Fredag.

Hejsan!
Gick upp senare än vad jag skulle idag (Som vanligt). Men det får gå ändå. Sitter och dricker kaffe nu och försöker roa mig med den ena bloggen efter den andra och spelar lite spel på facebook. Ska snart ut en runda med svärfamlijens vovvsing! Sen blir det en dusch på det och göra ve sig lite. Sen iväg en runda till stan och göra några ärenden. :) Sen har jag hela dagen bokad till annat. Jobb ikväll på Tivoli. Känner inte alls för att jobba idag hehe, men va fan, det är ju pengar.. Börjar inte fråns 23 dock.. Nej nu ska jag dricka lite mer kaffe, ta på mig (har pytejamas på mig o det kan man ju inte rasta hunden i).
Höres!!

BORED.

Det var en gång en ung tjej på 22 år som hette Linda. Hon satt hemma framför sin dator en Torsdags kväll men en staropramen öl i handen. Hennes pojkvän var och kollade på fotboll - HIF, vilka även har vunnit SM-guld nu detta året. Så nu satt lilla Linda hemma helt ensamen och funderade på vad hon skulle göra.. Hon hade ju faktiskt behövt baka lite bullar, men det kände hon inte alls för. Så det gör hon imorgon..
Så vad ska Linda hitta på!? Blir väl att hon spelar lite Wordfeud, dricker sin öl, snackar lite med Marie, gnäller lite över att hon är rastlös.. osv.. HAHA..

Väntar...

Väntar på att hårfärgen ska ha suttit i 30 min .. Så nu är jag uttråkad... Som ni märker :P

Just nu..

Får vi hoppas det blir bra också :P
Är lite skeptisk över om det kommer täcka över den röda färgen..
Men hoppas!
Annars blir det ny färg och då blir det svart.


En.Liden.Dag.

Vet ni vad jag ska göra idag?!?! :D GISSA 3 gånger ;) hahah. Jag ska JOBBA, wee! Blir långpass på Crom idag 14.00-02.30. Så nu hoppas jag att det är många som kommer och spelar hos mig så att tiden går snabbt. Om det inte är någon som spelar så är det sjuuukt drygt att sitta där.. Visst man kan läsa en bok.. Men sitta och läsa en bok i 12 timmar är inte sååå kul vet ni ;). Mycket mer händer inte idag som ni antagligen förstår.
Så vad annars.. Ser fram emot den 2 Oktober, för då e det krogbowling med BONIK gänget :) Najs! Var skit kul sist och kommer säkert vara lika roligt denna gången + att det är mega god grill buffe :D I like. Men någon som gillar det mer än mig är nog Sara ;) haha hon käkar för typ 3 personer :P. För att vara så liten så äter hon som en häst :P.
Några bilder från krogbowlingen sist :)
Jag och Sara på Crom, träffades där innan och tog sen taxi upp till Olympia.
Jimmie och Sara på Crom.
Emilia och jag på Olympia.
ja det var tyvärr alla bilder typ. blev inte så många bilder sist :P. Får försöka ta fler bilder denna gången :)

Jobba som vanligt :P

Igår var jag på Crom och jobba med Sara. Vi skiftades om med att vara på Rouletten och Black jacken. Gick rätt bra igår, fick provison 60 kr :P Mesta jag fått hehe. Men det är bättre än inget :).
Idag blir det jobb på Stinsen 20-01 så då slipper man ta taxi hem iaf. Nu vet jag inte vad mer jag ska skriva. Är lite halvt uttråkade nu också. 2 timmar innan jag ska dra iväg och vad ska jag göra till dess...
Fest sugen också :(

Handlat på Nelly.se

Helt kär i denna :P
Gillar denna som fan också, men är lite rädd över att den ska vara liiiite för kort,
men då blir det bara att posta tillbaka den.
Men hoppas på att den inte är så kort som det ser ut..
Också en fin liten tunika som jag kanske hade tänkt ha på krogbowlingen :)
Vad tycks? ;)

Jobba idag.

