Nyår.

Just nu sitter jag och fixar musik till ikväll. Tar lite blandat eftersom jag inte vet vad alla gillar :P så det får bli dom de blir och e dom inte nöjda så kan dom skita sig i näven haha...

Jag hittade även en låt som jag letat efter i hundra år. Har fått panik för jag aldrig hittat den och vem jag än frågat så har ingen vetat. Men nu hittade jag den :D:D. Fast nu kommer jag inte ihåg vad den heter haha, vet att det är Shakira som sjunger i alla fall.

När jag är färdig så ska jag sätta min kamera på laddning, sen blir det att göra en cheesecake, sen duschen och resten man ska göra ve sig med. Ska vara hos Emelina och Andreas vid 16 tiden. Så börjar känna mig lite halv stressad, haha! Folk brukar mobba mig för att jag alltid är stressad flera timmar i förväg :P, men det är bara för jag känner mig själv och antagligen så kommer jag vara klar i sista minuten som vanligt, fast jag har börjat lååångt innan. Sån är jag ;)

Skriver senare och ska försöka lägga upp en bild på min outfit, om jag inte hinner så får ni se bilder imorgon!
Tjingeluring

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!
Hur ska ni fira in det nya året??

Väla.

Var på Väla igår, gick själv. Tycker det är skönast när man går själv och shoppar för då kan jag gå i min egen tid och slipper stå och antingen vänta på någon annan eller bli stressad. I alla fall så köpte jag 3 tröjor på new Yorker, fick ju presentkort där i julklapp! Men jag palla inte testa kläderna innan jag köpte dom så när jag kom hem så testa jag det och då satt den ena skit fullt, såg typ 10 gånger tjockare ut haha. Så den ska jag åka och lämna tillbaka imorgon, SUCK!

Jag har börjat med scrapbooking nu :P, har velat göra det länge men så har jag aldrig haft saker till det. Men nu har jag :) Skoj. Skulle egentligen jobbat idag men det blev inte så. Så nu är jag ledig, skönt! Har jour imorgon så får se om jag får jobba då. Hoppas på det i alla fall! ;). Sen är jag ledig lördag-söndag.

Nu är det snart Nytt år!! Då är det dags och börja träna och äta rätt... jobbigt hahaha. Nää men nu är det fan dags. Nyårslöfte-Träna och komma i form. Så får vi ju hoppas det blir bättre denna gången ;).

Just det, det jag har skrivit om innan om att jag har en plan (ni kan läsa det här: http://storyoflinda.blogg.se/2011/december/jag-har-en-plan.html) det kommer nog bli av! MEN än så länge vill jag fortfarande inte säga något haha. Personen som planen inkluderar vet om det nu och vi har pratat om det. Och blir det som vi sagt, så blir planen av! Så jädrans nice.. Dock händer det i slutet av året.. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;).
Tjingeluring.

Mellandagsrea.

Igår var jag i stan med hjärtat. Hittade en kofta, 2 linnen, en tröja och skor. Allt för ca 600 kr :) najs! Idag ska jag ut till väla, själv. Ska till New yorker och se om jag hittar något där. Har presentkort där förstår ni. Sen blir det att man drar hem till syrran och tar en fika också!

Nu ska jag få upp hjärtat ur sängen så han kan gå och röka med mig!
Tjingeluring.

Usch..

..Känner mig som ett vandrande lik haha. Jag satt ute i natt och vänta på Cajsa när vi skulle hem och det var svin kallt ute, så skulle inte förvåna mig om man åkt på en förkylning...igen. Gick bra på jobb igår. Dock väldigt jobbigt att sitta på Madison då det var mega hög musik och jag hade en högtalare precis över mitt bord. Så jag hörde ingenting och jag fick dunder huvudvärk. Sen var det några stycken jag halv bråka med. En som ville betala med kort och jag förklara för honom att jag tar inget kort för där var ingen kortdragare. Men han gav sig inte utan skulle betala med kort. Så efter en kvart kanske så gav han halvt upp och kalla mig dum i huvudet och lite annat. Då tog jag bort hans marker och kort och bad han gå. Så till slut gick han. Sen var det 2 stycken som försökte fuska ungefär 10 gånger men så till slut så sa jag till dom att ser jag dom fuska en gång till så får dom inte spela mer. Och det funka ;) hehe. Fick bra lön då det var dubbel provision, så det är nice.

