Funderar lite.

Nu har svärmor satt i hårfärgen på mig. Så nu sitter jag här och funderar lite medans jag får ha skiten i håret. Vad jag funderar på är inte något speciellt egentligen. Funderar på det mesta. På skolan, croupier jobbet, livet.. Sitter och tänker lite på vad man kan hitta på i sommar. Jag har iallafall bestämt att jag ska åka till Göteborg en helg och gå på Liseberg. Sen så får den som vill följa med, följa med. Annars vet jag inte vad man kan hitta på egentligen. Man har ju inte tid med så mycket när man går utbildningen.

Jaja, är på bajs emo humör just nu.. Varför vet jag inte. Kanske min mens som e påväg för jag brukar bli på depp humör då :P. Så ja.. Nu slutar jag skriva innan jag skriver för mycket som ingen behöver veta haha.

Tjingeling.


Ser ut som jag har en stor bajs på huvudet :P haha

Bilder från i lördags..

La ju inte upp så många bilder från bowlingen och så. Så här kommer några till :)



Min älskling.


Mongo bild på mig haha :P Hade min nya röda tunika från bubbleroom.se :)


Haha Emelina gör robotdansen :P


My love gör robotdansen :P

så nu orkar jag inte lägga in fler :P ni får nöja er med dessa haha :P

Tjingeling.

Färga håret.

Har varit iväg och inhandlat hårfärg nu, så nu blir det äntligen av. Nu ska det bara bli bra också ;) haha. Vilken färg det blir får ni se sen! Mitt slut mål är :



Typ den röda färgen vill jag ha! Sjuuuukt snyggt. Tycker jag iaf. Dock kommer det ta ett tag innan det blir så. Då jag har färgat sönder mitt hår haha. Så jag har typ svart/brunt/rött/råttfärgat hår. hahaha.. Så ja, får väl se hur det blir efter jag färgat det idag. Hoppas inte det blir grönt bara haha.

Skriver senare!

tjingeling..

Gårdagen.

Igår stack jag och älsklingen och bowlade med Andreas och Emelina. Mycket trevligt! Kom dock 3a första rundan och sist andra rundan :( Skit spel haha. Så jag blev lite tjurig i slutet haha men det gick över :) Är en riktigt dålig förlorare så ni vet det. Efter bowlingen stack vi och käka pizza och drack en öl, sen vidare iväg och handla cigg. Sen gick vi hem till Andreas och Emelina och drack vidare och hade skit kul. Spela ölspel och snacka en massa. Fast till slut blev det nog lite för mycket dricka för oss alla haha. Jag palla inte spela mer för jag kände att jag börja bli lite för rund under fötterna, Andreas somna i soffan och min älskling också. Så jag och Emelina satt kvar uppe och snacka ett tag. Men vid 3 tiden kände jag att det var dags och gå hem så jag väckte min älskling sen gick vi hem och skulle kolla ett avsnitt på min laptop. Men jag somna med laptopen på magen och sen somna hjärtat också. Har ingen aning om hur datorn kom ner på golvet haha. Måste ha vaknat och satt ner den, men har inget minne av det. Japps det var min gårkväll.. Bjuder på några bilder :)


Söta Emelina :)


Mitt hjärta bowlar.


Andreas & Emelina.


Jag bowlar haha


Emelina och jag.


Emelina glad för hon slog en strike tror jag :)

Blir fler sen.. Dags för pizza nu :)


Bowling.

Idag har jag varit på röda korset invigningen med svärmor hehe, hon tvinga dit mig för hon ville inte gå själv :p. Vi var där typ en kvart bara sen palla vi inte mer, hur mycket folk som helst. Så vi åkte ner i stan och fika på Ebbas Fik :) Gott gott. Nu är jag hemma igen och sitter med älsklingen. Ska göra ve mig lite snart, ska ner till croupier utbildningen klockan 4 och va där någon timme. Sen blir det snabbt hem igen och fixa mig lite och sen ska jag, älsklingen, Andreas och Emelina dra och bowla klockan 20.00. Skit kul ska det bli! Var sjukt länge sen jag bowla. Så det ska blir roligt! Nu ska jag kolla ett avsnitt av "No ordinary family" . Ny serie vi tankat, faktiskt helt ok :). Handlar om en familj som kraschar med ett plan och sen efter det så märker dom att dom har fått olika övarnaturliga krafter typ.

Ha de nice!


I give up!

Nu är jag helt totalt slut i huvudet! Har gjort 17 sidor typ av 100+.. Jag vet, skit dåligt! Men va fan, jag klarar inte göra mer. Min hjärna vill inte mer. Jag har suttit i timmar i sträck och hållt på med detta nu. Till slut säger det bara stopp och då blir jag bara irriterad och sur för att jag inte kommer någon vart. Det är sjukt pinsamt att jag inte gjort mer eller att jag inte tagit tag i detta tidigare. För när jag sitter där imorgon och har gjort 17 sidor och resten har gjort typ alla så känner mig sig rätt idiotisk. Det är två olika häften också och det är bara det ena jag har gjort de 17 sidorna på. Det andra har jag typ inte gjort ett skit på om jag har rätt för mig. Så jag vet att min lärare kommer fråga mig på någon fråga och sen när jag inte vet och säger att jag typ inte gjort något så kommer hon typ dumförklara mig eller ja kanske inte dumförklara mig men kommer typ säga till mig och så. Medans resten av klassen har varit duktiga och gjort allt eller det mesta?! Men ja, finns tyvärr inget jag kan göra åt detta nu. Får helt enkelt ta konsekvenserna av mina val. Jag har ju själv valt att sitta framför datorn, spelat xbox, umgåtts med vänner istället för att sätta mig ner och göra mina läxor. Så ja.. Imorgon kommer inte vara en rolig dag!..

