PANIK!!!!!

Märkte nu efter att jag duschat att jag tappar sjukt mycket hår! När jag borstar eller plattar håret så tappar jag jätte mycket hår!! Jag får panik. Vet inte vad jag ska göra? Om jag tappar mitt hår så vet jag inte vad jag gör. Jag kommer aldrig någonsin gå ut mer. Jag tappar ju inte stora "toffsar" så det ser inte ut som jag e skallig eller något men jag tappar skit många hårstrån!! Och så mycket som jag tappat idag har jag aldrig varit med om. Jag kommer döööö haha. Nää men allvar, va fan ska jag göra?

Läste lite på internet och det kan va vitaminbrist, stress, viktminskning och att man inte får tillräckligt med sömn?!!?!

Jag sover ju aldelles för mycket så det kan inte vara det. Och stressad är jag inte! Har dock tappat några kilo på senaste tiden. Tappat ett kilo nu på en vecka ;) Men kan det verkligen vara det? Jag ska köpa hundra vitamingrejer när jag får pengar. Jag tänker dock inte tappa mitt hår!!!!!

Men det blir inte att jag färgar håret rött nu. För om jag ska färga håret rött så måste jag bleka det först, och bleka är det värsta man kan göra. Jag har blekt mitt hår tillräckligt när man var 15-16 år haha. Så nej, nu ska jag låta min vanliga hårfärg växa ut. Skit tråkigt men hellre det än att bli flintskallig haha!

Min riktiga hårfärg är skitful! Typ ljusblond-ljusbrun eöller något. Var skit länge sen jag hade min riktiga hårfärg så jag vet inte riktigt vilken färg det är haha. Men det lär jag ju få se sen. ÅNGEST att jag inte kan färga det mer :(


Im almost done !

Nu har man duschat :). Så nu ska jag bara fixa håret och klä mig sen drar jag iväg till Sara. Kan inte sminka mig för jag har allt jävla smink hos min syster fortfarande :(. Men tänkte hämta det imorgon.

Vet inte alls vad jag ska göra i helgen. Har absolut inga pengar så jag kan inte festa. Så ja, blir en mycket spännande helg för mig, eller inte! Skit tråkigt..

Nej nu ska jag göra mig färdig!

Puss&Kram

29 Oktober

God morgon :)

Gammal bild på mig och Sara xD


Har sovit hur bra som helst, inga mardrömmar! Så det är nice. Sitter och dricker mitt morgon kaffe nu och röker en cigg. När jag har vaknat till så ska jag duscha och fixa till mig sen ska jag hem till Sara och umgås :). Sen när kvällen är kommen så ska man hem till hjärtat och kolla film och mysa. Finns inget bättre<3.

 

Har klarat min soppdiet 3 dagar nu :) Fjärde dagen idag. Går faktiskt hur bra som helst. Bättre än jag trodde. Även om man börjar bli riktigt trött på soppa nu haha. Men jag ska inte ge upp och jag vet jag kommer klara detta i en månad. Som sagt, till den 28 november så äter jag soppa! Så får man se om man går ner något över huvud taget, men det hoppas jag för annars blir man lite arg när man har käkat soppa i mer än en månad haha.

 

Tosse hade inte fått något brev från utbildningen idag :(. Så då har antagligen inte jag fått det iheller. SUCK! Måste dom väntat till sista dagen i veckan innan man får veta om man kommer in eller inte?! Nej så man får väl ett brev imorgon. Dom sa ju denna veckan så. Och får jag inget brev imorgon så blir jag smått irriterad haha. För jag vill veta NU NU NU!!

 

Puss&Kram


Good night

Har precis suttit och fixat lite med Tosses blogg. Men fixade inte hela, för det orkade jag inte. Så tar resten en annan dag :). Ska gå och lägga mig nu så jag kommer upp i tid imorgon. Annars blir hela dagen förstörd. För jag vet att om jag inte kommer upp i tid så kommer jag vara hos Sara typ klockan 17 och det är inte lönt när jag sen ska hem till hjärtat. Så nej jag ska upp klockan 10 har jag bestämt!

Så nu blir det nattinatti!

MIN POJKVÄN ÄR ELAK! Han ska köpa gott gott imorgon, när han vet att jag inte ska äta sånt :( .. Bara för det får han inget kli på ryggen ;) mohaha!


Tjo faderittan !

Inte gjort ett skit idag, har varit irriterad och uttråkad typ halva dagen.

Imorgon ska jag hem till Sara och umgås med henne så fort jag vaknat och gjort mig iordning. Sen ska jag hem till hjärtat och sova hemma hos honom.

På fredag vet jag inte vad som händer än, jag hade tydligen fel för mig. Det var på Lördag som jag skulle ut med några stycken och inte fredag. Så måste snacka med Tosse också och säga att vi inte kan ses på lördag :(. Men då kan vi säkert ta det en annan dag. Problemet är att jag inte har några pengar alls nu. Så jag kommer inte kunna dricka på lördag, så det blir nyktert för mig. Men spelar inte så stor roll faktiskt. Så länge man har trevligt folk omkring sig så blir det ju kul ändå. Man behöver ju inte supa sig full för att ha kul. Men får se vad som händer.

Måste fan hem till min syster och hämta mitt smink och så. Jag går ju dock inte ut och festar utan smink. haha!

Nej nu ska jag kolla någon film och sen sova.

Auf wiederzhen ;)
(tror det stavas så, gick på tyska för hundra år sen så jag kan inte det så bra mer haha)


...........

Blir ingen pascha på lördag. För jag har inga äckliga pengar. Och jag ska sitta hemma idag som en rutten get jävel för jag har inga pengar. Och jag har inga snygga kläder och inga pengar. AAA!! Ja nu är jag arg.

Så nu skiter jag i och skriva.

HEJ DÅ !

LÖRDAG?


Snackade precis med Sara och hon sa på lördag är det pascha, man ska klä ut sig till en av de sju döds synderna haha. Rätt kul ändå ;). Så får se om man kanske drar dit, men nu är den stora frågan. Vad fan ska man klä ut sig till då?

Stolthet - Violett
Avund - Grön
Vrede - Röd
Lättja - Ljusblå
Girighet - Gul
Frosseri - Orange
Lust - Blå


Blir ju att man tar någon av färgerna..






Tjoflax

Vaknade aldelles för sent idag. Inte bra! Hatar när jag sover för länge.

Har inte fått något brev från utbildningen idag iheller :( vill ju veta NU! Men hoppas jag får veta imorgon. Om jag inte kommer in så får jag gå på "ung kompetens" och hur roligt är det på en skala haha. Så HOPPAS att jag kommer in på utbildningen! Annars blir jag lite lissen i ögat.

Vet inte om jag ska sitta hemma idag eller om jag ska hem till hjärtat. Vet inte om jag kan få låna pengar av mamma än. Och hon kommer inte hem från 20 tiden ikväll typ. Ångest! Så ja jag får se.

Imorgon ska jag antagligen träffa Sara :)

Puss&Kram

Buuuu :P


Asså detta börjar bli lite scary nu. Varenda gång jag går och lägger mig så typ vid klockan 01-02 på natten så börjar det hörs en massa ljud. Precis som om mina grannar springer rundor. Men dom är typ gamla så jag vet att dom inte är uppe nu. Så gick jag på toa så hördes det ljud uppifrån typ. Och nu precis var det precis som om någon knackade på min dörr :( Nu är jag rädd haha. Håååe varför kunde inte du varit här nu hjärtat?! :(

Ajja, får väl försöka sova ändå! Hade varit kul och filma när man sov, men nej tack, ser jag något spöke så skiter jag mig i näven haha. Eller jag lär nog skita i sängen haha. Nä nu är jag bara äcklig. Så nu skiter jag i och skriva!

GodNatt & SovGott!


Blir gast i huvet !

Den klänningen jag la in innan och sa jag skulle ha, ska jag inte ha. La in den på skämt om ni inte fattade det haha. Ofta jag hade satt på mig en sån klänning haha! Inte ens om jag fått skiten. Men iallafall så hittar jag fan ingen klänning jag vill ha. Jo jag hittar på sidor från USA och så men hur dyra e inte dom på en skala. Kostar mellan 1000 och uppåt. Och så rik är jag inte. Hade kunnat lägga så mycket på en klänning men jag tycker inte det är lönt. Så kanske jag använder den en eller två gånger sen så ska den ligga i garderoben och ruttna. Så nej jag köper inte en klänning för över 600 kr max. Jag får nog dra till stan någon dag istället och köpa en klänning, drar med hjärtat för han har lovat mig att han ska hjälpa mig hitta en klänning :).