Känner mig lite halvt stressad nu, gick upp för sent. Skulle gå upp 10 tänkte jag men så blev det 2 timmar senare haha. Börjar jobba klockan 14 på Perrongen så det är lite tight med tiden. 
Ha det så bra!

Tired and want to go to bed.

Om ca en halvtimme så kommer Cajsa och hämtar mig och sen kör vi till Båstad. Ska festa satan i det!! HAHA nej det ska jag verkligen inte. Ska jobba på Madison i natt... Jag är trött som en get och hela min kropp är typ död. Har varit och ätit middag och haft trevligt med Linus familj innan idag.

Igår hade jag mycket trevligt. Började med Linus familj, god middag, fina paket och så vidare. Sen träffa vi 3 av Linus kompisar och drog iväg till malmö på fest.. Festen var skit. Bara massa dryga brudar som ja, jag vet inte. Ville typ bara spy på dom och gå haha. Stack väl därifrån vid 1 tiden och käka mcdonalds på vägen hem. Sen gick vi och la oss vid 3 tiden.

GUD vad jag bara vill lägga mig i mina myskläder under mitt varma täcke och bara kolla på film :(.

Jobbar imorgon också. Har långpass.. Sen är man ledig tisdag och onsdag. Jobba på Dickens på Torsdag och sen ledig hela helgen.. Tror jag :/ Eller så kanske jag hade jour på fredagen. Jeje den tiden den sorgen. Nu ska jag försöka piggna till innan hon hämtar mig. Så jag inte somnar på black jack bordet. ! Hej!

GOD JUL!!

God jul på er alla!
Hoppas ni får en bra och mysig julafton med massa goa mat, bra sällskap och en massa julklappar ;).

Än så länge har min julafton varit jätte bra! Gick upp vid halv 10, då hade svärfar börjat med julfrukosten så den var klar vid tio tiden. Så då satt vi ner allihopa och åt och hade mysigt. Efter det har vi bara tagit lugnt!
JAG kände för att spela lite på Betsafe.com, så jag satte in en hundring där.
OCH jag vann 1900 kr!
Så det var en extra julklapp till mig hehe, hur gött som helst. Blev helt chokad när jag vann det. Så nu har man pengar till mellandags rean hehe. Nu ska vi snart kolla Kalle Anka :D Gör jag varje jul! Har varit en tradition sen jag var liten.
Så nu har jag inte tid och skriva mer.
ha en fortsatt trevlig jul med era nära och kära!



Saknar dig Farmor!
Tänker på dig, God jul <3



3 dagar till julafton.

Dagens schema:
12.00 - Gå ut med Rocky :)
Sen ska det rullas köttbullar.
Ta det lugnt och bara mysa!
Tidig sänggång.
Blir en rätt så lugn dag idag. Var på väla, Toys r us och systemet igår. Handla de sista julklapparna till Emil, Joakim (japps han heter joakim nu och inte alexander haha) och till min syster. Så nu är jag äntligen färdig! Skönt som fan!.. Det är väl konstigt ändå.. Varje jäkla år säger jag till mig själv att jag ska köpa alla julklappar i TID. Men varenda år så är jag ändå ute i sista sekunden och får gå på väla varje dag i en vecka haha. Men men.. nu är det gjort i alla fall. Handlade även skumpa till nyår igår ;) Så det var jag ute med i god tid haha.


Ska dock till väla imorgon igen (suck) haha. Nej men har lovat min syster att gå med henne imorgon och hjälpa henne handla julklappar. Hon är barnfri för Emil är på dagis och mamma passar lilla Joakim så vi ska gå i lugn och ro och mysa lite. Så tänkte jag även ge julklapparna till Emil och Alexander imorgon också. Man vill ju se när dom öppnar ju :).
Nu ska jag hitta på något att göra, är lite smått rastlös. Så ha det så bra.
BTW, det snöar ute!! :D:D

4 dagar till Julafton.

