Helsingborgs festivalen

Igår var jag en sväng nere på festivalen med hjärtat och min systers sambo. Gick där nere typ två timmar, inte mer. Dom har dratt ner på det rätt mycket märker man. Inte alls lika många stånd och så som det var förra året. Men men.. Ska dra ner en sväng snart idag också. Med Sandra och hjärtat. Blir nog där lite längre idag antagligen. Funderar om jag ska köpa linnet jag blev kär i igår eller inte haha. Kostar 150 kr men vet inte riktigt om jag tycker att det är värt de. Så får se. Annars blir det kanske ett par trosor där det står "Linus leksak" på. Rätt häftiga haha. Hade jag haft mer pengar hade jag även köpt kalsonger till hjärtat där det står "Lindas candystick" men så mycket pengar har man icke tyvärr.

Då börjar skolan på Måndag klockan 10.00 :) Nice! Nu ska man bara hitta dit också haha, har ingen aning om var det ligger. Vet adress och så men inte mer haha. Så får väl leta en timme haha.

Nej nu ska jag klä på mig sen blir det ner till stan!

Ha det nice!


Saknar min Frida :( tycker hon kan komma hem från Australien igen!


//Linda Malmquist

Väntar...

..på bättre tider! Nej väntar på att mor min ska komma hem så jag kan fixa middag och sen sticka iväg.

På Fredag ska jag på festivalen med Sandra och hjärtat :) Najs! Sen på Lördag ska jag bara gå med hjärtat.
Vet inte vad jag ska skriva.. Vet inte varför jag skriver, har inget roligt att berätta haha!

Saknar de gamla tiderna med min MARIE :( Umgås knappt meeeer ju! Inte roligt alls! Så bara för det så kommer det en massa bilder från våra tider ;) Mohaha!


Marie räcker tungan haha, gammal bild :P


Jag blond, haha riktigt gammal.


Sexy ladies HAHA


Mongos ;) haha


Hahahahaha! Sjukt gammal bild :P


Gott med kaffe .


HAHA jag dööööör!

Också sist men inte minst en riktigt gammal video ;)

 

 

 


Kaffe e GOTT!

Nu sitter jag och dricker mitt "morgon" kaffe :) Underbart. Vet inte vad jag skulle gjort utan kaffe och cigg på morgonen. Jag hade nog gått och lagt mig igen och vägrat gå upp tills jag fått det haha. Vaknade senare än jag skulle idag, inte bra alls. Skulle egentligen gått hem till syrran och lånat deras hemtelefon och ringt ett viktigt samtal men nu blidde det inte så. Så jag får ringa imorgon.. Har sovit väldigt dåligt i natt, vaknat flera gånger + haft ont i min tand hela natten. Men nu är jag iallafall pigg och vaken!

Kom precis på att jag har ett samtal till att ringa.. Det är så att ett "psyko" (stavas det så?) håller på att ringa mig dag och natt. Orkar inte ta hela historien om vem han är och så vidare men han är otroligt dryg och creepy! Nu sist denna idioten ringde så pratade jag först med hans killkompisar som då sa att han var "galen i mig, saknade mig" och så vidare.. Nu är det då så att jag aldrig någonsin har träffat denna personen, iallafall inte vad jag vet. Jag vet ju inte om han har stått och pratat med mig någon gång utan att jag vetat att det är han då jag inte vet hur han ser ut. I alla fall.. Jag har anmält honom och så vidare och sist jag pratade med polisen så sa dom att jag skulle ringa igen när han ringde mig så då får jag göra det.. Sjukt äckligt att han håller på att ringa så som han gör och säger saker som han säger. Han vet var jag bor så man vet ju aldrig om han bara får för sig någon dag att stå utanför vår dörr..

Snart dags att bege sig in i duschen. Ska träna senare med Sara, vilken tid vet jag inte än. Blir antagligen något pass. Afro kanske?! Får väl se. Sen blir det att jag åker hem till min älskling och myser.

