Bam pa dam!

Var i skolan idag vid halv 9. Fick reda på provet vi hade förra veckan, fick godkänt :) nice! Hade inte så många fel faktiskt. Typ 4 stycken om jag har rätt för mig. Så det är bra. Efter skolan stack jag iväg till allers där jag ska ha min praktik nu som börjar på måndag. Alla var jätte trevliga och det känns bra. Det som känns mindre bra är att jag börjar mellan 07.00-07.30 varje morgon och slutar 15.30. Typ ÅNGEST att behöva gå upp så tidigt. Men det är ju sånt man får ta. kommer dock va sjukt jobbigt att gå upp haha. Sen efter Allers så stack jag hem till Sara och hämta mina grejer och satt och snacka någon timme. Sen ner i stan och handla en massa och nu är jag hemma :). Fick schema nu för hur jag ska jobba också :) som croupier asså. Fick två dagar typ. Den 11/3 har jag Jour så då får jag reda på om jag ska jobba samma dag och får reda på var också. Och den 12/3 ska jag va på Crom. Så det är najs. Hade dock varit trevligt med 1 eller 2 dagar till. Men det får jag säga till om sen så kanske jag får någon mer dag nästa månad istället...

Annars har det inte hänt så värst mycket.

Kan lägga in bilderna från I fredags.


Marie och jag.


Sandra och Sara :)


Söta födelsebarnet Stella :)


Sara och jag på Tempel.

Orkar inte lägga in fler nu, tog ju hur lång tid som helst att lägga in en sketen bild.

Tjingeling.

kort inlägg.

Yes jag vet att jag inte uppdaterat på hela helgen typ. Har inte orkat alls. Var jätte bakis igår så jag knappt orka röra mig en meter. haha. Plus jag har haft jätte ont i mina fötter sen all dans i fredags. Sista gången jag går ut i de stövlarna. Helt röda och svullna va mina fötter igår. Annars hade vi trevligt i Fredags. Var först hos Stella, sen stack vi alla ut. Blev först till Tapas en stund, sen Crom, sen Tempel, sen lila helvetet sen Tempel igen. Helt okej kväll. Fram till senare.. Men det e inget jag skriver här. Tog inte så jätte många bilder iheller. Men lägger ut dom jag tog, imorgon. Nu ska jag mysa och kolla veronica mars. Skola imorgon, se om man fick Godkänt på provet. HOPPAS DET iallafall. Skrev ju på varenda fråga så.. Sen efter det blir det Allers, sen hem till Sara hämta mina grejer och sen hem och plugga jävlar i det. Mitt projekt ska va klart på tisdag.. Good luck.. Ska prata med min lärare om det imorgon. Och hon kommer inte bli glad. men men så e det.

Skriver imorgon.

God eftermiddag.

Är lite halvstressad för jag hade tänkt dra ut till allers vid 13 tiden. Men blir lite senare då jag vaknade senare. Så nu ska jag bara göra ve mig sen ska jag åka ner dit, hoppas jag hittar bara :P. Sen blir det snabbt hem om och kolla om jag fått mitt personalkort, ner till stan och handla dricka och fixa annat. Sen blir det ner till Sara och göra ve oss och så vidare. Blev sent allting nu, så det känns lite jobbigt haha. Men va fan, inget att göra åt det nu. Ska va hos Stelle vid 19 tiden också, så jag får nog sätta fart nu. Ni får bilder imorgon från idag/ikväll.

Tjingeling.

sorry..

Sorry för att jag inte har uppdaterat idag.. Har inte haft tid innan och nu har jag varken lust eller ork.. Känns bara meningslöst och blogga just nu.. Fuck denna dagen. Orkar inte.. Går snart och lägger mig. Suck..


Slut för idag, tack för idag.