Fyfan va trött jag är nu. Sitter nästan och sover. Men sen samtidigt så vill jag fortsätta plugga men sen är klockan så pass mycket att om jag fortsätter en timme till så kommer jag va drygt trött imorgon och kanske inte komma upp. Och komma försent pågrund av att jag försovit mig imorgon är ingen hit kan jag lova. Så det blir sängen nu och så blir det upp klockan 7 imorgon bitti...

Usch vill inte till skolan imorgon :( Hatar sånt här.


God natt på er!


Såhär road är jag...

Plugga, plugga och plugga!!
Bara 100 sidor kvar typ...





Skjut mig någon?! haha..
Trött som en oxe är jag också..
Men måste göra mycket mer innan jag kan lägga mig under täcket och drömma mig bort :(
SNYFT!
Nej egentligen inte synd om mig alls haha, mitt eget fel som segar..

Ett snabbt inlägg

Har egentligen inte tid att skriva blogg men va fan, måste ju uppdatera en gång idag iaf :)...

Va i skolan idag.. Bara 4 timmar för sent :/. Försov mig till max! Vaknade vid 11 av att min älskling puttade på mig och fråga vad jag gjorde hemma. Min första tanke var "åååh neeeej HELVETE", jag studsa upp och kolla på klockan och så då att den va 11. Drack kaffe och gjorde ve mig och stack sen iväg till skolan. Kom dit och gick in i köket och det första min lärare sa var "SÄG INTE ATT DU HAR FÖRSOVIT DIG??!" Wooooops! hahaha. Men ja, jag byta om och var med på resten av lektionen. Det jag fick göra var diska, torka disk, städa, skrubba en ugn.. SKIT KUL hahaha, men ja jag får ju skylla mig själv.

Sen när vi skulle gå fick vi reda på att alla sidor vi fått ska vara klara till imorgon!! OJDÅ :/ har inte ens börjat haha. Så nu sitter jag här och skrver satan i det :) bara sådär 100 sidor med frågor kvar.. SUCK på mig själv. Att jag aldrig lär mig att börja i tid! Jaja inget att göra åt det nu förutom att sitta och skriva till jag somnar sittandes. Är redan helt slut i huvudet.

Var även på min Croupier utbildning idag efter skolan i en och en halvtimme. Mycket spel idag så det var kul. Asså jag fick deala på riktigt. Va lite nervös och så ;) men det gick väl helt ok. Gjorde fel en gång och sen tar det lite tid för mig att räkna korten ibland. Plus att jag är lite för snabb ibland och då blir det lite fel. Så jag får lugna mig lite ;). Men annars så känns det bra! Nästa gång är på fredag klockan 16.

Skola imorgon igen som sagt. 08.30-14.30. Har bara teori, ska ju gå igenom alla skit papperna haha. Jag vet att jag inte har en chans att göra klart alla papper till imorgon. Och jag vet att min lärare kommer ge mig onda blicken och säga att jag har haft gooood tid på mig att göra det och att det är dags att jag skärper mig. Sen lägger hon väl till att jag va 4 timmar sen idag också haha. Men skit samma. Jag får ju helt enkelt försöka slå in i mitt huvud att jag måste bli bättre på att göra saker i tid!! Sen hur lång tid det tar innan jag fattar är en annan femma haha.

Nej nu har jag inte tid mer, blev mer än jag skulle skrevit haha. Men man gör ju allt annat än och plugga eller har jag inte rätt? ;) . Jag hade till och med hellre städat än och plugga haha.

Ha det nice!


Går bättre nu :D

Var ju som sagt på min Croupier utbildning idag klockan 15.00-16.30 ca. Gick lite bättre idag faktiskt. Gjorde inte lika många korkade fel och räknade korten lite snabbare. Pluuus att jag även fick deala på riktigt :) asså ge kort till folk som betala istället för att sitta och ge till hon som utbildar mig. Så det var kul. Gick faktiskt bra och jag gjorde inte fel ;). Så ja, kul att man är lite snabbare och lite bättre iaf. Ska dit imorgon igen klockan 15.00.

Innan jag var där så var jag och pratade med min lärare och så. Fick alla papper som jag missade förra veckan.. Vi ska göra ett projekt arbete :/ Har ingen aning om vad jag ska skriva om! Jobbiiiiiiiiigt!! Sen efter det så träffa jag Sara i stan och gick rundor lite och sen käka vi kinabuffé, sjukt gott på asian garden. Det är kinabuffe + sushibuffe för 79 kr :). Dock hade dom inte min favorit sushi, makrill :( Så det va lite surt.. Men men. Blev mätt ändå!

Nu ska jag snart sätta igång med mitt pluggande, för en gångs skull. Fast jag egentligen inte känner för det alls!! Men va fan.. Jag är ju så illa tvungen!

Tjingeling.


Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.



Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Mitt mål just nu är att klara min utbildning. Efter det är det att skaffa ett jobb helst som kock men går även bra som servitris i något år. Så hade jag tänkt spara ihop en massa pengar och om 5-10 år starta upp min egen restaurang/nattklubb. Även skaffa lägenhet med min pojkvän och skaffa familj, fast barn och så blir inte fråns jag är 25+ ;) så vänta er inte någon unge nu inte haha.

Min dröm är väl som alla andras dröm egentligen. Få ett bra jobb så att jag tjänar bra med pengar, så jag kan försörja mig själv och hitta på en massa grejer, så som resa en massa och aldrig behöva oroa mig för pengar! Sen är det väl även att jag och älsklingen hittar en fin lägenhet där vi trivs och kan göra fint. Skaffar en/två barn, gifter oss och har ett bra liv tillsammans ;) haha. Nää nu ska jag inte ta i här! haha.
Ja det var väl allt jag kom på.


Btw..