I helgen är det Helsingborgs festivalen. Inte för att jag tycker det är SKIT ROLIGT och inte fan ska jag ner och supa mig full. Man är ju inte 15 längre ;). Blir att jag och älsklingen drar ner en dag och kollar rundor lite och äter vars en älgkebab. Aldrig ätit det så då blir det att man får testa det detta året. Har inte några pengar dock, så ska försöka fjäska till mig någon hundra lapp av mor min haha.

Gud vad skönt det kommer vara när jag väl börjar skolan och får csn. Money money money ;) haha. Blir en liten tripp till Ullared i slutet av Augusti också, så då ska man köpa en massa kläder. Om jag hittar något där vill säga. De andra gångerna jag varit där har jag kanske hittat 2-3 klädes plagg och sen bara köpt en massa onödigt skit som jag aldrig någonsin använt haha. Jag är väldigt bra på att köpa saker som jag egentligen inte behöver..

Nej nu har jag inget mer att skriva! Skriver kanske lite senare, ska kolla mina mått och se hur mycket jag har gått ner också ;) Inte för jag tror det är så jätte mycket men ändå haha.

PUSS&KRAM


Min söta underbara systerson Emil <3

//Linda Malmquist

Snart läggdags!

Sitter här i min säng nu och nördar mig på facebook. Inget annat att göra så. Tänkte fixa naglarna och sen efter det blir det natti natti för mig. Har precis tvättat av smink och skit så man är redo för sängen.

Inte hänt så mycket idag, tränat bara men det skrev jag om innan så. Imorgon blir det träning igen sen blir det hem till min älskling :).

EN VECKA kvar sen börjar skolan, Läängtar!

Nepps nu blire sängen för mig!

NattiNatti


//Linda Malmquist

Sommaren slut?

Sitter och väntar på bussen nu, ska hem och ta det lugnt nu efter träningen. Körde schema träning idag, gick bättre än förra gången :). Blåser riktigt mycket ute. Bara väntar på att regnet ska ösa ner.. Kan ju hoppas på att det blir åska ikväll, tycker det är sjukt mysigt! Dock mysigare att vara med hjärtat när det åskar, för då sticker vi ut på altanen och kollar på blixtarna :). Nice! Men nu ska man hem så om det börjar åska så får jag mysa själv haha. Ont i revbenen har jag också, haft det i några dagar nu. Varför vet jag inte men har inte lika ont nu iaf. Sen börjar min visdoms tand Jävlas med mig också, och det gör ont kan jag säga.. Ajja, inget mer att skriva just nu. Puss och kram linda binda

Uttråkad :P

Jaha då sitter man här hemma och tråkar. Har kollat rundor lite på kläder och så på internet, men fick stänga det snabbt för var väldigt nära på att bara beställa hem en massa haha! :P Så nu vet jag inte vad jag ska göra.

Ska klippa mig så fort jag får pengar tänkte jag.. Men hur vet jag inte..

Kanske som någon av dessa frisyrerna??
DOCK INTE BLONDIN :P ska ha antingen brunt eller rött..







Är lite rädd för att klippa av allt mitt långa hår :(. Men känner att det är väldigt sletet och så. Plus man måste ju variera lite ;). Vilken tycker ni jag ska ta? :)

Mitt hår nu...

Långt och fint :P Kommer fan få klippa en bra bit om det ska
bli som de där uppe.. ÅNGEST haha!

Nej nu är det dags för mig att sova, uttråkad så jag kan dö. Så lika bra och lägga sig!
NattiNatti <3

//Linda Malmquist


Längtar till den 2 Augusti!

Lite mer än en vecka sen är det äntligen den 2 Augusti och skolan börjar!! Så jävla skönt att man äntligen ska få något att göra, även om jag vet att det kommer bli jobbigt och stressigt. Då den bara är på 5 månader. Men denna gången ska jag kämpa som fan och inte bara ge upp. Har lite lätt för att ge upp ibland haha! Så efter denna utbildningen är fixad så blir det att man söker jobb till max. Har ju redan lite erfarenhet av att vara servitris och så så jag hoppas att det kanske hjälper till lite i utbildningen. Så kanske det blir lite enklare ;) . Vem vet.. Dock är jag otroligt klumpig då och då. Så innan när jag jobbade som servitris så tappade jag rätt mycket saker både på gästerna och golvet och ja överallt.. PINSAMT! Men det är ju sånt man får skoja bort :) och som tur var så hade jag alltid trevliga gäster när jag jobbade.. Men det är några år sedan nu..