Gud i himmelen vad trött jag är, börjar dock bli så trött så jag är på gränsen till övertrött. Ni vet då när man är så trött så man börjar bli pigg igen. Eller något sånt.. haha är för trött för att förklara saker.. I alla fall så har jag pluggat fram till nu och jag nästan vet till hundra procent att det är något jag har glömt plugga på. Men så får det ju va. Kan inte göra något åt det nu i vilket fall som helst, lite för sent kanske ;). Har i vilket fall som helst pluggat som fan på det jag har. Nu är jag helt slut i huvudet. Stör mig dock på att det mesta vägrar fastna i huvudet på mig så ja, tror inte alls att jag kommer klara provet imorgon, blir väl omprov as usual haha. Låter ju skiiiit bra! Nä men va fan, jag har egentligen bara mig själv att skylla som vanligt. Börjar man inte plugga fråns dagen innan så blir det ju inte så bra. Men ja skit i det nu. Får helt enkelt se hur det går imorgon. Så får man ju hoppas på det bästa och att det bara kommer de frågorna som jag kan haha, typ 3 frågor då hahahhaa. Åh herregud va trött jag är nu, somnar snart sittandes. Så nu blir det natta ciggen och sen ska jag snarka mig iväg till drömmarnas land...

GodNatt på er :)


Visst är man sjukt snygg när man är trött, sleten, osminkad och har fluffigt hår hahaha
känner mig som en riktig top model! Tror fan jag ska skicka in dessa bilder till
americas next top model... eller vad tycker ni? Tror ni jag kommer med? HAHA

Blöööööööööööö

Redan sjukt trött på pluggandet.. Pluggat 2 timmar nu och jag har redan huvudvärk. Det är ju hur mycket som helst man ska kunna till detta helvetes provet..

Produktionsteknik provet:
* Varumottagning - inte pluggat igenom än, kan dock mycket sen innan (hoppas jag)
* Lagerhantering - samma som varumottagningen.
* Yrkesskador - kan det sådär tror jag.
* Omvandling/recept (gram per portion osv..) - KAN KASTAS I HAVET! Sjuuukt jobbigt, hatar matte..
* Utrustning - kollat igenom mycket nu, kan väl det sådär..
* Mängd - Vet inte..

Ja det är det som vi ska kunna till provet.. Jävligt kul.. Spyr snart på detta. Har lust att bara kasta böckerna i havet haha. usch nä.. Nu ska jag inte vara så negativ haha. Men va fan detta provet är fan för mycket.. Eller så kanske det bara är jag som tycker det?! Dont know and dont care..

Hej hopp...

@#%("=#%)#"%"=@ = Svordomar om ni inte fatta det haha

Tandvärk + plugg.

ja om ni läste min rubrik så vet ni vad min dag består av :P. Har sån jävla tandvärk så jag kan dö.. Men jag får skylla mig själv, för jag drar ut på att fixa den. Men sen å andra sidan så har man inte råd o fixa den iheller. Så man får stå ut ett tag till.. Blir bara massa pluggande idag inför provet imorgon, som jag vet jag inte kommer klara, för jag har som vanligt inte börjat plugga än och detta provet kommer till 100% vara ett mega stort prov. Men ja, jag får väl försöka sätta igång nu. Ska iväg och träna också, egentligen har jag inte tid med det, men tanke på provet, ajja får se hur det blir..

Nu har jag inte tid mer, skriver senare.

Tjingeling.

Hemmagjord pasta :)

Vi hade ingen pasta hemma idag, så då kom vi på att göra hemmagjord, från grunden. Blev faktiskt hur bra som helst och gott va det :). Jävla jobb att göra bara haha. Men man får inhandla en pastamaskin sen så går det lite snabbare. För det var godare än färdig pasta. Så ja det blev lyckat.


Snackade med Sara innan, hon ville att jag, min älskling och hon ska flytta ihop. Jag hade tyckt det var kul och så men sen så tyckte min älskling annat. Men som han sa, eftersom hon e singel så kanske det blir att hon vill ha hemmafest och så mycket. Det är ju inget vi vill direkt haha. Men ja, jag är bara så jävla sugen på att ha något eget. Ta mig inte fel nu, jag trivs jätteee bra hos Linus och hans familj (för er som inte visste det så ja jag bor hemma hos dom och har gjort det ett tag nu). MEN man vill ju ändå ha något större, då det känns lite jobbigt ibland att ha ett sånt litet rum att dela på. För det blir mycket stökigare mycket snabbare. Men annars trivs jag super bra här.

Jag tycker att man hade klarat sig med att bo själva när vi har csn + jag har croupier jobbet nu. Men min älskling vill hellre spara pengar så att vi kan ha de sen när vi väl ska flytta. OK att det är en bra ide. Men var e dom sparade pengarna någonstans? HAHA. Nej men det kommer väl någon gång när vi flyttar. Och jag lääängtar! Tycker det ska bli sjukt kul, för jag älskar att inreda och så.

