Hejhej!

Igår stack jag, hjärtat och 2 andra till en grillplats och grillade hamburgers och hade det mysigt. Hamburgarna smaka som burger king haha! Sen efter det så åkte vi rundor lite överallt bara :). Orkar inte skriva en hel A4 sida om igår haha så det får räcka med detta. Etetete!

Mysigt!!



Idag blir det lugnt, är hemma hos hjärtat idag men ska hem senare ikväll! Sen vet jag inte riktigt vad som händer i veckan! Får la se.. Träffat Sandra nu i veckan har jag också gjort sen har man haft det mysigt med hjärtat och så. Så mycket mer har inte hänt. Kommer lite olika bilder dock ;)


Jag & Hjärtat :)


Sandra och Emilio :)


Min sötnos läser tidningen haha :)


HAHA från grillningen igår, ibland får man va lite omogen ;)

Nepps, nu ska jag se om hjärtat vill hänga med mig ner och röka :D ! Hoppas han vill för då kan han sätta på kaffe också! Känns som det blåser lite ute idag :/ . Får väl gå ut och kolla haha !

Puss&Kram
//Linda Malmquist

22 April

Jaha, då är nästan denna månaden slut också.. Tiden går snabbt!

Idag gick jag upp klockan 08 i morse, pga att någon från helsingborgshem skulle komma och kolla våra ventilationer. Men han kom inte från halv 10 och det tog cirka 1 minut sen var han färdig. LÖNT! Sen hela dagen har jag bara suttit och haft tråkigt. Till mamma kom hem för då kom Linus och en tjejkompis och hämta mig sen körde vi till Maxi och handla och sen hem till min sötnos, Linus då :P haha! Så nu har vi precis kollat film :) Den var bra ! En romantisk komedi, grät lite då och då haha, jag e bölig när det gäller film. Nu ska hjärtat in och duscha så jag hinner skriva lite till ;) haha. Ni vill inte veta vad han sa precis ;) HAHA knäpp pojkvän man har, men jag älskar honom ändå.

Har varit sjuk nu några dagar också så har bara varit hemma och degat och varit rastlös så man kunnat dö! Möblerat om rummet har jag gjort iaf hahaha!

Imorgon ska jag hem till Sandra och lille Emilio och umgås, sova där ska jag också :) Myspys! Sen hem till hjärtat på lördag igen haha. Jag vet jag alltid är med min pojkvän men jag är en toffel när jag har förhållande. MEN sen å andra sidan så är det inte många som hör av sig och frågar om man ska ses. Så jag trugar inte!!

Skulle börjat träna nu denna veckan också men det kostade tydligen mer än jag hade råd mer, så det får bli nästa månad :) Sen är jag och Sandra rediga puddingar om ett år hahahah! ;)

Nepps, nu pallar jag inte skriva mer.
//Linda Malmquist

Vad e de med mig egentligen?!

Nu är jag sjukt trött på mig själv. Fattar inte vad det är med mig längre. Nästan varje dag så blir jag på skit humör och sitter och deppar över absolut ingenting. Jag har för fan ingen anledning till att må såhär!! Jag har en underbar pojkvän som jag älskar och som jag är lycklig med. Så va fan mår jag såhär då för?! Ibland kan jag bara sitta och gråta helt utan anledning också. Hur normalt är detta liksom! Jag har aldrig varit sån här förut. Det är extremt jobbigt för varenda gång jag får dessa emo rycken så går det ju ut över alla andra och det vill jag verkligen inte. Vet fan inte vad det är med mig... Vissa dagar när jag får extrema emo ryck så vill jag ingenting, utan bara sitter och stirrar och gråter då och då utan anledning och det enda jag vill är sova. Asså jag är så irriterad på mig själv för att jag är sån här. Det kan ju inte vara bra?! Vet inte vad jag ska göra för att jag ska sluta få såna här ryck.

Ångest på detta... Ska alltid vara nått..


Jag skriveeer haha

Idag har det inte hänt mycket alls. Varit hemma hos syster och umgåts bara :). Ska stanna här till tisdag. På Tisdag ska jag till vägledningshuset och kolla kockutbildning och sådant, sen hem till hjärtat of course! Imorgon ska jag hälsa på Tosse ett tag och sen Sandra ett tag. Trevligt!

I Lördags - 6 månader med hjärtat <3 !

Vete fan vad jag ska skriva, händer inte så mycket nu för tiden.

I Fredags festade jag hemma hos Tosse med en massa. Sen stack vi till Dickens (fuckens) haha. Dansade satan ;) OCH jag gick i högklackade skor! , dom som känner mig vet att jag aldrig har ägt eller gått i ett par högklackade skor innan haha. MEN det gick faktiskt bra. Okej, jag e ju inte super på att gå i dom om man säger så, men jag ramlade inte och snubblade bara en gång ;) haha. Så lite credit får jag ändå ha! haha. Jävligt snygga är skorna iaf! Hjärtat som hitta dom till mig, han är duktig på att hitta snygga kläder och sådant. Men det är inte det enda han e duktig på ;) hehe.

Nepps, nu ska jag kolla rundor lite på facebook, sen dags att sova!

Tänkte lägga in bild på mina skor sen, men har ingen sladd till mobilden nu, så det kommer senare !




HAHA!! Hittade denna skit gamla bilden på mig! Typ 14 år haha. Som man såg ut haha!

Puss&Kram / Linda Malmquist


SKIT DAG!

Gick upp vid 6 tiden i morse, pigg och glad. Drack kaffe, rökte och gjorde ve mig och tog sen tåget till stan 9.15. Kom fram till knutpunkten och köpte ett pendelkort och tog sen båten till helsingör och sen tåget från helsingör till Köpenhamn. Satt på tåget och va nervös som fan men ändå glad för att jag äntligen skulle börja på utbildningen och så. Kom fram till köpenhamn vid 10 tiden och frågade en tant om vägen. Sen var jag framme vid halv 11 och satt och väntade i en timme tills man fick komma in i lokalen. Lektionen börja och 2 lärare berättade en massa om skolan och vad vi skulle göra idag och resten av veckan. Reagerade på att dom sa att vi skulle laga mat imorgon och ha kockkläder på oss. Då jag inte har köpt kockkläder än så blev jag orolig.. Iallafall så delade han sen ut vars ett stavningsprov på danska och läste upp en massa ord som vi skulle skriva ner. Jag satt och skratta för mig själv för att jag gissade på de flesta orden och hade egentligen ingen aning om va fan jag skrev haha. Men då fick man skit för man inte hade skrevit alla orden och idiot läraren sa då "man måste kunna danska för att gå här". Men då kan jag ju säga så här att jag blev inskriven på ett 40 veckors grunförlopp av en anledning och den anledningen är att jag inte kan så bra danska! Men nej tydligen så skulle man kunna danska enligt honom. Men det är inte vad studivägledningen har sagt till mig. Sen fick vi ett matteprov och det kunde jag, så HAHA på han :P . Iallafall så hade jag även en kille bredvid mig som under hela lektionen satt och glodde på mig och flåsa mig i huvet. Väldigt mysigt, eller inte. Ja sen när proven var klara så frågade jag idiot läraren hur jag skulle göra eftersom jag inte har köpt mina kläder än och då sa han att jag kunde låna kläder en eller två dagar men var sen tvungen att köpa egna. OCH hur i helvete skulle jag kunna göra det när jag inte ens har fått de papper jag behöver från skolan som jag måste ge csn för att få mitt lån så att jag kan köpa de jävla kläderna. Så ja, det slutade med att jag blev trött på det och bara gick därifrån. Liksom vad skulle jag göra?! Hade inte haft någon chans att köpa kläderna nu i vilket fall som helst så jag kan inte gå där. Så det är jävligt roligt detta.

Sen vill jag bara säga att de inte hade skrevit ETT endaste ord om att man skulle ha kockkläderna redan första veckan! SÅ hur skulle jag kunna veta det??

Så det blir vägledningshuset imorgon med hjärtat, ska söka in på kockutbildningen här en andra gång! Så kan man ju hoppas att man kommer in denna gången. Annars får jag damp ;P haha!

Iallafall, danskar e efterblivna hahaha!



//Linda malmquist

4 april :)

Igår firade jag syrran hemma hos oss med hela familjen, god mat :). Sen åkte jag hem till hjärtat och sov där.
Idag stack jag hem till min pappa och fikade och så sen hem till hjärtat igen och jag e fortfarande här :P!

Då börjar man skolan på Tisdag, känns helt sjukt! Tiden går snabbt som fan. Nervös är jag också haha. Men jag hoppas verkligen att det går bra nu, detta är min enda chans till att faktiskt bli något. Så jag ska göra allt för att klara det. Sen eftersom jag är en person som ger upp lätt, så är jag lite rädd för att jag ska göra det nu också. Men det vill jag verkligen inte! Men jag har ju min älskade pojkvän som stöttar mig och det hjälper mycket <3.

Nej nu orkar jag inte skriva mer!

Pusshej!

//Linda Malmquist