Nu ska jag inte skriva mer, för har inget mer och skriva. Plus jag börjar bli lite trött så lika bra och gå och lägga sig innan man blir hungrig, för jag får inte äta :( haha. Vet ni vad jag ska äta imorgon ;), SOPPA ! haha.. Bara inte hjärtat får för sig att köpa chips imorgon när jag ska va hos honom..

KÖP INTE CHIPS imorgon hjärtat ;) för då vet du att jag blir frestad och det är elakt. För jag ska inte äta sånt :(. Så nu får du vara snäll! <3

Puss&Kram


HITTAT MIN KLÄNNING!!

Äntligen har jag hittat den absolut perfekta klänningen!
DENNA SKA JAG HA!!!!
Har beställt den nu :)




Sista inlägget för idag (kanske) ;)

Kan fan inte bestäma mig, vilken klänning jag ska ha asså. Alla har sagt olika. Det är ingen som har sagt samma klänning. Så ni ger mig fan bara ångest haha! Mamma har sagt hon betalar den till mig, så fort jag får reda på om jag kommer in på utbildningen. Så det är nice! För då hinner jag få den innan jag fyller år.

Har iallafall klarat min soppdiet 2 hela dagar nu :). Så länge har jag inte klarat någon annan diet, så grattis till mig haha. Tränade lite innan också :). Tänkte göra som så att jag köper den klänningen som jag ska ha i en storlek mindre, så SKA jag komma in i den när jag fyller år! Så har jag något att sträva efter. För det hade varit ångest de luxe om jag köper en klänning och sen inte kommer in i den haha. Då blir jag arg!

Imorgon ska jag hem till hjärtat om jag fixar pengar och sen på Torsdag ska jag va med Sandra eller Sara.

Nu ska jag snacka med hjärtat på msn :) Första gången han snackar mycket där med mig, annars sitter han bara och spelar, så jag får passa på ;). haha!

EXAKT en månad kvar till jag fyller år typ :). Glöm inte köpa present till mig nu!! haha skojaaaa :)


Puss&Kram

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!!!!



Mätt!


Åt precis grönsaksoppa :) gott som fan var det! Min katt höll mig sällskap haha! Den katten e gast :P.
Hjärtat ringde mig innan idag, hans data funkar fortfarande inte :(. Jag vet själv att jag hade fått damp om min inte hade funkat haha. Ska nog träffa honom imorgon :), saknar han redan!

Nu ska jag aldelles strax träna! Har inte gjort det än, tänkte att det var lika bra o vänta tills jag ätit.

Puss&Kram

Gott med soppa :)

Tror faktiskt jag kommer klara denna soppdieten. Det är skit gott med soppa! Åt precis champinjon soppa och senare ikväll blir det grönsaks soppa! Min katt tyckte också det va gott med soppa haha!



Om en timme eller två så blir det träning :) Im not gonna give up this time!

Hjärtat har inte ringt mig än :(

Puss&Kram

Helgen som kommer

Japps har bestämt att jag ska ut i helgen. Okej att jag var ute i Fredags, men typ 2 timmar på utposten. Så det var ingen hit. Även om jag hade roligt så. Så denna helgen vill jag ut och partaja :). Inte "party all night loooong" så börja inte ;). Men ut ska jag! Ska bara fixa pengar först haha. Men det ska jag nog kunna lös. Sen folk som vill med mig också. Fast kom precis på att jag redan har bestämt med några ju :). Så det blir nog nice! Man kanske ska klä ut sig? ;) haha eller inte. Det är ju halloween nästa helg om jag inte är helt fel ute. Så ja. Får se vad som händer.

Puss&Kram


God morgon


God morgon :). Sovit gott har jag gjort. Ingen mardröm inatt! För en gångs skull.

Idag ska jag antagligen bara vara hemma och ta det lugnt. Har inga pengar så man kommer ingenstans haha. Ska snart gå ut och fixa soppa :). Nu dricker jag kaffe och röker som vanligt haha. Min morgon ritual ;).

Har inget mer att skriva. Tänkte fixa min blogg lite eftersom jag förstörde den igår haha!

Puss&Kram


Min blogg

Som ni ser så är min blogg ful igen haha. Fick en ide att jag skulle ändra lite. Men så blev allt bara fel och sen orkade jag inte fixa mer till slut. Så det får vara så nu tills jag orkar fixa det haha. Tar nog och fixar det imorgon. Ska snart sova hade jag tänkt så därför orkar jag inte göra det nu.

Jag har faktiskt inte ätit mer än soppan idag :) Är jag inte duktig! Tror faktiskt jag kommer klara det denna gången. Ska träna imorgon hade jag tänkt. Tränar hemma eftersom jag inte har någon att träna med haha. Vill inte dra till ett gym själv haha. Så då får jag fixa det hemma.

Saknar hjärtat :(. Hade jag fått som jag velat, hade jag haft han hos mig dygnet runt ;) haha.

Puss&Kram

Denna gången ska jag INTE ge upp !


Japps nu börjar jag tjata igen om att jag ska gå ner ;). Men denna gången SKA jag fan inte ge upp. Jag ska ta mig fan bli som hon på bilden haha. Kommer ju ta ett tag men nu ska jag inte ge upp. Jag har fått ett litet tips av en person :) Så nu blir det Soppdiet haha. Haha innan var det nudeldiet och sen var det grönsaksdiet typ. Men sket i båda två haha. Men man säger väl 3dje gången gilt? eller ;). Jag har en månad på mig till jag fyller år och jag ska köra dieten till dess. För att se om den funkar. Kommer ju även bli att man tränar lite och så också. Men i en månad framåt så är det soppa som gäller :). Jag började med det idag. Så nu får man se hur mycket man går ner också.

Blev champinjon soppa idag :)
GOTT !


Vaccinet mot svininfluensan.


Var precis inne på en blogg där en tjej skrevit om vaccinet och lagt in en video på en tjej som har tagit detta vaccinet och bara tio dagar efter fick hon en neurologisk sjukdom.


Här är videon. Så jävla hemskt :(


Jag kommer ju dock inte ta detta vaccinet nu! Hade inte tänkt göra det innan iheller. Men nu hoppas jag att ingen gör det! Så jävla idiotiskt och bara ge ut ett vaccin när dom inte har testat det ordentligt och inte vetat vad det finns för bieffekter.

Allt som har med svininfluensan hara bara förstorats så sjukt mycket.

Känns nästan som att det kommer vara fler som dör av vaccinet än av själva svininfluensan..


...


Nu ska jag snart dra hem till hjärtat :). Har inte gjort så mycket idag. Har precis duschat och så. Har lite ångest bara för ALLT mitt smink är hemma hos min syster, så har knappt kunnat sminka mig :(. Men jag e snygg ändå ;) ! haha.. Nää nu ska jag klä på mig. Ha det bra!

P.S .. Ni ser kanske att jag har bild i varenda jävla inlägg nu för tiden ahaha, en grej jag har fått för mig ;) Så det får ni stå ut med :), tycker faktiskt det piffar upp inlägget lite haha.

Puss&Kram



Tycker inte om att drömma mer.


3 Gånger har jag drömt att hjärtat varit otrogen haha. Det är skit jobbigt. Och inatt drömde jag det igen. Jag drömde att jag skulle någonstans med en jävla massa folk. Så handla vi öl och sånt i någon kiosk mitt ute i ingenstans. Sen gick hjärtat och nån kille till deras rum och jag gick ut på någon altan med Marie och någon annan och satt och snacka och så. Sen kommer det en skit ful kille och typ kollar på mig hela tiden. Så jag bara vad glor du på och så. Så börja han ragga på mig och jag var hur otrevlig som helst och sa att ja tror du jag vill ha dig, du har ju hur stor kropp som helst och sånt jätte litet huvud. HAHA! Så skulle jag gå in till hjärtat. Så kommer jag in i ett badrum där han sitter i ett badkar med en jävla brud. Och hon sitter typ över honom och dom har nått jävla täcke över sig. Så försökte jag dra av täcket men dom höll fast det och bruden satt och flina. Så börja jag gråta och skälla på hjärtat och fråga varför han gör så mot mig. Så typ kolla han ner och sa sen att ja det enda du vill ha mig till är sex ändå. Så börja jag gråta ännu mer och sa att det är verkligen inte sant och att jag tycker om han skit mycket. Sen vaknade jag och när jag vaknade så typ höll jag på att gråta. Skit jobbigt och drömma sånt här. Tycker inte om att drömma mer haha.

Jag tror jag drömmer detta bara för att jag går och oroar mig hela tiden. Har aldrig drömt sånt här innan. Men nu gör jag det nästan hela tiden. Och drömmarna känns så sjukt sanna.

