29 december

Hej hopp!
Ett bra tag sen jag skrev nu haha. Men har fortfarande inget internet hemma.

Julen var sådär.. Tycker inte det är speciellt kul med jul och så. Men det funkade! Sen har det inte hänt så mycket mer i mitt liv haha. Har varit på äventyr i höör med hjärtat och hans kompis en natt och festat lite. Sen har det inte hänt ett skit mer. Just nu sitter jag och passar söta Emil medans min syrra och hennes kille är och fikar i stan :) Tänkte jag kunde passa honom någon timme så dom kunde få det lite mysigt och va lite själva en stund. Så snäll är jag.

Senare ska jag hem till hjärtat och mysa. Men innan dess ska jag duscha och raka mina ben haha.

Kommer lite bilder nu från när jag och frida lekte i snön och lite från julafton!

 

 

 

 

Julafton...

 

Julfrukosten :) GOTT!

 

Jag och syrran

 

Syskona mongo haha

 

Lite av julmaten :)

 

Frida :D

 

Haha så sur jag ser ut :S

 

HAHA Guuun

 

Kan inte lägga in fler nu, Emil skriker haha..

 

Seeeees :)

 

/LindaMalmquist


22 December.

Sorry för att jag aldrig skriver, men som sagt så har jag inget internet hemma. Fast å andra sidan har jag inte varit hemma på ett bra tag nu haha. Har varit hemma hos min syster. Frida var där och hälsade på :) Så vi stack ut och åkte på soppåsar i snön haha, kaaanske lägger in bilder på det sen haha! Just nu är jag hemma hos hjärtat, sova här till imorgon.

Var i stan innan idag, först med syrran o handla julklapp till vår pappa och sen träffa jag hjärtat så hjälpte han mig hitta julklapp till Frida. Till slut hitta jag en grej. Nu hoppas jag bara hon blir glad för den! Så nu är alla julklappar avklarade iallafall. SKÖNT!! Sen käkade jag & hjärtat kina buffe :) Sjuuukt gott! Billigt också 70 kr för buffe + läsk + kaffe! GOTT SOM FAN ;). Imorgon kvar..sen jul.. Men ärligt talat hade jag kunnat skippa julen. Känns inte så roligt och fira det mer. En massa som hänt som jag inte skriver här haha, jobbigt va?

Imorgon ska jag hem och hämta alla grejer till jul och sen ska jag hem till syrran och hennes sambo också sover jag där. Eftersom vi börjar fira julen direkt på Torsdag morgon, så jag måste sova där :)

Våran jul ;) haha.
* går upp vid 8 - Julfrukost!
* Efter det, öppna paketerna i julstrumporna :P .
* Kolla på polarexpressen .
* Klockan 15 - Kalle anka & Glögg!!
* Efter det är slut - JULMAT :D:D goooott ;)
* Öppna julklapparna :)
* Dricka och snacka...

SÅ gör vi VARJE år. Jag kan ju säga som så att jag är riktigt TRÖTT på "polarexpressen" hahahaha! Filmen är bra, men se den varje år... hahaha..

Iallafall så blir det att jag lägger upp en massa bilder så fort jag fått mitt internet hemma igen.. Bilder på mitt rum, Fridas & Min snödag :P , julafton och antagligen Nyår.

Nyår har jag ingen aning om vad jag ska göra dock. Blev inte det som var bestämt... Så får la se vad som händer!

Nu orkar jag inte skriva mer.. Svin trött är jag!

Tände ett ljus för min Farmor i kyrkan innan idag <3 Saknar henne fortfarande otroligt mycket!! :(

/Linda Malmquist

Hos hjärtat.

Vaknade vid 10 idag, så jag gick upp o satte mig vid datorn.. Då såg jag att mitt internet inte funkar!! SKOJ.. :( Så nu kommer jag vara utan internet ett tag. Så kan inte lägga in bilder på mitt rum än haha! Var i stan innan, köpt julklapp till lille Emil, så nu har man Frederik och Frida kvar :/ Dom svåraste.. Jävla skit jul.. BLÖ! Och de e mycket snö :( Hata!! Usch kan inte bara julen vara över!! Fick ett fint armband av hjärtat idag ;) så gulligt så hehe..

Nej nu orkar jag inte skriva mer.

/Linda Malmquist

Helt slut..

Ja nu är jag så trött så jag håller på att somna sittandes. Var uppe nio idag också ju och sen dess har jag knappt suttit still. Men finare i rummet har det blivit iallafall, fast inte klart! Mina högtalare till stereon var det krångel med så jag fick ta högtalare från min Dvd och koppla in istället ;) Tur man är lite teknisk iallafall!