Tjingeling.


God middag alla små solstrålar :P

Blev en rätt sen upgång för mig idag, vaknade vid 11 och fick dra upp mig en halvtimme efter. Älskar att sova, så det värsta jag vet är att behöva gå upp ur den varma, sköna sängen :P haha. Gick ner och koka kaffe och tog lilla Rocky på en kissrunda i det iskalla vädret. Är ju så kallt så näsan fryser på en haha. Sen nu så sitter jag här och tänkte kolla på avsnittet av ullared som gick på tv igår. Sen ska jag ringa min praktik och prata med dom och förhoppningsvis få en plats där, sen ner i stan och möta mamma snabbt. Sist men inte minst, hem igen och plugga :) Prov på Torsdag.. :/ Kommer vara värsta fette provet. Usch!

Tjingeling.

Detta är typ jag på morgonen haha.

En vanlig dag.

Skola halv 9. Gick igenom alla papper vi hade att göra. Jag trodde bara det va de sidorna jag gjorde igår men tydligen var det alla de andra papperna också. Men det gick bra ändå. Sen prata jag med min lärare om praktik. Ska ringa imorgon. Var även en runda hos min syster och hälsa på idag. Hem till älsklingen och fixa pannkakor till hela familjen. Nu kollar jag big brother, sjukt tråkigt. Tråkigaste året någonsin.. Tråkiga töntiga fula människor haha.

Ha de.. Orkar inte skriva mer idag.

Puss&Kram

Duktig!

Jag gjorde klart alla sidor med frågor till imorgon :D . Tog en och en halv timme. Några frågor jag inte svarat på bara för jag inte hitta svaren. Men ja jag e DUKTIG! hahaha. Måste ju ge mig själv lite credit ;).

Nu ska jag nanna!

GodNatt!



Big Brother 2011.

Ärligt talat. Va fan är det för folk som är med i big brother detta året?? Inte en endaste snygg människa. Bara en massa nördar haha. Känns som om detta året kommer bli jävligt tråkigt. Men ja, man får väl ge det en chans och kolla några dagar. Där är en kristen, en 3 barns mamma, en transa.... behöver jag säga mer?

Nää, jag e faktiskt besviken.

Nu blir det plugg för mig. Måste ju göra lite iaf. Annars mördar min lärare mig hahaha..

Over and out.

Stämmer bra.

Detta kortet gav jag till min älskling på alla hjärtans dag. Tyckte det stämmde himla bra ;). Både bilden och texten haha.



Framsidan.
Bilden stämmer jätte bra, det är ungefär vad vi gör om dagarna ;) haha!


I kortet.
Gulliiiiigt va haha.

Nu ska jag ändra lite på bloggen..
Nu när jag väl har börjar så blir jag aldrig nöjd.
Nu har jag typ 3 headers..
Vet inte vilken jag ska ha :(

Klar.



Då var man klar :)
Nu ska vi ner och fira Markus.
Lovat honom att jag ska göra pannkakor imorgon när han fyller år haha :P.
Tjingeling.

Time to do my make up!

Vaknade rätt sent idag, vid halv ett tiden. Skönt att sova ut ibland. Var egentligen meningen att jag skulle åkt hem till min mamma och ge henne en nyckel. Men jag har inte alls orken till det. Så ska träffas imorgon istället. Idag ska vi fira Linus lillebror Markus som fyller år imorgon. Deras familj/släkt ska komma hit, så ska vi äta en massa kakor och dricka kaffe. Trevligt! Efter det så blir det plugga hela kvällen. Måste sätta igång med det som fan. Har jävligt mycket och göra till imorgon. Måste fan sluta sega så mycket med att plugga.

Nu ska jag sminka mig och platta håret.

Tjingeling.

När jag får min första croupier lön...

..Så ska detta inhandlas.




Jag kommer ju inte handla allt på en gång ;) men detta vill jag ha och velat ha längeee! Älskar victoria secrets.

Tror ni man kan få en sån kropp på köpet också? hahah, hade inte varit fel alls. :P

Tjingeling.

AAAAAAAAAH!

Herrejesus vad jag är uttråkad! Jag somnar snart sittandes. Vet fan inte vad jag ska göra.. Hittar ingen serie och glo på iheller. Jävla skit mög.  Tradig dag! Usch blö...