Kollade upp drömtydning och fick fram detta :
Otrohet : Om en ung kvinna drömmer om otrohet, är det ett mycket gott omen. En dröm om otrohet kan också vara ett tecken på rädslor och svartsjuka.
Otrogen: Det är ett mycket gott omen för en ung flicka att drömma att hennes älskade är otrogen. Hon kommer att upptäcka att han är henne trogen, trots att en mycket rikare flicka försöker locka honom till sig.


hehe :P

Nu ska jag dricka kaffe och vänta på att hjärtat ska vakna :)


Sista inlägget sen ska jag sova!


Nej jag sover fortfarande inte. Som vanligt så kan jag inte somna, men när jag väl är med hjärtat och har han bredvid mig när jag ska somna så somnar jag direkt. Tror jag har vant mig lite för mycket att ha någon bredvid mig när jag sover. Men det är så mysigt att bara ligga och hålla om någon, känna han andas och känna värmen från honom när man ska sova. I love it <3 Har inte gjort så mycket idag, har varit otroligt seg. Men nu börjar man piggna till och det är ju inte speciellt bra. Sen att jag sitter och är lite små irriterad också. Jobbigt att man inte kan sova när man är irriterad och seg i hela kroppen. Men får väl försöka somna ändå.

Snart fyller man år också. Jag kommer inte ha någon fest den 20 November. För att ..
1. Jag har inga pengar
2. Vet inte vilka jag ska bjuda och det kommer bli gnäll hur jag än gör.
Så jag funderar faktiskt på att strunta i det helt och hållet. Men jag är inte säker än. Kanske blir fest men kanske inte. Den tiden den sorgen..

Nu denna veckan ska jag få reda på om jag kommer in på restaurang utbildningen eller inte. Och jag hoppas som fan att jag kommer in! Har kommit fram till att det är detta jag vill. Men det som är jobbigt är att man antagligen kommer få gå i skolan varje dag mellan 8-16 typ. Och jag hatar verkligen att gå upp på morgonen. Sen om jag kommer in så tänkte jag köpa en laptop också. Ifall man ska åka hem till någon så kan man ta med den och sitta och plugga. Till exempel om jag ska hem till hjärtat så tar jag med den och sitter och pluggar medans han spelar WOW. haha! Det är inte så dyrt med en laptop och jag ska ju inte ha den bästa, eftersom jag bara ska ha den till att plugga på. Isåfall om jag kommer in så köper jag den direkt jag får pengar :).

Sen har jag inte riktigt bestämt mig om jag ska söka lägenhet också. Jag vill ju helt klart flytta hemifrån så snart som möjligt men sen kanske det är bäst och bo hemma tills jag gått klart utbildningen. Ajja, får se hur det blir.

Nu skiter jag i och skriva mer, känns som om ingen har orkat läsa ändå hit ändå haha. Men som sagt så skriver jag det som ploppar upp i huvudet och om det är intressant eller inte, vet inte jag haha.

SovGott folket.


Går och lägger mig..


Orkar inte sitta uppe mer och vara svartsjuk. Bara irriterar mig på mig själv.. Men nu ska jag inte prata mer om min svartsjuka... Så glöm det nu ;)

Ska gå och lägga mig snart, som sagt. Börjar bli väldigt trött och är helt seg i kroppen fortfarande från igår. Jag fattar inte varför jag är bakis en hel dag efter jag har festat. Jobbigt :P! Ska antagligen hem till hjärtat imorgon.

Vet inte vad jag ska skriva mer. Så God Natt <3


Svartsjuka



Jag är väldigt svartsjuk, tyvärr. Min pojkvän tycker att det är riktigt jobbigt i vissa fall. För jag kan erkänna att det kan bli lite överdrivet. Men kan inte hjälpa det. Har alltid varit svartsjuk av mig, jag vill ju inte vara det och försöker oftast dölja det när jag blir det. Men ibland går inte det. Nu är hjärtat ute och festar med en massa och ärligt, jag har ont i magen. Försöker tänka på annat hela tiden men tankarna går tillbaka till att han är ute och festar utan mig. Och jag vet ju inte vad han gör. Det är så jag tänker men jag vill inte tänka så. Jag litar verkligen på honom och det vet han. Men ändå kan jag inte sluta vara svartsjuk, varför? Jag litar på honom mer än jag litat på någon annan och ändå så går min svartsjuka inte bort. Det är otroligt jobbigt. Inte bara för honom utan även för mig. Min svartsjuka är extrem ibland. Jag kan bli sur om jag ser att en annan tjej har skrevit till honom eller något. Och hur normalt är det?! Typ "hon skrev hej till honom så nu blir jag svartsjuk". Fattar inte varför det är såhär. Han får ju ha sina tjejkompisar och så. Och jag är inte sur för att han pratar med sina tjejkompisar och så vidare, för som sagt så litar jag på honom. Men ändå så ligger jag här nu i sängen och tänker på att han är på fest utan mig och det kniper i min mage hela tiden. Jag kan inte kontrollera det och det är det som är jobbigt. Hela tiden ligger jag och tänker "ska jag ringa honom, eller skicka ett sms och se vad han gör" . Men jag tänker inte ringa eller smsa honom. För han ska kunna gå på fest utan att jag jagar honom. Sen om han ringer så ringer han. Men jag tänker inte förstöra hans kväll med min svartsjuka, det har hänt innan om man säger som så. Men det ska inte hända igen. Jag är trött på att jag är svartsjuk nu. Extremt jobbigt är det. Och fast jag sitter och säger att jag litar på honom, han kommer inte göra något med någon annan. Ändå så oroar jag mig. Och jag fattar inte varför. Jag måste göra något åt detta. Det funkar inte annars. Om jag fortsätter vara så här svartsjuk så kommer jag aldrig funka i något förhållande och jag vill verkligen verkligen inte att det ska ta slut mellan mig och hjärtat pågrund av min svartsjuka. Så nu är det fan slut! Min svartsjuka SKA bort. Och jag ska börja med att inte visa det, tänker fan hålla all min svartsjuka inom mig, hur svårt det än är.

Jag vill verkligen att han ska veta att jag litar på honom till 100% och jag är ledsen över att min svartsjuka kan bli för mycket ibland. Tycker om dig så otroligt mycket och det vet du.

Min svartsjuka SKA bort, gör allt för att jag ska sluta vara svartsjuk!


Sökte lite på svartsjuka och hittade detta:

Svartsjuka kan beskrivas som en spontan känsla som är svår att övervinna, inte ens med förnuft. I första hand har den sin grund i en personlig osäkerhet och en dålig självtillit. Men svartsjukan kan ha många orsaker och samband. En svartsjuk människa saknar förtroende, betvivlar den andres trohet och är rädd att mista den hon/han älskar. Den svartsjuke känner sig ofta värdelös och tar på sig skulden när han/hon blivit sviken för en annan.

Det jag är mest orolig över e att han ska lämna mig för någon annan som är snyggare eller något. Jag kan inte hjälpa det, men det är så jag känner. Jag har pratat med honom om det och han har sagt att jag inte behöver oroa mig. Så varför kan jag inte bara få in i huvudet att det är mig han är tillsammans med och han hade inte blivit tillsammans med mig om han inte tyckt om mig och så vidare.. Ibland känner man sig bara så löjlig när man blir svartsjuk. Man känner sig skit dum!



Atatataa


Bilderna är inte från igår, de är från olika tillfällen :P

Igår va jag hemma hos min syster först och så. Sen stack jag till stan och träffade hjärtat och Dk. Sen åkte vi hem till Sara och Tobias där även Marie, Kim och Andre va. Satt och spela kort, snacka och drack lite. Trevligt :). Sen stack jag, hjärtat, Dk, Marie och Kim till Utposten och va där nån timme. Sen fick jag och Marie för oss att vi skulle testa gå in på Cantina HAHA! Vakten bara ja hur gammal e du? Jag är 28 svarade jag då haha. Men nej han gick inte på det haha. Sen åkte jag och hjärtat hem till honom och sov. Snackade först en massa utanför han.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Var egentligen meningen jag skulle dratt på fest med Linus och Dk men jag orkar inte. Är skit trött och har ändå inga pengar till dricka. Så jag skiter i det idag.

Nej nu ska jag fixa nån film som man kan somna till haha, är riktigt seg i huvet asså.

Puss&Kram

Hey ho luden toe haha :P

Var arg innan, men har lugnat könet nu!
Fick bara ett ryck..

Ska antagligen hem till min syster snart.
kommer och hämtar mig.
Kan ändå inte sova så!

Vet inte vad som händer imorgon.
Den tiden den sorgen.
Det som händer, händer.
Sitter jag hemma så göra jag det.

Ajja Puss&Kram

Linus, my one and only ;)<3


Irriterad till max just nu !

