Hejhopp!

Vet jag inte skriver så ofta, inget internet hemma så. Men passar på o skriva lite nu. Har precis kommit hem till hjärtat. Vi har varit och umgåts med 2 vänner. Imorgon ska jag, Linus och 2 andra äta mat och gå på bio och se shutter island :) Nice. Sen på Lördag ska vi dricka lite! Var vi ska dricka säger jag icke ;) Hemliiis haha.

Om 2 veckor typ så är det ju informations mötet i Köpenhamn på skolan. Många frågor jag behöver ha svar på.

Orkar icke skriva mer haha!

Puss&Kram

//Linda Malmquist

Tjing tjong haha

Sitter hemma hos hjärtat nu, han sover men icke jag haha. Gick upp klockan 09 och blandade min jordgubbsshake. Går ju på sån nutrilett diet nu. Började igår och ska göra den i 10 dagar. Jag kan ju säga som så att det inte är god mat man får äta. Denna jordgubbsshaken fick jag tvinga i mig och sen pastan man ska äta som middag är så äcklig så jag höll på att spy igår, så den kunde jag inte äta haha. Får se om jag klarar det i 10 dagar haha. Men jag ska försöka att inte ge upp. För klarade jag det igår så klarar jag det 9 dagar till ;).

Idag ska jag bara ta det lugnt och mysa men min älskling. Sen i helgen ska jag på dop för Emil :). Det värsta e att dom ska bjuda på smörgåstårta och jag får inte äta det då :'( !! Jag älskar smörgåstårta haha. Ajja, mitt eget fel ju. Men jag vill ju vara smal så.

Nej nu orkar jag inte skriva mer.

//Linda Malmquist

Sista inlägget för idag !

Japps då har man duschat, sminkat sig och så. Nu ska man bara klä på sig och fixa håret innan hjärtat kommer. Men jag kommer säkert inte vara helt färdig innan han kommer. Ska hinna packa ner grejer och så också för jag ska stanna hos honom ett tag. Han kommer om typ en halvtimme såg jag nu haha! Så nu hinner jag inte skriva mer!

Usch att man ska ut i skit vädret sen! Snö storm :( Jag är så sjukt trött på snön nu. Tycker den kan försvinna nu innan jag flyttar haha. Haha ska råna en bank och flytta utomlands ;) Någon som hänger med? haha!

Puss&Kram




/Linda Malmquist

Skriver igen haha

Har inget bättre för mig så jag skriver igen. ;)

Känns som jag aldrig kommer någonvart. Jag har mycket att göra men jag bara skjuter fram allting alltid för att jag inte orkar eller glömmer. Och det börjar gå mig på nerverna att jag gör så. Jag har fortfarande inte ringt CSN som jag skulle gjort för länge sen. Jag måste prata med dom angående ett lån jag måste ta för att kunna gå utbildningen i Köpenhamn. Får jag inte det lånet så kan jag säga hejdå till den utbildningen. Eftersom jag ska bo där och så vidare så kostar ju det. Så jag måste fan ta tag i mig själv och ringa!

Mitt mål just nu är att komma in på denna utbildningen som är på 3 år och sen efter jag gått den, kanske starta en egen restaurang. Men ja, kommer jag inte in på utbildningen så blir det ju inget med det. Men jag HOPPAS allt blir som jag vill! Även om det kommer vara skit jobbigt att bo i Köpenhamn utan min pojkvän och alla mina vänner så ja. Det är ju sånt man får ta isåfall. Jag kommer ju helt klart komma hem varje helg jag kan och mysa med mitt hjärta.

Ska snart in i duschen och se om det kanske får mig att piggna till. Också ska jag ta två panodil så jag kan sluta ha ont i magen!


HAHA Frida och jag på msn nu hahah!

/Linda Malmquist



God morgon

Vaknade typ precis. Gick och la mig vid 01 tror jag men kunde inte somna på ett bra tag.

Vaknade med mensvärk de luxe och ont i nacken och hostar mycket. Hoppas bara man inte blir förkyld nu! Helt seg är jag och orkar knappt sitta upp. När jag vaknade så kändes det som om mina ben var förlamade haha. Men jag drog mig upp. Kan ju inte ligga och sova hela dagen. Ska ju till hjärtat idag, men får se om jag mår lite bättre sen annars är det kanske bättre att man stannar hemma och tar det lugnt och kommer till honom imorgon eller så istället.

Får se hur det blir idag, nu orkar jag inte skriva mer..

/Linda Malmquist

Snart sova tänkte jag .