ännu ett meningslöst test.

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
(x) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen
(x) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( ) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre
(x) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
(x) du råkar göra sönder väldigt många saker
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen

Summa: 16

18 eller mindre betyder att du inte är dum.

SE, jag e inte så dum ändå hahaha

Är man uttråkad så...

Hur bor du:
I ett rum hos min älskling och hans familj :)
Brukar du komma i tid:
bland :P
Hur lång är du:

1.68
Kan du laga mat:
Klart jag kan.
Vad jobbar du med/pluggar du:
Jag pluggar kockutbildning på Lernia.
Vad har du på dig just nu:
En turkos tunika, svarta strumpbyxor och underkläder.
Har du någon fobi:
Ja mot flugor, höjder och en sak till som jag inte skriver här hahaa, då tror folk jag e dum i huvet :P
Hade du en bra kväll igår:
Jadå :)
Vilket är ditt senaste inköp:
Hmm.. kommer fan inte ihåg haha
Din favoritdryck på morgonen:
KAFFE! <3
Var fick du dina senaste pengar ifrån:
CSN ;)
Har du sovit i din egen säng inatt:
I min och älsklingens säng ja.
Vad hade du sönder senast:
Ingen aning.
Vem snackade du med senast:
Min älskling.
Varm favoritdricka:
Choklad, kaffe och latte.
Favoritdricka när du är riktigt törstig:
Isvatten eller någon god juice.
Alkoholhaltig favoritdricka:
Tequila & P2
När gjorde du senast något riktigt dumt:
Oj.. ingen aning.
Saknar du någon just nu:
Nej inte just nu.
Vad ska man göra för att få dig irriterad:
Haha, typ reta mig under en längre tid eller slänga luren i örat på mig.
Någon jag stör mig på:
Haha jadu ;) Skriver jag icke här.
Intressen:
Sova hahahaha
senaste person du kramade:
Mitt hjärta
Senaste person du ringde:
Min syster.
Senaste person som ringde dig:
Min mamma.
Vad drack du senast:
Vin (tre apor)
Vill du ha barn:
Japps. Typ 3 stycken ;)
Längtar du till din nästa födelsedag:
Nej inte speciellt.
Har rakat dina ben någon gång:
Ja senast idag haha
Är du sugen på något nu:
Ja mycket
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag:
Oj 6-7 kanske.
Använder du hudkräm:
ibland.
Attraheras du av män med skägg:
Nej haha
Micro-pop eller poppa själv:
Bio popcorn!
Brukar du baka:
Ja när jag får mina bak ryck.
Röstade du i det senaste valet:
Nepps.
Är du nöjd med ditt liv som det är nu:
E jag väl.
Vilken låt lyssnade du senast på:
Nelly-Just a dream.
Har någon annan sovit i din säng inatt:
Min älskling och jag delar som sagt säng.
Vad tycker du är äckligt:
Flugor, fett och en annan sak som jag inte skriver här.
Har du pengar på mobilen:
Ja typ 10 kr haha.



beslutsångest.

Nu ringde 2 vänner till oss och ville vi skulle komma hem till dom och dricka. Men nu har mitt humör typ stämts ner. Så nu vet jag inte om jag känner för det mer haha. Bara för jag tycker det är skit tråkigt när man först bestämer med någon att man ska umgås och sen ändras det. Tråkigt som fan och det får ner humöret. Så vad ska jag göra? Få upp humöret igen och dra iväg eller sitta hemma och va emo och kolla någon serie haha? Får väl se hur vi gör. Vi har ett tag på oss att bestäma oss så....

Tjingeling.

nu ska jag dricka mitt glas vin och tänka vidare på saken..



Jaha.

Var egentligen meningen att jag och hjärtat skulle dra iväg och umgås med några stycken ikväll. Men så blidde det inte, då folk e tråkiga! Så det blir myskväll istället. Eller ja, spelkväll kanske jag ska säga. Jag på min data med sims och han på sin med sitt spel :P. Så ja, här har man sminkat sig och gjort ve sig för en kväll med sims ;) haha. Jaja, sånt e livet ibland. Blir nog bra ändå :P.

 

Såhär ser jag ut idag iallafall ;P

TJINGELING.

The mind asks the questions, the heart has the answers.