Gud va arg jag e , jag e så arg så jag fucking skakar. Vill bara slå i sönder något!!!!!!!!!!!!!

Imorgon ska jag sitta hemma som en idiot och ruttna. För jag kan aldrig festa mer. För antingen så e alla skit tråkiga eller en annan sak som jag itne tänker skriva. Så ja VA ROLIGT JAG SKA HA DET IMORGON!!!!!!!!!!

JA jag vill festa imorgon, men nej det blir inget med det. Jag ska tydligen bli fucking nykterist, blir alla nöjda då?

OCH det blir ingen fucking fest när jag fyller år. För nu är man ovänn med Marie och sen så kan man ju inte ta hem folk till en för det händer alltid skit.

Är så helvetes arg just nu... FYFAN! Jag kokar..


Paranormal activity

Filmen handlar om ett par. Där tjejen har varit hemsökt sen hon var liten. Och nu har killen skaffat en kamera och bestämt att dom ska filma allt och så. Så dom filmar på natten och lite på dagen och så. Det händer en massa saker som dom får med på film. Han börjar reta upp spöket och det blir då värre och värre.. Det är en sann historia och det som är filmat ska vara filmat på riktigt.

Jag tyckte den var riktigt jävla äcklig. Man får se rätt mycket saker som händer och om du ska se den och är rädd för spöke och så vidare, så se inte den själv. Då kommer du inte kunna sova haha.

Tur jag såg den med Linus :P


Såg nu att lite i denna trailern i var med i filmen. men jag kanske inte såg den där allt var med eller något. Dom kan ju ha klippt bort lite. Ajja, jag vet inte. Men jag tror iallafall att den är sann! Det är ju upp till var och en och tro på det eller inte. I vilket fall som helst så har jag alltid trott på att det finns spöke, demoner och så. Har själv varit med om lite , tro det eller ej ;). Men dock inte saker som har hänt här, och det är jag glad över haha!

Jag ska fan köpa ett ouija bräde haha. Ja jag kanske utamanar ödet men jag e nyfiken och lite korkad ;). Däremot kommer jag bli svin rädd när jag väl gör det men skit i det haha. Hjärtat har sagt han gör det med mig så :) . Hehe nice !




Gårdagen och idag.

Igår var jag som sagt på arbetsförmedlingen. Sånt möte där man skulle lyssna på en kille som snacka en massa. Skit tråkigt. Är i en grupp med 11 stycken miffo ahaha. Sen efter det så stack jag iväg till vägledningshuset och snackade med värsta surkärringen som skulle veta allt om vrf jag ville börja denna utbildningen osv. Men jag sökte iallafall in på den så. Så nu har man allt fixat. Känns skönt! Så får man reda på nästa vecka om jag kommer in på utbldningen eller inte, men jag hopaas som fan att jag gör det. Sen efter det stack jag hem till hjärtat. När jag kom hem till han så låg han och sov haha så jag väckte han ;). Sen träffa vi Dk och körde rundor lite och så + käka på mcdonalds, goooott :P haha. Sen hem till hjärtat igen och kollade på "Paranormal Activity" skriver mer om den filmen sen. Japps sen somnade jag och han satt uppe och spelade ett tag som vanligt haha.

Idag så vaknade jag rätt sent men hjärtat vaknade senare, så det så ;). Så drack vi kaffe och så. Sen träffa vi Dk och Rille och stack till Väla med dom. Och dom tre testade typ 70 olika mössor, den ena fulare än den andra haha. Sen stack vi till mcdonalds haha. Och sen körde dom mig hem :).

Idag blir det lugnt.

Vet inte om det blir att man festar i helgen eller inte. Får se vad som händer. Men just nu känner jag inte alls för det. Men får se som sagt. Annars får jag kolla vad hjärtat ska göra, så kanske man stickr hem till honom ohc myser istället :).

Puss&Kram



oopps..

Hjärtat e arg på mig nu :( bara för han spillde ut saft på golvet och det va mitt fel :P. Tur det inte kom på datan, för då hade han dödat mig haha. Ibland är jag bara FÖR klumpig.. Knappt så jag orkar med mig själv. Tycker inte om när han e arg på mig :(. Ajja, pallar inte skriva, han e jätte sur. :P


Hej dåå :P

Nu drar jag iväg till stan ! Bye bye :)
Ska hem till hjärtat sen<3




God morgon

Ja jag är uppe :), för en gångs skull så kom jag upp och sov inte bort denna dagen också. Så idag ska allt fixas! Har precis kokat kaffe så nu ska jag röka en cigg och dricka min första kopp kaffe och vakna till lite. Sen ska jag in i duschen, sminka mig och så vidare. Ska ta bussen 20 över 9. Så jag har rätt mycket tid på mig.

Ska ju på möte på arbetsfömedlingen. Vete fan vad jag ska göra där egentligen men lika bra att gå dit. Sen blir det vägledningshuset. Vet inte om Tosse ska med, beror på om hon är vaken. Men får ringa henne sen.

Gud va kallt det är! Fryser ihäl haha.

Nej nu får jag snabba mig!


Time to sleep

Japps nu är det dags att sova snart. Ska upp klockan 7 imorgon så måste lägga mig tidigt så jag kommer upp denna gången. Ska på möte på arbetsförmedlingen också klockan halv tio tror jag det va. Sen efter det blir det vägledningshuset. Och sen hem till Hjärtat!! MysPys <3.

GodNatt & SovGott :)


SNART JULAFTON :)

Haha första gången jag längtar till julafton, sitter till och med och lyssnar på julmusik nu haha.

Vi i vår familj går upp vid 6-7 tiden och äter julfrukost och kollar på polarexpressen. Sen öppnar vi paketerna i våra julstrumpor haha. Sen bara myser vi tills klockan blir 15 för då ska man titta på Kalle Anka och dricka glögg, GOTT! Och sen efter Kalle Anka är slut så fixar vi maten och så. Och sen är det JULMAT! Håååe va GOTT!! Vi har alltid sjukt mycket mat, fast vi inte är så många haha. Men då har man mat dagen efter också ;). Och efter maten öppnar man julklapparna och bara myser och snackar och dricker lite.

Vill ha JUL nuuu!! :)
Bilder från vår jul förra året !


Julgranen hemma hos min syrra & hennes sambo.


Min syster & hennes sambo hade dukat fiiiint xD


HAHA Jag och Frida dricker Glögg :)
Jag ser skit sur ut, bara för jag va svin trött.


Min syster och hennes sambo dricker Glögg :)


MAAAT!! xD


MEER MAAAT!! xD


OCH ÄNNUUU MEER MAAAT!! xD HAHA..


Äta haha. Ser dock ut som jag stönar eller nått haha!


TOMTEN!! hahahaha xD

Japps, nu orkade jag inte lägga in fler ;)
Men fan va jag längtar till julen nu!!


Jay Sean - Down

Har verkligen Fastnat för denna låten <3









Fixat lite

Japps, som ni ser så har jag ändrat bloggen lite :) Blev lite finare nu, men långt ifrån klar ;). Har inget annat att göra så. Men kommer nog inte fixa hela idag.

Ska inte hem till hjärtat idag. Bara för jag ska upp tidigt imorgon och va på ett möte halv 10 på morgonen och sen efter det ska jag till vägledningshuset. Så pallade inte han gå upp så tidigt haha ;) Latmask! Så det blir att jag åker hem till han efter jag är klar i stan imorgon :).

Skriver senare!



Irriterad

Varför kan jag inte bara få va på bra humör en endaste dag?

Varenda jävla dag så ska en person göra mig på dåligt humör. Jag är så fruktansvärt trött på det. Och sen att du alltid ska få det till att låta att allt är mitt fel och att det inte bara är jag som är på dligt humör. Men herregud skaffa dig ett liv istället och skit i mitt. Jag är bara så irriterad på dig nu så jag hade kunnat skrika. Bara för att du är på dåligt humör så måste du väl fan inte göra så att jag blir på dåligt humör.

Nej jag gick inte till vägledningshuset idag. OCH?! Jag ska dit imorgon. Så kan folk sluta tjata och gnälla på mig? Jag gör det väl när jag vill och jag kommer göra det. Så kan ni bara hålla käften nu! Jag är fucking 20 år och kan ta hand om mig själv och JA jag gör precis vad jag vill. Ingen kan bestäma över mig, INGEN! Så det är inte ens lönt att försöka. Jag är trött på att jag alltid håller käften och försöker ignorera allt. Från och med nu kommer jag säga ifrån och sen skiter jag i om folk blir sura på mig och så vidare. Jag bryr mig inte. För varför ska jag bara sitta och ta emot all skit och bara ignorera det. Nej det är slut med det. Orkar inte va så snäll som jag är längre. Tydligen kommer jag ingen vart med det. Så då får jag ju bli ett jävla rövhål då ju. Är ni nöjda då?