Nu har jag sjuk ångest. Känner mig tjock som en flodhäst.. Känns som man gått upp 80 kilo, ja jag överdriver men jag trivs inte med att se ut såhär. Så när en sak är fixad så blir det fan träning och bra mat som gäller! Tänker fan inte bli fetare nu!!

Imorgon ska jag träffa hjärtat i stan vid 16 tiden tror jag det var. Så tvingar jag med han att följa med mig och handla julklappar haha. Sen måste jag till väla på Torsdag och fixa foto :). Tänkte köpa en fin ram som jag ska ha på väggen över mitt nya skrivbord, med foto i ramen :). Därför måste jag även ta lite nya bilder haha, eller ja en iallafall :) Vill ha en på mitt hjärta! Sen får jag hitta andra jag kan ha på datan. Så överför jag dom till mobilen bara.

Nu orkar jag inte skriva mer, lägger inte in några bilder idag. Ni får se hur mitt rum ser ut imorgon kanske :) Om jag hinner då!

Puss&Kram och SovGott!

/Linda Malmquist

Nästan färdigt.

Nu står bokhyllan i mitt rum. Blev fint! Nu är det bara det nya skrivbordet jag ska fixa, men det gör jag imorgon, orkar fan inte nu. Är riktigt jävla trött! Får se om jag orkar lägga in någon bild sen, nu orkar jag inte! Skriver kanske senare.


/Linda Malmquist

Trött som satan :P

Sitter och väntar på att grejerna till rummet ska komma.. Har varit på väla och handlat julklappar. Tog två timmar och ändå har jag 4 paketer kvar. Dom jobbigaste kvar.. Men det fixar jag imorgon. Nu hinner jag inte skriva mer. Dom kommer när som! Skriver senare och då kommer det kanske lite bilder också :)


/Linda Malmquist

15 December

Ännu en dag närmare julafton.. Fan jag hinner inte med! Jag har inte köpt en endaste julklapp än. Så idag får jag dra iväg till väla och handla. Nu hoppas jag bara att jag hittar något också. Det är 5 julklappar jag ska ha :P . Den enklaste är till min systerson Emil :) Han är så liten så han fattar inte vad han får ändå haha, sen så finns det så mycket gulligt till småbarn. Sen min syster vet jag nog vad jag ska köpa till. Sen är det Frida, min mamma och min systers sambo kvar. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska köpa till dom. Och det är så sjukt svårt att köpa till killar! Dom blir aldrig nöjda hahaha.. Min andra syster och hennes dotter bor ju i Borås och ska inte fira jul här. Så dom ska jag inte köpa något till än. Det får bli senare när dom kommer hit och hälsar på så det slipper jag nu iallafall. Rätt skönt, med tanke på att man knappt har några pengar. Usch, vill fan inte gå på väla. Det kommer va miljontals folk där. Extremt jobbigt är det. Men jag är så illa tvungen! Sen vid 17 tiden så kommer min mamma, syster, frederik och min pappa hit. Jag ska ju få nya saker till mitt rum. Så då ska man hjälpa till och flytta en massa grejer, jobbigt haha! Sen ska jag nog hem till hjärtat<3.

Just nu längtar jag inte ens till julafton mer, känns bara tråkigt när man inte kan köpa vad man vill till alla bara för man inte har så mycket pengar. Men ja, det är ju tanken som räknas. Hjälpte min syster och hennes sambo i helgen med att fixa julgran och klä den och så. Tycker inte ens det är kul haha. Jag har fan ingen julstämning kvar. Men när jag var liten så älskade jag julen! Men då var hela släkten samlad och min farmor levde då :(. Då var det alltid kul och skit mysigt. Saknar den tiden. Men allting förändras för eller senare.

Ja det var allt jag hade och skriva nu haha :) Måste lägga in en bild på min systerdotter Lisa :) Hon var Lucia igår :) Så sjuuukt söt <3


Sån liten fis unge :)


Underbaraste :)<3

/Linda Malmquist

Haha jag e gast.

Tänkte precis "ääh jag går och lägger mig, finns inget att göra". Men sen kollade jag på klockan och såg att den bara var kvart i fem. Haha ofta jag ska lägga mig så tidigt :P. Så jag får sitta uppe och tråka i några timmar till. Vad jag ska göra är en annan femma. Kollade precis på 2 avsnitt av paradise hotel som jag missat. Så nu har jag inga fler kvar :( . Men ja, får väl hitta på något.