Såja, då har man fixat bakgrunden på bloggen. Jag vet att den är skiiiit tråkig, enkel och vanlig. Men jag tyckte den var rätt fin. Tycker inte om när det är för mycket krims krams, finare när det är lite enkelt. Mycket roligare och skriva blogg nu när man äntligen har orkat fixa bloggen lite. Innan var den skit ful och tråkig haha. Vet dock inte om jag är helt nöjd med min header. Hade velat ha en helbild och så men det fixar jag sen. Orkar jag inte nu, plus att jag inte har någon bra hel bild på mig iheller...

Snart ska jag in i duschen och sen göra ve mig lite. Sen ikväll så blir det nog en sväng hem till Flink och hälsa på. Men först ska jag och älsklingen laga god mat, blir Lamm. Sjukt länge sen jag käka det, så kommer inte ens ihåg hur det smakar. Men det blir nog bra :). Blir ingen fest idag och det är skönt. min bakfylla är borta också och det är ännu skönare haha.

Nepps, nu blir det in i duschen en snabbis, sen göra ve mig. Funderar på om man kanske ska klä upp sig lite snyggt idag?! Har alltid jogging byxor på mig när jag e hemma haha. Vad skulle man gjort utan joggingbyxor? Hur underbart som helst att gå runt i dom. Hade jag fått välja så hade jag haft joggingbyxor alltid. Men det är ju inte speciellt snyggt om man hade gått på fest eller något sådant med dom haha.

Nej ha det nice folket, nu blir det en cigg innan duschen.

Hoppas ni får en bra Lördag!


God morgon ;)

Är lite halv bakis idag. Va ett tag sen, men det är inget jag har saknat haha. Jag och älsklingen drack lite igår, jag drack vin och han drack öl. Så fick vi för oss att vi skulle köra en liten "lek". Så när vi kolla på "the bachelor" så sa vi att varje gång någon sa "date", "rose", "connection", "love" och "like" så skulle man dricka en klunk. Blev lite mycket till slut haha. Men det var kul ;). haha.

Idag blir det lugnt. MÅSTE verkligen sätta igång och plugga idag. Tänkte fixa med min blogg lite nu också. Annars händer det inte mycket.

Tjingeling.

hej hopps.

Som ni ser så har jag fixat lite med min blogg idag. Den är inte färdig för jag har lite problem med min bakgrund, blir inte som jag vill haha. Men det får jag fixa en annan dag :). Länge sen jag fixa med min blogg, så jag har typ glömt hur man gör. Men det ska jag nog lära mig igen.

Nu ska jag titta serie med hjärtat och dricka vin <3

Hoppas ni har en trevlig Fredag.

Anonym om Idag.:
Hej...vad fin din blogg blev nu!


SVAR: Tackar :) Hade varit kul om du skrevit vem du var :P hehe.

Tjingeling.

Idag.

Idag blir det lugnt. Blir en massa pluggande för en gångs skull. Är så illa tvungen. Har 58 sidor med frågor som ska göras till på måndag. Sen har jag mitt projektarbete som ska vara klart om 1½ vecka tror jag. Så ja, nu får jag jävlar sätta igång. Blir att dricka lite vin och plugga hela kvällen. Eller ja inte hela kvällen för det kommer jag inte palla. Blir väl att kolla nån film eller serie senare ikväll också. Och bara ta det lugnt. Så det är min dag.

Skriver kanske senare. Uppdaterar inte min blogg så mycket, då jag inte har så mycket intressant att skriva haha. Hade varit en annan sak om man hade hittat på en massa, men när man e fattig och lever på csn så kan man inte göra så mycket.

Den 25 februari blir det fest, Stella fyller 20 :) Så det ska bli trevligt. Jag, Marie och Sara ska ha lite förfest och göra ve oss tillsammans och så. Så det ser jag faktiskt fram emot. Ska bli kul.

Tjingeling.


ARG och uttråkad.