Ingen ska kunna trycka ner mig..

Skiter i vad folk tycker om detta inlägget. Min jävla blogg och jag tvingar inte någon att läsa skiten. Här skriver jag det som jag har i huvudet. Inte allt men ja.. Och så e det.

Jag hatar människor!


HEJ DÅ!


God morgon.

Vaknade precis. Var meningen jag skulle gått upp klockan 9-10 typ. Men nej jag har sovit för länge idag. Så nu blev det inget vägledningshuset idag iheller. Arg jag är på mig själv. Imorgon SKA och MÅSTE jag dit. Annars är det ju verkligen för sent. Fan att jag inte gick upp!

Ska antagligen hem till hjärtat sen och sova där i natt. :)

Skriver senare, är skit trött nu :P..


Dags att sova

Ska aldelles strax gå och lägga mig. Ska ju upp tidigt imorgon och i vilket fall som helst så lär jag vakna vid 8 tiden när dom ska bygga vidare på trappan här ute, SUCK! Aaaaj, fick precis kramp i foten haha, svin ont gör det. Nää nu ska jag kolla klart på en film och sen blir det sov tajm ;). Imorgon ska jag till hjärtat <3

Gjorde ett test på facebook innan...

Love Test

This little quiz will reveal your attitude towards love.


Dear Linda Malmquist, below are your love test result:

 

You are walking to your boy/girlfriend's house. There are two roads to get there. One is a straight path to take you there quickly, but very boring. The other is significantly longer but is full of wonderful sights and interesting things. Which one do you take to get to your significant other's house, short or long?


1. The road represents your attitude towards falling in love. You chose the short road. You fall in love quickly and easily.

 

On the way you see two rose bushes. One is full of red roses, the other full of white. You decide to pick 20 roses for your boy/girlfriend of any one color or two color combination. What number of white and/or red do you pick? (valde 10)


2. The ...number of red roses represents how much you give in a relationship, while the number of white represents what you expect in return. You give 50% and expect 50% in return.

 

You finally get to their house. A family member answers the door. You can have the family member get your boy/girlfriend or go get them yourself?


3. This question represents your attitude towards handling relationship problems. You like to get the person yourself. You are a more direct person and like to work out problems immediately.

 

You go up to your boy/girlfriend's room, but nobody is there. You decide to leave the roses. Do you leave them by the windowsill or on the bed?

4. The placement of the roses determines how much you like seeing your boy/girlfriend. You place the roses on the bed. You like to see him/her a lot.


Later, it's time for bed. You and your boy/girlfriend sleep in separate rooms. In the morning when it's time to wake up, you go into his/her room and check on him/her. When you arrive, do you prefer him/her to be awake or asleep?

 

5. This represents your attitude towards his/her personality. You prefer the person to be asleep, you love the person the way s/he is.

 

Now it's time to go back home. Do you take the short, plain or more interesting road?

6. The road to home tells how long you stay in love with someone. You chose the longer road. You will tend to stay in love for a long time

 

Hoppas ni fattar haha :P. De som är kursivt är frågorna och nummerna är svaren till frågan över. Stämmer faktiskt riktigt bra på mig :) Därför va jag tvungen och lägga in de här haha .

GODNATT !

 


19 Oktober

Har precis följt Marie till tåget. Hon kom hit efter skolan, så har vi suttit och snackar och ätit och så. Vi träffas ju inte så ofta längre. Men tycker vi ska börja göra det :). Nu håller jag på och ladda hem en film som jag och mamma ska glo på. Sen blir det att sova. Har som sagt bara sovit 3 timmar i natt och inget mer. Så nu börjar man bli övertrött och nu kommer det bli svårt och somna. Men måste, för imorgon SKA jag till vägledningshuset, annars e det försent. Efter vägledningshuset blir det hem till Hjärtat och mysa! Finns inget bättre <3

Nej nu ska jag dricka kaffe och ta 2 panodil. Har ont i magen som vanligt..


Marie och Jag :P


Tinkerbell :)

Haha kan inte hjälpa det, men jag verkligen älskar "tinkerbell" filmen. Den är så fin gjord och mysig :). Har ju kommit en tvåa nu också :) Såg den precis! Lika fin gjord som den första. Har alltid tyckt om animerade filmer. Men dessa två är mina favoriter. Kanske lite löjligt haha, men det sägs ju att det finns ett barn inom oss alla ;) eller har jag fel haha.

Bilder från första filmen :P









Dåligt morgon humör

Gud va roligt att vakna klockan 8 på morgonen av att idioter river trappan här utanför min dörr. Typ GOD MORGON på er med! Fan har bara lust och gå ut och slå ner dom allihopa haha. Har bara sovit 3 jävla timmar i natt. Så hur jag ska kunna orka någonting idag vete fan. Klockan är nio nu och jag sitter och dricker kaffe haha. Usch vad irriterad jag är. Är dom verkligen tvungna att börja riva trapp jävlen så tidigt? Ni ska ha tur ni inte är hemma hos mig nu, då hade ni fått stå ut med mitt helvetes morgon humör haha. Fråga Linus ;) han vet. Fast såhär sur har jag dock inte varit..

Just de.. Bilderna jag la upp igår på mig i rött här.. Det är jag som har photoshopat lite haha, så nej jag har inte rött hår än. Men det kommer senare :)

Nu ska jag dricka mitt kaffe och hoppas på att byggnads arbetarna där uta ramlar ner från trappan och bryter nacken haha, va snäll jag är :)


Mitt nya hår?

What have i done ;)

SNYGGT??

GodNatt & SovGott !

 


Kan inte sova :P

Jag är inte trött så kan inte sova. Rätt konstigt ändå, för så fort hjärtat ligger bredvid mig så somnar jag direkt haha. Kanske är för jag känner mig så trygg när han ligger bredvid mig? Så nu vet jag inte vad jag ska göra.. ELLER JO! Nuu vet jag. Ska fan läsa aftonbladet och hd och sånt. Hjärtat vet varför hahahah. Ja jag kanske e lite orolig men vem hade inte vatt det. Eller inte orolig men nervös :P haha.

Hoppas jag nu får börja utbildningen så man kan få pengar också. För då vet jag vad jag ska köpa till hjärtat när han fyller år :), är ett tag till dess men jag tycker om att planera ahahaha.

Nu ska jag läsa nyheterna haha!


MITT HJÄRTA :)


Så fina :)

Kollade lite på internet och hittade halsband med namn och så :) skit fina! Tror jag kanske ska köpa det någon dag när man har pengar haha. Inte så dyrt iheller! Ska börja använda mer smycke och så. Har typ inga, därför jag aldrig har på mig. Men sen tycker jag mest om halsband och armband. Hål i öronen kan jag inte ha mer, för det ena har växt igen haha. Och silver e mest fint :) Har aldrig vatt så mkt för guld faktiskt hehe.. Ajja.. Vill ni kolla på halsbanden så går ni in här ---> NamnHalsband .

Här är några exempel som jag tyckte var fina :) Fanns typ såna "kärlekshalsband" också haha som ni ser..



Puss&Kram



Vet inte vad det är med mig.

Sitter här och typ gråter. Men vet inte ens varför. Det är inget som har hänt eller något sådant. Utan jag bara blev på pisse humör helt plötsligt. Kanske är mitt pms som satt fart ? haha. Känns bara helt konstigt. Känns tomt på nått sätt. Som om det är något jag saknar men jag vet inte vad. Känner mig rätt värdelös också, har inget jobb eller någonting och sist jag börja på utbildning så sket jag i den till slut. Jag är rädd att om jag kommer in på denna utbildningen jag ska söka in på nu, tänk om jag skiter i den till slut också? Jag vill inte göra det, för jag vill verkligen ha ett jobb och sen skaffa egen lägenhet och ett eget liv. Men jag vet ju inte hur det kommer bli. För om jag blir för stressad och så så kommer jag bli sur och skita i allting. Jag är sån och det vet jag. Liksom va fan jag har ingen utbildning eller någonting och bor fortfarande hemma hos min mamma när jag e snart 21 år. Jag vet att det är andra som gör det också och det är egentligen inte något fel med det. Men det är inte vad jag vill. Sen allt jag säger går bara åt helvete. Jag har ingen vilja och ingen ork till någonting. Så fort jag bestämer något så skiter jag i det till slut. Det gör mig arg att jag inte kan klara av någonting. Som när jag sa att jag skulle gå ner i vikt innan jag fyller år, mm good luck med det. Istället har man gått upp 1 kilo. Så det gick åt helvete. För att jag inte "orka". Hur lat kan man bli egentligen? Är så irriterad på mig själv så jag nästan vill slänga mig själv i väggen.