Kommentar.
Jessica:
Du skulle ju pynta o ha dig där hemma, om jag inte är helt ute :P Upp med hakan, visa mig ditt leende som du alltid ger oss när du fottar loss ;) Du hade nån blå klänning med nått bling/krims krams på, den är ju najs. Sen du klär dig snyggt i allt så det är inte hela världen om du inte hittar värsta nyårsklänningen, tycker jag iallfall ;).
Svar:
Ja jag vet jag skulle pynta, med det blev inte så haha. Hade inte pengar till skiten haha. Ja men den blåa klänningen vill jag inte ha :P Vill ha en ny! ;) Tack så mycket ;) Detsamma!


Nu ska jag strax göra ve mig och dra iväg till Perrongen (Crom) och göra ett ärende där och snacka lite skit med Sara. Sen ska jag möta mor min i stan och dra iväg till Väla en runda. Se om man hittar en klänning haha. Annars händer inte mycket mer. Orkar inet skriva. Tjingeluring!!

Hellu!

Jag har typ ångest och är lite små arg för jag hittar fan ingen klänning till nyår!! Och de jag väl hittar är såklart slutsålda i min storlek.. Gaaaah! Börjar bli lite frustrerad för jag vill inte ha någon av de jag har. Har bara svarta sketna klänningar och den enda som är lite "nyår" är den jag hade förra året och den kan jag ju INTE ha detta året hehe. Nää fan kan ju inte va så fattig så jag har samma detta året. Usch nej ;). Har nog kollat klänningar på Nelly.se, bubbleroom.se, bonprix.se och så vidare en miljon gånger och även testat en miljon klänningar... Skiter snart i det och går näck ;) haha!

Denna vecka är jag långledig typ. Ledig idag till Torsdag, sen har jag jour på Fredag och då ska även jag och älsklingen äta middag och moder. Sen lördagen är det jul så då är jag ledig och söndagen ska jag jobba i Båstad på Madison och innan dess ska jag äta middag med Linus släkt. Har fullt upp hela veckan. Som vanligt har jag inte handlat alla julklappar än iheller. Har 3 stycken kvar.. Så ska till väla med min mor imorgon och på torsdag ska jag till väla med min syster..

Jahapps.. Jul på lördag?! Bara jag som inte har någon julstämning alls? Känns inte alls som att det är jul snart. Tiden går så jävla snabbt + att det är ingen snö :(. Så nej någon christmas spirit har man icke än. Kanske kommer på Lördag ;). Tänkte jag skulle bjuda svärfamiljen på julfrukost och självklart ska jag ha julsånger på då :). Najs! Ska även göra köttbullar nu någon dag med svärmor kom jag på.

Nej nu räcker det med blogg skrivandet.. Inte för att jag egentligen har något bättre för mig men skit i det. Har ju inte något speciellt mega spännande liv så jag har inte så mycket och skriva.. ;) ha det najs så länge.

Im off.

Nu drar jag och jobbar på dickens. Mega seg är jag. Är nog lite halv bakis ändå, fast jag inte trodde det haha. Typ kallsvettas, huvudvärk och seg i kroppen. Men sånt man får ta om man är ute och dricker dagen innan ;) Men det ska nog gå ändå. Är inte så jätte bakis. Nej nu har jag inte tid och skriva mer.

Såhär ser jag ut.. Ska inte ha den tröjan på mig som jag har på fotot dock hehe. Ni ser säkert att jag ser halv död ut på fotona.


Bye bye..

Igår.

Börja hos Sara där vi käka thaibox och snacka en massa. Sen körde vi igång med julklapps spelet. Jag vann 1 mini platt tång, en pläd och ett frukostsett som innehöll 1 tallrik, 1 skål och en mugg :) Najs! Sen drack vi lite och snacka och bestämde oss sen för att dra ut. Marie åkte hem och vi andra gick till O´learys, där var inga folk så vi stack istället till lila helvetet, inga folk där iheller haha, men tog vars en dricka. Sen stack vi till Perrongen och satt där. Sen tog jag bussen lite innan tolv. Kom hem och däcka direkt haha.
Här kommer foto, inte så många men några stycken.
Sara och stella.
julklapparna.
Haha jag och Sara på lila helvetet. Ingen aning om vad vi sysslar med haha.
¨
Sara, Sandra och Stella.
Japps det var alla...