Imorgon efter mamma slutat jobb så får jag massa nytt till rummet som sagt :) Riktigt nice, trött på sakerna jag har här. Asså jag ska inte byta ut allt haha men jag får nya bokhyllor, skrivbord och en kontorsstol. Så det är nice!

Som sagt så blir utbildningen framskjuten. Men det känns faktiskt skönt på många sätt. Jag har mer tid på mig att förbereda mig och lära mig lite mer danska kanske ;) haha! Sen har jag csn som jag ska fixa, ska ha csn i 20-30 veckor eftersom dom veckorna är inlärning och vi får ingen "lärlingslön" då. Men sen efter dom veckorna så ska man ju ha 11000 dk i månaden. Så då behöver man inget csn. Sen ska jag ju klura ut var skolan ligger och så också + fixa så att jag kan bo där. För pendla från Ödåkra till Köpenhamn varje dag är jag inte speciellt sugen på. Och sen är det lite annat som jag inte vill ta här. Men ja, där e ju som sagt en massa och fixa och då är det bättre att skjuta fram det 2 månader.

Tänkte sen också att om utbildningen går bra så ska jag nog leta egen lägenhet i köpenhamn, men det blir isåfall efter ett år och så. När jag väl kommit in i utbildningen. Men den tiden den sorgen.

Har även BESTÄMT att nästa år så ska jag utomlands. Min pappa har hus i Thailand med sin sambo och om min syster ska dit så ska jag med :) Måste utomlands. Sen kommer jag ju hitta på mer saker för då kommer jag ha pengar till det.

Nej nu ska jag hitta på något att göra!


Linus <3 Min älskade pojkvän :) Tycker om diiig så himla mycket <3
Var bara tvungen och skriva det haha :P

/Linda Malmquist

14 december.

Då är man hemma igen. Har varit hos min syster typ hela helgen och umgåtts. Imorgon ska jag få nya saker till mitt sovrum :) nice! Sen ska jag nog umgås med pojken min haha.

Utbildningen blev det ändring på. Har sökt in på den som börjar i Mars istället. För att jag måste kunna fixa massa med csn och boende i Köpenhamn och så vidare. Så jag hade inte hunnit till den 11 Januari. Men i Mars funkar bra det med, hinner jag förbereda mig också. Och till er som inte vet så är det en kock utbildning på 3 år.

Nej nu ska jag äta något, är hungriiiiig :)

Grattis Marie på 20 års dagen

/Linda Malmquist


13 December

Har inte skrevit på ett tag, haft massa att tänka på.

Har inte så mycket att skriva nu iheller. Men kom in på utbildningen i köpenhamn iallafall :). Så jag flyttar dit den 11 Januari :) . Så jävla nice det ska bli!! Ska bo där i 3 år. Sen om jag bor kvar sen, vet man aldrig. Kommer dock hem på helgerna och hälsar på och så.

Japps det är det enda roliga som hänt.

Pussheej

/Linda Malmquist

10 december.

Konstig men underbar dröm jag hade inatt. Drömde att jag åkte till Thailand med Marie och Sandra och en massa andra. Mer kommer jag dock inte ihåg haha. Men fan va jag vill åka utomlands. Jag är så himla trött på att inte ha pengar och inte kunna göra något. Den enda gången jag har varit utomlands var när jag var 5 år och vi var i Spanien. Men hur mycket kommer jag ihåg av det liksom, ingenting. Sen har jag varit i Tyskland när jag var 15 också men det räknas inte för mig haha.

Så nu har jag bestämt mig att till nästa sommar så SKA jag resa utomlands, och antagligen blir det Thailand. Kanske blir att man åker med syrran eller något. Spelar ingen roll vem jag åker med, bara jag får komma till värmen.

Jag är trött på att sitta hemma och glo nu och så vidare. Jag vill ha ett jobb och det NU! Men det är ju lättare sagt än gjort. Ajja, jag ska inte ge upp...

2 Månader med hjärtat idag :)

/Linda Malmquist

Dum i huvudet.

Att du av alla personer inte ska fatta vad jag menar och inte stödja mig i mitt beslut utan istället tycka jag e dum och så vidare. UNDRA vem fan det e som e korkad när du säger så som du gör? Det är nästan som att jag är vuxen och inte du. Detta är inte lätt för mig, inte alls. Detta kommer vara det svåraste och jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Och sen nu håller du på och säga en massa skit, tror du det blir bättre av det eller? Nej verkligen inte, för det blir bara tusen gånger jobbigare för mig. Jag har bestämt mig och så är det. Även om det är svårt och så så tänker jag på vilket som är det bästa för mig att göra. Men inte ens du fattar det. Fattar inte vad du tänker med. Du är så otroligt dum i huvudet just nu att jag vill spy på dig! Fy fan..