Jag har även kommit fram till att jag kanske bryr mig för lite om mig själv typ. Jag hjälper oftast alla andra och lyssnar på alla andras problem och försöker att alltid finnas där för både mina kompisar och mina syskon. Men sen skiter jag i vad jag själv vill och skiter i mina egna problem. Klart att jag ska hjälpa mina kompisar och så men jag måste nog börja tänka på mig själv lite mer. Sätta mig själv i första hand ett tag? Men hur lätt e det liksom..

Jag vet inte varför jag är på detta skit humöret. Men jag är så sjukt glad jag har den pojkvännen jag har. Han lyssnar på mig och får mig alltid att må bättre och det känns underbart. Många kanske inte gillar att vi e tillsammans eller kanske tror att det inte kommer funka mellan oss två. Men jag kommer aldrig ge upp honom och ingen kan få mig att göra det iheller. För han är den enda jag någonsin kunnat känna mig trygg med och den enda jag kan lita på. Och som jag sagt mångaaa gånger innan haha så tycker jag verkligen om han otroligt mycket. Han gör mig lycklig och sen kan folk säga vad dom vill. <3

Mycket mer ploppade upp i huvudet nu, men det är inget jag vill skriva här. Så mycket ska ni inte veta om mina problem och mina tankar haha. Så nu slutar jag skriva.


Kär och galen hahaha

Sitter hemma och tar det lugnt, har inte lika ont i magen nu mer. Funderar på att kolla på någon film men vet inte vilken. Får väl se om jag hittar någon. Imorgon ska jag ner till vägledningshuset med Tosse och Casper. Sen ska vi äta på Max :) goooott haha. Men det är sista gången jag äter sånt skit på länge sen, för man har gått upp ett kilo och det är ångest!!

Linus åkte ju hem innan idag, saknar honom redan :( Men så är det väl när man är kär haha. Fast sen kanska jag e lite overdriven haha. Saknar han hela tiden :P . Men sån är jag! Tycker om honom så otroligt mycket. <3

Japps, nu hoppas jag bara att jag kommer in på utbildningen.

Puss&Kram


Söndag

Så jävla trött på att ha ont i magen nu. Vissa stunder gör det så ont så jag inte kan röra mig. Är inte ens hungrig eller något när jag har så ont. Pallar inte ens göra ett skit. Så himla trött på det..

Är hemma hos mig nu med Linus, ska äta snart. Fast jag inte är hungrig, men jag måste ju äta något. Skulle egentligen dratt hem till syrran men jag orkade inte sitta där och ha ont. Så jag stannar hemma. Sen imorgon ska jag och Tosse till vägledningshuset och söka in på restaurang utbildningen på Lernia. Så kan man ju hoppas att man kommer in också. Hade vatt hur skönt som helst. För då har jag något att göra och jag är mer intresserad av denna utbildningen än den jag börja på i Februari detta året, undersköterska. Hoppade av den för några månader sen, för det var inget för mig. Men skit i det nu. Vem fan bryr sig.

Ajja kan lika bra sluta skriva. Är så fruktanvärt irriterad just nu. Ont i magen och varm som en jävla idiot. Positiva Linda idag, eller inte.

Och sen så vill jag bara säga som så att jag tycker att folk ska sluta gnälla på mig om att jag tar min kille framför mina kompisar. För det gör jag inte och kommer inte göra det iheller. Och tycker ni jag gör det så känner ni inte mig. Så lägg av att tjata och gnälla på mig. För det är bara sjukt jävla irriterande. Ring ni mig istället och fråga om jag vill hitta på något. Ni behöver inte bara ringa på helgerna när det är fest. Man kan umgås annars också. Så det är bara att ringa och säga att ni vill ses. För det är inte bara jag som ska ringa som alltid. Så är det.. Trött på att det alltid är jag som ska höra av mig och så vidare. Kommer inte göra det mer. Vill ni umgås med mig så är det inte så jävla svårt och lyfta på luren och ringa.

Nu ska jag äta, så skit ner er.


Tråååååååååååkiigt!!!!!!!!!!!!

Sitter och väntar på hjärtat :). Det är han den snabbe ni vet haha. Segare än en traktor haha! Men ja, han kommer iallafall. Så ska vi kolla film och mysa. Nu ska jag äta nått. För nu är Linda hungrig, så nu ska jag fylla på min tjocke mage hahaha. Börjar bli lite trött nu så jag sitter och skrattar åt absolut ingenting. Men sån är jag. Är ju på bra humör iallafall ! Så de e nice ;)

Va fan ska jag äta nu då? Vill inte ha macka iallafall, blöööö äckligt haha. Är inte ens sugen på något, men hungrig är jag haha. Tar nog en skiva ost så blir jag mätt haha. Kanske en liden skinka bit också hahaha.. Nej nu slutar jag skriva. Detta inlägget blev inte speciellt seriöst.

Puss&Kram


EN SAK BARA !

JAG SKITER INTE I MINA KOMPISAR
NU BARA FÖR JAG HAR KILLE!
Så snälla sluta tro det. Jag orkar inte att alla ska skriva det till mig,
för så e det inte.
Så nu skriver jag det här.
Så jag slipper säga det till varenda en!
OK?


Tänk om..

Tänk om allt bara hade kunnat vara bra hela tiden. Tänk om det inte funnits skit snack eller falskhet.. Så fucking skönt allt hade varit då. Jag förstår egentligen inte varför folk snackar skit och håller på. Vad får dom ut av det? Ärligt talat så tycker jag att de som snackar skit hela tiden har inget liv. Dom kan ju inte ha nått liv eftersom dom hela tiden ska bry sig om alla andras liv och förstöra för alla andra hela tiden. Varför kan inte folk bara sluta snacka skit och sluta vara så falska? Jag tror inte att dom som snackar en massa skit tycker det är kul när det är tvärtom. Asså när någon snackar en massa om dom.. Ajja, de finns inget man kan göra åt det. Men det hade vatt skönt om alla bara hade varit normala i huvet haha. Tänk en värld utan en massa pedofiler och sånt också. Det hade varit underbart.. Men men!

Dom som snackar skit... Get a life ;) Har ni verkligen inget bättre för er?

Vet inte varför jag skriver detta, bara ploppade upp i huvudet haha !


Usch..

Somnade vid 7 tiden i morse. Kunde inte sova för två saker, den ena saken skriver jag inte här och den andre är för att jag har sån fruktansvärd mensvärk. Haha roligt att veta va :p. Sen har jag typ vaknat 111 gånger i  natt av att det gjort ont i magen, så har inte fått så mycket sömn. Men ska inte gnälla. Blir nog att man åker hem till hjärtat och myser idag. Han är bakis så han vill ha bakismys haha ;). Man får ju ställa upp för sin pojkvän hehe.

Igår var jag fruktanvärt irriterad och ledsen. Vill dock inte ta det här i bloggen för vill inte att alla ska veta precis allt om mitt liv. Kan bara säga att jag mådde inte speciellt bra. Men det är ju sånt som händer. Alla har sina dåliga dagar.

Skriver kanske senare :)

Och ja jag är DIN och bara DIN hjärtat <3

Puss&Kram



...

Livet är inte lätt och kommer aldrig vara det iheller. Man kommer ALDRIG kunna få må bra. Det är alltid något som ska få en att må dåligt igen.. Nu kommer man ju inte kunna sova iallafall.. Skit samma. Orkar inte! Hatar allt just nu. Fyfan.

OCH NEJ ! Ingen ska bry sig om varför jag hatar allt.. tänker inte säga det till en jävel. Handlar bara om mig och det är bara jag som ska veta det. Vet itne ens vrf jag skriver nått här över huvud taget....


Trött på detta.

Varför ska folk bry sig hela tiden. Det jag väljer att göra eller inte göra är upp till mig. Jag har sagt nu att jag inte ska festa lika mycket för att jag inte vill det, det finns annat i livet man kan göra. Och man behöver inte festa varje helg, iallafall inte jag. Jag ska söka in på utbildning och så vidare och kommer jag in så kommer jag fest ännu mindre, för då kommer jag lägga mycket tid på att plugga. Och ja jag har även pojkvän nu och ja jag umgås kanske med han mycket. Men det är för att jag tycker om honom. Men nej vi umgås inte VARJE dag. Jag tycker om Linus och vill verkligen att det ska funka mellan honom och mig. Och ärligt talat så satsar jag hellre på Linus än att supa mig full varenda helg. Ok att det är klart att det kan vara kul att festa någon gång då och då med sina vänner och så vidare, och det kommer jag göra. Men inte varje helg mer. Och som jag har sagt innan.. Kan ni inte vara mina vänner bara för att jag slutat festa så mycket så är det faktiskt upp till er. Och då kan jag inte göra något åt det eller hur. Ni måste förstå att folk kan förändras. Det är vad jag vill och jag vill sköta mig nu. Jag vill börja en utbildning och ha ett seriöst förhållande med Linus. Det är det jag vill. Men det betyder inte att jag aldrig någonsin kommer festa mer. Verkligen inte. Men sen om ni tycker att jag är patetisk eller något annat så får ni tycka det. Det är ju som sagt upp till er. Men jag orkar inte att folk ska hacka och tjata om att jag har blivit tråkig.