God morgon!
Sitter just nu och dricker mitt morgon kaffe, tar det lugnt och har lite tid för mig själv. Ska snart ner och ta en ciggaret så har inte tid att skriva så mycket. Ska i alla fall jobba idag klockan 20-23 på Dickens. Ja jag vet, 3 timmar känns inte speciellt lönt men så är det i alla fall. Dock är inte Onsdagar roliga att jobba på. Är aldrig något folk ute så tiden går mega sakta. Men det är ju pengar! Annars händer det inte mycket idag. Blir ingen träning idag, tar det imorgon. Har ont i mina vader :/, vet inte vad eller hur jag tränat för att få så ont. Har aldrig fått det innan. Men det går väl över. Ska iväg till min syster imorgon och hälsa på, dricka kaffe och snacka skit. OM de inte ringer från Grand och vill att jag ska jobba förstås. Skulle verkligen inte förvåna mig om dom ringer hehe. Ringer alltid när jag har saker inbokade och sen när jag väl inte har ett skit att göra så är det ingen som ringer. Men så är det ju när man är extraanställd.. Nu ska jag i alla fall ner och röka med hjärtat!! ;)

Puss&Kram

Bakat.

Har varit hos Sara nästan hela dagen och umgåts. Vi bakade Cupcakes :), blev gott gott fast mega mäktigt! Mycket mer har inte hänt idag och kommer inte hända mer iheller. Ska kolla film på tv nu och sen sova. Var på bra humör innan men det försvann.. 
Jaja, här är bild på cupcakesen.
HEJ DÅ

Haft en lååång helg.

Ja denna helgen har man haft fullt upp. Inte en minut vila haha. I Fredags jobbade jag på Grand hotel 07-16.30 sen var det direkt hem och ta en snabb powernap i en timme, upp göra ve sig och dra iväg till Dickens och jobba 20-03.30. Trött som satan var jag de sista timmarna, men det gick ändå. När jag slutat var det direkt hem och sova och sen på lördagen skulle jag gått upp vid 10 men som vanligt så stängde jag av väckarklockan och vaknade inte fråns halv 12. Så det blev att man fick stressa upp, klä på sig och ta bussen + tåget hem till mamma så man var där klockan 13. Sen drog vi vidare till min syster och firade Emils 2 års dag. Han fick en eldriven bil av mig, Linus, Åsa, Frederik och min mamma. Fast ja, han blev rädd för den hahaha. Den lät för mycket. Men det tar väl ett tag sen sitter han på den och kör. Vid 20 tiden tog jag bussen ner till stan och började jobba på Crom 21-03.30. När jag slutat var det direkt hem och sova igen. Gick upp 11 på söndagen och gjorde ve mig sen var det iväg och jobba på Crom igen. Hade mitt första långpass så jag satt där från 14-02.30. Hade dock möte först.. Det gick i alla fall bra på Roulletten. Sköt bara iväg kulan 3 gånger hahah. Fick till sist fila ner min nagel så jag kunde skjuta kulan, så då gick det bättre. Hade en del att göra fram till klockan 21 typ. Sen satt jag där och glodde. Hade redan städat och hållt på så det blev att man fick sitta och läsa..
Bilder från i Lördags.

Emil sprang direkt fram till det stora paketet och börja dra av pappert.

:)

Bilen Emil fick av oss.
Emil var rädd för bilen men lilla plutten vågade sitta på den hehe, med hjälp av mormor. ;)

Skitungen :P
Ja det var min helg det. Igår var jag och träna med Marie och hennes mamma :). Körde på bättre än vad jag gjort innan. Så jag är nöjd och glad! Sen blev det hem och ta det lugnt och mysa med min älskling för en gångs skull. Vi har ju inte kunnat mysa på hela helgen, så det var skönt att få vara tillsammans lite :). Idag ska jag iväg och träna igen och antagligen möta upp Sara och kanske ta en fika med henne. Om hon vaknar haha. Annars händer inte mycket mer idag.
Emil när han öppnar paketet :)

.... :)

I can almost see it
that dream im dreaming
but there´s a voice inside my head saying
You´ll never reach it..
Theres always gonna be another mountain
I´m always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I´m gonna have to lose..
I may not know it
Bur these are the moments that
I´m gonna remember most
Just gonna keep going
And got to be strong
Just keep pushing on..