Lura er lite igår.. Min räkning på bubbleroom blev inte så mycket haha. Jag la alla kläder jag ville ha i kundkorgen så blev det det priset... Men sen rensa jag bort en massa och fick ner priset till 600 kr ;) så nu vet ni det haha. Jag e inte rik vet ni, man lever ju på csn haha.

Bara det jag skulle säga ;)

Tjingeling!

Uppe med tuppen, nästan iaf ;)

Japps idag är jag uppe tidigt, för en gångs skull ;). Var ju egentligen ledig från skolan idag, ska bara dit snabbt vid 12 och prata med min lärare och få reda på vad jag missade förra veckan när jag va sjuk. Sen efter det blir det att träffa Sara, så ska vi gå lite i stan tills jag ska på croupier utbildningen klockan 15.00. Sen blir det hem och plugga en massa!! Idag måste jag fan sätta igång.. Annars kommer det bli kaos ;).

Just nu sitter jag och dricker kaffe, spelar fable 3 och läser bloggar samtidigt :D. Tur man är tjej.. Ni vet att tjejer kan göra mer än en sak i taget medans killar inte kan det haha! Sant ;). Men killar är ju lite smått korkade eller? ;) haha nä skoja bara.

Min älskling är i skolan nu också :) Duktiga han! haha. Därför jag är uppe så tidigt om ni inte fattade det. Gick upp med honom så han fick lite sällskap innan han stack iväg. Visst är jag världens underbaraste flickvän?? ;D

Nej nu ska jag spela lite till, först ner och ta en cigg dock. Usch, känner att min mage har börjat krångla till det nu igen :(, blir att köpa losec i stan. Ha de nice!


Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Har egentligen ingen favorit årstid. Tycker att alla är lite små jobbiga på sina sätt hahaha. Så jag skriver lite om vad jag tycker om varje årstid istället så får vi la se vilken jag skriver mest postitivt om ;) haha.

Vintern: Rätt skönt då de inte är så äckligt varmt och svettigt. Och visst fan är det mysigt och fint med snö den första veckan.. MEN så mycket snö det har varit detta året.. Nejtack! Så nej vintern är inte min favorit, inte alls. Ser inget roligt med att stå och vänta på bussen medans man fryser röven av sig och står och skakar som ett asplöv och bara vill gå hem och lägga sig under täcket och krypa ner där till vintern är slut...

Våren: Okej, egentligen har jag nog inget negativt att säga om våren. Tycker nog den är rätt mysig ändå. Fint när man ser de första blommorna slå ut och bladen på träden kommer tillbaka :). Så.. Detta får nog va min favorit ;)!

Sommaren: Blö, usch, tvi!! Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker verkligen inte om sommaren. Jo okej, om det inte är FÖR varmt. För om det är så varmt så att man knappt kan gå utanför ytterdörren fråns man är svettig så är det inte ok! Det är det värsta jag vet. Och att ligga på stranden och titta antingen rakt ner i en handduk eller rakt upp i solen är inget roligt för mig. Jag blir alldelles för rastlös av att ligga och degga på stranden i timmar. Kan man bada så kan jag va på stranden en timme eller två men inte annars. Är även en badkruka, ska vara varmt om jag ska i ;). SÅ nu vet ni även varför jag är blek året om hahaha.

Hösten: Tråkig årstid. Blir nästan lite halvdeppig när det är höst. Allt är mörkt och trist.. Alla löv på träden försvinner och vädret är skit.. Usch nä. Och sen vet man att vintern är runt hörnet..

JAPPS! Kom ju ändå fram till min favorit årstid :) Våren!




Shopping galen xD

Min dag idag lite kortfattat: Vakna 12.00 ca, duscha, sminka mig, drack kaffe, sprang till bussen ner till stan, croupier utbildningen kl 15.00-16.30, hem igen och äta.. Och efter det har jag bara suttit på min laptop och nördat mig.

EGENTLIGEN
skulle jag ha pluggat.. Men det har jag inte börjat med än, för jag fastna på bubbleroom.se :/, så nu har man handlat kläder också.. Opps ;D



Här är min beställning :D , dock inte alla kläder.. Men priset :/ Woooopps!

Nej nu ska jag plugga.. kanske.. haha

Tjingeling!!


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Får bli min tjejkompis Frida (Min Gun). Hon stack iväg till Australien för mer än ett år sen tror jag. Och hon har fortfarande inte kommit hem :( fast jag har tjatat på henne att jag tycker hon kan sätta sig på ett plan hem till Helsingborg igen ;). Vi hade alltid kul på våra kvällar. En julafton stack vi hem till henne på natten efter firandet med familjen. Så satt vi och sjöng, drack tequila med apelsin (vilket inte är en höjdare) haha. Dagen efter vaknade båda och var sjukt bakis och visste knappt var vi var haha. Plus att hennes grannar kom ner och klaga för att vi sjöng och spela gitarr mitt i natten hahaha.

Ska bli sjukt kul när hon väl kommer hem iaf :D.


Jag och Frida när vi åkte på soppåse haha :P


Frida och jag innan en utgång tror jag :)




25 days :P + DAG 1

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.



DAG 1 :)
en bild på mig och 10 Fakta.



Fakta:
1. Är 22 år, fyller 23 den 28 november.
2. Bor i Helsingborg och har gjort det hela mitt liv.
3. Har en underbar pojkvän som heter Linus, varit tillsammans i 1 år & 3 månader.
4. Går utbildning till kock.
5. Har precis fått jobb som Croupier.
6. Är väldigt lat av mig.
7. Har två syskonbarn och ett till på väg, en liten pojke :).
8. Har fobi mot flugor haha. Varför kan jag skriva en annan gång :p
9. Älskar Tequila :D och kan ibland inte sluta dricka det när jag väl börjat haha.
10. Är en riktig tv spels nörd.

Japps, det var allt jag kom på haha

Tjingeling!


