GOD MORGON!

Vaknade redan klockan 10 idag. Så då avr det lika bra att gå upp. Så nu sitter jag framför datan och nördar mig framför facebook och dricker kaffe medans hjärtat kollar på tv. Ska snart gå ut till han i vardagsrummet och hålla han sällskap.

Vid 14 tiden ska vi dra iväg hem till min syster så blev det att vi ska flytta en massa idag också. Var ju meningen vi skulle flytta lite lådor idag bara och alla möbler imorgon men det blev lite ändring. Så vi ska va hemma hos dom vid 15 tiden. Sen när vi är färdiga med det ikväll så ska vi grilla i deras nya hus och efter det blir det antagligen hem till hjärtat.

Tänkte gå in i duschen snart så man har det gjort. Annars gör jag bara allt i sista sekunden som vanligt och då blir jag bara stressad och irriterad.

Det som stör mig nu är att jag inte kommer kunna träna fråns på söndag. Så det är 3 dagar som jag inte kommer träna på. Bara för det är stängt imorgon och på lördag. Så det får väl bli lite hemmaträning. Kan ju inte skita i det helt och hållet.

Midsommar firar jag och hjärtat hemma hos min syster och sambo. Blir dock inte så mycket dricka eftersom vi ska flytta en massa imorgon också men det är lugnt för mig. Det är bara bra att det inte blir en massa dricka för man ska ju inet dricka alkohol när man tränar. Jo man kan dricka 2 glas vitt vin, men nu är det så att jag inte är så förtjust i vin :P.

Blev precis lite rädd i ögat, råkade trycka så att bloggen försvann men snabbt som fan tryckte jag tillbaka igen så allt jag skrevit försvann inte som tur va.. Då hade jag fått lite damp haha!


Maten jag gjorde igår :) Blev gottgott!

Nu ska jag nog ta en kopp kaffe till och sätta mig på balkongen ett tag, skit fint väder så man får ju passa på att få lite färg!

Ha en bra midsommar, Tjingeling!

//Linda Malmquist


Home!

Just nu sitter jag hemma och tråkar. Väntar på att älsklingen ska komma hit och mysa med mig. Ensamma hemma här hos mig ikväll så det blir en massa mys och gos. Nice! Ska laga middag också, blir köttbullar, potatis och brunsås. Gottgott! Sen ska vi kolla på "doctor who" som han har fixat. Rätt bra serie faktiskt. Orkar dock inte skriva vad den handlar om haha.

Igår träffade jag och Sara en personlig tränare. Han visade en massa apparater vi skulle köra på och så pratade vi en massa om vad man kunde äta och inte äta. Sen efter det så körde vi passet han sa vi skulle göra. Det blev 20 min på löpbandet och jag är otroligt förvånad över att jag joggade den mesta av tiden haha. Innan har jag bara gått snabbt på det och aldrig sprungit men igår så körde jag på. Sen körde vi träningen för benen, armarna, magen och så vidare. Vi ska egentligen springa 20 minuter till efter man kört styrketräningen men det sket vi i denna gången för jag skulle dra och grilla med hjärtat och hans 2 vänner. Men nästa gång så kör vi det!

Känns skit skönt att man äntligen träffade en personlig tränare så att man nu vet vad exakt man ska göra och så för att bli av med det fettet som jag vill bli av med mest. Nu har man äntligen kommit igång med träningen bra också. På söndag blir det träning igen med Sara sen på måndag blir det "afro" med Marie och Jamie. Sen kommer jag och Sara träna varannan dag. Så det är bra som fan!

Då kanske jag lyckas med att få "the perfect body" till nästa sommar, eller ja jag kommer ju va en bra bit på vägen iallafall om jag nu tränar som jag ska göra. Men jag kommer kämpa som fan nu. Och sen kommer jag börja äta mer rätt nu och så också. Inget mer chips, nötter och så. Han vi prata med sa att om man ska äta chips eller något så får man äta en handfull och inte mer. Så då blir det det någon gång då och då men inte för ofta.

Det sjuka är att varje gång jag och Sara kommer träna nu så kommer vi bränna cirka 800-1000 kalorier per gång om vi kör som vi ska. Och det är 6000 kalorier på ett kilo fett. Så det lär ju ändå ta ett bra tag innan man går ner. Jag tänkte gå ner till cirka 55 kilo sen är jag nöjd med själva vikten. Så det är 5 kilo. Och det är ju några månader innan det är borta haha. Sen skiter jag egentligen i vikten. Jag gör som så att jag mäter mig runt mage, midja, ben och så vidare och sen ser hur många centimeter jag gått ner. Man ska ju egentligen inte bry sig så mycket om vikten.

Såg precis att jag skrevit en himla massa haha. Kommer knappt ihåg vad jag skrevit iheller :P. Nej nu ska jag ut och sätta på lite kaffe och sen vid 17 tiden så ska jag börja med maten för sen kommer hjärtat :)

Ha det nice!

//Linda Malmquist

Träna, träna & träna!

Nu har jag äntligen kommit igång med träningen! I Söndags tränade jag med Sara och igår med Marie och idag ska jag träffa personlig tränare med Sara :). Har träningsvärk de luxe i benen men skit i det haha. Måste ju träna så ofta jag kan. Sen i förra veckan så körde jag, Marie och Jamie "combat". Skit kul va det, typ man boxa och sparka och så. Riktigt jobbigt haha. Hade träningsvärk precis överallt i två dagar efter. Skulle egentligen kört det nu på Torsdag igen men det kan jag inte :(. Så det får bli nästa vecka. Plus att jag, Marie och Jamie ska köra "Afro" på måndag. Såg rätt roligt ut när jag och Marie kollade på det igår, så då får man ju testa det! Jag älskar när jag känner att jag har träningsvärk för då vet jag att det tar och att jag är på väg mot en snygg kropp ;) haha!