Sitter och surar för att mitt jävla avsnitt av "the bachelor" aldrig blir färdigt :(. Jag vill se det NU! För jag är rastlös och uttråkad och mår bajs. Kräckte i morse. Skiiiiit kul. Mår fortfarande illa och är lite halv yr i huvet, fast ja det är jag ju alltid ;). Så nu tycker jag att avsnittet kan bli färdigt! Har inte hänt så mycket roligt idag, då jag är sjuk men det fatta ni nog. Skulle egentligen tränat, men ville inte stå och spy på gymmet. Imorgon är det feel good som gäller med skolan. Har ingen aning om var fan det ligger men jag får väl leta haha. Vi ska få information om hur vi ska göra vårat bajs prov haha. Härligt va. Nej nu pallar jag inte skriva mer. Ska fortsätta att sitta och stirra in i datan, se allmänt korkad och irriterad ut, pila mig lite i näsan, måla tånaglarna, spela något fattigt spel på internet, sura över att nya sims 3 grejen jag laddat hem inte funkar, gå och röka och bara sitta här och glo..

Så tjingeling på er allihopa.

Hmm.. man kanske ska försöka sig på och göra en ny header till bloggen? ;)


Svettigt.

Min dag idag har varit helt okej. Har inte varit tjurig, nere eller något hahaha. Var på spinning innan idag 17.00-17.45. Sjuuukt jobbigt! De sista 3 minuterna höll jag på att dö, nästan så jag ramla av cykeln haha. Men det gick hyfsat bra ändå. Efter det har jag bara varit hemma och tagit det lugnt.. Pluggandet.. Har väl gått sådär.. Har skrevit 3-4 meningar, räknas det? ;) haha. Nej men ska fortsätta lite på det nu när jag bloggat färdigt.

Det roliga på spinningen var att där var typ 25 pers inkl mig då. Så när vi skulle börja så fråga hon "har vi någon ny" så såg man en liten tolle sitta bakom en stor oxe man räcka upp handen lite blygt (jag då) hahaha. Lite smått pinsamt. Iallafall så kan jag säga att det är lite pinsamt att man har dåligare kondition än 55 åriga gubben bredvid mig som knappt va anfådd medans jag svettades som en oxe och knappt kunde andas HAHA!

Imorgon ska jag till skolan :( jobbigt och gå upp tidigt. Sen efter skolan ska jag till stan med mamma och handla skjortor som jag ska ha till croupier. Sen ska vi äta kina mat :) gottgott! Efter det ska jag köra combat klockan 19.00. Sen blir det väl hem och nanna kudden. Skola på Onsdag också ju.

Nu har jag inte tid mer..

Här kommer lite bilder när jag va uttråkad.. Sånt man gör istället för att plugga ;) haha



Jag vet jag e störd ;)

Alla <3 dag.

Jahapps, alla hjärtans dag idag.. Men vem bryr sig egentligen? Det är en dag som alla andra. Bara kommit på ett löjligt namn för att affärer ska sälja en massa rosor, choklad och äckliga gele hjärtan. Ok att jag gav min älskling ett kort haha. Men det är bara för jag älskar honom och jag hade kunnat ge honom kort varenda dag om det ska va så. Så nej, det blir inget firande för mig idag. hahaa..

Idag SKA jag plugga. Fast jag varken har viljan eller lusten till det. För jag är så illa tvungen.. Ska jag va ärlig så har jag faktiskt tänkt på att bara hoppa av skolan. För det hade varit enklast. Men då kan jag ju sääga hejdå till en bra framtid. Detta är ju min sista chans. Då jag inte kan ta någon mer utbildning sen för jag har inte mer csn veckor efter denna utbildningen. Plus att hoppar jag av så har jag inga pengar förutom de 2000 eller något som jag kommer känna på croupier och hur fan ska jag kunna leva på det. PLUS jag kommer inte få ett jobb, jag och älsklingen kommer aldrig kunna skaffa egen lägenhet.. osv! Så nej jag ska inte hoppa av bara för jag är lat och emo hahha. Får helt enkelt ta mig i kragen och sätta i gång. Livet är inte lätt och så är det bara ;)

Nu ska jag snacka lite med Marie på facebook sen ta det lugnt någon timme och sen blir det plugg fram till 16, så ska jag ner och köra spinning 17.00 och sen när jag kommer hem så ska jag väl äta något och sen blir det plugg igen.

Tjingeling.



Haha här får ni en liten alla <3 dag hälsning från mig bara för jag
är så otroligt underbart snäll ;)

jaja...

Sitter fortfarande och glor på min dataskärm haha. Pallar ingenting asså. Känner inte för något. Har ingen motivation och ingen lust till något. Känns som om något kommer gå åt helvete.. Blö på allt.. Känner mig helt nere. Skiter i och blogga nu.

hej..