Okej, kanske inte många som fattar vad detta handlar om, men det är inte det som är meningen iheller :P . Vill bara få detta ur mig. För jag håller snart på att sprängas av irritation..

Tack Åsa min älskade syster för att du förstår :) Du är den enda jag kan prata med om allt. Och min pojkvän Linus också, ni två är dom enda jag kan prata med och dom enda som förstår mig. <3

/Linda Malmquist

SNYFT!!!

Fick ingen vattenmelon !!!!!! :'(

Nu är jag lissen i mitt öga...


Sjukt dåligt humör.

Jag är så jävla irriterad på att jag hela tiden mår illa hela tiden. Det är så fruktansvärt jobbigt så jag snart skriker. Jag klarar inte av att ligga som en död gast i min säng dag in och dag ut. Jag blir för rastlös. Men jag har liksom inget val, för så fort jag reser mig upp så mår jag ännu mer illa. Sen när jag är hungrig så mår jag illa direkt efter jag ätit men jag spyr inte, så det är ju skont iallafall. Jag verkligen hatar att kräka, så därför hade jag aldrig kunnat vara anorexia haha. Jag vill bara att detta ska gå bort nu och om det är vad jag tror det är så är väl illamåendet borta om någon vecka eller så förhoppningsvis. Imorgon SKA jag hem till hjärtat för på fredag ska han och jag fixa en liten sak som måste göras. Mer än så säger jag icke ;) Så kan ni va hur nyfikna ni vill haha. Men ja, det ska fixas på fredag iallafall. Sen får jag må hur illa jag vill imorgon för jag ska hem till honom!

Det som är mest jobbigt med att må såhär dåligt är att jag kan inte dricka kaffe (drack 2 klunkar) och jag som brukar dricka ca 4-5 koppar per dag. Jag kan även knappt röka för efter några bloss så känns det som jag ska spy. Och äta kan jag nästan inte iheller. Fast jag har fått i mig rätt mycket idag om man jämför med resten av dagarna så det är bra. 4 mackor, lite yoghurt och en halv tacos är vad jag har ätit :P. Men det räcker.

Skrev ett sms till min mamma innan att hon skulle köpa vattenmelon på vägen hem. Så jag hoppas verkligen hon gör det, för jag är så fruktansvärt sugen på det nu. Hade kunnat äta en hel vattenmelon nu haha. Som tur är så är ju det inte fettigt, bara vatten typ haha. Så jag HOPPAS hon har köpt det , annars blir jag lissen i ögat.

Fan måste duscha idag också, duschade inte igår så nu känner jag mig otroligt ofräsch. Skriver kanske senare om jag orkar.

/Linda Malmquist

År 2009


Eftersom jag inte har något att göra så kom jag på att år 2009 snart är slut. Och tänkte då att jag kunde skriva lite om vad som har hänt och så vidare detta året.. Så det är vad jag ska göra nu.







Så otroligt glad att jag träffade dig.
Den enda som har varit trogen, ärlig och söt mot mig :)
Tycker om dig hjärtat!







Vi slutade umgås ett tag men sen bestämde vi oss
för att börja umgås igen och det tycker jag är bra :)
Saknade er mycket den tiden vi inte umgicks!
kommer alltid vara charlies angels , haha!

Japps det va allt, kom inte på mer haha. Har säkert hänt mycket mer som jag har glömt men just nu funkar inte min hjärna som den ska ;) haha! Men ja, det va lite minnen och så iallafall sen får vi se om det kanske kommer mer senare :)

/Linda Malmquist


9 December

..Ännu en morgon som bestod av illamående och spya haha. Väldigt trevligt att läsa va? haha! Mår skit dåligt just nu. Kan knappt äta och knappt röra mig. Bara skriva en mening tar tio minuter. Jag är så otroligt sugen på kaffe men nät jag tar en klunk så smakar det skit. Riktigt jobbigt ät detta. Jag som ville träffa hjärtat idag :( Men så blir det nog inte, för jag tänker inte sätta mig på en buss och kanske kräka över hela bussen. Så det blir att sitta hemma och ruttna ihjäl idag igen.

Nu orkar jag verkligen inte skriva mer..