Nu på Torsdag ska jag hjälpa min syster och hennes Sambo att flytta en massa lådor och så till deras nya hus och sen på fredag så ska vi flytta resten. Så det blir inte mycket fest för mig på midsommar, men jag överlever nog haha.

Längtar till Juli, då får jag reda på om jag kommer in på utbildningen jag sökt in på. Restaurang utbildnign på 5 månader. HOPPAS! hade varit så jävla underbart. Så direkt efter man klarat den så kommer jag söka jobb som en galning haha. Vill verkligen komma någon vart i livet nu. Vill skaffa egen lägenhet och så ju. Men när jag fått jobb så kommer jag nog inte söka lägenhet direkt, utan spara en massa pengar först och sen söka. Så man har lite pengar till nya möbler och så.

Nepps, nu ska jag packa tränings kläder och så sen ska jag dra ner till stan och träffa Sara !



//Linda Malmquist


15 Juni

Idag har man varit på väla med morsan och handlat lite. Fick nya kläder som jag ska ha på midsommar :) ! Ett vit lite genomskinligt linne som jag ska ha ovanpå ett svart linne också en svart kjol! Inte ofta jag använder kjol kan jag säga haha. Detta är fan den enda jag äger haha. Så fick jag ett diadem jag ska ha också, två nagellack och ett comviq surf modem så jag kan sitta på internet hemma ;) Därför jag kan skriva blogg nu haha.

Nu sitter jag bara hemma och tar det lugnt och väntar på att Linus ska komma hit! Så ska jag fixa mat. Det blir grillat marinerat kött, klyftpotatis och bearnesås. Sen efter det blir det film och massa gottgott :). Mysiigt!

Imorgon ska jag som sagt till Sandra och umgås och färga hennes hår och sen blir det hem till hjärtat :).

Nu vet jag icke vad jag ska skriva mer, ska ut och fixa lite med maten :)



//Linda Malmquist

16 Juni.

Har nästan precis varit ute och gått med Rocky (Linus familjs hund). Eftersom mitt hjärta inte kom upp så gick jag ut en runda själv. Riktigt fint väder ute! Underbart. Tänkte sätta mig där ute ett tag och sola. Sen senare idag så ska jag hem och imorgon blir det stan med mor min och träna. Sen onsdag ska jag träffa Sandra och hjälpa henne färga håret, Torsdag ska jag träffa Marie och Jamie antagligen och gå på nån sorts dans på Actic.

På Midsommar ska jag bara ta det lugnt. För att min syster och hennes sambo ska flytta till hus på midsommardagen och då kan man ju inte vara bakis. Dock tycker jag det är en väldigt korkad dag till att flytta och vi ska börja 9 på morgonen.. Ajja, man får ju ställa upp för sin familj!



Studenten för Sara
var trevlig. Skit god mat och trevligt sällskap! Så det ska vara. Fick toast skagen och sen black and white (oxfile, fläskfile, 2 såser & potatis) också en massa sprit till det. Blev lite fullare än jag hade sagt att jag skulle haha. Bara för att där kom fram tequila och det kan jag icke säga nej till, för det är så gott! haha.
Lite bilder från studenten, som jag snott av Jessie :) :P hehe!


Lilla Sara håller Tal! ;)


Jamie och jag. Ser dock lite mongo ut båda två haha ;)


Kim och Marie , Söta paret! :)


Jamie, mitt hjärta (som alltid ska gömma sig bakom sin hand) också jag till höger.


Jessie och Marie :)


Mitt hjärta och Jamie :) Puss pose haha


Ännu en mongo bild på mig och Jamie, vi e inte helt friska om ni undrar haha!

Jao, de va alla bilder nästan. Där va inte så många bilder på Sara, kan va för hon sprang rundor som en get hela tiden haha. Så man såg inte så mycket av henne.


Nepps, nu ska jag se om jag kan få liv i Linus så han kan sätta på kaffe till mig och hålla mig sällskap i det fina vädret!

//Linda Malmquist

Student.

Då var det studenten idag! Dock inte för mig haha ;). Men Sara har varit duktig så henne ska vi fira! Så det blir att jag börjar fixa mig vid 12 tiden. Jag ska ju duscha, klä på mig, sminka mig, locka håret och så vidare och det tar tid kan jag lova haha. När det gäller mig så tar det alltid lång tid. De som känner mig håller med i att jag kan va lite seg ibland. Men sån är jag!


Sara till höger :)!

 

Jag ska däremot inte ut och festa idag för man har inga pengar, sen har jag inte orken till det iheller. Jag har nog blivit lite sådär kärring när det gäller att festa nu för tiden. Jag känner aldrig för det mer och jag är aldrig sugen på att dricka alkohol iheller. Rätt skönt att man tappat fest suget ändå, men sen kan det ju vara tråkigt ibland också.

 

Så när man firat Sara ikväll så blir det att man åker hem och tar det lugnt resten av kvällen och bara myser! Tycker jag är 100 gånger bättre än att supa sig skit full och vara bakfull som ett svin imorgon. Så det så! ;)

Nu ska jag försöka väcka hjärtat så han kan följa med mig och röka och vill han inte det så röker jag själv :( tråkigt utan sällskap haha.

 

//Linda Malmquist