Idag.

..Vakna senare än jag skulle idag. Hade satt klockan på 11 men så dog mitt batteri på mobilen inatt så den ringde aldrig. Så det blev att man gick upp 13.00 istället. Har druckit en kopp cappucino och bara suttit på datan nu en timme. Alldelles strax så ska jag och älsklingen sätta igång med storstädning av vårat rum. För det ser verkligen ut som ett bombnedslag haha. Jag har en liten dålig vana att slänga mina kläder på golvet ibland och sen är vi båda väldigt bra på att låta en massa glas stå kvar i rummet haha. Plus lite fantaflaskor och chips påsar hahaha! Det roliga är att varje gång vi har städat så säger vi att vi måste bli bättre på att hålla det rent. Det går en vecka sen har vi latat oss igen och det ser ut som ett bombnedslag igen haha.

Blir inga bilder på hur det ser ut nu haha :P Men lägger upp bilder sen när det är städat och fint! Nu ska jag läsa lite bloggar sen blir det en cigg och sen är det storstädning! ;)

Tjingeling.


Nu skriver jag igen.



Jag är inte trött och jag har inget att göra haha. Så nu skriver jag igen ;). Vet inte riktigt vad jag ska skriva dock men det kommer som det kommer. Skriver det som ploppar upp i huvudet på mig. Det jag kan skriva är att jag verkligen inte tycker om tangentbordet på en laptop, skriver ju fel hela jävla tiden :P. kul och veta va? Min mage är lite bättre nu iallafall, men inte helt bra. Men har inte kräckt på hela dagen så det är ju skönt. OCH NEJ jag är inte gravid som vissa har trott haha. Man kan faktiskt få MAGSJUKA! Så nej där e ingen liten bebis i magen min ;). Skönt är väl det haha.

Något jag kan skriva om är Croupier jobbet jag fått. För jag vet att det finns folk som undrar om jag kommer klara det men tanke på att jag har haft magkatar pågrund av all stress och så vidare. Men nu är det så att jag trivs med att arbeta och tjäna pengar. Det är inte så jätte mycket jag ska jobba iheller, det är liksom 4 dagar i månaden cirka.. Sen att jag har skolan också, det vet jag. Men om det skulle vara som så att jag har sjuuukt mycket att göra i skolan så kan jag bara säga det till min chef och så behöver jag inte jobba mycket eller inte alls. Så det är inga problem. Detta är vad jag vill! Jag vill tjäna pengar och jag vill komma ut och jobba. Alla pengar jag kommer tjäna på detta jobbet ska direkt in på mitt sparkonto så jag har pengar när min utbildning är klar och sen ska det gå till en resa kanske eller ett körkort. Så nu vet ni det!

Hååååe kommer fan inte på mer att skriva.. Skit tråkigt inlägg blev detta haha. Men va fan, jag bjöd på bilder på mig själv iaf . Nu när jag är osminkad och snygg ;) och min sexiga innebrännare under ögat kom också med ;). ahhahaha. Ajja, detta får duga. Skriver imorgon igen !

Tjingeling..

P.s Jag ska försöka göra en ny header också någon dag haha. Har glömt det :P


Detta året.

Suttit och funderat lite över vad jag ska göra detta året.. Det jag kommit fram till är:

* Åka till Liseberg i sommar! Sjukt länge sen man var där. Alltid när jag var yngre så var jag där nästan varje sommar med min pappa och mina systrar, så bodde vi alltid i min fasters sommarstuga också. Jätte mysigt och kul. Dock kommer jag åka dit med min älskling, vänner eller familj? Får se vem som vill hänga med, för jag ska iaf dit! Kan man ju bo på hotell en helg i Göteborg :). Älskar karuseller!!!


* Gå ner 10 kg! Yes i know, jag har tjatat om det mycket nu, men detta året har jag satt det som nyårslöfte som ni vet. Och NEJ jag har inte börjat med min träning ÄN. Pågrund av att jag missa en betalning. Tanken var att jag skull börjat denna veckan men självklart så blev man magsjuk. SÅ jag ska börja så fort jag mår bättre igen ;) Sen jävlar i det så ska jag börja äta bättre också.. För ja jag har syndat :( !

Ge mig den kroppen!! :P haha

* Åka utomlands! Ska spara alla pengar som jag kommer tjäna in som croupier och sen ska jag åka utomlands. Var vet jag inte än. Funderar på Thailand.. Men sen vet jag inte om jag bara hade tänkt åka iväg en weekend eller 2 veckor. För en weekend är inte lönt i Thailand. Får la se var och när det blir. Men jag ska iallafall åka utomlands.


* Klara min kock utbildning! Om allt går som det ska så är jag färdig med min utbildning i Augusti och då är det dags att söka jobb som kock :) Najs! När utbildningen är över, så ska det firas!!




Japps, det var allt jag kom fram till idag/inatt haha.
Kommer säkert fler saker sen ;)
Nu ska jag strax sova.
Men nu en cigg med hjärta!

Tjingeling



Magsjuk.

Mår inte alls bra, har värsta kramperna i magen och mår illa. Fast det är inte lika illa som det var igår. Igår kräckte jag så fort jag hade ätit eller druckit. Men idag har jag inte kräckt. Så det blir ingen skola för mig imorgon iheller. Nu Så nu har man missat många dagar och mycket matlagning :( Jävla skit! Självklart att man ska bli sjuk när man väl har börjat med det roliga i skolan. Men ja, det är ju min vanliga tur.

Så vad har jag gjort idag.. Spelat fable 3 och ätit pizza haha. Ja det är ungefär det enda jag har gjrot haha. Imorgon tänkte jag faktiskt sätta igång med alla 100+ sidor vi har att göra i skolan. Så man får något gjort.

Nu har jag inget mer och säga.

Tjingeling.


Irriterande!