Imorgon kommer som sagt min syster och lilla lisa :) . Så ska vi hitta på något, antagligen stranden om det är fint väder och sen kanske det blir att vi grillar. Sen på kvällen ska jag hem till älsklingen igen :P. Nej vi klarar oss inte utan varandra haha!

Blev ingen träning idag, tog en paus från det idag och imorgon sen kör jag på på lördag och söndag igen :). Så det är ingen fara med det. 5 dagar i veckan har jag sagt att jag ska träna och det blir det då.

Nej nu ska jag öppna min andra x cider och kolla lite på tv :)


Jag och älsklingen hemma hos Marie och Kim när vi var där sist och grillade.
Spelade spelet "upp till bevis" ifall ni undrar vad vi sysslar med haha!

//Linda Malmquist


Jobbig värme.

Riktigt varmt och kvavt ute. Man kan knappt sitta där ute innan svetten rinner haha!

Blir träning med Sara halv 7, pilates och sen antagligen lite styrketräning. Nice! Som sagt så har jag ju gått upp 2 kilo så nu ska dom bort igen, 2 veckor sen ska dom vara puts väck. Annars får jag panik haha.

Har varit på stranden med min älskling i måndags och igår. Blev kvällsdop och mys! Så mitt första dop i sommar var i måndags.

Bilder från i måndags..



Riktigt mysigt :)


Min fosing :P haha


Hjärtat och jag :)


Älskar dig till tusen ! <3

Imorgon ska man träna med mor min och sen blir det hem och ta det lugnt. På fredag kommer min syster och lilla Lisa på besök och stannar över helgen så det blir väl lite grillning och så på fredagen..
Har även fått reda på att man ska bli moster igen :) I April nästa år kommer en liten bebis igen. Skoj!

Nej nu har jag inget mer att skriva :P .

Ha det bra!
//Linda Malmquist

Sitter på bussen..


Trevlig kväll!

Då har man nästan precis kommit hem till min älskling linus igen efter en väldigt trevlig kväll med hans familj och släkt. Mycket god mat och trevligt sällskap hela kvällen, så det har varit en bra kväll. Gick hem med hjärtat och hans bror, och man kan ju säga som så att man märker att de är bröder då de är lika knäppa ;-) haha, få en att skratta är dom bra på också. Så nu ligger man i älsklingens säng och dricker en öl och skriver blogg medans hjärtat sitter och spelar på facebook haha. Snart blir det väl ett avsnitt av doctor who och massa mys. Sen blir det sova. Ska försöka va uppe rätt tidigt imorgon då jag och sara ska träna! Och jag MÅSTE träna imorgon, ätit som en oxe bara för all mat var så god idag så då blir det att träna bort det imorgon haha. Nej nu har jag inget mer att säga förutom att jag har världens underbara pojkvän<3 Godnatt, sovgott från linda binda

Hej hopp!

Då sitter man på bussen på väg hem till mitt hjärta. Har varit på min mammas jobb och hämtat skor och strumpbyxor till ikväll. Så nu ska man tillbaka och göra ve sig för ikväll.. Flätan som sara gjorde på mig igår blev inte som jag ville nu när jag tog av den haha. Blev lite för mycket fluff, ser ut som en krylltott haha. Linus har mobbat mig hela dagen, elak haha. Så det blir att man får platta det. Kan ju inte se ut som en pudel haha.. Riktigt varmt och kvavt är det ute. Svett lök de luxe :-P. Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer . Ha det bra :) / pudel linda haha

