23 Januari

Igår drack jag lite med Marie, Jamie och Sara ;), kommer in bilder här så fort jag har internet hemma ! Vi förfestade hemma hos Sara och stack sen till Dickens. Så kul jag, Marie och Jamie hade på bussen när vi skulle hem till Sara. Skadat :P . Stack hem med hjärtat vid 01 tiden.

Nu har man ett psycho efter sig också haha. Kan mitt person nummer och allt. Han har tydligen spionerat på mig också hahaha. Finns riktigt sjuka människor. Riktig skadad e han.

Nej nu orkar jag inte skriva mer. Blir middag med la familia idag :)

/Linda Malmquist

14 Januari :)

Tjofaderun här kommer Gun xD . Haha, jag är extremt uttråkad nu. Men det är ju till viss del mitt eget fel. Då jag inte åkte till min pojkvän istället för att ruttna :P. Så jag ska inte klaga! Nu sitter jag hemma hos min syster, hennes sambo och lille Emil. Fick precis Emil att somna genom att jag sjöng med min underbara sångröst, HAHA! Okej, underbar är den dock inte, men han somnade iallafall :). Kan fan inte barnvisor så det blev halva av originalsångerna och sen hittade jag på resten haha. Tur han inte fattar vad jag sjunger än ;). Mohaha! Ska antagligen hem senare ikväll när jag ätit och så här.

Imorgon ska jag till Väla tidigt och handla med mor min :P . Jag ska handla för mitt present kort på HM och sen kanske flörta till mig ett litet klädesplagg haha. Plus så ska jag fixa p-piller och Järntabletter (har lågt blodvärde). Sen ska man hem igen och göra ve sig för kvällen och sen blir det hem till Tosse antagligen?! Inte riktigt säker på hur det blir än.

Kom precis på att jag MÅSTE ringa CSN och prata med dom nästa vecka också, angående ett lån jag ska ta. Som jag hoppas jag får, annars blire ingen skola i Köpenhamn för mig. Så jag hoppas mer än allt annat att allt går som jag vill. Börjar bli trött på att inte ha något att göra. Men om det nu inte blir denna utbildningen så blir det nog att man läser upp lite betyg och så tills man hittar något sketet jobb.

Nej nu ska jag ta något att dricka innan jag dör av törst :P . Så får man hoppas det blir skoj imorgon också :).

Ska även testa en "nutrilett diet" i 2 veckor. (Om man kan låna pengar till det vill säga) En som gjorde det gick ner 12 kilo på 2 veckor :). Jag ska inte ner 12 kilo dock men typ 9 kilo hade varit nice :) Så väger man 55. Japps, nu vet ni min vikt om ni kan matte haha. Men det skiter jag i ;)  .

See ya later <3

Linus , underbaraste pojkvännen :) . Så som du ställde upp för mig förra fredagen har ingen annan gjort och det får mig bara att älska dig ännu mer <3



/Linda Malmquist

13 Januari 2010 :)

Igår va jag och käka kina buffe med Tosse, Adrian, Casper och mitt hjärta :) , gott va de ! Sen stack jag hem till min syster ett tag och hälsa på och sen hem till hjärtat igen. Kolla på film och myste.

Idag ska jag hem till syrran igen och spela spel och umgås. Sen på Fredag blir det lite dricka med Tosse, Adrian, Mimi? och mitt hjärta såklart ;).

Mycket mer än det händer inte.

Skriver någon annan dag.

/Linda Malmquist

5 januari 2010

Har fortfarande inget internet hemma, därför skriver jag inte så ofta!

Har inte hänt så mycket i vilket fall som helst. Nyår firade jag med hjärtat och några vänner. Va väl sådär.. I Måndags var jag på lasarettet, tog blodprov och va hos gynekolog :( USCH va jag hatar dom 2 sakerna! Haha.. SÅ den dagen var inte så rolig. Fick även reda på att jag har dåligt blodvärde, så nu ska man börja käka järn tabletter.

Då är det nytt år.. Inte för jag bryr mig haha. Men detta året ska jag fan göra till ett bättre år än 2009. Om allt går som det ska så börjar jag ju utbildning i Köpenhamn i Mars. Ska bli jävligt skönt! Men ja, det är om jag kan ta lån från CSN. Sen har jag nyårslöftet att börja träna, äta rätt och gå ner till minst 55 kilo innan nästa år, helst till sommaren!

Mer än så har jag inte att berätta haha.

Saknar dig hjärtat :) Ses imorgon <3<3



/Linda Malmquist