/Linda Malmquist

8 December.

Vaknade vid 9.30 idag och mådde sjukt illa. Vet inte om jag är sjuk eller vad det är med mig. Men jävla jobbigt är det iallafall. Har knappt orkat prata eller röra mig på hela morgonen. Men nu för någon timme sedan så kräkte jag haha, trevligt och veta va. Sen mådde jag lite bättre så jag passade på att dra iväg till affären och handla. Jag handlade - Saft, Yoghurt, Ost, Torrfoder(till katterna), Skinka, Cigg, Bröd, Bullar och kaffe :). Bara dom sakerna gick på 250 kr. Så svinigt dyrt är det och handla på Ica. Men ja, finns ingen annan affär här i närheten. Så nu har man ätit 2 bullar och lite yoghurt, så nu mår jag lite bättre. Kan ju bara hoppas att illamåendet inte kommer tillbaka. Men ska inte säga för mycket. Blir att jag är hemma och tar det lugnt idag. För jag orkar inte åka någonstans om jag ska må som jag gjorde innan..

Skriver senare, ska kolla på Alladin nu haha.

/Linda Malmquist

Snart är denna dagen slut.

Kollade precis på Paradise hotel, ännu en liten h*ra har kommit in i programet haha. Jag hade aldrig någonsin kunnat söka till det programet asså. Antingen är dom slampor eller så är dom bara så otroligt falska så det finns inte. Jag hade fått panik och slått ner varenda brud som varit där hahaha! Käkade 2 mackor med korv och senap på :) gottgott! haha. Sen har jag nybäddat min säng så det är nice. Finns inget bättre än att sova i en helt nybäddad säng. Så jävla mysigt är det. Fast hade varit mysigare om hjärtat legat här bredvid :( Men man kan ju inte få allt.

Nä nu ska jag sova tror jag, så tjo faderittan fem fingrar i f*ttan HAHA!

/Linda Malmquist

Skit humör..

Just nu är jag bara så trött på allt. Vill bara sova bort denna dagen, men är inte trött så jag kommer inte somna. Så jag får sitta uppe och va sur och tvär för mig själv. Är bara så trött på att må illa hela tiden sen i fredags. Kan knappt äta för så mår jag ännu mer illa och jag får knappt i mig någon mat. Fick precis trycka ner några pommes frites. Men det blev inte många kan jag säga. För nu mår jag bara illa ännu mer och det är ju jävla roligt. Sen dessa pengarna jag får. Mm hur mycket hjälper dom mig på en skala. 2100 kr som kommer gå till julklappar och julmat. Sen är dom slut. Kan inte köpa ett skit mer än det. Så det är ju jävla roligt det med. Och hur kul är det och köpa julklappar till familjen för max 100 kr var. Liksom vafan får jag för 100 kr?! Inte ett skit. Så denna julen kan fara åt helvete nu. Har inte julstämning mer för fem öre. Allt kan kastas i havet! Har inte ens lust och fira skiten. Hade varit skönt och bara sitta hemma helt själv och äta en macka på julafton haha. Ja så känner jag det nu. För det är fan inte kul när man inte har några pengar alls.

Skulle inte förvåna mig om jag inte kommer in på utbildningen i Köpenhamn iheller. Med min vanliga pisse tur så kan jag ju redan kasta den i havet. Har inte fått något besked än så. Men jag orkar inte bry mig. Har vant mig vid att vara fattig nu. Men det går inte och inte ha några pengar. För jag kan inte leva på min mamma och jag vägrar gå till ung vision. Så då får jag ju baka kanelbullar och börja sälja dom eller något haha. Nej jag vet inte vad jag ska göra. Har till och med kollat rundor efter jobb. Liksom nu tar jag vilket jävla jobb som helst. Men det finns inga som inte kräver en utbildning så det är ju lättare sagt än gjort att hitta ett jobb.

Till och med julmusik får mig att vilja spy just nu och innan har jag alltid älskat julmusik men inte nu mer. Men det är ju inte så konstigt när allt är skit just nu. Usch va irriterad jag är.. Ångest på allt!

Nej nu ska jag sluta klaga..

/Linda Malmquist

7 December

Jaha då är det måndag igen. Mår fortfarande illa lite då och då. Riktigt jobbigt är det. Men tror jag vet vad det är så det blir nog bra snart. Sitter bara hemma nu och spelar sims 3 haha. Finns ju inget annat att göra när man inte har pengar. MEN var precis och kollade i brevlådan och såg att jag fått mina pengar från försäkringskassan, 2100 kr. Och allt kommer gå till julklappar. Men vad ska man göra liksom. Julen känns dock inte så rolig detta året. Man har typ inte så mycket pengar och jag har inte speciellt mycket julstämning iheller. Men man får göra det bästa av situationen. Kommer bara bli svårt och handla julklappar när man knappt har några pengar. Men vad ska jag göra. Jaja skit i det nu..