Torsdag-Julklappsspelet.

Gick upp vid elva tiden idag, röka och hällde upp kaffe. Så nu sitter jag och tar det lugnt och dricker mitt kaffe <3. Funderar på vad jag ska ha på mig idag. Ska ju till Sara och köra julklappspelet med henne, Marie, Stella och Sandra. Ska bli skoj! Dricka lite, spela spel och snacka en massa. Ska vara där halv 6 och innan dess ska jag göra ve mig, dra ner i stan och göra ärenden och sen är jag klar! ;). Stackars Marie som kommer ha det lite stressigt idag, hon har inte köpt en enda julklapp till idag haha. Så slutar hon jobba halv 4 ;) lyckaaaat! Men hon är ju lite ding haha.. Nej nu ska jag dricka mitt kaffe och fortsätta fundera på vad jag ska ha på mig ikväll. Tjingeluring.

Grattis!!

Idag fyller Marie 22 år!
Grattiiiiiiis <3

- Idag är det Tisdag.

Sitter nu och dricker mitt älskade kaffe, surfar runder lite och drömmer mig bort. Händer icke mycket idag, blir en lugn och skön Tisdag. Blir nog att jag gör pannkakor ikväll, gott gott. Men mer än så ska jag inte göra. Har fullt upp hela veckan sen.
Oj, klockan är tolv, ska ut med Rocky (Linus familjs hund).
Skriver kanske senare !

Min vecka.


Snart julafton.

Sitter och lyssnar på julradio.se och tänker tillbaka på julen när man var liten. Saknar det mega mycket. Var alltid hos Farmor hela släkten. Saknar min farmor så himla mycket. Synd man inte har några fotografier från den tiden. När jag tänker tillbaka så känns det nästan som om jag är där. Lukten av all god mat och stämningen som alltid var på topp. Och väntan på att "tomten" skulle komma. Var alltid min fasters man som var tomte :). Farmor som alltid satt och sjöng i sin fåtölj.. Gud vad jag saknar det!

Detta året ska jag fira med älsklingen och hans familj :) ska bli trevligt. Dom tycker nog jag är lite halv jobbig dock eftersom jag har sån jul hysteri haha. De har inte riktigt firat julen som jag gjort i alla år. Men jag ska nog få dom att få julstämning ;) haha.

Så kul det kommer bli sen när man väl har egna barn :) kommer pynta hela lägenheten och till och med mina barn kommer nog bli trötta på mig haha. Jag älskar allt med julen, lukten, känslan, kalle anka, maten och mysfaktorn. När jag väl har egna barn och lägenhet så ska jag få tillbaka den gamla julen så att mina barn får uppleva samma julkänsla som jag fick när jag var liten, för det är en känsla och minnen som jag aldrig kommer glömma! Även om det aldrig kommer bli detsamma utan min farmor. Men hon är alltid med mig på julafton ändå, i mitt hjärta!



Nästa år (2012)..

År 2012 ska jag för en gångs skull sätta igång ordentligt med min träning! Är så trött på att jag betalar varje månad för ett jädrans träningskort och sen inte uttnytjar det. Att jag går och gnäller och mår dåligt över att jag inte är så smal som jag vill vara är även jäkligt tröttsamt. Så nu är det fan dags!
År 2012 ska jag börja äta rätt. Ingen mer skit mat (mcdonalds, pizza osv..) Förutom EN gång i månaden eller när man blir bortbjuden och så, då får jag. Inget mer gott gott (chips, godis, läsk osv..) förutom på söndagar det också. Ska börja äta mer nyttigt. Mer sallad, soppa och så vidare.
År 2012 ska jag resa utomlands MINST en gång (helst 2). Var någonstans vet jag icke än. Får jag ta som det kommer, men utomlands ska jag iallafall, om jag så ska gå dit haha.
År 2012 ska jag dra ner på rökningen rejält. Ska inte säga att jag ska sluta för det är svårt. Så ska istället bestämma mig för att dra ner på det väldigt mycket, till hälften iallafall (rökar 1 pkt om dagen nu) och om jag slutar så är det ju bara ett plus ;).