..Vakna för 40 minuter sedan och låg kvar i sängen lite, men det gick inte för helt plötsligt börja min mage göra knasiga ljud och jag kände att jag var tvungen att springa upp. Så japps, jag har blivit magsjuk. Sjukt irriterande är det. För nu när vi väl har börjat laga mat och så i skolan så vill jag ju inte missa en massa. Var ju dålig i Torsdags också.. Fan va sur jag är nu.. Jaja inte lönt och sitta och gnälla för mig själv haha, blir ju inte bättre för det. Ojoj, vad det kurrar i magen :/ Vågar knappt röra mig hahaha!

Nej nu skiter jag i detta (bokstavligt talat hhahaha)

Blir o sitta hemma och plugga istället :( hååååe!!!!

Hejhej..



Hur min vecka kommer se ut.

Måndag (idag): Ledig från skolan. Var på Crom och hade croupier utbildning 14.30-15.45 ca. Sen åkte hem och nu sitter jag och surfar medans min älskling spelar Fable 3. Hade behövt göra min matsedels planering till skolan (som skulle varit inlämnad för en vecka sen typ) men får se om jag orkar det idag. Är förkyld och helt slut i huvudet. Gick inte så super bra på croupiern idag iheller pågrrund av att min hjärna inte funka idag haha. Men det gick väl ändå.

Tisdag: Skola 08.30-14.30 sen efter det ska jag till Croupier utbildningen direkt klockan 15.00. Hoppas man inte är lika förkyld så man hänger med lite mer än vad jag gjorde idag. Sen blir det väl hem och plugga lite på alla 150 papper jag har att göra..

Onsdag: Skola 08.30-14.30 sen hem och plugga vidare.. Mycket mer ska jag inte göra.

Torsdag: Skola 08.30-14.30 Sen hem och plugga vidare igen haha.

Fredag: Ledig från skolan, skönt! Blir väl en del plugg och sen kanske hitta på något annat på kvällen eller så blir det att jag och älsklingen är hemma och spelar lite och har det mysigt. Antagligen hämta lilla Emil på Dagis också och passa honom en timme eller två.

Lördag: Plugga?! haha

Söndag: Ta det lugnt och bara mysaaa!

Ja det va väl min vecka, ungefär. Sen vet jag ju inte om det blir lite ändringar här och var. Blir ju antagligen någon mer dag som jag ska på Croupier utbildning, men det vet jag ju inte från imorgon när jag varit där. Sen ska jag antagligen träffa Sara någon dag och Sandra någon dag. Men det får man ju se om man hinner. Nu när man har sjukt mycket plugg + croupier utbildningen så har man ju inte speciellt mycket tid över.

Och ja jag har valt att börja jobba själv. Så jag gnäller inte över att jag inte har mycket tid över. Jag VILL jobba! Trivs med att arbets och tjäna pengar. Komma ut och göra något vettigt ;) haha. Nej men jag har alltid varit en person som tycker om att jobba och så e det.

Nu har jag inte mycket mer att skriva. Funderar på om jag orkar göra min matsedels planering, eller om jag ska göra lite på de andra 150 papperna eller om jag bara ska lägga mig i sängen och surfa runt på datorn???

Tjingeling..


Ameeeeen HEJ!

Sitter och snackar med Sandra på msn :) om allt och inget. Hjärtat spelar Final Fantasy 13. Ibland får han sina små damp när han förlorar och typ misshandlar sig själv haha. Rätt rolig underhållning ;). Dricker några öl gör vi också, gott gott. Även om jag bara druckit en på en hela kvällen haha. Jag e lite seg :P . Annars har dagen varit rätt lugn.

Jag och Sandra på msn haha.

Nej nu har jag inget mer och skriva, ska alldelles snart stänga av datorn och lägga mig bredvid mitt hjärta och mysa!..

God natt på er.

 

Hörs imorgon. Snart blir jag helt annaförtaen av allt skrivande ;) hahahaha

 


Lördag.

Lördag idag då ja. Har nästan precis kommit hem från utbildning på croupier på Crom. Kul men vissa saker va rätt svårt :P till exempel blandningen. Men man lär sig ju.. AAAAAH jag får DAMP på laptop tangentbord!!!! Skit knappar, blir fel helaaa tiden!! Hahahaha sorry för mitt cp ryck men det går fan inte att skriva som jag vill..

Iaf.. Ska dit på Måndag igen. Idag ska jag o älsklingen ta det lugnt. Blir öl, gottgott och spela xbox360 :) mysigt. Pallar inte dra ut och festa och så.

Nu har jag inget mer att skriva. Nu ska vi äta :D

Tänkte fixa en ny header någon dag också. Trött på den jag har nu haha.

Tjingeling.


Tjingeling.

Dålig uppdatering jag vet :P, borde egentligen ha blivit bättre på det nu när jag väl köpt en laptop. Men har haft annat att göra ;). Just nu sitter jag och älsklingen och spelar final fantasy på xbox360, dricker cider och bara myser. LOVELY!

Annars har det inte hänt mycket idag. Ska börja min utbildning till croupier imorgon vid halv 3 :) Nice. Sen blir det hem och ta det lugnt. Inget festande för mig, pallar inte.

Har egentligen inte så mycket mer att skriva. Skriver imorgon istället :)

ByeBye

Ingen bra början på denna dagen.

Vaknade med värsta huvudvärken.. Sen när jag väl reste mig upp och tänkte börja göra ve mig inför skolan.. Då börjar min mage krångla! Så det blev ingen skola för mig inte och det är ångest de luxe, för idag skulle vi göra svampstuvning!!! :'( snyft.. Jaja, får väl klara mig utan det då haha. Nu sitter jag i alla fall och gör ingenting. Har varit uppe sen klockan 7 i morse och har inte ens rökat än, orkar inte gå ner haha. Japps jag e lat de luxe..

Annars händer det inte mycket idag. Va ju meningen jag skulle köpa laptop idag, gå på ikea, hämta emil på dagis och sen en snabbrunda på väla?! MEN om jag har denna huvudvärken hela dagen så blir det nog inte mer än att jag hämtar Emil på dagis och sen hemåt igen. Jaja, får väl se vad som händer..

Känner dock att jag måste ha en cigg nu snart. Sitter och kallsvettas haha. Så jag skriver antagligen senare ;)

Hoppas ni som läser mår bra iaf :D

Tjingeling..

 

 



Hejhopp!

Nu är jag äntligen färdig med min "läxa" till imorgon. Skönt! För en gångs skull så svarade jag på ALLA frågorna ;). Guuud va jag är duktig haha. Ännu duktigare om jag fortsätter sköta det såhär haha. Men ja det får vi väl se. Förutom att ha gjort min läxa så har jag skrivit en lista på vad jag ska inhandla imorgon när jag får mina pengar. Det som står på min lista är:
* Almanacka.
* Fler lådor till rummet (som jag kan förvara smink och så i)
* Påslakanset (älskar när man köpt nya, sjukt mysigt och sova i de då)
* Laptop :):)
* Litet laptop skrivbord.
* Pärm!
* Pennor + block.
* Nytt smink.
* Fotoramar.
* Skriva ut några fotografier.
Japps, det va väl allt tror jag. Inte kommit på mer i alla fall. Men sen blir det säkert något extra. Nice som fan att man får dubbelt csn denna månaden också. Behövdes när jag ska köpa laptop.

Sjukt glad är jag över att jag fick croupier jobbet också :) Vill börja jobba nuuu :P haha. Alla de pengar jag tjänar på det ska jag lägga undan och inte röra. Hade tänkt spara till antingen en thailand resa i slutet av året, sälen i december eller ett körkort... Kan inte bestäma mig haha. Får väl se hur det blir ;)

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 21.00 för då ska jag och älsklingen handla pizza :D. Yes i know, jag ska inte äta sånt ju haha. Men så e det, jag syndar idag :P. För det är GOTT!

Ska börja träna nu på måndag i alla fall. Nice.

Nepps, nu ska jag ta det lugnt, har fruktansvärd huvudvärk som vägrar släppa :/ sjukt jobbigt. Men det går över när jag gifter mig ;) haha då får fan min älskling fria NU, för inte fan vill jag ha denna huvudvärken i år hahaha.

Nepps, ha de nice!

By the way.. Min syster ska få en pojke :) Så jag hade fel haha.

Wiiihoo!

Linda är glaaaad :D Jag fick jobbet! Så jävla nice. Hur gött som helst med lite extra cash i bössan haha :P.

Ska börja halv 3 på lördag och gå igenom reglerna och så.

NICE!

Skriver senare :)


Snart iväg.

Varit i skolan idag från 8.30-13.00. Gjorde omelett och äggröra. Trevligt. Nu är jag hemma och ska göra ve mig. Ska på arbetsintervju klockan 16.00. Ska söka jobb som Croupier, om ni inte vet vad det är så sök på google haha. Tänkte ha det som extra jobb. Så man får lite extra pengar ;) aldrig fel. Så nu får vi hoppas det går bra!

Har inte tid och skriva mer nu!

Tjingeling.



Såja, färdig för arbetsintervju :D Önska mig lycka till ;)

Puss&Kram //Linda Binda


Ny dag, nya tag haha.

Ännu en dag har jag sovit alldelles för länge.. Vaknade vid tio i tolv. Lyckat! Inte speciellt bra att man börjat sova såna tider när man börjar skolan imorgon. Men men, det får ju gå ändå helt enkelt.

Idag ska min syster på ultraljud och få reda på om det är en liten flicka eller pojke dom ska få. Jag tror att det är en liten flicka. Och jag hoppas det för nu har jag och min syster slått vad 100 kr om det hahaha. :p
Får väl se sen :)

Idag ska jag ner till biblioteket och fixa en liten grej. Vad säger jag inte haha. Jag ska göra en sak imorgon kl 16.00 och nervös är jag. Vad säger jag imorgon ;). Men jag håller tummarna och hoppas det går bra iaf.

Vill inte börja skolan imorgon igen, haha. Nu har man haft det så skönt ju. Och så klart så är jag inte färdig med det jag sa att jag skulle göra färdigt innan vi börja. Men ja jag är inte förvånad. Jag lär mig väl aldrig??

Nej nu har jag inget mer roligt att säga! Skriver lite senare :)

Tjingeling.


Mina två systerbarn. Min syster åsas lilla Emil till vänster och min syster sussis lilla lisa till höger.
Det är Åsa som ska ha igen. :)

6 Januari.

I natt har jag sovit alldelles för länge. Somna först igår vid 19 tiden och sov fram till 23. Sen låg jag uppe och kolla film till klockan 01 typ och somna igen. Vaknade halv elva idag. Så ja jag har sovit vad jag ska haha.

Idag ska jag hem till mor min och sitta där. Sova där till imorgon för jag och min mamma ska till Ikea och handla till henne så behövde hon hjälp med att bära. Mycket mer händer inte idag.

Min träning för er som undrar har tyvärr inte börjat än, för att jag inte betalade förra månaden :/ Fy på mig. Så det blir att jag börjar nästa vecka. Då kör vi! ;) . Känns lite bajs nu att man inte har kunnat börja än. Men vad ska jag göra. Annars så har jag faktiskt hållt mig från läsk, gott gott och skit mat sen nyår så det är ju gött. Inte syndat än ;). Men jag har sagt att 1 gång i månaden får jag ha en riktig gotte dag :). Men den tar jag inte än haha.

Sen imorgon efter Ikea så ska jag ner till biblan så jag får min gastronomi klar.

Nothing more to say !

Tjingeling.


ÅR 2010

Frågor om 2010.

På väg ner mot stan för att möta min älskling. Så ska vi ta ett litet kvällsdop och mysa! Har varit hos min syster med min mamma hela dagen och passat emil lite..  Ångest bara att när jag väl gjort ve mig och allt så satt jag mig med emil i knäet och såg inte att han hade gjort en popo i byxan haha. Ingen liten iheller så det kom på mina leggings. Så då var man tvungen att byta om och ta nästa buss. Men nu är jag snart framme iaf. Ha det bra!  /Linda binda

Hur har året 2010 varit för dig?
Det har varit helt okej.

Bättre än förra året?
Japps.

Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? 
Hmm.. Ja men det tar jag inte här.

Har du flyttat under år 2010?
Ja hem till min pojkvän och hans familj :)

Har du hittat en ny låt som du älskar?
Oj, har nog haft många men älskar inte de mer nu haha.

I så fall vilken?
Dont remember.

Har du kysst en främling?
Nej.

Hur har din kärlek varit 2010?

Hur bra som helst :) perfekt!

Har du varit kär? 
Japps och är det fortfarande.

Har du sagt jag älskar dig till någon?
Ja till min pojkvän.

Har någon sagt jag älskar dig till dig?
Ja min pojkvän .

Har du haft ett hemligt förhållande?
Haha nej.

Har du gjort någonting du ångrar?
Oj.. Har jag säkert.

I så fall vad?
Jadu, det enda jag kommer på är väl att jag druckit för mycket någon
gång och de då har blivit en massa tjafs.

Har du skämt ut dig?
Haha har jag säkert.

Har du ljugit för en vän?
Inte vad jag kommer ihåg.

Har du varit ute en hel natt?
Nej.

Har du blivit tagen av polisen?
Nepps..

Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön?
Nej jag och min pojkvän sover i vars en säng (skämt åsido)

Har du sovit i samma säng med någon av samma kön?
Har jag säkert.

Vilken skola går du på?
Lernia

Har någon varit elak mot dig i skolan?
Nej..

Hatar du någon på din skola?
HATAR gör jag väl icke, men finns folk man stör sig på ;)
Dock ingen i MIN klass..

Har du gjort något framsteg?
Ehmm.. Nää?

Haft alla rätt på ett prov? 
Tror inte det nej. 

Har du träffat nya vänner?
 
Ja.

Har du förlorat en vän?
Inte vad jag vet.

Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän?
Nej?!

Har du gått bakom ryggen på en vän?
Nej.

Blev någon av dina vänner förälder i år?
Japps, Sandra :) Lilla Emilio.



Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk i huvudet är jag ju alltid ;)
Förkyld har jag ju varit men mer än så tror jag inte.

Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat och pluggat.

Något du önskade dig och fick?
Fick en massa på julafton som jag önskat mig.

Vem saknade du?
Min farmor.
Och så klart Frida min lille gun :(
(Tycker du kan komma hem från australien nuuuu!!)



Bästa köpet?
Kommer inte på något annat än min digitalkamera.

Sämsta köpet?
HAHA måste nog vara mitt löshår för 900 spänn.
För det är fan inte ofta det används haha.

Något du kommer ändra på till år 2011?
*Jag kommer ta min träning på mer allvar, plugga mer och göra saker i tid.
*Ta hand om mig mer själv.
*Umgås lite mer med mina vänner.
*Hitta på mer saker och spara pengar.
*Sluta gnälla så mycket ;) haha

Japps det var allt för mig.


Nyår 2010.

TJINGELING.


Sköööööönt!

Satte min klocka på 7 i morse för jag hade tänkt gå upp då och plugga lite innan man drog iväg till skolan, men så blev det inte haha. Stängde av den om och om igen tills klockan var nästan 8, då bestämde jag mig för att gå upp. Gick upp och drack kaffe med min älskling och satt och plugga lite. Sen vid halv 10 tog jag bussen till skolan.

Gjorde mina 2 omprov i livsmedel och näring. Tog en och en halvtimme sen var jag klar. Min lärare öga igenom proven snabbt och hon sa att det var G i alla fall :D:D Skööööööööööönt!!! Nu slipper jag tänka på det mer. Så nu har jag gastronomin kvar som jag ska fixa imorgon tänkte jag, ska ner till bibblan och leta lite fakta som jag har kvar och inte hittar någonstans på internet. Sen har jag en liten fessen grej på arbetsmiljön som jag fixaar snabbt och en uppgift till. Sen vet jag inte med alkoholprovet än? Måste snacka med min lärare bara haha.

TACK ÄLSKLING, du vet varför jag tackar dig :) ;)


Nu dricker jag cappucino och tar det lungt. Mycket mer händer inte idag och det är skönt.

Hoppas ni alla har en lika bra dag som jag har :D

Tjingeling.


Idiotiska jag...

Har ju sökt csn för nästa termin som börjar om 10 dagar. Fick detta svaret idag "Enligt de uppgifter vi hittills fått från din skola har du inte tagit tillräckligt många poäng. Du får mer information i det brev vi skickat till dig".... ÅÅÅEEE!! Att jag inte fatta det från början.. Konstigt när jag inte har gjort klart mitt gastronomi, en liten sak på arbetsmiljön, mina 2 prov jag ska ha imorgon och en annan sak till (+omprov i alkohol???). Så kul om mitt csn blir SENT de luxe nu pågrund av att jag e så jäkla dum in the head som inte tar tag i skiten från början! Tänk om jag inte får det alls denna månaden???? Då kan jag lika bra gräva ner mig haha. Nej blir att prata with my teatcher imorgon och se om man kan lösa så jag får det denna månaden, mitt csn alltså. Kommer ju säkert säga att jag måste göra allt nu under tiden jag är ledig. Men ja, skyll mig själv helt enkelt. Antingen vill jag ha csn eller inte. Fan va irriterad jag är på mig själv nu också. Ångest att man har de 2 proven imorgon också och jag är fortfarande inte säker på skiten, för de vägrar sätta sig i huvudet på mig. Men ja jag får ju helt enkelt försöka. SEN kan man ju hoppas på att om jag fixar allt jag har kvar till den 12 så kanske jag får mitt csn den 25? Eller de drar in skiten för att jag drygat? ..... Bajs bajs bajs på detta!!! Ja jag vet skiiit omoget haha men så är det..