Vet inte vad mer jag ska skriva. Händer inte så mycket just nu haha.

PussHej

/Linda Malmquist

Helgen är slut.

Har inte skrevit på ett bra tag. Men har inte mått bra och har inte orkat. Men nu skriver jag igen .

Fredagen var jag först hemma hos Tosse och umgicks, sen gick vi hem till David och snacka och drack några öl. Sen vid 17 tiden möte jag mitt hjärta och sen stack vi hem till Marie och Kim och förfestade. Sen stack vi iväg till dickens. Jag och hjärtat stannade där till typ halv 2 sen ville jag hem för jag hade sketans ont i mina fötter.

Igår var jag och hjärtat hemma hos mig och myste hela kvällen och natten :).

Och idag har inte hänt så mycket alls. Mår inte speciellt bra. Har mått illa och så sen i Fredags. Riktigt jobbigt är det för vissa stunder så känns det verkligen som jag ska spy. Men jag gör aldrig det.

Nu orkar jag inte skriva mer, för nu kom illamåendet tillbaka.

/Linda Malmquist

4 December

Guuud va trött jag är! Somnade sent inatt också, som vanligt. Satt först och snacka med hjärtat på msn och med Snicki och Tosse :). Sen när jag väl bestämde mig för att sova så när jag la mig ner så blev jag pigg igen. Så där låg jag i någon timme innan jag äntligen somnade. Sen kommer min mamma och väcker mig klockan 7 på morgonen och undrar varför jag ska ha hennes busskort jag förklara och hon sa att hon inte hade pengar. Så somnade jag igen och tio minuter senare väcker hon mig igen och säger att hon fixat pengar och jag kunde ta busskortet. Sen somnade jag igen och sen när hon skulle gå, ja då väcker hon mig IGEN! Känns som hon gjorde så för att jävlas med mig. Men ja, orkade inte bry mig då. Så nu vaknade jag för en halvtimme sedan. Ska aldelles strax in i duschen och så och göra ve mig sen ska jag hem till Tosse och umgås och sen blir det en liten sväng hem till David innan jag ska hem till hjärtat och sen ska vi vidare till Marie och Kim och sen på kvällen blir det Dickens. Haha hängde ni med?

Nu är problemet att jag bara har en ask cigg som jag ska leva på helaaa helgen :( ångest på det! Men ja det ska väl gå, får röka mindre. Fast sen när man har lite alkohol i kroppen så rökar man ju som värsta skorstenen haha, men ska försöka att inte göra det!

Nej nu ska jag dricka mitt kaffe innan jag går in i duschen. Annars kommer jag adrig iväg! Kommer nog vara hemma hos Tosse vid 13-14 tiden.. Så är det när man bor i sketna bondelandet haha. Då tar det 80 år innan man kommer någonstans.

PussHej och ha en trevlig helg :)



/Linda Malmquist

GodNatt .. Snart ;)

Sista inlägget idag, därför jag redan skriver godnatt haha! Sitter och kollar på Family Guy på tv nu. Efter det kommer Paradise hotel :) och sen ska jag nanna kudden. Finns fan inget att göra så lika bra att gå och lägga sig. Ska upp i tid imorgon och fixa mig och välja kläder och så. Ska ju vara hos Marie och Kim vid 18-19 tiden. Hoppas nu det blir roligt imorgon. Men det blir det säkert! Vet inte vad mer jag ska skriva. Har inte hänt något roligt eller händelserikt så haha.

Hörs imorgon :)

/Linda Malmquist

Lalalaaaa :P

Sitter hemma och har svin tråkigt, fixade inga pengar så kunde inte dra iväg till Sara :(. Så nu får man inte träffa henne på 3 veckor! Hoppas du har kul i Thailand gumman :)<3

Har inte hänt så mycket idag, faktiskt inte hänt ett skit haha!

Imorgon blir det som sagt Dickens men först förfest hemma hos Kim och Marie :) .. Ska va där vid 18 tiden. Nu har jag bara beslutsångest. Vad ska jag ha på mig?!?! Kan inte välja mellan den nya jag köpt eller om jag ska ha den rosa? Äääh väljer imorgon. Är lika snygg i båda två så ;) haha!