Målat naglarna.

hehe. Inte mega snyggt men funkar ;)
OCH det är min fot jag håller i :P så ni inte tror jag har en missbildad hand eller nått hahahhaha! xD
Dock hatar jag att måla höger hand, blir fan aldrig bra :(

Hjälp miiiiiiiig! :P

Nu är det så att jag verkligen behöver färga mitt hår! 
MEN nu kan jag inte bestäma mig för vilken jädrans färg jag ska ha..
Så nu tycker jag att ni ska ta er tid och kommentera dett inlägg och hjälpa mig med vilken hårfärg jag ska ha!!
Här är exempel:

Nummer 1.


Nummer 2:


Nummer 3:


Nummer 4:


Nummer 5:


Nummer 6:


??????

Gårkvällen/natten.

Som ni ser på bilden så var det en heeel del människor på The Tivoli igår. När jag kom vid 22.45 typ så var det redan såhär lång kö. (dock inte jag som tagit fotot, snodde det från tivolis sida på facebook). Så japps, det var en del att göra igår. Mitt bord var aldrig tomt de sista 4 timmarna. Så jag blev lite röksugen och frustrerad haha, men det är ju sånt man får ta. Svettig till max var man också. Men så mycket folk runt bordet som hoppar och håller på så dör man nästan av värmeslag. Så det var lite halv jobbigt. Men annars gick kvällen bra :). Faktiskt ingen som bråka iheller ;), trodde faktiskt att det skulle vara någon som skulle tjafsa med mig, men icke. Så det var ju trevligt. Var inte hemma från tio över fem i natt. Tog ett tag att avsluta allting och så. Så vi satt där till nästan 5. (skulle slutat 4).
Nej nu har jag inget mer att skriva, nu blir det cigg och mer kaffe.
Ha det bra!

Snart dags för jobb.

Idag blir det jobb på the tivoli. Dom ska ha 15 års fest där idag (tivoli fyller 15 asså, inte någon liten 15 åring som hyrt stället, ifall ni undra) Så där kommer nog vara en MASSA folk. Dom ska lotta ut en moped också haha, kul och se vem som vinner den. Hade jag vunnit den hade jag sålt skiten haha. Fan ska man med en moppe till. I alla fall.. Är helt fixad och så nu. Sminkat mig, plattat håret, spillt kaffe på golvet, klätt på mig och så vidare.. Dock har jag inte bestämt mig för om jag ska ha på mig det jag har på mig.. Men jag har nästan en timme på mig att ändra mig haha. Mår inte så super bra idag iheller. Har mega huvudvärk, ont i halsen och lite hosta, men det får gå ändå. Har inte råd och vara sjuk och man vill ju inte missa denna kvällen på Tivoli när där antagligen kommer vara mycket att göra.
Japps, det var allt jag hade att säga.
HAHA ser lite halvt psycho ut på denna bilden hahaa, men det bjuder jag på..
Orkade inte ta en miljon bilder.
Såhär ser jag ut idag iaf.

Halloj.

Mår lite bättre idag faktiskt. Mår ju dock inte super bra så jag hade kunnat studsa upp och ner och dansa salsa haha. Men bättre iaf. Gick bra igår på Dickens, hade dock bara 2 spel på heeeela kvällen, vilket är 5 timmar. Så JA det var rätt så segt. Tiden gick såååå sakta. Plus att jag glömde bok så jag hade absolut inget att göra. Fick typ sitta och glo. Idag blir det Crom 21-03 på Black jacken. Sara ska också jobba där idag :) Nice. Men innan dess ska jag iväg och hämta mitt pass idag. Dom stänger redan 15 så får åka dit snart typ. Sen blir det hem till mamma och äta middag innan jobb. Mycket mer händer icke.
Ha det bra!

Mår inte bra alls.

Somnade vid 17 tiden och vakna nu för en halvtimme sedan. Kände att jag behövde sova ett tag även om jag redan sovit hur mycket som helst över natten. Mår inte alls bra idag. Har ont i halsen, frossa, hosta och känner mig som en zombie. Tänkte först fråga om någon ville ta mitt pass idag på dickens. Men sen ångra jag mig för har inte råd och va hemma och vara sjuk. Får helt enkelt stå ut! Plus att det brukar inte vara så jätte mycket spel på en torsdag på dickens. Men skulle inte förvåna mig om alla kommer och spelar bara för det haha. Nej men det finns inte mycket mer att göra än att bita ihop och dela ut korten. 5 timmar jobbar jag sen blir det rätt hem och sova typ. Kan ju hoppas på att man kanske blir lite bättre under kvällen.
Nu har jag inte tid mer..

Sitter och tänker.

Det är så mycket man vill, men så lite man kan.. Tänk om man hade haft så mycket pengar så man verkligen hade kunnat göra allt man velat. Det är så mycket jag vill just nu. Brukar sitta och drömma mig bort på internet när jag inte har någonting att göra. Jag vill ha ett heltids jobb, fast anställning. Vill ha en egen lägenhet (med hjärtat då) som man kan inreda och så man kan göra vad man vill när man vill och hur man vill. Jag vill resa en massa, komma till en massa nya ställe och bara vara.. Jag vet att man inte kan få allt och att många har det sämre än mig. Jag har min älskade pojkvän, min familj och ett jobb. Vänner däremot.. Umgås knappt med någon längre. Jag vet dock att det till viss del är mitt fel, men jag tycker inte att det bara är jag som ska höra av mig. Vill någon umgås med mig så har jag ett mobil nummer liksom. Men nej det blir aldrig att man umgås med någon mer. Antingen jobbar jag eller så sitter jag hemma. Och nej jag klagar inte på att jag sitter hemma mycket, jag har vant mig vid det och jag har ju min pojkvän här hos mig för det mesta. Men man vill ju umgås med andra också och hitta på saker. Idag är verkligen en riktig skit dag. Mitt humör är på botten och jag känner inte för att göra ett skit. Men jag är ju tvungen att jobba så man kan ju tyvärr inte krypa under täcket, somna och drömma sig bort. Däremot ska det ändå bli rätt skönt att jobba för då kommer jag ut och kanske slutar vara på mitt skit humör. Bara ingen bråkar med mig idag haha, då får dom en smäll :P nej skämta bara.
Nej får väl sluta deppa nu och ta tag i dagen. Någon gång kanske mina drömmar uppfylls. Man kan ju inte ha det bra alltid. Och som sagt då finns det många som har det mycket sämre än mig. Många som inte ens har något tak över huvudet. Så jag är ändå tacksam för mitt liv och för att jag har den familj, pojkvän och svärfamilj som jag har. De ställer alltid upp och finns där för mig när jag behöver dom. Så egentligen klarar jag mig bra utan "vänner".

Vaknat på fel sida.

Är inte alls på humör idag. Känner bara för att sova bort hela dagen.. Men det kan jag icke. Ska jobba på Dickens idag. Sen ska jag ju hämta mitt pass och träna och så. Känner mig kass och har ont i halsen och sen är jag bara på bajshumör. Men alla har ju sina dåliga dagar..

Hatar rubrik..

Idag har jag varit hos min mamma och käkat middag. Hämtade även en stor whiskey flaska som jag och älsklingen ska fylla med pengar :P. Flaska som jag tog på mitt gamla jobb.. Nu sitter jag och tar det lugnt och känner mig mega sexig.. ELLER INTE! Känner mig så osnygg som man bara kan just nu haha. Finnar i hela huvet, svullen mensmage och hängig. Trevligt och veta va.. Men alla har ju sina "ful dagar".
Imorgon måste jag gå upp i tid! Fick sms från polisen idag.. Ja vad har jag nu gjort :/.. Haha nää det är bara att mitt pass är färdigt och klart att hämtas. Så ska iväg och hämta det imorgon. Sen tänkte jag kanske sticka en runda till Crom och öva rouletten lite. Sen vid 18 tiden blir det iväg och träna och klockan 20 börjar jag jobba på Dickens till kl 01. Så hela dagen är fullbokad, nice! Älskar när man har saker att göra. Jag är väldigt rastlös av mig. Måste fixa någon liten present till Emil också, han fyller år nästa fredag. Så då kanske jag tittar på det imorgon emellan allting.
Nej nu kommer jag inte på mer att skriva så ni får ha det så bra så länge!
Här kommer bilder på flaskan jag hämtade idag.

Min dag.

Gick upp vid halv 12 tiden. Rökade och drack kaffe som vanligt ;). Klarar mig inte utan en cigg och kaffe på morgonen! Sen sa jag hej då till älsklingen och satte mig och kolla på tv med svärmor. Sen var det dags för storstädning av rummet! Så nu är där rent och fint. Jag dammade, stoppa in alla mina kläder i garderoben (som jag slängt på golvet när jag blir arg för jag inte hittar de jag ska ha), Dammsugat, moppat, bäddat sängen och så vidare... Blev bra. Efter det har jag tagit det lugnt och nu fick jag ett ryck och börja baka bullar! ;) haha. Nu väntar jag på att de ska jäsa klart sen ska de rullas till bullar och jäsa 30 minuter till..
Tänkte ha det lite mysigt sen när älsklingen kommer hem så ska tända ljus i hela rummet :D
Nu har jag inget mer att skriva.

God morning.

Uppe i bra tid för en gångs skull. Har precis rökat min morgon cigg och hämtat kaffe. Ta det lugnt nu ett tag, sen ska jag ner till Grand lite snabbt vid 12 tiden. Efter det ska jag fixa id kort.. På tiden kan jag säga haha. Mitt gamla är 2 år gamalt så ingen tar emot det längre :P.
Mycket mer ska jag inte göra idag.. Min mage gör ont och jag är fortfarande lite halvt förkyld.
Har ju glömt säga att i Lördags när jag jobba på Crom så körde jag rouletten lite och det gick bra :)

mår skit..

Jag kallsvettas de luxe, har huvudvärk, ont i halsen och hosta. Usch.. Hjärtat som har smittat mig! Kände att det kom igår när jag jobba på Crom. Fy va jobbigt de var att jobba i början av passet. Min hjärna vägra fungera och jag satt och svettades och mådde skit. Räkna nog fel ett antal gången och några som spela blev lite irriterade, men vad skulle jag göra. Var bara att förklara att jag var sjuk så förstod dom. Efter ett tag sa jag till Sara att jag var tvungen att gå ut och ta lite luft. Så hon tog över mitt bord ett tag. Sen efter det så blev det faktiskt bättre. Fick koncentrera mig mer än vanligt men annars gick det bra.

Vädret ute hjälper ju inte speciellt mycket iheller. Kvavt och äckligt är det. Kanske blir åska inatt/ikväll? Kan ju hoppas på det, älskar åska, tycker det är hur mysigt som helst... Annars händer det inte mycket idag. Blir bara att ta det lugnt nu när man mår bajs. Ska iväg och handla lite senare dock. Ja.. Det är väl allt jag har att säga nu.

Ojoj

Vaknade aldelles för sent idag, kl 14 typ. Älskar att sova haha. Sjukt skönt! Men det var lite väl länge kanske. Nu sitter jag och dricker kaffe och ska snart iväg till min mor och äta middag där ikväll sen blir det jobb på Tivoli.
HÖRES!
snygg morgonfrilla ;) haha

En dag som alla andra.

Japps min dag har inte varit så händelserik, som vanligt ;) haha. Nej men jag trivs med att ta det lugnt om dagarna och dra ner till stan, ta en fika och bara ta det lugnt. Man får ju passa på nu innan man väl får tag i ett heltids jobb och knappt är ledig. Jag kan dock säga att jag är lite halvt rastlös om dagarna. Har ju inte så jätte många arbetsdagar direkt.. Hade velat ha fler men det gick ju inte :(. Men man får väl ta det som det kommer. Fick i alla fall dagar på Roulletten och det hjälper mig mycket! Hoppas jag bara det går bra den 18 september, då jag har mitt första roullette pass. OCH hoppas nu inte det dröser in med spelare hahaha. Blir lite sådär halvt förrvirad när det är många som spelar och det är 4-5 olika färger på markerna på bordet. Men det ska nog gå bra ändå. Får ta den tid den tar och förklara för spelarna att jag är ny!

Imorgon jobbar jag på The Tivoli 23-03. Helt ok att jobba där. Dock lite kort pass så det ger ju inte mycket pengar men sånt är livet. Sitter på Crom på Lördag och då är det från 21-03 så det är ju lite bättre!

Så vad gör ju annars om dagarna då.. Typ tränar (eller försöker träna) haha. Har inte alls kommit igång med träningen så bra som jag vill än. MÅSTE bli bättre på det. Konstigt att det ska vara så hiiiiimla jobbigt att åka ner till actic och träna lite haha... Annars gör jag inte mycket mer än drar ner till Crom, övar lite på roulletten och snackar lite. Tar en fika i stan då och då med mamma. Åker och hälsar på min syster och syskonbarn.. Så ser mina dagar ut.