Det är så här det kommer vara för mig nu. Jag kommer inte festa lika mycket som jag gjorde innan. Men jag kommer inte sluta helt iheller. Och kan ni inte vara vän med mig för det så fine.. Som sagt - UPP TILL ER!

Puss&Kram


Börjar vänja mig :)

Lekt lite med min nya frisyr nu ett tag haha. Är faktiskt rätt snyggt ändå ;)



Fredag

Sitter hemma och kollar på idol just nu, dom kör michael jackson låtar ikväll så därför jag kollar. Men ingen som är speciellt bra faktiskt. Blev ingen utgång ikväll, men det är bara skönt! Hade inte ens lust idag, har haft så ont i magen hela dagen så hade inte haft orken till det i vilket fall som helst.

Igår var jag hemma hos Mimi med Linus och kolla film och snacka och så. Stack hem idag vid 17 tiden. Skulle egentligen varit hemma hos hjärtat nu men kände att det inte hade varit så roligt för honom att umgås med mig idag. Jag är väldigt gnällig när jag har sån här värk i magen som jag har idag. Så jag åkte hem. Så får han ha roligt med sina killkompisar och festa istället :).

Underbart att man kan lite på sin pojkvän när han är ute och festar utan mig! Första gången jag har kunnat lita på en kille så mycket som jag litar på honom och det är skönt som fan. Jag är bara Din hjärtat och det vet du och jag hoppas det kommer förbli så <3.

Imorgon ska jag hem till dig och mysa :)

Puss&Kram


Hej hopp

Väntar på att min mamma ska komma hem så att jag kan ta bussen hem till Mimi. Ska dit ikväll med hjärtat och umgås. Kolla film och snacka och så! Har sån sjuk ångest över att jag klippte mig :P. Fan gjorde jag hel lugg för?! Ibland tänker inte jag. Nog snyggt det är nu då haha. Blöö på mitt hår! Fan gå och hämta det håret hon klippte av och klistra fast det igen haha. Första och sista gången jag gör äcklig hel lugg. Ajja, ska inte tjata om det mer nu haha. Käkade äckel pizza innan så man har ångest för det med haha. Ful frisyr och pizza som gör en fet haha. Orka mig! Ääh är på tråkigt humör idag, inget blir som jag vill. Säkert något mer som kommer gå fel, bara vänta..

Sista jag skriver idag.
Höres!


Puss&Kram




INTE NÖJD

Ja då har jag precis varit hos frisören. Korkad som jag är tar jag en frisyr som jag vet jag inte passar i haha. Men jag ville testa något nytt tänkte jag.. Men nu saknar jag mitt gamla hår!!!! Vill ha tillbaka mitt långa raka fina hår. SNYFT!

Så ja nu har jag ångest!!!




Till frisören snart

japps fick en tid till frisören idag ;) klockan 15 ska jag dit! Men vad jag ska göra säger jag inte mohaha. klippa mig? färga det? ;) You have to wait and see , kanske blir både och? haha.

Skriver senare, har bråttom nu :)

Puss&Kram


så ja!

Nu har jag precis ringt till CSN. Gick hur snabbt som helst denna gången. Men ja jag får lån och så vidare om jag börjar ny utbildning :) Så nu ska jag bara orka dra ner till vägledningshuset så snabbt som möjligt och söka in. För utbildningen börjar den 16 November isåfall. Så jävla gött om jag kommer in!! Så jag hoppas.

Skönt att man har fixat detta nu. Så nu ska jag bara ringa min frisör klockan 13 och fråga henne om tid till att färga håret. Så kan man ju hoppas att man får en tid idag, inte för jag tror det men jag hoppas :).

Tror jag ska ha denna färgen typ :) Inte för rött och jag tycker den e skit snygg, så nu hoppas jag bara att jag passar i den färgen också haha. Har inte haft rött innan så.

Tar nog vägledningshuset imorgon så har jag det gjort, ska bara hitta mina betyg från grundskolan. Hittade dom för ett tag sen men nu vete fan var jag har lagt dom haha! Jobbigt värre! Bara till att leta ;).

Nu tycker jag hjärtat kan vakna så jag kan få veta när han ska ner till stan, dock glömde jag ta ut pengar när jag var och handla, så vet inte hur jag ska kunna ta bussen haha. så det blir nog att jag kommer senare till honom. Orkar liksom inte dra till affären IGEN! ;). Japps jag e lat.

Höres !

Puss&Kram


Anna Anka

Jag kan inte hjälpa det men jag verkligen diggar henne. Hon är skit härlig! Hon säger exakt vad hon tycker och tänker och även om hon ibland kan vara lite korkad haha så är hon ändå skit rolig. Många hatar henne men jag tycker hon är bäst. ;)



Så tycker jag iallafall ;)


God morgon !

Vaknade för en halvtimme sedan, satt min mobil på alarm. Så nu har jag precis varit och handlat cigg och mjölk till mitt kaffe :) . Skönt att vara uppe i tid! Ska snart ring till csn hade jag tänkt, mycket roligt haha. Så jävla drygt att ringa dom för varenda gång jag har ringt dom så får man prata med minst 2 personer och berätta allt om och om igen. Men jag är så illa tvungen. Sen idag ska jag träffa hjärtat :) , tror vi ska hem till Mimi och umgås med henne.

Skriver senare..

Puss&Kram



Orkar inte...

...ha ont i mina äggstockar mer. Nu gör det så fruktansvärt ont så tårarna rinner av sig själva. Så fort jag andas eller rör mig så gör det svin ont. Klarar fan inte av denna smärtan mer. Har haft detta några månader nu, men aldrig haft så ont som jag haft nu på senaste tiden. Vill bara att det ska gå bort så jag kan somna!


Att man orkar.

Att en jävla person kan göra en på dåligt humör minst 2 gånger på en dag, går en på nerverna under hela tiden man är i närheten av personen. Fattar inte hur jag har orkat med det hela mitt liv. Det blir fan bara jobbigare och jobbigare hela jävla tiden. Och nu är jag bara så fruktansvärt trött på det. Jävligt tur man kan kontrollera sig själv ibland och tur man inte e nått psycho för då hade jag fan dödat denna människan för länge sedan haha.

Tänk ändå så fruktansvärt mycket saker man går och stör sig på som man aldrig gör något åt. Utan bara låter det vara istället. Okej, kanske inte är så för alla, men för mig är det så. Men nu är det så att jag är för snäll i vissa fall, även om jag kan vara uppkäftig och kaxig som vissa säger. Men jag är oftast för snäll och tar andra i första hand och skiter i allt. Men nu orkar jag inte mer. Allvarligt talat så är jag bara SÅ trött på alla jävla människor. Den ena är mer gast än den andra. Haha ja jag är jävligt negativ nu. Men så e det! Tvingar inte er och läsa, så det så ;).

Okej, jag vet inte hur jag kommer in på detta nu. Men det som verkligen stör mig MEST är personer som snackar så jävla mycket skit om precis allt och alla och sen umgås med dom som dom snackat skit om. Och när dom väl umgås med personerna dom snackat skit om så är det helt bortblåst och då är dom "bästa vänner" och så vidare. Tänk egentligen. Om någon sitter och snackar skit om alla till dig.. Då är det 100% säkert på att hon/han går och snackar skit om dig till andra också. Det är bara så. Och ja jag känner personer som är väldigt falska. Vem de är behöver ingen bry sig om, för det kommer jag inte säga iheller. Men i alla umgängeskretser finns det alltid minst en som är falsk, en som är för snäll, en som är otroligt korkad och så vidare.. haha!

Jag verkligen hatar människor ibland. Kan inte hjälpa det. Men ibland vill jag bara skjuta ner varenda en haha. Okej, nu lät jag lite psycho kanske. Men jag skulle ju inte få för mig att skjuta en person, så ni vet.

Människor är falska och egoistiska. Det är bara så!