Nu skiter jag i detta och går och lägger mig bredvid min älskling som däcka för typ en timme sen ;) Inte ofta han somnar före mig vet ni.

Tjingeling..

p.s hatar csn... + mig själv just nu haha. Alltid något som ska krångla i mitt liv ;) Men jag e van.. nu kommer man tänka på detta hela tiden och inte kunna koncentrera sig på skit proven.. ÄÄÄH whatever, dax för mig att sluta gnälla och göra något åt det kanske ;)

God morgon.

God morgon på er alla där ute :) hehe. Just nu sitter jag och väntar på att min älskling ska komma hem. Gick upp vid halv 8 idag och rökade och sen stack han iväg till skolan. Men han är på g hem igen nu för han skulle inte va där från 10 och de skulle bara ha något samtal så han tog det samtalet när han kom dit vid halv 9 och nu är han på väg hem igen. Nu sitter jag och dricker kaffe och surfar runt på facebook i brist på annat att göra.

Ringde min lärare innan också och prata med henne om proven i livsmedelskunskap och näringslära. Ska göra båda 2 imorgon klockan 10. Ångest att gå upp när man egentligen är ledig haha. Men jag hade ändå tänkt att dra till biblioteket imorgon och leta lite fakta till mitt gastronomi arbete som fortfarande inte är klart haha. Så det blir nog bra. Ska göra allt som jag är back med nu när jag är ledig så att man inte har något kvar sen när man väl börjar igen.

Vid 11 tiden ska jag iväg och träna, känns sjuuuuukt jobbigt haha. Men jag måste ju börja någon dag och den dagen är kommen ;). Efter träningen ska jag hem till min syster och dricka kaffe och snacka lite. Sen lämna Emil på dagis klockan 14 och sen ska jag sitta hemma hos dom tills klockan 17, då ska jag hämta lille Emil igen och sen passa honom i någon timme tills min systers sambo kommer hem. Blir att plugga en massa när jag sitter där och väntar, kommer dock bli svårt när jag vet att de har ett kinect som jag kan spela på ;) haha, nej men jag måste plugga så det får bli att spela en annan dag. Sånt e livet.

Nu sitter jag och dricker kaffe med min älskling.
Så skriver senare!

Tjingeling.

Nytt år.


Jaha, då var det nytt år. Det innebär nya möjligheter, skappa en massa nya minnen.. Och så vidare. I alla fall så har jag sagt att detta året ska bli ett av mina bästa. Jag ska ta hand om mig själv mer och ta hand om saker bättre än jag gjort innan. Det vill säga att alla mina arbete i skolan ska jag göra direkt istället för att vänta till sista sekunden och då stressa ihjäl mig så jag får magsår, börja ta min träning på allvar så att jag kanske en gång för alla kan gå ner till den vikten jag vill till. Och förhoppningsvis när jag väl gått ner så ska jag stanna där också.

Som sagt så var mitt nyårslöfte att gå ner 10 kilo på detta året. Mer vill jag inte gå ner. Och nu tänker de flesta antagligen att 10 kilo på ett helt år är ju inte svårt. Men jo det är svårt om man heter Linda Malmquist haha. För att jag har verkligen inget tålamod och knappt någon vilja. Så innan när jag har sagt att jag ska gå ner så har jag hållt träningen i kanske 2 veckor sen kommer jag med undanflykter för att jag egentligen inte orkar dra ner min röv till gymmet en timme. Och sen när jag väl sketet i det några dagar så är det KÖRT.

MEN nu har jag bestämt mig att det ska bli ordning och reda på mig. Jag har än så länge inte ätit någon skräpmat eller druckit läsk. Har faktiskt hållt mig till vatten :) Så lite duktig är jag.. än så länge haha. Nej men jag ska verkligen kämpa för detta nu.

Jag kommer skriva lite då och då hur det går för mig och hur mycket jag går ner/upp och så vidare. Så får vi väl se hur det går och får se hur långt tid det tar innan de 10 kilona är borta. Hade ju varit rätt nice om de försvunnit innan sommaren så man kan gå i bikini utan att se ut som en flodhäst haha.

Men ja, de var allt för mig just nu. Skriver så ofta jag kan :)

Tjingeling.


Jag och lille Emil på julafton.

Imorgon ska jag passa den lille fisen och hämta han på dagis :)

//LINDA MALMQUIST

Nyår.


Som sagt så firade jag nyår hemma hos Sara. Va helt okej faktiskt. Åt, drack, spela lite och gick ut och smällde raketer. Bättre nyår än förra året iaf haha. Dock blev jag liteee för full, inte bra haha. Så igår va jag sjukt bakis. Men ja, nu kommer lite bilder från nyår..


Sara, Marie, Jag, Rebecka och Stella.


Kim och min älskling degar haha


The girls :P
Rebeka, Marie, Stella, Jag och Sara.


Sara och jag.


Haha snygg min min älskling gör :P Men han e ju lite ding.


Nyårspuss haha.


Kim, Marie och jag.


Mina fina älskling


Hela gänget.

Japps det var allt, orkar inte lägga upp alla bilder. Så ni får nöja er med dessa ;).
Hoppas ni hade ett gott nytt år!

Tjingeling..