Underbar dag

Vaknade vid tolv idag och gick upp med mitt hjärta, drack kaffe och röka och såg ett avsnitt av the bachelor. Sen gjorde vi ve oss och stack ner till stan. Hjärtat köpte ett par shorts och en tröja, snyggt ;-). Jag testade typ 10 klänningar och en satt Skit bra! Men så klart var den för dyr.. Det jag älskar nu när man testar kläder är att jag får på mig kläder i storlek 36 . Innan var det antingen storlek 40 eller 38. Så det är nice! Sen satt vi oss och drack cola och möss lite i det fina vädert. Sen träffade jag sara och stack och träna med henne. Vi var ute i sista sekunden dock för precis när vi var färdig duschade så kom dom och sa att de stängde haha. Vi trodde dom stängde halv tio men så var det inte haha. Sen efter det gick jag med hem till sara ett tag så hon kunde göra en inbakad fläta på mig. Väldig vacker blev den haha eller kanske inte.. Haha. Nu sitter jag på bussen på väg hem till min älskling. Ska snart hoppa av så nu hinner jag inte skriva mer. Haft en riktigt bra och trevlig dag iaf! Puss och kram..

6 JULI.

Egentligen så har jag inget speciellt att skriva om. Men jag har inget bättre för mig just nu så då skriver jag lite!

Midsommar.
Firades som sagt hemma hos min syster och hennes sambo i deras nya hus. Huset är faktiskt riktigt fint! Blev en massa sill, potatis och dricka. Spelade även ett spel "upp till bevis" , riktigt kul när man har fått i sig lite dricka. Dock var det bara killarna och jag som va på G att spela. Mamma och syrran var trötta så det blev inte att vi spelade så jätte länge. Satt väl hos dom till 3 på natten ungefär sen gick jag och hjärtat hem till mig och sov. Men det var trevligt :) Första midsommaren man får fira med sin pojkvän också ;) haha. Har bilder men på min syrras sambos kamera. Så det tar nog ett bra tag innan jag kan lägga in dom.

GrillFest i Fredags.
Var hemma hos Marie & Kim och grillade. Det var jag, hjärtat, Jamie, Madde, Henke också Marie och Kim då såklart! Blev grillat kött och pommes :) GottGott! Hade även med mig upp till bevis (spelet) så vi körde det en runda också. Var en helt okej kväll, men liiiite för mycket dricka kanske! Kommer bilder från det sen också. Har dom på datan där hemma.

Idag.
Stack jag och hjärtat hem till Sara och badade i deras pool (dock bara lite, eftersom vattnet var skit kallt) sen grillade vi korv och grillspett! Gott gotti gott gott ;). Sen satt vi och snacka och umgicks och så. Trevligt trevligt!

Träningen.
Går hyfsat bra tycker jag. På ca 20 dagar har jag gått ner 4 cm runt magen, så det är nice. Har börjat träna mer och mer nu och börjar faktiskt komma in i det mer. Tränar med Sara varannan dag nu. Igår körde vi ett pass, "Afrodans". Va skit kul men jävligt jobbigt. Har nog aldrig svettats så mycket hahaha! Imorgon tänkte vi köra något annat pass eller så blir det att vi kör efter vårat schema. Känns rätt bra nu när man ser resultat när man mäter och så. Det är det som får mig att vilja träna ännu mer ;). Men jag har faktiskt "fettat" mig lite mer än vad jag sagt att jag skulle haha. Jag har sagt från början att en gång i månaden ska jag äta chips och sådant. MEN har blivit liteee mer än en gång i månaden haha! Men det ska jag nog kunna sluta med också. Har börjat ta träningen mer på allvar än i början iallafall. Får väl se om jag lyckas med "beach 2011" ;) haha!

Annat skoj..
I slutet av Juli ska antagligen jag, min älskling, Set och Emelina iväg och paddla i 3 dagar. MYSIGT! Så det ser jag fram emot. Nej nu kommer jag inte på mer att skriva.. Skrev mer än jag trodde haha!

Ha det bra!

HAR ju glömt säga att jag kom in på restaurang utbildningen den 2 Augusti :):)
! Sjuuukt glad är jag!

Lite olika bilder från min mobil...


Lilla Lisa och jag solar i min systers och sambos trädgård.


Mina systerbarn .. <3 Emil och Lisa :)


Hjärtat och Rocky :)

//Linda Malmquist