Jag fattar egentligen inte att jag har den killen jag har. Han är nog bra på alla sätt, även om han kanske har någon dålig sida så har han ändå allt som jag vill att en kille ska ha. Den första jag någonsin har kunnat lita på och jag tycker om honom otroligt mycket. Glad att jag träffade dig :)<3



Och sen om folk har något emot vårt förhållande som jag vet att vissa har, jag vet även varför dom har det. Men ja, iallafall så bryr jag mig inte ett jävla dug. Ni kan säga exakt vad ni vill och snacka hur mycket skit ni vill.. Om ni nu mår bättre av det :) . För så här bra har jag inte mått på länge. Och han har fått mig att bli en bättre person och det är jag sjukt glad över.

Nej nu ska jag sova, för har inga cigg och då pallar jag inte vara uppe!
God natt alla egoistiska och falska människor ;) haha skämt o sido..

Puss&Kram


Dags och sova.

Pallar inte sitta uppe mer nu. Har riktigt jävla tråkigt nu. Så ska kolla klart på the land of the lost och somna till den antagligen. Sen imorgon har jag att göra :).

SovGott <3

Tycker om dig hjärtat och det vet du :) du är underbar även om du inte vill eller tror de ;) hehe <3

Puss&Kram


Hello :)

Sitter hemma och gör absolut ingenting, så jag har jätte roligt. Försökte rita innan men det blev inte bra så jag skiter i det haha. Nu sitter jag och dricker ett glas champange haha. Mamma hade hittat en flaska på sitt jobb så.. Ska antagligen gå och lägga mig snart. Har knappt några cigg och utan cigg kan inte jag sitta uppe.

Imorgon ska jag ringa till CSN också ska jag kanske färga håret ;), Vilken färg det blir har jag inte bestämt än men det lär ni få se senare ! Om det blir bra, annars får ni inte se hahaha! Vet nog vilken färg jag ska ha ;) Sen ska jag nog möta hjärtat i stan och sen åker vi hem till honom.

Vilken hårfärg tycker ni jag ska ha?!
BLONDT?
SVART?
BRUNT?
RÖTT?


Puss&Kram



14 Oktober.

Kom hem för ungefär en timme sedan. Har precis kokat kaffe och damsugat min data , den va inte lite dammig kan jag säga ;) Var nog på tiden att jag gjorde det. För innan lät den som fan när man hade den på men nu är den tyst!

Var hemma hos min syster och hennes sambo igår och hjälpte dom sen kom hjärtat och hämtade mig och så åkte vi hem till honom. Han spelade WoW i en timme och jag läste skvaller tidningar. Sen kollade vi film och mös :)

Idag ska jag ta det lugnt. Åker hem till Linus imorgon igen!

I helgen blir det inte fest, så det är inte lönt ni frågar ;) .

FAN kom precis på att jag glömde ringa csn idag IGEN !! Fan jag har fan ingen hjärna kvar. MÅSTE ringa dom så snabbt som möjligt ju. Annars blir det ingen utbildning.

Nu ska jag kolla rundor lite på internet, eftersom jag inte har något annat att göra. Fan asså jag hinner inte komma hem fråns jag blir rastlös. Jobbigt värre..

Puss&Kram


Hej igen

Då har man precis duschat så nu ska man bara klä på sig och sminka sig och allt annat. Sen kommer antagligen min syster och hennes kille och hämtar mig vid 14 tiden, kanske innan. Dom har lagt nytt golv hemma hos dom i 2 rum så därför har dom tagit ut alla jävla grejer och nu ska vi sätta in skiten där igen, drygt som fan haha. Sen ikväll ska jag hem till hjärtat och mysa :) . Så kommer antagligen inte skriva mer från imorgon när jag kommit hem.

Nu ska jag göra ve mig innan man får ett samtal av min syster.

Puss&Kram


13 Oktober

God morgon :)

Vaknade för en stund sen av att min systers kille ringde. Jag ska hjälpa dom flytta en massa grejer idag.

Har fixat min blogg lite nu hehe, gjorde en snabb header och så bara. Orkade inte mer igår.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, har precis vaknat så har inte något speciellt roligt och skriva om haha.

Skriver kanske senare.

Puss&Kram


GodNatt

Nu ska jag strax gå och lägga mig, intressant va? haha. Har inte gjort så mycket hemma. Käkade precis en äggmacka, gott ;) . Blev lite sugen på att spela WoW nu fast vete fan om jag orkar haha. Får se hur jag gör ! Kom precis på att jag inte kan spela haha. Så det blir att jag kollar film istället, kommer antagligen somna till den haha.

Iallafall så har jag kommit fram till att jag inte ska ha fest när jag fyller år den 28 november. För jag ska fira det hos min syster för hon fyller år två dagar efter mig, så vi firar tillsammans. Men antagligen blir det någon helgen efter. MEN som sagt så blir det ingen supe fest. Utan vi kommer vara några stycken som äter och dricker lite och sen spelar spel och umgås och så. För jag pallar inte supa bort min födelsedag som jag gjort alla andra år. Men får se hur det blir. Har inte bestämt om jag ska ha något över huvud taget än. Den tiden den sorgen, är ett tag till dess.

Fan tråkigt att man ska sitta hemma och glo ända till Torsdag, bara för man är fattig som en lus haha. Har inga pengar alls och kan inte låna mer av min familj haha. Så får inte träffa hjärtat fråns på torsdag :( Jobbigt värre hehe.

Nu blir det film :). GodNatt

Tråkigt sova utan din närhet hjärtat :( 10/10-09 <3

Puss&Kram



Så är det bara.

Det kommer antagligen bli mycket förändringar i mitt liv nu. Jag har tänkt mycket och så och har kommit fram till att det funkar inte att festa var och varannan helg. Inte bara det utan att jag även inte gör något med mitt liv. Jag sitter antingen hemma eller så e jag ute och festar och det funker inte längre. Kanske dags att inse att man inte är 15 år mer?! haha.. Nej men allvarligt talat så är det slut med detta nu. Jag ska söka in på en utbildning nu så snabbt som möjligt och om jag får börja den och får CSN så kommer jag antagligen söka en lägenhet eller så. Inte direkt då, men så fort jag kommit in i utbildningen. Sen ska jag tänka på mig själv för en gångs skull. Tänka på vad det är jag vill och tänka på mig själv bara.

Jag kommer inte dissa mina vänner. Men sen är det inte bara JAG som ska höra av mig hela tiden. Vissa säger att om jag slutar höra av mig nu när jag har pojkvän och så vidare så kan jag glömma dom. Men testa att höra av er själva också? Även om jag har pojkvän så är det inte bara jag som ska ringa till er. Sen om folk blir sura för att jag kommer sluta festa så mycket, så är det ju något fel. Man behöver inte festa varenda helg och supa sig skit full och så vidare. Och kan inte ni umgås med mig mer bara för att jag slutat festa så mycket så är det faktiskt upp till er.

Det roliga är nu att så fort jag startat mitt "nya" liv så får man se vem som verkligen är ens riktiga kompisar. De som slutar höra av sig bara för jag inte är värsta partygirlen mer, är inte riktiga vänner. Och sen kan ni säga vad ni vill. Man kan faktiskt umgås även om man inte festar all night long. Men som sagt, jag lär snart få veta vilka som är mina vänner och vilka som inte är det.. Mer än så behöver jag inte säga egentligen. Vill ni ha kontakt med mig, så hör av er! Klart jag kommer höra av mig också, men det ska inte bara vara jag som gör det. Och det kommer jag stå fast vid nu.

Jag har ärligt talat varit för snäll innan. Tänkt lite för mycket på alla andra och skitit i mig själv totalt. Men det är slut med det nu. Klart jag kommer finnas där för mina vänner när dom behöver mig. Men jag kommer inte rätta mig efter vad alla andra vill längre. Nu gör jag som jag vill och blir ni sura för det så borde ni växa upp ;)


Dom flesta kommer säga att jag slutar festa och så vidare för att jag är tillsammans med Linus nu, men det har inte med det att göra. Kanske till viss del för att jag vill vara seriös nu med honom och inte supa mig full varje helg mer. Men det har inte bara med han att göra. Det är jag som har tänkt över mitt liv nu ett tag och kommit fram till allt detta.

Det var allt jag hade i huvudet nu haha ;) Kommer säkert mer sen!

Puss&Kram


/Linda Malmquist



12 Oktober

Japps då har jag skaffat ny blogg nu. Delade med Tosse innan som dom flesta vet. Men nu har vi vars en igen :). Har precis fixat denna, så den ser väldigt tråkig ut haha. Men den kommer snart ändras!

Inatt har jag knappt sovit alls. Så nu är jag fruktansvärt trött, men inte lönt och gå och lägga sig nu. Så ska sitta uppe ett tag till iallafall :).

På Torsdag ska jag hem till hjärtat :) Saknar honom redan hehe.

Skriver senare kanske :)

Puss&Kram

LindaMalmquist

Välkommen till min nya blogg!