25 Maj :)

Idag har jag varit på vägledninghuset och äntligen skrevit in mig på restaurangutbildning här i Helsingborg. Får veta i Juli om jag kommer in, håller tummarna! Sen efter det så var jag på activ och fixade mitt träningskort, äntligen! Sen tränade jag och min mor i cirka 50 min och sen efter det så stack jag hem till hjärtat och så fixade vi pasta sallad med kyckling :) Gottgott! Känns sjukt skönt att jag äntligen börjat träna och äta rätt nu. Igår åt jag tonfisksallad. Mitt mål är att jag ska ha fått bort det mesta av magen till min födelsedag, tänkte även köpa typ en klänning som jag ska ha på min födelsedag fast som är för liten. Så har jag något att kämpa för och då ska jag kunna komma in i klänningen när jag fyller år haha.

Imorgon ska jag träna med Marie och kanske simma lite också :) Typ vid 13 tiden, sen efter det kanske det blir att man går lite i stan och kollar eller något och sen hem till hjärtat mitt <3.

På Torsdag ska jag träna, simma och sola med Sandra :) Nice!

Sen blir det lungt resten av helgen. Ingen fest iallafall, alkohol är big no no för mig nu ;). Inte dricka när man tränar! Ok, jag kan dricka lite på speciella tillfälle, som tillexempel Saras student och födelsedagar. Men inte annars. För nu ska jag verkligen ta min träning på allvar. Träna minst 3-4 dagar i veckan, äta nyttigt och ingen alkohol.
Så beach 2011 here i come ;) hahaha!

Mycket mer än så har inte hänt. Skriver fortfarande inte så ofta för man har ju inget internet hemma än, men det har man sen när man börjat utbildningen igen, så då lär jag skriva lite mer :)

Jag 2011 ;) hahaha! eller ja, nästan kanske hahaha!
MEN till slut så ska min kropp se ut så!
Så e deeee :P



Tjingeling, nu blir det mys med min älskling<3


//Linda Malmquist

1 Maj

Är hemma hos hjärtat :) Har precis kommit hem från stan. Var och handlade gottgott :P Såklart så började det ösregna så fort vi skulle gå till bussen , min vanliga otur haha. Igår var det lite fest med trevligt folk!

Ibland borde jag bara inse att jag har det bra och är lycklig, för det är jag. Jag har världens underbaraste pojkvän som jag trivs med otroligt mycket. Men ändå så får jag mina cp ryck och blir ledsen och irriterad på allt och alla och tänker på saker som har hänt för flera år sedan.. Jag måste lära mig att lägga saker bakom mig! För jag vet att det ibland går ut över hjärtat utan att jag tänker på det och det vill jag ju inte. Sen vet jag att jag även måste börja öppna min flabb och prata med folk istället för att hålla allt skit inom mig och sen ligga och tänka på det när jag ska sova och må dåligt. När jag väl har pratat med hjärtat så har jag mått bättre efter men ändå så är det skit svårt för mig att prata om mig själv och mina problem och så har det alltid varit. Men jag vet att jag måste bättra mig på det.

Jag vill ju verkligen inte förlora mitt hjärta men jag vet att om jag fortsätter bete mig som en gast så kommer det bli så till slut. Och det ska ju inte behöva ta slut mellan oss för att jag ska kunna inse va fan jag sysslar med :P. Jag kan va ärlig och säga att jag ibland är förvånad över att han fortfarande vill va med mig, för ibland är jag en riktig gast och jag vill knappt va i närheten av mig själv då. Jag har aldrig varit lyckligare än nu så jag vet inte varför jag får dessa rycken ibland. Men bort ska dom !

För att jag ska fatta saker så måste jag ligga och intala mig själv det tills det äntligen fastnar i skallen haha. Jag e lite skum jag vet men så e det haha ;D .



//Linda Malmquist