Min dag.

Fick feber igår när jag gick och la mig och vaknade med feber i morse. Inte kul alls! Även ont i halsen, hosta och stopp i näsan. Så jag låg kvar och vila i sängen till 16 tiden. Sen gick jag till slut upp, mådde lite bättre. Så drack kaffe och röka. Sen käka jag soppa till middag då jag fortfarande hade ont i halsen, kunde knappt svälja. Efter det kolla jag lite Greys anatomi. Sen har jag spelat lite sims 3. Kollat lite grejer på internet och nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska bli färdig med sitt WoW spelande så vi kan kolla vidare på Greys anatomi och mysa :). Har fortfarande ont i halsen och huvudet, men febern verkar vara borta (peppar peppar ta i trä) :P. Så får hoppas på att det är borta till imorgon. Skönt dock att jag blev sjuk nu och inte till helgen. Har ju inte råd att vara sjuk direkt. Ska jobba Lördag och Söndag denna veckan bara..
Ha de bra!

kommentar.

Kommentar:
Jessica:
Nä du kan inte bara säga du har en plan och inte kan säga det :P Blev ju nyfiken.
Svar: Hehe :P Vill inte säga så mycket än för att jag inte vet om det blir av, men kan säga så mycket som att det blir av om jag får pengar till det :P. Nu kanske jag gjorde dig mer nyfiken haha!

Kan säga som så också att "planen" är en överraskning till en person också så därför kan jag inte skriva det här än iheller. ;) Då den personen kanske kanske läser det. Men har ändrat mig lite enligt "planen". Kommer inte hända i mitten av nästa år utan kommer nog hända i början kanske mars-april eller något. Får se om allt går som jag tänkt mig ;). Men det hoppas jag iaf!! ;)
Vill egentligen skriva allt här för jag är sjukt dålig på att hålla saker hemligt :P haha. Men nej nu ska jag inte säga något. Kanske kommer med lite ledtrådar då och då ;) och ni kan ju alltid gissa om ni vill hehe. Men säger så fort det är 100%

Jag har en plan ;)

Har funderat ett tag nu och kollat upp lite grejer.. Så nu antagligen, har jag en plan haha. Vill inte säga mer än så nu. För man vet ju aldrig om det kanske inte blir som jag ville. Kommer dröja ett tag till planen slår igenom haha. Kan inte säga mer nu. Men kan säga att det händer isåfall i mitten av nästa år kanske. Well see ;). Säger vad det är så fort som det är 100% säkert att det blir av.

Like and dont like.

Tänkte jag skulle skriva vad jag tycker om med mig själv och inte tycker om med mig själv. Så here it comes..
Ogillar: Min mage, alltid haft en bula på magen haha!
Ogillar: Mina lår, inte så smala som jag vill de ska vara haha.
Ogillar: Min hy, har alltid haft dålig hy och har testat det mesta för att det ska bli bättre men verkar inte som det är mycket som hjälper. Har alltid haft problem med finnar, mest på hakan och i pannan.
Gillar: Mina händer, vet inte varför men ja. Har inga knubbiga fingrar typ :P.
Gillar: Mina ögon, tycker dom är fina. Inte speciella eller så men gillar min ögonfärg.
Gillar: Mina läppar.
Japps, det var väl allt jag kunde komma på typ. Vad tycker ni om och inte om med erat uttseende? :)



Julklappar.

idag har jag varit på väla och sen Ikea med hjärtat och hans killkompis. Köpte en massa julklappar så nu är det inte många kvar. Efter det har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Blev inget jobb för mig idag, skulle inte ha något bord på Tivoli. Så jag blev ledig.
Har inte mer och skriva.

BYE BYE!

Handla julklappar!

Till väla och handla julklappar idag då! 
Börjar inte jobba från 22.30 idag så har tid på mig ;).
Har icke tid och skriva mer så lägger in lite ego bilder på hur jag ser ut idag.
TJingeling!