att han spela på två händer och så sa han att han inte ville ha kort på den ena så jag gick vidare till nästa spelare.. DÅ skulle han helt plötsligt ha kort.. Då blev jag sjukt irriterad och fråga om han skoja med mig. Men icke.. Så han satt där och gapa medans jag försökte ignorera honom och spela vidare. Han förlora pengarna och till slut gick han. YEEES! haha. Sen var där en som somna på mitt bord också :P. Men annars gick det väl bra. En massa tjafs vid bordet bara men det gick ändå. Har lite ont i halsen nu efter att jag gapa så mycket igår. Var tvungen och skrika när jag skulle säga något för musiken var så hög.

Idag har jag Jour så jag sitter och väntar på om jag ska få ett sms om att jag ska jobba. Tror ju jag kommer få jobba.. Studenten igår så det är såkert någon som sjukar sig. Men får väl se. Spelar inte så stor roll. Hade varit skönt att va ledig och mysa idag men sen vill jag ju jobba och tjäna pengar också :).
Nu ska jag spela lite sims 3 , har köpt det nya "leva livet" ;)
ha det bra!!

Allt och ingenting.

Eftersom jag inte skrevit på ett tag så är det väl dags att visa att jag lever och skriva om lite vad jag gjort på senaste tiden. Egentligen så har jag inte alls lusten eller orken till detta för jag är sjuk och har kräckt idag men ska försöka att skriva så mycket jag orkar. Har inte hänt så mycket egentligen. Har börjat på min nya praktik (konditori) Rätt kul men jobbigt med så tidiga mornar! Varit mycket ute hos min syster och hälsat på :) Ska ju snart ha bebis igen :) Jag tror den kommer imorgon (natten mot fredag typ) Så vi får väl se om jag har rätt! Annars inte hänt mycket.
Så nu orkar jag verkligen inte skriva mer. Mår skit... Suck!
Jag försökte iaf!

BILDER

Vet jag är skit kass på att uppdatera :(. Här kommer bilderna från Saras födelsedag i Fredags :)
Och det var maskerad så ni inte tror vi går klädda så alltid :P.
Sara och Marie.


Jag (80 tal), Stella (alice i underlandet), Sara (20 tal) och Marie (pinuppa).


Marie, jag och Nina dansar.


Marie och jag :P


Stella och Marie dansar.


Sara och Marie.


HAHA vet inte vad vi gör.

Det får va alla för nu.

GRATTIS SARA !

Vi gratulerar, vi gratulerar, vi gratulerar lilla Sara idag!
Med blommor och blader vi göra henne glader,
ja vi gratulerar lilla Sara idag!!
HURRA HURRA HURRA HURRAAAA!!!




Congrats på din 20 års dag snäckan!
Idag ska vi fira dig :)



Min dag.

Idag har jag varit på Väla med Marie och köpt present till Sara som ska ha sin maskerad fest imorgon :). Sen efter det stack vi hem till min mor snabbt och drack kaffe och jag hämta mitt paket som kommit från Tradera. Sen hem till min älskling och tagit det lugnt, ätit middag och så. Sen har jag testat min outfit som jag ska ha imorgon ;).
Nu ska vi nog kolla film!
Bilder från idag..




Marie och jag på båda .
Japps vi e lite dinga i huvet :P

Kort inlägg...

Blir snabbt och kort inlägg..
- Idag har jag varit på Fahlmans och fixat konditori praktiken, alla verkade super trevliga. Så ska bli roligt. Börjar på tisdag 06.00.. JAPPS ni läste rätt, KLOCKAN 6 !! hahaha.. Det är sjuk ångest. Kommer få gå upp klockan 4 på natten :(. Men ja det får jag stå ut med.

Party.
- På Fredag är det Saras 20 års fest! Ska klä ut sig och grejer. Lägger in bild på det på fredag/lördag när jag orkar helt enkelt ;). Så imorgon ska jag och Marie till stan och fixa present till Sara. + Kanske fixa någon maskerad outfit till Marie.

Jobba jobba!!
- Jobbar varje helg nu, både fredag och lördag. Gött med pengar men får ingen fritid :( Men ja så är det! Rätt skönt dock att jag bara har fått pass i Ängelholm och Båstad för då åker man dit och hem med någon annan och då slipper man pröjsa taxi ;).

Borås och släktträff.
- Snacka med min syster i Borås innan. Har nu bestämt att jag och min älskling ska upp till dom sista helgen i Juli och bo hos dom. Grilla, dricka, bada pool och bara ha mysigt. Helgen innan är det släktträff någonstans i ingenstans typ haha. Kommer inte ihåg var det var. Men ska åka dit med min pappa. Ska träffa min pappas kusiner som jag aldrig träffat. Så ska bli rätt skoj!

Nu ska jag röka sen kolla skräckfilm med mitt hjärta!
Ha det så bra så länge!
Tjingeling.