Man märker att jag har fått internet hemma nu haha, för då skriver jag blogg oftare.

Blev inget imorgon med att träffa Sandra i stan :( . Kunde icke låna pengar av min mamma. Så mitt hjärta ska antagligen komma hem till mig efter han har vaknat och sen åker vi hem till honom. Så får jag iallafall umgås med Linus och sova bredvid honom och bara mysa.

Satt precis och kollade en massa dieter på internet. Haha jag vet att jag tjatar om mina dieter och så vidare. Men så är det haha. Jag ska gå ner till 55 kg innan sommaren är här. Annars vägrar jag visa mig i bikini haha. Och sen skiter jag i att alla säger "du är redan smal, bla bla" haha. Ok jag är inte jätte tjock det vet jag. Men jag har lite fett här och där som inte ska va där haha. Som tillexempel mina "love handels" och sen lite fett på benen och så som ska BORT! Sen är jag nöjd. När det är borta så ska jag inte tjata mer om mina dieter ;) haha!

Pratade iallafall med min mamma om "nutrilett diet". Så den 15 Februari ska jag få låna pengar så jag kan gå på den dieten i 10 dagar. En person jag vet om har gått ner 14 kilo när han gjorde det. Så då ska det väl inte va så svårt för mig att gå ner 5 kilo. Fast sen gör det ju inget om man går ner lite mer än 5 kilo iheller haha. Mindre än 50 kilo ska jag iallafall inte väga.

Sen ni som tycker jag är korkad för att jag tjatar om min vikt och att jag tycker jag e tjock. Skit ner er haha. Nej men som sagt, jag trivs inte med hur jag ser ut nu och så kan ni säga vad ni vill. Jag bryr mig inte om vad andra tycker för trivs jag inte med mig själv så gör jag inte det.

Plus att man vill ju va så snygg som möjligt och kunna ha snygga underkläder utan att se ut som värsta bobban haha. Funkar nu inte denna dieten på mig så blir jag arg haha. Det som kommer vara svårast dock är att jag inte får äta efter klockan 20.00 och inte dricka kaffe. Men ja, vill man vara fin så får man lida pin. haha! Sen så ska väl 10 dagar inte vara så svårt att stå ut med. Tycker jag..

Nu ska jag aldelles strax gå och lägga mig och sova tänkte jag . Även fast jag vet att om jag går och lägger mig nu så kommer jag inte somna från efter 02.00. Men skit i det.

Ha de nice :)

/Linda Malmquist

Nu jag skriva igen haha

Har bara tagit det lugnt heeeela dagen! Skönt att göra det ibland. Fast känns helt tomt när jag inte är med mitt hjärta. Men ska till honom imorgon antagligen. Myspys :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om haha, händer inte speciellt mycket nu mer. Jag festar inte så mycket mer och umgås inte med folk så mycket mer haha. Varför vet jag inte, har bara blivit så. Men imorgon innan jag ska till Linus så ska jag kanske träffa Sandra i stan och ta en fika, om jag får pengar av mamma vill säga.

Hur det blir med skolan i Köpenhamn vet jag inte ännu. Men snart vet jag. Så får se hur det blir. Annars om det inte blir något med det så blir det att man får söka jobb som en gast.

Börjar bli lite trött nu, hade velat ladda hem en film och se men då blir hjärtat arg för jag ser de utan honom haha! Så jag väntar till kl 22 för då börjar paradise hotel :) .

Nepps, nu ska jag göra något annat, vad vet jag inte. Kanske rita lite :)

Lite bilder från den 22 Februari :)

Me unt Marie :)

Marie och Jamie :)

Marie, Jag och Sara.

 

Nej nu orkar jag inte mer haha , bjuder på en sista ego bild som jag tog idag ;)

Och ja jag vet jag e snygg mohaha.


/Linda Malmquist

 




1 Februari 2010

Äntligen har jag fått mitt älskade internet igen !! Så nu är jag glad som en oxe haha.

Nu har man spotify också ;) För Adrian var snäll och gav mig en invite !

Så nu kanske jag skriver lite oftare i min blogg och så! Fast i och för sig så kommer jag inte vara hemma oftare fast jag fått internet, för jag lär nog va hos mitt hjärta rätt ofta som alltid haha.

Kunde knappt somna i natt. Varje gång jag sover utan hjärtat så kan jag fan inte somna. Somnade vid halv 5 i morse.

Nu har jag typ inga cigg iheller :( Ångest de luxe.

Nej skriver lite senare. Ska fixa lite saker nu ;)


Min älskade systerson :)<3<3

/Linda Malmquist