.....

GOTT NYTT ÅR!!

Börjar må bättre.

Nu i natt har jag vaknat säkert 10 gånger av min hosta och av att jag inte kunnat andas för jag är så stopp i näsan. Kommer ihåg när jag vakna en gång, så var jag sjukt törstig men hade inget att dricka och orka inte gå upp och fixa det iheller, så kommer jag ihåg att när jag somnat så drömde jag om att jag drack hur mycket vatten som helst. Jag till och med drack utan att svälja haha. Har mått dåligt hela dagen, värst i morse. Men det är ju alltid värst när man ska lägga sig och precis när man har gått upp. Men nu mår jag faktiskt lite bättre! Nu är det bara näsan som ska sluta rinna och min hosta som ska försvinna, sen är jag happy happy!
Imorgon blir det jobb på Dickens 20-03. Innan dess ska jag bara vila hela dagen, så jag är så frisk och utvilad som möjligt till jag ska börja jobba. Även lön imorgon... "Jippi" haha. Fick riktig pisse lön denna månaden så det blir en snål månad, men så är det ju ibland. Får jobba satan denna månaden och inte ge bort ett endaste pass!
Känns lite tråkigt nu när man inte kunnat träna på två dagar också. Blir nog inget imorgon iheller, känner inte att jag vill träna när jag är sjuk eftersom det kan vara farligt.
Nu ska jag dricka kaffe och äta en clementin!
Ha det så bra så länge.

Sorry.

Jag vet jag skrev innan idag att jag skulle lägga in ett nytt träningstips idag. Men tyvärr så orkar jag verkligen inte! Jag är helt slut i både kropp och själ och mår ur uselt. Så jag känner inte för att sitta och leta rundor idag.
Hoppas ni förstår!
Kram på er, Skriver mer imorgon.
Förhoppingsvis mår jag bättre då!

Virus.

Fick precis reda på av min mamma att detta är tydligen ingen förkylning utan det är ett virus som går.. Och tydligen så är det många som har eller har haft det. Sen har det hänt för många att de har varit sjuka i någon vecka och sen gått till jobb och så som vanligt. Sen efter 2-3 dagar så har de fått lunginflammation :/.

Så jag kan säga som så att ni som har detta virus ska ta det väldigt lugnt! Vila så mycket ni kan och ta er tid att friskna till. För lunginflammation vill man inte ha!
Så ta hand om er och mys ner er under täcket hela dagen, ät vitaminer, apelsiner och drick te!

Blö!

Usch vad jag mår skit idag.. Värre än vad det var igår. Orkar knappt röra mig för då gör det ont i kroppen! Vill inte vara sjuk, jag hatar det! Är inte den människan som kan ligga still och bara glo hela dagen.. :(
Orkar egentligen inte skriva blogg iheller. Men vad gör man inte för sina läsare ;), har ju även fått rätt många nya läsare också, vilket är kul. välkommna! ;).

Tänkte jag skulle lägga in ett nytt träningstips idag :).
Nu ska jag ta en ciggarett och fylla på kaffe och sen ska jag lägga mig och glo någon serie ett tag!
Någon mer än jag som är sjuk?! :(



zombie.

Hela dagen/kvällen har jag typ bara suttit och nyst. Har säkert fått höra prosit tjugo gånger av olika spelare, haha. Håller även på att hosta ut mina lungor känns det som och jag har mega ont under näsan. Bara för jag får snyta mig och torka mig under näsan hela tiden. Usch va trött jag är! Hade kunnat sitta och somna nu. 2.5 timmar kvar sen blir det hem, krypa ner under mitt varma täcke och krypa så långt in till hjärtat som det bara går och sno all hans värme! MYS!! Nej nu ska jag dricka lite mer kaffe :-D. Hoppas ni är pigga och krya i alla fall!

Helt slut.

Jag är helt slut i både kropp och huvud! Jädrans skit att man skulle åka på förkylning nu.. Kan knappt andas för jag är mega stopp i näsan och när jag hostar så gör det jätte ont i mage, pågrund av min träningsvärk :P Inte skönt kan jag säga! Försökte byta dag med en arbetskamrat men hon kunde inte, så det är bara att stå ut. Har ju inte råd att förlora pengar. Fast det hade varit sååå mycket skönare att krypa ner under täcket i bara underkläder och mysa till film efter film och somna lite då och då haha..
Nu ska jag aldelles strax klä på mig och sen ska jag dra iväg! Får se om jag hinner skriva ett litet inlägg när jag har lunch rast :).
Någon bild får ni inte på mig idag haha, är krit vit, påsar under ögonen, ja jag ser helt enkelt förjävlig ut.. Typ lite som the grudge ;)
Typ såhär ser jag ut och känner mig..
Snygg va..
Kommer fan skrämma bort spelarna idag hahahha.
Ha d bra!
<3

Godmorgon Godmorgon!

Är mega förkyld, började igår och har inte gått över till idag som jag hade hoppats.. Helt stopp i näsan, ont i halsen och hostar. Men det finns inget att göra åt det, ska iväg och börja jobba 14 idag. 12 timmars pass blir det. Så bara för att jag är så förkyld så kommer jag säkert ha en massa att göra hela tiden. Fast det är iofs skönt, för då går tiden snabbt.
Min mor ska handla med sig en god sallad till mig som jag kan äta idag. Brukar ju käka på mcdonalds annars, bara för att vi har bara en halvtimmes paus och det är inte säkert man hinner dra någon annanstans och äta. Men nu ska jag ju inte äta sådant skit. Så då köper mamma med sig mat istället :).
Blir ju ingen träning idag :( Hinner jag inte.
Jaja, nu ska jag dricka mitt kaffe och ta det lugnt. Sen blir det duscha, ut med hunden och sen göra ve mig och dra.
Hej hopp!

Mat.

Nu är det dags för middag! Ska göra en vanlig champinjon soppa bara (på påse). Knappt några kalorier alls ;) och gott är det + billigt OCH man blir mätt. Blir antagligen en grov macka till också.
Till frukost idag åt jag en tallrik fettfri yoghurt och en massa massa kaffe haha!
Ha d så bra så länge.

Rumpa och ben!

Mitt första inlägg i denna kategori! Satt och funderade på vad jag skulle ge för tips idag.. Så jag satt och letade lite på internet och kom fram till att idag inriktar jag mig på rumpan och benen!! Så vill ni få en tight snygg rumpa och snygga ben så är det bara att fortsätta läsa..
Nu är det så att det jag skriver här är som jag hittat på internet men kan även vara som jag själv brukar köra när jag tränar och så vidare. Så ni inte tror att jag är något "träningsproffs".

Tänkte att jag börjar med att lägga in en video på olika träningsmetoder som man kan köra. Har börjat köra de flesta av dom och kan säga att man känner det dagen efter i rumpan och låren!
Jag börjar helt enkelt med att lägga in denna video, så kan ni börja med detta! ;)
Kan ju inte lägga upp allt på en gång haha, då har jag ju inget mer att skriva om sen .
Ni får gärna kommentera om ni vill att jag ska skriva om något speciellt..
Hur man tränar magen? ryggen? osv..


Tränat.

Såja, då är man hemma efter en och en halvtimmes träningspass ungefär. Var och testa träningsakademin idag.. Inte så speciellt bra ställe tycker jag. Väldigt lite maskiner. Har typ blivit kär i filborna för där är det stort utrymme, många maskiner och ett + i kanten är ju massagestolarna ;). Så det blir att jag säger upp mitt på actic och fortsätter träna där de 2 månader man har i uppsägning och sen så blir det filborna!.
Nu sitter jag och dricker kaffe och väntar på att tvätten ska bli färdig.. Ja ni hörde rätt... JAG tvättar hahaha! ;)

Svarar..

Tosse ([email protected]) om jag idag :):
Vad är det för program ? :)

Svar:
Detta programmet :  Beneton Movie GIF. <--- Klicka på länken och ladda hem. Om du vill veta exakt hur man gör så gå in på denna sidan : http://www.designadinblogg.se/skapa-en-animerad-bild/. Där står hur du ska göra :)

Måndag.

Sitter nu och väntar på att hjärtat ska komma hem, sen ska vi iväg och träna! Ska bli skönt. Fan första gången någonsin som jag ser fram emot att träna och tycker det ska bli skönt! Vem vet, jag kanske har ändrat mig lite och kanske denna gången kommer fullfölja mitt mål.

Jag har på två veckor redan gått ner :
2 cm på magen.
1 cm på rumpan.

I know, inte så mycket, men det är bättre än ingenting. Och nu ser jag ju att det börjar hända något. Så nu i 2 veckor ska jag träna med hjärtat och hans killkompis, så ska han lära mig lite på maskinerna och så. Sen blir det att träna själv igen, men då kan jag ju allt så då är det bara att fortsätta! Så ska vi se om det blir någon skillnad om en månad eller två!

Talle Tulla!!

Nu ska jag och Talle Tulla ut och promenera :)
Min pojkväns familjs hund Rocky (Talle tulla är hans smeknamn :P)

jag idag :)

Hitta ett program som gjorde bilden rörlig :) haha.
Så nu kommer ni få se många rörliga bilder ;)

vad tycker ni.

Fick en liten idé. ;). Tänkte att eftersom jag har börjat med träning och så vidare så är det så att jag ofta letar rundor efter inspiration, träningstips och matråd som jag försöker gå efter. Så nu tänkte jag starta upp en ny kategori som kommer heta "träningstips och matråd". Där jag kommer lägga in en massa tips och råd som jag letat upp på internet eller som är mina egna.
Så vad tycker ni om det? :)

Svarar..

Jessica om Dra ner på rökningen.:
Haha, det hade varit dagens höjdpunkt för mig om du hade gjort det. Kan se det framför mig när du sitter där och blir riktigt irriterad på denna tjejen. Ha ha :P Underbart!
Isabelle om God dag!:
Hej Linda. Tycker att din blogg blir snyggare och snyggare..alltså design och layout! Har följt din blogg ett tag nu. Ha det bra!
Stefanaida  om AAAAAAAAAH!:
Nice security code. Does it work?
Jessica om Dra ner på rökningen.:
Haha, det hade varit dagens höjdpunkt för mig om du hade gjort det.
Kan se det framför mig när du sitter där och blir riktigt irriterad på denna tjejen.
Ha ha :P Underbart!
Svar:
Haha ja jag var jäkligt sugen på att göra det, men sen tänkte jag att om jag gör det så lär väl alla glo på mig som om jag e dum i huvet haha.. Finns inget värre än när dom sitter och prasslar så hela tiden, blir arg bara jag tänker på det haha!

Isabelle om God dag!:
Hej Linda. Tycker att din blogg blir snyggare och snyggare..alltså design och layout!
Har följt din blogg ett tag nu. Ha det bra!
Svar:
Tackar så mycket! Är dock inte riktigt färdig än, men det tar tid för mig :P. Kul att du följer min blogg!
Ha det bra du med!

Stefanaida
om AAAAAAAAAH!:
Nice security code. Does it work?
Svar:
Huh? What security code? Now i´m confused! :P

Sitter och redigerar bilder.

Har inget att göra så är inne på picnik.se och redigerar bilder lite. Tänkte om någon blir bra så kanske man fixar en ny header ;).
Här är bilder som jag redigerat lite.
Det jag har gjort är :
Gjort hyn lite brunare, gjort ögonen ljusare, mascaran mörkare och läpparna lite ljusare + tagit bort finnar och sådant.
Så vad tycker ni?

God dag!

Precis när jag skulle börja skriva så kommer svärmor in och säger "har du sett att det snöar". Så jag kollar ut och visst fan snöar det.. Vill inte ha någon snö nu! Bara jobbigt med slask och skit..
Idag ska jag och hjärtat hem till mamma och äta middag. Mina systrar och sambos + barn kommer också vara där. Sen blir det work klockan 23 på Tivoli idag. Fun fun. Annars händer inte mycket..
Vet egentligen inte vad jag ska skriva.. Så lägger upp 1 morgon bild på mig själv så ni kan få se hur underbart snygg man är när man e nyvaken, osminkad och ruffsig i håret :D. Vassegoda!

Snart jobba.

Gick bra på gymmet idag, Linus puscha mig rätt mycket! Filborna har mycket bättre gym än vad actic har så jag är rätt så sugen på att byta. När jag kom hem så gick jag och la mig och sov en timme. Men det skulle jag inte gjort, för nu är jag tio gånger tröttare än vad jag var innan.. Drömte väldigt konstigt också.. Orkar dock inte skriva om det haha.

Ska snart göra ve mig för jobb. Blir ängelholm ikväll/inatt. Är mega seg så man vill egentligen bara lägga sig under täcket och mysa. Men jag sover aldelles för mycket så det är bara bra att jag ska jobba.. Vet inte riktigt vad det är med mig och min kropp. Jag är nästan alltid trött. Måste nog börja ta vitaminer och så!

Imorgon
Ska vi hem till min mor och äta middag innan jag ska jobba. Min syster är här nu över helgen också. Sen på söndag ska vi hem till min pappa och gratulera honom.
Ha d!

Svar på kommentar!

Therese om Biggest-loser - kan dom, kan jag!:
Jag har precis börjat gymma med en kompis. Tänkte försöka få mig dit ensam idag för första gången, har du något tips? Jag har mina små rädslor som inget betyder egentlligen
Therese om Biggest-loser - kan dom, kan jag!:
Jag har precis börjat gymma med en kompis. Tänkte försöka få mig dit ensam idag för första gången, har du något tips? Jag har mina små rädslor som inget betyder egentlligen.

Svar:
Jag tyckte också det var lite halv pinsamt men mest tråkigt att behöva gå och träna själv. Men jag gjorde det ändå och nu bryr jag mig inte alls! Kör även på gruppträningar ensam. Andra människor som är där bryr sig bara om sig själva och kommer inte stå och stirra på dig ;). Bara kör på! Du vänjer dig efter ett tag. Något mer du vill veta, så e det bara att fråga!

Dock är jag inget "träningsproffs" har hållt på i nästan en månad nu och har sett lite resultat. Ska gymma med min pojkvän idag och han ska visa mig en massa hur man ska göra med maskinerna och så, då jag är lite osäker på om jag gör rätt.

Märkt att jag fått rätt många nya läsare :) Skoj! Och om det är någon som vill fråga något, så fråga på! Bara kul att svara på kommentarer.
Nu ska jag iväg och träna!


Biggest-loser - kan dom, kan jag!

Det är helt sjukt vilken skillnad de är på dessa tre!!
Jag säger bara som så att kan dom så kan fan jag.
Jag har inte ens hälften så mycket att gå ner..

Inspiration till träning.

Inspiration.











Träningsvärk!

Jisses vilken träningsvärk jag har idag. I mina lår. Jag kan knappt gå haha, kan inte sträcka ut benen helt för då gör det mega ont. Men vill man vara fin får man lida pin ;), plus att man ska fan känna lite. Då vet man att det tar! Ska iväg och träna idag också, ska testa filborna med hjärtat. Börjar tröttna på Actic för där är ju knappt några maskiner. Så funderar på att byta ställe. Jag ska dock inte träna benen idag för då kommer jag inte kunna gå alls sen. Så det blir mage, armar and the ass!.
Jobba i ängelholm ikväll också, på Saloon.
Ha de najs!

Det snöar.. :/

Jäklar vad det snöar ute! Riktigt stora snö flingor också.. Kommer lite väl sent kanske. Nu vill jag inte ha någon snö! Ska bara vara snö på julafton! Jaja.. Sånt är livet. Får se om det lägger sig.

Har varit riktigt jävla seg, hängig och inte haft någon energi alls idag. När jag satt hos min syster och drack kaffe så höll jag fan på att somna sittandes. När jag tog bussen hem blev jag lite halvt små yr och illamående, antaligen pågrund av tröttheten. Kom hem vid halv 5 tiden och gick direkt och la mig. Gav mitt pass på dickens till Sophia idag för jag känner att jag verkligen inte orkar, är helt jädrans slut. Orkar knappt stå, har ingen energi i kroppen alls.
Hoppas det är bättre till imorgon så man inte åkt på någon förkylning eller något..

Blir träning imorgon igen. Dock lite senare.. Ska köra jäklar i det nu! Sommaren 2012 ska linda vara sexy :) hahaha.
ha d bra!

så här ser jag ut idag.


Dra ner på rökningen.

Filmen jag såg igår på bio var bra :). DOCK så hatar jag fortfarande att gå på bio.. För att : 1. Folk sitter och pratar under filmen, 2. Två små äckel fjortisar som satt bredvid oss satt och prassla under HELA JÄVLA filmen, och om dom inte prassla så tugga hon så högt så det nästan hördes utanför salongen.. Allvarligt, har hon inte käkat godis innan eller.. Man sitter väl för fan inte och prasslar och håller på under helaaaa filmen!? Hade lust och säga till henne att om hon inte slutar prassla med den jädrans påsen så ska jag ta den och trycka ner den i halsen på henne.. Men jag sa inget, jag va tyst haha. Så nej jag är ingen "bio människa". Förstår inte hur folk kan tycka det är kul att sitta i en jävla salong med en massa andra människor som inte har respekt för dom andra som kollar på filmen. Och sen dom som sitter och skrattar under hela filmen när det inte ens är något som är roligt. Nej usch..

Jag köpte en e-ciggarett igår. Inget nikotin och sådant i. Känns ungefär som om man rökar en vattenpipa, om ni gjort det någon gång. Jag köpte det för att jag ska dra ner på rökningen. Och än så länge har det funkat bra. Har bara rökat 2 cigg idag och jag har inte rökat på 2 timmar nu :) Så det är nice! Får vi se om det fortsätter funka.

Ska träna idag, blir spinning pass.
Nu ska jag nog fixa lite med bloggen.
Bye!

Bio.

Idag ska jag på bio med mamma. Vi ska se "New years eve". Så nu hoppas vi på att den är bra. Fanns inte så många filmer att välja på.. Ska även käka på kina restaurangen Panda innan, gott! Har jätte god wok där :). Annars händer inte mycket idag. Blir hem sen och mysa med hjärtat.
Skriver senare. Tjingeluring.

boring, fyra timmar kvar


Måndag-sämsta dagen i veckan :P

Hellooo :). Sitter och dricker mitt morgon coffee, som alla andra dagar och snackar med en gammal klasskamrat på facebook.. Ska jobba långpass idag 14-02 så ska snart sätta igång och göra ve mig.
Hinner inte fixa med bloggen idag, så det tar jag imorgon när jag e ledig och på onsdag.
Ska nog på bio med mor imorgon också, om det blir av. Får väl se :)
Nu har jag inte tid mer. Så ha det så bra!
Bye Bye

...

Ja som ni ser så har jag fixat och donat lite med min blogg idag, dock inte så jätte mycket. För annat kom ivägen också. Fixade även en header lite snabbt sådär, så det är inte alls säkert att den kommer sitta kvar.
Ska fixa text och sånt mög också. Är ju faktiskt lite roligare att läsa en blogg som ser fin ut och det är även roligare för mig att skriva :)
Nu ska jag ha filmkväll.

fixar..

Som ni kommer märka så sitter jag och ändrar lite med bloggen. Kommer nog ta ett bra tag innan den är helt färdig. För jag kan aldrig bestäma mig :P haha. Plus att jag har glömt lite hur man gör så försöker komma ihåg. Måste även göra en ny header, vilket kommer ta tid.. Så ha tålamod ;)
EN fråga bara.. Någon som vet hur man får bort sitt blogg namn från headern? Har glömt :(

Grejerna från yves rocher.

1. Den första krämen som ska göra ens hud slätare och så vidare.. Den har jag använt nu i 2 dagar, bara för att. Jag tror inte på att en kräm gör en smalare och så vidare. Men fick den gratis så då kan man lika bra använda den. Kostar annars 360 kr. Så får väl se om man kanske blir lite slätare i huden ;).
2. Figurform dag/natt. Tabletter som jag också fick på köpet typ. Kostar 200 kr annars. Har börjat med dom idag. Ska även få en att gå ner i vikt och göra en piggare och så vidare. Tror inte på att dom kommer få mig att gå ner i vikt iheller. Men som jag sa med krämen, har jag fått dom kan jag lika bra ta dom.
3. Sportväskan - mega fin! Nöjd som satan. Behövde en träningsväska, för har fått gå med en sketen påsa varje gång jag tränat. Så den ska användas flitigt :).
4. Skönhetsboxen: Fick man som en premie om man handla för en summa. Jätte fin och var perfekt till mitt smink, även om allt inte fick plats haha. But i like it.
5. Handcremen: Luktar gott och funkar väl bra. Har alltid handcreme med mig när jag jobbar för att jag efter ett tag känner mig äcklig och torr om händerna när man har tatt på markerna och korten och så vidare. Så det är alltid bra att ha. Har dock 3 stycken handcremer nu hehe. Fick även denna gratis.
6. Rengöringsvatten OCH Ögoncreme: Dessa 2 fick man i ett hemligt paket :P. Har inte riktigt testat dom än. Och sen å andra sidan så tror jag inte på att krämer ska ta bort rynkor iheller. Men .. fick dom gratis så ;).
Japps, det var allt jag fick i mitt paket.. Oj, glömde dock en sak.. Ett täckstift jag också köpte, som torkar ut finnar jätte bra. Har användt det innan men tappat bort det så köpte ett nytt.
HAR ni frågor om något, så fråga på!

Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv.

HELLO!
Sitter just nu och dricker mitt kaffe, som vanligt ;). Gick bra på Dickens igår. Fick in 3500 kr cirka, det är inte mycket men det var något i alla fall.. Så hade lite att göra! Var hemma vid halv 4 i natt och så var det rätt ner i sängen.
Idag är jag ledig. Skönt! Så det blir bara att ta det lugnt hela dagen, kolla film med hjärtat och mysa. Ska även köra lite träning här hemma.
Det går fortfarande bra med min viktminskning! Har gått ner till 63,5 kilo nu på 2 veckor. Så det är 1½ kilo cirka, lite mer. Känns bra, men kunde gått ner mer om jag bara tränat liteee oftare. Så nästa vecka ska jag försöka träna lite mer. Det enda som är lite drygt är att träna innan jag börjar jobba för då har jag ingen tid för mig själv knappt innan jag ska jobba. Men jag får väl börja med det ändå.
Vill man vara fin får man lida pin ;).


Mitt paket jag hämta ut från yves rocher innehöll en massa skoj. Lägger upp sakerna i ett annat inlägg lite senare.
Bye.

Lördag 14 januari.

Igår var jag ledig så var bara hemma med älsklingen och tog det lungt. Skönt! Några kanske undrar varför jag inte drar och festar och så vidare när jag väl är ledig en fredag. Men det är för att jag känner verkligen inte för det. Jag är inte den personen längre som festar både fredag och lördag. Tycker inte det är kul längre. Sen tror jag också det är för att jag jobbar varje helg med en massa jobbiga fulla människor och då känner man sig ännu mindre sugen på att dra ut och festa. Så nej, jag väljer hellre en hemmakväll med hjärtat än att dra ut och supa sig full och må skit dagen efter..
Idag ska jag jobba på dickens.. 20-03.. Hoppas man på att det är några som spelar idag. Är så himla drygt och sitta och glo i vägen i 7 timmar utan något spel. Tiden går fruktansvärt sakta och nu har jag ingen bok iheller för den läste jag ut i torsdag :(. Så ja.. Kom och spela! haha.


Annars händer det inte så mycket i mitt liv just nu. Har sökt ett extra jobb på Scandlines båtarna, inte hört något från dom ännu, men hoppas!
Nej nu ska jag snart cykla iväg och hämta ut ett paket.
Ha de!

svar på kommentar.

Jessica:
Synd att det skulle strula för dig. Men en liten resa kan ni nog ta som du sa :) Alltid nått, för det är ju inte Sverige! Shit vad mycket du ska betala, kan det stämma?! Är det nått nytt dom har hittat på att man ska betala så mycket? Och var fjärde månad? Hoppas att det löser sig för dig, låter inget kul alls. Take care.

Svar:
Ja tydligen stämmer det att jag ska betala så mycket. Dock har jag ju pratat med dom och förhoppningsvis går dom med på att sänka avbetalningen rätt mycket. Men det är ju ändå helt sjukt att dom ens tror att man kan betala 12000 kr så direkt..
Ja en liten resa kommer det nog bli ändå. Var och när vet jag inte. Men någonstans ska vi, så får vi se när det blir och var det blir, när den tiden kommer. Take care du med :) ;)


Alltid något som ska komma ivägen.

Jahapps.. Då kan jag säga som så att "planen" jag hade är förstörd redan. Så nu kan jag lika bra säga att planen var en thailand resa i 3 veckor i Oktober med hjärtat.. Men nu är den åt helvete pågrund av att jätte roliga CSN skicka ett årsbesked där dom tycker att jag ska betala 12000 kr direkt och sen även 10000 kr som jag ska betala av på 4 månader tror jag det var.. JOMEN VISST, för jag är ju miljonär när jag får ut cirka 6-7000 kr i månaden.. Dom kan stoppa upp något där solen aldrig skiner. Haha..
Iallafall, ringde och prata med dom. Fick först prata med en kärring som knappt visste någonting så hon koppla mig vidare. Fick prata med en annan kärring, som förvisso var rätt trevlig (inte ofta jag fått prata med någon som är trevlig på csn) hon förklara allt för mig och jag förklara för henne att det inte finns en chans att jag kan betala en klumpsumma på 12000 kr + 2500 kr var fjärde månad. Så hon skickar hem brev skit till mig som jag ska skriva på att jag vill sänka avbetalningen. Så får se hur det blir.. Tror ju inte att jag kommer få betala mindre än 1000 kr i månaden så det är ju jätte skoj.. Eller inte!
Jaja, egentligen så visste jag detta redan innan när jag börja ta skit lånen, vilket jag ångrar nu. Men inte fan trodde jag man skulle betala så här mycket på en och samma gång. Tror dom att folk skiter pengar eller?! Vem fan kan betala 12000 kr direkt??


Jaja, nu vet ni min "plan" och nu vet ni även att den inte kommer bli av. Men jag försöker att inte deppa över detta, även om det är svårt att inte sitta och sura och gnälla över att det inte blir någon thailand resa och att jag ska behöva leva som en snål pung för att jag ska punga ut pengar till dom.
Men sånt är livet.. Livet är skoj.. haha.


Nej, slut deppat för mig nu. Blir ju inte bättre av att jag sitter och ältar detta. Får bli Thailand resa nästa år istället :). Ska försöka tänka positivt.. Blir lite svårt men va fan. Kan ju inte få allt man vill, eller.
Får bli att man tar någon liten weekend resa till prag eller kanske en veckas sista minuten resa någonstans istället. Jag ska iallafall resa någonstans, den saken är klar. Men när, hur och var det blir får bli en lite surprise hehe. Hade ju tänkt ta mina semesterpengar till resan och det kommer jag fortfarande göra, Ska bara låta dom växa lite till haha.


Nu har jag inget mer och säga.. Ska försöka hitta på något att göra, är lite uttråkad och att bara sitta o göra ingenting får mig bara att tänka på skiten mer och bli mer deppad. Så nej, dax att röra på arslet och sätta igång att göra något. Ledig idag också så :) Träning senare blir det i alla fall. Kolla om där e något pass jag kan köra idag.
Bye bye


Every day is an opportunity to make a new happy ending.

Idag har det varit en dag som alla andra.. Fikat hos min syster :) Alltid trevligt. Busungarna var lika vilda som alltid hehe. Snacka en massa och drack kaffe. Kom hem för ett tag sen och nu ligger jag i sängen och degar..
När jag satt på bussen från min syster så börja jag känna mig jätte konstig, magen börja göra knasiga ljud och jag blev väldigt illa mående. Mår fortfarande likadant och det känns som jag ska kräka vilken sekund som helst, så jag våggar knappt röra mig. Vill inte ens äta för bara tanken på mat gör mig mer illamående. Hatar att må illa och det värsta som finns är att kräka. Därför hade jag aldrig kunnat ha anorexia eller bulimi haha, för det finns inget värre. Usch nä, nu slutar jag skriva om detta. Mår ju inte bättre av det liksom..
Annars har det inte hänt mycket. Ska träna imorgon innan jag börjar jobba kl 20.00 på Dickens.
Nej usch, nu klarar jag inte av att skriva mer. Ska lägga mig ner och se om jag mår bättre om ett tag.
Ha det bra!

Tisdag.









Hänt dig någon gång?
Har hänt mig ett antal gånger haha :P

Good Morning!

Gick upp med hjärtat idag, klockan 8. Så är rätt så trött.. Sitter och dricker kaffe och surfar rundor on the internet. Har inte skrevit på ett bra tag för i helgen orkade jag inte. Jobba på Tivoli i lördags och va hemma vid 5 på natten och somna vid 6 kanske, sen gick jag upp 12 på söndagen och jobbade 14-02 så har inte hunnit uppdatera iheller. Men nu skriver jag :):):)
Jag har faktiskt gått ner 1,2 kilo på en vecka :), najs! Tror det har mycket med att jag inte äter chips, dipp, annan skräpmat och inte dricker läsk på vardagarna. (Bara söndagar ju). Tränar fortfarande, fast har inte riktigt kommit igång, men det tar väl någon vecka till sen går det väl lite smidigare.
Min nya mobil jag köpte är super duper najs. I love it, hur bra som helst (än så länge) haha. Den har det jag vill ha och den laggar inte..
Ska till min syster idag och hjälpa henne framkalla foto på fujicolor.se. Jag gjorde det till mig själv igår :), bilderna från nyår. Så man kan scrapbooka lite till. Kan ju visa lite av det jag gjort än så länge..
Så här kommer det :


Japps, det var alla. Har inte kommit så värst långt, har ju precis börjat med det nästan och sen tar det tid för mig för jag blir aldrig nöjd typ haha. Men ja, än så länge ser det väl helt okej ut. Har rätt mycket kvar + att det snart kommer nya bilder på brevlådan hehe. Så jag har att göra.
Sen har jag även gjort ett grattis kort till min pappa som han ska få när han fyller år, men det visar jag inte här än, för jag vet att han har läst min blogg någon gång hehe, så då kanske han ser det och det är ju inte så roliiiiigt haha :P Ha det bra så länge. Tjingeluring.

Träning och ätande.

Det går fortfarande bra med min träning och med mitt ätande :P. Idag körde jag 20 minuter på löpband, sprang mer än hälften, sen körde jag lite på maskiner och sen efter det blev det en timmes step dance pass. Det passet var jobbigt kan jag säga. Ville ge upp 2 gånger men gav mig inte. Dock fick jag sätta mig ner i en minut för jag blev lite yr och illamående, är väl för att jag är otränad. Men annars gick det bra, även om jag inte riktigt hängde med så försökte jag i alla fall :). Sen när jag kom hem så åt jag 1½ vårrulle och lite ris + sallad.
Jag kan säga som så att det svåraste är ätandet. Jag brukar äta mycket mer än jag gjort nu denna veckan så det är lite halv kämpigt när jag ska äta, men då dämpar jag hungern genom att dricka ett glas vatten innan jag börjar äta och sen dricker jag lite vatten efter varje tugga. Jag lovar det hjälper mycket. Sen är det även väldigt jobbigt när kvällen närmar sig och jag och hjärtat ska glo på film eller något. För jag har ett gotte sug som heter duga. Jag blir alltid hemskt sugen på att äta något på kvällen och det är mega jobbigt att låta bli att ta ett chips eller en choklad bit. Men det har gått än så länge. Det enda jag tänker på när jag vill ha chipset är att jag inte vill förstöra allt nu för ett jävla chips. Så jag sitter och knaprar på knäckebröd eller så tar jag en sugtablett.
Läsk har jag även slutat med helt och hållet. Dricker ramlösa eller vatten. Det är nog det lättaste för mig.

Ja, i helhet så har det gått bra än så länge denna veckan och det ska fortsätta gå bra! Kan ju dock säga att man längtar lite till söndagen kommer för då blir det gottedag! ;). Jobbar långpass på söndag så då blir det mcdonalds och kanske en liten gottepåse jag kan sitta och smaska på under kvällen :). Najs!
Jag är faktiskt väldigt nöjd med mig själv än så länge. Har inte kunnat hålla mig så här länge utan gottgott innan haha. Och ätit så små portioner har jag inte gjort innan iheller.
Så då ska vi bara se om det blir några resultat. Ska väga mig varje månad den förste och ta mått och så. dock har jag inte hittat måttband än men det letar jag fram imorgon.
Oj detta inlägget blev rätt långt. Ha det bra!

Slut med att se ut såhär.. usch!!

Nyårsbilder Del 3.

Sista bilderna!!
Puss på 12 slaget. jag och hjärtat.
Andreas, jag och Linus med champangen :)
<3
Jag och Emelina.
Sandra, Jag, Emelina och Emelinda.
Andreas, Adrian och Linus.
:)
Jag och hjärtat!
Så det var alla.

Sitter och väntar ut tiden..

Ska iväg och träna 18.30 med Marie. Blir att vi börjar med vanlig träning en halvtimme och sen ska vi köra ett step dance pass på en timme :) Najs! Nu är jag dock lite uttråkad och vet inte vad jag ska göra.. Så sitter här och funderar lite haha. Finns inget roligt man kan göra på internet iheller så.. Jaja, höres senare.

Nyårsbilder Del 2

Nyårsbilder del 2.

Sandra, jag och Andreas.

Mitt fina hjärta.

Linus, Adrian, Sandra och jag.

Andreas och Emelina.

Jag = Mongo.

Emelina och jag.

Dansar:)



skit väder.

Då har man varit ute med rocky i 20 minuter :) Tänkte jag skulle va lite snäll och ge han en lång runda :). Dock var det inte så härligt och gå en lång runda i detta skit vädert. Höll ju på att blåsa iväg haha. Men ja, nu fick jag motion också ju :). Nu har jag precis käkat lunch. Blev lite flingor och mjölk också en ägg macka, gott gott! Så nu är jag mätt och belåten. Vad jag ska göra nu är en annan femma.. Jag är mega uttråkad och Linus är inte hemma från fyra kanske. Så här sitter jag som en gråsugga och har tradigt.
Får väl ta och hitta på något. 
Tjingeling.

Storm..

Go eftermiddag!
Har varit vaken sedan 10 så tro inte att jag gick upp precis :P.. Skulle egentligen jobbat idag, men blev ledig då min arbetskollega ville byta dagar så det var jag snäll och gick med på. Så dår är man fri idag.. Så vad ska jag göra idag? Jo jag ska iväg och träna i alla fall. Det är det enda jag vet jag ska göra. Sen blir det väl att ta det lugnt som vanligt :).

Nu ska jag klä på mig sen ska jag ut med Rocky!
Tjingeluring.

Nyårsbilder Del 1

Här kommer bilder från Nyår.
DEL 1.

Emelina.

Linus lagar maten.

Andreas.

Äter.
Japps jag ser ut som en tjock mongo på bilden haha, men skit i det.

Adrian och hans girlfriend Sandra :)

Mitt hjärta tar en cigg efter maten.

Emelina strike´s a pose!

Sandra, jag (ser helt chokad ut haha) och Andreas (som ser arg ut)
Detta är bilderna jag bjuder på än så länge.. ;)

3 januari 2012.

Ni kanske undrar hur det går med mitt nyårslöfte?!
Det går bra :), käka bra igår och träna i lite mer än en halvtimme. Jag vet att det är lite, men jag palla inte mer. Börja snurra i huvudet och sånt så jag gav upp för den gången. En halvtimme är ju bättre än inget i alla fall ;) Plus att jag klara av att sprina på löpbandet i ca 8 minuter så det är ju bra! Idag har det inte blivit någon träning, värsta stormen ute så kände inte för att dra ut. Skulle kört Combat pass men det tar vi en annan dag ;). Blir träning imorgon innan jag ska jobba! Sen har jag även dragit ner mycket på maten! Åt typ hälften av vad jag brukar göra idag. Drack mycket vatten innan, så blev mätt snabbare. najs!
Så ja, än så länge går det bra och jag har inte rört någon skit mat (chips osv..) och jag hara bar druckit vatten och ramlösa. Så lite duktig är jag ändå ;). Nu ska det bara hålla i sig.



Jag ska även ta mina mått och så också men har inte hittat något måttband än. Men det fixar jag nu någon dag.
I alla fall så är min vikt idag : 65,2 kg. Mitt mål är att väga cirka 55 kg. Men innan sommaren ska jag i alla fall gått ner till 60 kg.
Har ni något nyårslöfte? Isf, hur har det gått för er än så länge?

2 Januari 2012.

Ja då var det nytt år..
Min Nyår var helt okej, vi åt god mat och hade trevligt. Fram tills lite senare.. Blev att man fick i sig lite för mycket dricka och sen kom folk som inte skulle kommit. Så ja.. Nästa år ska jag och hjärtat fira nyår själva! Skönare och säkert roligare. Jaja, skit i det nu.


Har ni några nyårslöften??
Mitt är att sätta igång med träningen och äta rätt. För detta året vill jag kunna gå i bikini på stranden utan att känna mig som en flodhäst, haha.


Idag är jag ledig. Så det blir att dra iväg och träna och kanske ha filmkväll med Marie och Sara om det nu blir något. Annars blir det träning och sen hem. Känner mig faktiskt rätt taggad att dra iväg och träna, fast känns ändå rätt jobbigt haha. Blir ju jobbigt så fort man har hållt upp så länge.