.....

Känner mig helt blö idag. Jag är inte på dåligt humör eller så det är bara det att jag har inte lust till någonting. Behöver verkligen plugga, mer än något annat. Men blir aldrig färdig till det. Sitter och drygar ut på tiden mer och mer och varenda dag så tänker jag att jag kan göra det imorgon för då e jag ledig. Men jo visst.. Jag har inte orken till att städa, ingen lust till att spela sims eller något annat. Så här sitter jag och glor in i data skärmen och väntar på att jag ska få lusten till något. Men inte fan händer det något haha. Vet inte vad det är med mig egentligen. Innan tog jag iallafall tag i pluggandet lite. Men nu.. Nu händer det ingenting. Har en hel hög med frågor jag ska svara på och ett stort projekt arbete som väntar. Men vad gör jag åt det? Inte ett skit. JÄVLIGT bra Linda. Så trött på mig själv just nu. Jag gör aldrig något vettigt. Nu sitter jag dessutom och skriver ett otroligt onödigt blogg inlägg när jag egentligen kunde satt mig och skrevit på mitt tråkiga projekt arbete. Men nej då.

Äääh over and out..


Loooooove

Ända sen jag såg filmen "burlesque" så har jag helt fastnat för låtarna! Hittade alla på spotify så nu e jag super nöjd :D haha. Sitter och lyssnar på dom om och om och om igen haha. Älskar de låtarna, blir helt glad av dom haha. Jaja nog om det ;)

Idag blir det en lugn dag, måste verkligen sätta igång och plugga också. Annars kommer skolan gå åt skogen. Så ja, det blir plugg en hel del av dagen. Plus lite städning av rummet.

Annars händer inte mycket.

Nu ska jag fortsätta lyssna på låtarna och dansa haha

Tjingeling

Min dag igår.

Var först hemma hos Marie, var där vid 17 tiden. Så satt vi och snacka och så, sen stack iväg och handla hamburgare, chips och dipp. Sen hem till henne igen och laga mat, käkade, jag fixade mig och så. Sen blev det lite trubbel i paradiset, inte mellan mig och Marie då.. Men inget jag skriver om här. Så vi stack från henne vid halv 10 tiden och åkte ner till stan. Stod där och snacka med Sara på Crom till klockan 23 då började jag mitt slutpass :). Gick faktiskt bättre än jag trodde haha. Var lite jobbiga människor då och då men det är ju sånt man får ta. Gjorde bara ett misstag haha, Jag la upp ett kort för mycket till mig själv. Så han som spela blev lite arg och ville inte betala. Men det löste sig till slut. annars gick det bra! Slutade vid halv 4 på natten. Det som jag tyckte var jävla krångligt var när man skulle avsluta kassan. Jävla krångel när med det pappert man ska skriva på haha. Men jag lär mig väl.

Idag blir det en lugn kväll. Har en jävla huvudvärk. Låg i sängen till klockan 16 idag bara för mitt huvud, orkade inte resa mig. Blir att kolla hajen filmerna och mysa. Om inget annat händer.

Tjingeling


Halloooooooooooooj!

Gick upp vid 14.00 idag. Ja jag vet det är sent, men det är för jag ska va pigg och vaken till 3 i natt. Ni som följer bloggen vet varför, annars läs mitt senaste inlägg. Orkar inte skriva allt haha. Men ja nu har jag iaf plattat håret och så. Ska snart iväg till Marie, så ska vi umgås till jag ska iväg i kväll. Så har inte tid och skriva så mycket mer.

Önska mig lycka till ikväll så jag inte gör bort mig för mycket ;) haha




I know, jag e inte sminkad, men det gör jag hos Mariee!
TJINGELING.

Nervös.

Min dag idag: Vaknade vid en massa tillfällen idag, det första var vid 9 typ av att min mamma ringde.. En halvtimme senare ringde hon igen (svarade inte vid något tillfälle, orkade inte.. ville sova!) Sen vid 11 så ringde min älskling och väckte mig och sa att han va hemma och jag skulle komma ner. Så ja, de va ju ändå dags och gå upp vid den tiden. När jag kom ner så stod där en latte macchiato och en skål med mina multi cherrios på bordet som min älskling hade fixat till mig :) Gulliga han! