Linda...

..är mitt namn, för er som inte vet haha.
Min dag idag: Vakna vid halv 12. Gick upp, satte på kaffe, ut och tog min morgon cigg. Satte mig framför datorn och facebook nörda mig lite. Plattade håret och sminka mig lite enkelt. Sa hej då till min älskling som skulle iväg och praktisera. Stängde av min dator, klädde på mig och gick iväg till bussen. Där stod min älskling som tydligen precis hade missat sin buss :P, så då fick man sällskap på bussen. Ner till Knutpunkten, hoppa på 22an bort till väla och sen gå hem till min syster. Kom hem till syrran, drack kaffe, busa med Emil, gosa med Joakim, kolla barnprogram, snacka med syrran... Frederik kom hem (syrrans sambo), han visa mig nya grejer till min tele, så nu är min mobil fiiiin, vi laga mat, blev vårrullar och ris, käkade och sen drack kaffe igen. Tog bussen vid 21 tiden, hoppa av på knutan, fick vänta i 20 minuter på bussen hem, hoppa på bussen, hoppa av bussen, gick hem och gick in genom dörren, Rocky kom springandes och hälsa, hälsa på svärmor, gick upp till mitt och hjärtats rum, pussades, satte mig i sängen, skicka sms med syrran, satte på datorn, kollat lite bloggar och facebook och till slut bestämde jag mig för att skriva i min blogg.......


Yes im a freak..

Bra och dåligt.

Ni kanske undrar hur det går med min träning och så vidare.. Så det ska jag berätta...
Mina mål (träningen)

* Varje morgon gå ut och gå en runda på ca 20 min till att börja med. Tänkte ta med Rocky (Linus familjs hund) så har jag lite sällskap.
Okej.. Detta har väl hänt 2 gånger sen förra måndagen :P haha. Så nej det har inte gått som planerat.

* Minst 5 dagar i veckan ska jag köra kondition/styrka på Actic. Minst en timme men helst mer. Tänkte köra att jag håller på så länge jag orkar.
Inte alls gått som jag velat det iheller. Nog träningen jag är minst stolt över mig själv med. MÅSTE fan sätta igång och dra ner min fatass till gymmet och svettas! Annars blir det ju aldrig någon beach 2012.


* STORA målet är att jag tänkte försöka gå ner 2 kilo i månaden. Tills jag gått ner till den vikten jag vill ha som är cirka 55 kilo. När jag kommit ner till den vikten så blir det mer att jag kör styrka och fastar till mig lite.
Vet ju inte riktigt än om jag kommer klara detta, men om jag fortsätter att sega med träningen som jag gör nu så lär ju detta inte hända iheller. Jag kan ju i alla fall säga att jag vägde mig i förra måndagen ochdå vägde jag 64.7 kilo. Så nu vet ni det ;)

* Ska äta mindre portioner när det kommer till middag.
* SLUT med att vräka i mig chips, dipp, godis, glass osv.. Från och med nu blir det gott gott EN gång i veckan och det är antingen lördag eller söndag.
* Ingen mer läsk. Blir ramlösa eller vanligt vatten.
Dessa 3 punkterna är de jag faktiskt har följt helt. Så när det gäller dessa så är jag stolt över mig själv. Jag dricker vatten nu när jag jobbar och äter frukt på kvällarna! + mindre portioner mat.


Japps. Så nu vet ni.. Ska börja skärpa mig med träningen nu bara sen är allting lite bättre!

hejhopp

Kände att det kanske var dags att skriva lite :). Dock blir det inte så långt inlägg.. Har satt på lösnaglar och är skit jobbigt att skriva haha, inte van vid sånt här skit :P. Iallafall så har jag spenderat min dag på väla med Sara, Marie, Emma och Maries mor. Köpte bara lösnaglar och nagellack. Har inte så mycket pengar att spendera denna månaden.. Sen efter väla stack jag hem till min syster och åt middag, gosa med emil och snacka. Tog bussen kl 22 ner till stan och gick in på crom och skulle hälsa på. Då blev det istället 2 drinkar och en tequila :P. Mer blev det dock inte för sen mötte jag hjärtat och åkte hem. Så nu sitter vi här och ska snart kolla Americas got talent och dricka lite vin. Mys!

Sjukt skönt dock att jag har fått mycket mer jobb nu än annars! Super nöjd med det. Plus att jag även nu ska sitta på Roulletten och då är det frånn 14-02. Många timmar men bra lön! ;) Mycket mer händer inte i mitt liv just nu :P. Känner sig lite halvt rastlös nu när man varken har plugg eller praktik om dagarna. Så man vet inte riktigt vad man ska hitta på haha. Men det får bli träning och umgås med en massa.
Nej slut för mig. Nu orkar jag itne skriva med dessa naglarna längre haha. Tjingeling

Halloj.

Sitter och dricker kaffe och tar det lugnt innan jag ska iväg. Ska jobba på Dickens idag 20-23. Innan dess ska jag träna. Så blir att man får dra hem till sara och hämta mina träningskläder. Ska bli skönt att träna idag ;) Sen efter träningen så drar jag direkt till Dickens. Så slipper man åka hem om. Vet inte vad mer jag ska skriva :P. Skriver senare kanske.

Hur det går.

Skulle ju bli hälsosammare nu sen igår, börja träna och så vidare. Och än så länge har det gått bra. Äter inte lika mycket mer. Har stått emot läsk och skit. Dock ingen träning idag för jag har varit aldelles för bakfull :P. Ja jag vet att det inte är speciellt nyttigt att dricka massa sprit. Men jag unna mig detta för att det var hundra år sen jag gjorde något skoj. Idag har jag ätit 1 billys pan pizza, köpte 2 men fick bara i mig en. Kan inte äta så mycket när jag är bakfull :P. Sen nu sitter jag och äter vindruvor (mitt nya godis) och dricker ramlösa. Visst är jag duktig?! :D. Imorgon ska jag köra roullete utbildning sen efter det ska jag iväg och träna. Har Yoga kl 18.00 sen kl 20.00 så ska jag jobba på Dickens fram till 23. Ska bli kul och testa yoga har aldrig gjort det för. Kommer nog se riktigt dum ut men skit i det ;). Ha det så bra! Nu ska jag äta mina vindruvor och kolla på Glee.
Tjingeling..
Vet att jag inte har skrevit min vikt och så vidare än men jag ska :P. Har inte orkat ta mina mått och sånt haha.

;)

Ser ni ;) Jag har redan kommit igång haha.
Så ser i alla fall mina bokningar ut för nästa vecka.
Latin Jam= typ som Zumba.
Yoga har jag aldrig gjort för men det sägs ju vara bra för både kropp och själ.
Så japps!
Here we go!! ;)

Landskrona.

Då blev det jobb i Landskrona idag, på sig Henrys. Har aldrig varit där innan, har aldrig varit i Landskrona haha. Så ja, vi får hoppas det går bra. Börjar 23.00 så det är ett tag till dess. Annars händer inte mycket. ÄR ju FÄRDIG helt med utbildningen nu i alla fall, megaaaa skönt! Så nu när jag har en MASSA fritid så ska jag hitta på lite andra saker ;) .
Jag ska äntligen sätta igång med träningen, på ALLVAR! För en gångs skulle ska jag fan klara det och gå ner de kilona jag vill, bli lite fastare och snyggare. Så nu ska jag köra på Beach 2012. Nu har jag ju hur mycket fritid som helst så då ska jag sätta igång med det. Tänkte köra som så att jag ska sätta upp "mål" för varje vecka och månad. Såhär ser de ut:


Mina mål (träningen)
* Varje morgon
gå ut och gå en runda på ca 20 min till att börja med. Tänkte ta med Rocky (Linus familjs hund) så har jag lite sällskap.
* Minst 5 dagar i veckan
ska jag köra kondition/styrka på Actic. Minst en timme men helst mer. Tänkte köra att jag håller på så länge jag orkar.
* 2-3 dagar ska jag köra något träningspass.
* STORA målet är att jag tänkte
försöka gå ner 2 kilo i månaden. Tills jag gått ner till den vikten jag vill ha som är cirka 55 kilo.
När jag kommit ner till den vikten så blir det mer att jag kör styrka och fastar till mig lite.
* Ska äta mindre portioner när det kommer till middag.
* SLUT med att vräka i mig chips, dipp, godis, glass osv..
Från och med nu blir det gott gott EN gång i veckan och det är antingen lördag eller söndag.
* Ingen mer läsk. Blir ramlösa eller vanligt vatten.
Dessa målen börjar nu på Måndag.


Ja det var väl allt jag kunde komma på nu. Sen kommer jag göra som så att jag sätter upp lite mer mål för varje vecka. Exempel på mål kan vara att jag ska springa 5 minuter längre på löpbandet och så vidare. Men det kommer jag skriva om sen när jag väl har kommit så långt.

JAG VET att många som läser detta nu tänker "detta har man hört MÅNGA gånger för" och jag vet, det är sant. Är rätt så trött på mig själv för att jag aldrig håller något jag säger. Så denna gången är det fan nog, nu ska det gå!

Jag kommer skriva allt här i bloggen. Om mina resultat så som om jag klarar av mina mål, om jag går ner i vikt och så vidare. Denna gången ska jag INTE ge upp! Jag kommer även ta alla mina mått runt mage, midja, ben och så + min vikt. Sen kommer jag vissa resultatet varje månad om jag gått upp eller ner.
Så så e det!
Ha d bra..



Nervös.

Ligger och pluggar till mitt omprov som jag är tvungen till att göra imorgon. Mår fortfarande inte super men jag är så illa tvungen att dra iväg till skolan och göra det imorgon även om jag är dödssjuk. Blir utskriven från skolan imorgon så om jag inte klarar provet så är det ju kört med det. Så ja jag är rätt så nervös nu.. Måste fan klara det!!! Har inte tid att skriva mer. Varje sekund måste gå till plugg :( Men efter imorgon är det över!!! Då är jag utbildad kock ;)

Kärlek.

Jag älskar dig något så oerhört mycket!
<3
För alltid.

Gnäll inlägg haha

Ja nu kommer jag faktiskt gnälla lite.. Jag är sjuk :( Vakna med huvudvärk, halsont, hosta, yr i huvudet och är helt slut i kroppen.. Nog kul detta. Min sista vecka på utbildningen och jag skulle ha mitt omprov idag, men nej dåååå! Då ska jag istället bli sjuk så att allt drar ut på sig. Men whatever egentligen. Så länge jag får det gjort så gör det inte mig så mycket. Lite halv orolig bara, för min lärare har icke svarat de 3 gångerna jag ringt henne. Måste ju prata med henne om när, var, hur jag ska göra provet. Det irriterande är att jag hade säkert klarat provet idag för jag kan näääästan allt! ;) Så vad ska jag nu göra idag då?! Sjukt tråkigt att bara sitta inne och glo som en gast. Men går jag ut eller nått så kommer mitt hjärta bli arg hahaha. Bara för att det är ju så att e man sjuk så e man sjuk och då ska man ligga i sängen och ta det lugnt. Men gaaaah! Hur kul är det att ligga i sängen och ruttna hela dagen!? Usch, blir så jädrans rastlös!
Synd om mig! :'(

Regn & Åska.

Gud vilket pisse väder det är ute och jag som skulle iväg på ett ärende och sen handla mat..
Moget :(
Så nu sitter jag här och hoppas på att det snart ska gå över, vill fan inte dra ut i detta vädert.
Man hinner ju inte gå utanför dörren innan man blir genomblöt.
SLUTA REGNA NU TACK!! ;)

ego bilder.

Eftersom jag inte lagt in bilder på ett bra tag så lägger jag in en massa ego bilder nu haha ;) Som en liten paus i pluggandet!
Bilderna blir typ mer och mer fuckt haha :P Först försöker jag va lite sådär halv allvarlig på bilderna men sen går det utför :P
MS teddy kom på besök hhaha
no comments om dom sista hha. de som känner mig vet att jag e rätt störd hahahaha ;)
Äääh bjuder på mig sj iaf.... Fast på ett konstigt sätt kanske. hahaha
god natt

plugg..

Vaknade typ tjugo i 10 av att hjärtat ringde mig och sa "vill du jobba idag?", det första jag sa var "men jag ska plugga prov" haha. När någon ringer mig när jag sover så vet jag knappt vad jag säger :P. Men vakna till slut till och sa att jag helt klart ville jobba. Så iväg till Grand och började vid 10.30. Najs med lite extra pengar! Ska ha prov imorgon 08.30 sen efter jag är färdig med det så blir det iväg till Grand och jobba igen. Så det blir inga lugna softa dagar för mig än ;) haha men det är skönt. Jobbar hellre än sitter hemma och ugglar själv. Kommer ju säkert inte bli jätte mycket jobb på grand. Vet inte ens om jag får mer jobb än idag och imorgon. Men jag tar det jag får! Som tur är så har jag ju mitt jobb som dealer också ju annars hade det varit jobbigt och fattigt... Annars händer det inte mycket just nu. Pluggar provet som jag ska ha imorgon, fick göra omprov. Kan ju säga att det är super skönt att utbildningen är slut nu (nästan, när provet är done). Så då har man kanske lite tid till sig själv och ta det lugnt ett tag. Om jag inte får jobb vill säga. ;)
Nu ska jag dricka en MASSA kaffe så jag kanske piggnar till lite. Är mega trött + att jag har jätte ont i nacken och bakhuvudet. Vete fan vad jag har gjort asså.. Nää dax att plugga igen! ;)

Ha d bra så länge.

Nyvaken typ.

Igår var det sista dagen på praktiken! Najs. Så nu är det bara prov på måndag och avslutning på Fredag sen är jag klaaaaar! ;) Var även hos tandläkaren igår och fick äntligen något gjort med tanden jag bett av för cirka ett halvår sedan. Den såg inte alls bra ut när han röntga skiten haha. De fråga mig hur jag hade orkat gå med den tanden så länge eftersom jag måste haft ont. Men då svara jag med att är man en fattig student så har man inte så mycket till val. Men nu är den halvt fixad typ. Han la någon medecin och täckte och så. Så ska jag dit om 3-4 månader igen och då får vi se om han kan laga den annars blir det rotfyllning eller utdragning.


Idag vakna jag lite senare än vad jag hade tänkt mig, som vanligt. Men kanske lika bra då jag ska jobba natt idag. Blir Dickens 20.00-03.00. Trevligt trevligt. Skulle egentligen suttit på Tivoli igår med det blidde inget då de bara skulle ha ett bord. Så det sket sig. Nää nu ska jag kolla ett avsnitt av hells kitchen med hjärtat.


Kanske skriver lite senare igen!

TJING TJING!

Praktiken gick bra idag, mycket att göra men det gillar jag för då går tiden snabbare. Nu är det bara 2 dagar kvar av praktiken!! Snart är jag FÄRDIG. Känns helt sjukt ändå att det redan har gått ETT ÅR. Tiden går hur snabbt som helst. Men nice ;). Annars har jag inte gjort så mycket idag, bara tagit det lugnt och så. Praktik imorgon igen och sen ska jag hem till min mor och sova där till på fredagen för att jag ska till tandläkaren precis där hon bor kl 09.15. Så ska jag äntligen göra något åt min tand. Wuuä!! Vill inte haha. Hatar tandläkaren och det kommer säkert bli att de drar ut tandjävlen.. AjAj!! Usch pi säger jag bara. Men så e det..


Ja.. Annars händer det inte mycket. Sitter mycket och funderar på vad jag ska göra nu när utbildningen väl är slut. Jag har några egna små tankar och mål i huvudet som jag inte skriver här ÄN ;). Det skriver jag när jag väl har slutfört eller påbörjat skiten. Kommer dock vara skönt att vara lite ledig nu när jag slutat. Har ju inte fått så mycket jobb nu denna månaden för jag glömde säga till i tid.. Dumbom! ;). Men nästa månad skulle jag få mer så det är nice. Nu hoppas jag bara att jag kommer få vidare utbilda mig till roulletten också! More cash.


Nu har jag absolut inget mer roligt att skriva. Inte för att det jag har skrevit är speciellt roligt men ändå haha. Så nu ska jag surfa rundor lite till min älskling är färdig med sitt. Sen ska vi kolla 2 avsnitt av vår serie.. Sen nanna kudden.... Känns så jävla tråkigt när man ska gå och lägga sig nu för tiden. Dagarna går så snabbt. Man hinner inte vakna fråns man ska sova igen typ. Så när man väl ska lägga sig så tänker man bara "jaha nu när jag väl har somnat så vaknar jag direkt igen och då ska man upp tidigt och iväg och jobba". Känns ju som en sekund när man väl sover. Men sånt är livet.
Ha de så bra så länge! ;)


hehe gammal bild nu.. SAKNAR MITT LÅNGA HÅR!!

kort inlägg.

Min dag i korthet: Praktiserat från 07-15 , träffa mamma i stan, dra till apoteket & handla halstabletter till min sjuka älskling + ansiktsrengöring till mig (blev jätte len i huden av den). Sen iväg till syster och fisungarna. Snacka, åt mat och umgicks. Så sjukt busig Emil har blivit nu OCH trotsig :P. Ska göra allt han inte får och ha allt han inte får. + han är ett riktigt choklad monster haha. Är i alla fall hemma nu och ska aldelles strax kolla på serien "falling skies" med mitt hjärta.
Eller ja, nu ska vi kolla! 
HÖRES!

Vart tar dagarna vägen?!?!

Jaha då har denna dagen kommit till sitt slut. Måndag imorgon igen.. Var fan tar tiden vägen? Bara jag som tycker att dagarna springer iväg? Man hinner ju inte vakna från man ska gå och lägga sig.. Usch nä nu börjar man få lite sån ångest över att tiden susar iväg och man har knappt gjort något dessa 22 åren. Så nej nu är det dags för mig att sätt igång och göra saker i livet ;) hitta på lite roliga grejer. Typ som resa en massa och så. Men allt tar ju tid. Man måste ju jobba först för att man ska kunna få pengar som man måste ha om man ska kunna göra något haha. I alla fall så är mitt första mål att kicka upp min arbetstid på Croupier jobbet. Så man tjänar lite mer pengar och kan klara sig. Sen när jag väl har börjat tjäna tillräckligt i månaden så är det dags att söka lägenhet! Det är min första grej. Sen när det händer vet jag inte. Allt tar ju som sagt tid.
~Nu ska jag gå och lägga mig, upp kl 6 imorgon bitti och dra till praktiken.
SISTA veckan som jag praktiserar nu. Awesome!! ;) Ha det så bra så länge.
GodNatt.



Jobb ikväll.

Sitter hemma nu och har gjort ve mig för jobb ikväll. Ska va på Crom 21.00-03.00. Så nu sitter jag och tar det lugnt och bara softar. Ska bli rätt skönt och komma ut och jobba ikväll. Sen är man ledig imorgon! Mys!! Nästa vecka är sista veckan jag praktiserar. Yaay! Sen är det 2 dagar i skolan och sen är det done. Sjukt underbart. Sen blir det att bara jobba som croupier ett bra tag och bara ha tid för mig själv när jag inte jobbar. Börja med träningen, umgås med vänner och ta det lugnt.
Nu har jag inte mer och skriva. Gör inte speciellt mycket intressanta saker. Det är bara praktik, jobb och så.
Ha det nice.

Tandvärk..

Blev hemma från praktiken idag pågrund av att jag vakna med en himla tandvärk. Gör så ont så att det går upp i hela huvudet. Inte skönt alls. Dock får jag skylla mig själv lite som inte har fixat tanden än. Men sen känns det så jävla tråkigt att behöva slösa tusenlappar på en tand :/. Men nu är det dags att fixa skiten snart.

Snart är min utbildning över :D nicenicenice!! Så vad ska jag göra då? Jo jag ska ta det lugnt med arbetssökandet ett tag och arbeta bara som dealer/croupier. Kommer antagligen att utbilda mig inom roulletten också så då får man lite extra jobb. Känner att jag vill ta det lugnt ett tag och bara jobba med detta. + att detta jobbet passar mig perfekt, då det bara är kvällar/nätter man jobbar och då har man hela dagen till att göra annat.

Mina mål nu efter utbildningen har jag klurat lite på faktiskt. Man kan ju inte bara sitta hemma och glo när man är ledig ;). Så när jag är färdig (om typ 2veckor) så blir det att jobba, jobba och jobba så mycket jag bara kan. Sen ska jag försöka spara så mycket pengar som möjligt så jag kan - ta körkort!. Sen hoppas man ju även på att hjärtat får jobb snabbt när han har slutat. Så att man vi kan flytta till något eget :). Mitt andra mål är att för en gångs skull kanske ta tag i träningen! Nu när man kommer ha hela dagarna på sig så kan man ju inte komma på någon fålig ursäkt ;) haha. Så vem vet, förhoppningsvis kanske jag är lite fit till beach 2012?!
Nu ska jag nog spela lite sims 3 eller kolla någon film. Har inte bestämt mig än :P.

Min helg.

Hela helgen har spenderats i Borås hos syrran, hennes sambo och lille lisa. Så tänkte berätta lite om vad vi gjorde och visa lite bilder...
FREDAGS.
Vi tog bussen vid 09.00 från Helsingborg och var framme i Borås vid 13 tiden.
Syrran och Lisa kom och hämta oss, så stack vi och handla räkor och sen drog hem till dom.
Vi kolla runt lite i deras nya hus, jätte fint och mysigt. Sen satt vi och snacka och drack lite.
Lite senare på kvällen käka vi räkor.

Linus och Henrik sitter och dricker öl.

Syrran, jag och Lisa.

Linus spelar fotboll med nakenfisen Lisa.

Super mysigt väder.

LÖRDAG:
Gick vi upp vid 8 tiden och käka frukost, gjorde ve oss och så. Sen åkte vi och lämna Lisa, stack iväg till systemet och inhandlade cider och öl. Sen åkte vi till Liseberg :)

Sussi och Henrik på tyrolen på Liseberg. Svin dyrt att käka där. Syrran beställde en gulaschsoppa för 105 spänn och Henrik käka ett fläskben med pommes för typ 190 spänn.

Hjärtat och jag på Tyrolen. Beställde bara vars en läsk. Om man ens kan kalla det "läsk", var mer som juice då det inte var någon kolsyra alls och antagligen utspäd med vatten. Beställde även in surdegs bröd för 30 spänn som var skit äckligt haha.

Syrran vann stjärnvinsten och var rätt glad ;). 2 kilo ballerina!

Sen åkte vi pariserhjulet. Mysig utsikt! Hjärtat och jag. Tycker om denna bilden! Lycklig<3

Sussi har höjdskräck så hon tyckte inte det var lika mysigt haha.

Orka inte vända bilden på rätt håll haha :P Men ni ser ändå ;). Jag med mitt älskade 2 kg toblerone som jag vann :D Nöjd!

Alla vinster.
Ballerina+Geisha+sälen = Syrrans vinster.
Toblerone+3 mjukisdjur+ marabouchokladen = Mitt.
3 Mjukisdjur = Hjärtats vinster.

Sista bilden på Lördagen. Grillning på G! På grillen ser ni en kyckling som har en ölburk uppstoppad i rumpan ;). Tog 3½ timme innan kycklingen var klar. Men attans så god den blev! Tog slut snabbt kan jag säga ;) hehe.

Japps det var hela min helg i bilder. Hade väldigt trevligt och roligt, fast gick väldigt snabbt :(. Men detta får göras om igen! Tack för en bra helg syrran och Henrik. Orkade inte lägga in ALLA bilder som jag tänkt. Men kommer fler lite då och då :). Kan säga att det enda jag ångrar på hela helgen är att jag inte åkte den nya atmos fear! Men det var drygt lång kö så skippa det. Men har ångest nu! :(
Nu ska jag kolla film!!