Nej nu ska jag snacka vidare med folket på msn :)

/Linda Malmquist

3 December

Somnade typ 5 i natt. När jag gick och la mig vid 2 tiden så kollade jag på tv och fastnade i något program, sen efter det programet så kom "paranormal state" som handlar om spöke och sånt. Så kollade jag på 2 avsnitt av det. Sen började jag nojja mig och trodde att det spöka i mitt rum haha. Så jag fortsatte och kolla på tv och fastnade i "Kinky but proud" hahaha. Sånt sexprogram som hanlade om fetisher eller va fan det heter. Så sjuka saker folk tänder på!! Finns till och med folk som tänder på att ha flatlöss och att ge flatlössen till andra. Hur äckligt är inte det på en skala haha. Fattar inte hur man kan tända på det haha. Typ hej här får du lite flatlöss, ooh nu e jag kåt hahaha. Ja jag vet jag har dålig humor ;) Men sån är jag haha! Just de, det värsta var ändå att folk tänder på att ha LARVER på sitt könsorgan!! FYFAN! Jag lovar, höll på och spy när jag såg det. Hur i helvete kan man tända på det..

Idag skulle jag egentligen åkt iväg hem till Sara och Marie. Sara åker till Thailand imorgon och stannar i tre veckor! FUSK!!! haha. Men vete fan hur jag ska kunna träffa dom, för jag har inga pengar till bussen. Så ja får se hur det blir med det. Men hade ju velat träffa henne idag innan hon åker iväg, sen får man inte träffa henne på 3 veckor ju :(.

Imorgon blir det Dickens med Marie, Kim och mitt hjärta. Men jag ska inte dricka mycket. Pallar inte vara bakis och så vidare. Men kan bli kul ändå :) Dansa ska jag iallafall! Sen Lördag ska jag nog bara mysa med hjärtat och Söndag filmkväll hemma hos Tosse.

Jag tycker jag kan få mina pengar nuuuu! Måste köpa julklappar! Och sen fyller Marie år den 14 Dec och ska ha "kalas" den 12 December. Så måste ju hinna köpa något till henne också! Kan ju hoppas jag får dom imorgon eller på Måndag nästa vecka. Annars blir det lite stressigt.

Nej nu har jag inget mer och skriva :P


Jag ocg Marie på Dickens imorgon HAHA!


/Linda Malmquist

HejHoppeliHoppsan !

Har precis tränat i 50 minuter :). Så nu ska jag snart kolla film och sen blir det sova. Ska upp tidigt imorgon ju, ung vision. SHIT FAN... Kom precis på att vi hade en uppgift att göra till imorgon, men det har jag icke gjort.. Fan jävla skit, varför är jag så glömsk?!!?!? Jaja, får komma på någon ursäkt ;) haha som vanligt. Orkar inte sitta på skiten egentligen men vad fan ska jag göra liksom.

Nää nu blir det film :)

/Linda Malmquist

Victoria Secrets.

Kollade precis på Victoria secret 2009. Man får ju inte lite ångest haha, jag vill också se ut såååååå!!! Ge mig sån kropp istället haha. Okej, jag hade faktiskt kunnat ha det om jag inte varit så lat och inte ätit sånt skit som jag äter, så det är mitt eget fel.. Men ändå :( Jag vill också va så smal och snygg. Hoppas dom blir tjocka allihopa hahahah! Nej men jag vill fan se ut så till sommaren. Det är ju mitt mål. Men är nog rätt svårt när jag skiter i det hela tiden.

Fan arg på mig själv :P

Jag har alltid velat bli modell sedan jag var liten, haha ja många tänker "good luck". Men det skiter jag väl i. Det är min dröm. Och alla hade olika drömmar. Sen å andra sidan lär jag aldrig någonsin bli modell så som jag ser ut nu. Okej att jag inte är fet de luxe, men jag har mage och lite fett på benen och så. Och för att bli modell ska man ju vara pinnsmal haha. Men ja det är min dröm iallafall, har aldrig sagt det innan men nu vet ni haha. Så kan ni mobba mig hur mycket ni vill, i dont care ;). Säkert snyggare än många av er som läser min blogg iaf.

PussHej.

/Linda Malmquist

Good morning :)

2 December idag, en dag närmare julafton. Ibland längtar jag och ibland inte haha.

Pratade precis med Marie i telefonen :) . Vi hade båda glömt att vi hade bestämt att vi skulle till dickens på Fredag. Så nu blir det inte spelkväll då. Det är bara för Maries mamma ska dit och vi lovade henne och hålla henne sällskap. Men sen vet jag inte om jag ska till dickens. Får se. Hade ju varit kul, men sen har man inga pengar så det är lite tråkigt. Men får se vad som händer. Kanske drar ut ändå, så får man skita i och dricka ute.

Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och snacka med folk på msn :)

/Linda Malmquist

Kan inte sova, sällan va ;)

Som vanligt så kan jag aldrig sova när jag är ensam. Men så fort jag är hemma hos hjärtat och ska sova hemma hos honom så somnar jag på 3 sekunder. Riktigt irriterande är det. För jag är svin trött men sen så fort jag ska lägga mig ner och somna så blir jag pigg igen och ligger bara och vänder och vrider mig hela tiden haha. Jobbigt värre! Men ja, ska inte gnäll ;).

Satt precis och tänkte på att allt jag säger blir aldrig av.. Nu syfta jag på min "jätte seriösa träning" och så vidare. Ja hur fan blev det med den. Har inte tränat på ett tag nu. Men jag har inte ätit en massa skit och så, så det är ju ett + i kanten haha. Men va fan, någon gång måste jag ju liksom ta det seriöst. Jag vill ju gå ner en massa till sommaren och om jag ska hinna det så får jag ju sätta igång. Haha man skulle haft en personlig tränare ;) . Fast han hade nog tröttnat på mig och mitt gnällande till slut haha. Nej men jag måste verkligen sätt igång nu asså.

Har även hittat en massa dieter också så jag funderar på att köra någon av dom. Men vilken vet jag inte än, kan inte bestämma mig haha. Får kolla igenom dom igen och se vilken som låter bäst, sen får man ju bara hoppas på att dom fungerar också ;).

Nepps, nu går jag fan och lägger mig igen och sen får jag ligga och vända och vrida mig hur mycket jag vill. För jag ska fan somna! haha.

GodNatt & SovGott <3

Linda Malmquist

GodNatt

Ligger och tänker mycket nu på utbildningen jag sökt in på i Köpenhamn. Kockutbildning på 3 år är det. Så får man även lärlingslön på 11000 dk. Och det är ju rätt bra, så då kan man söka lägenhet och kanske flytta hemifrån för en gångs skull :). Eller så blir det att jag bor på ett "studenthem" i Köpenhamn. Men vet inte riktigt om jag vill det. Men har lite mer tid på mig att tänka på det. Sen kan jag ju alltid testa att bo där först och se hur det går och är det jobbigt eller tråkigt eller något så söker jag bara lägenhet här. Lika bra och göra så kanske?

Det som är bra är att Frida går på denna skolan så hon vet var det är och så vidare. Så om jag kommer in så får hon visa mig var det är :) Så det är nice! Slipper man åka vilse eller något haha.

Nu håller jag iallafall tummar och tår för att jag ska komma in!!!

GodNatt!


/Linda Malmquist

1 December

Snart e det jul här i vårt huuuus :)

Ja då är det bara 23 dagar kvar till julafton! Fast jag längtar inte lika mycket längre. Sen efter julen så ska man fira Nyår. Har blivit bortbjuden med hjärtat men får se om man åker dit. Vet inte riktigt vad jag annars ska göra då, så det blir väl dit.

Känns som rätt mycket har förändrats nu på senaste tiden. Folket man umgicks med innan träffar man typ aldrig mer och snackar knappt med dom iheller. Tråkigt men sant. Men sen å andra sidan så har jag iallafall försökt höra av mig men det är svårt när man inte får några svar tillbaka. Så jag vet inte vad jag ska göra. Undrar bara vad problemet är? Har jag gjort något så hela högen är sura på mig eller något? Om det nu är så, svårt och bara säga det till mig då. Ajja finns inte mycket mer jag kan göra åt saken, jag har försökt höra av mig. Bara lite smått irriterande när man får höra innan att "bara för du har pojkvän nu, så hoppas jag inte du slutar höra av dig" och det har jag inte gjort. Istället är det tvärtom. Så jag kan lika bra skita i allt. Vill ni jag ska sluta höra av mig till er så säg det istället :) .

Denna veckan:
Onsdag: Va hemma och ta det lugnt.
Torsdag: Ung vision och sen hem.
Fredag: Spelkväll med Marie, Kim och hjärtat :)
Lördag: Ta det lugnt med hjärtat<3
Söndag: Filmkväll med Tosse :):) Va ett tag sedan!

Japps , de var allt för mig nu! Skriver kanskeeeee senare :P

/Linda Malmquist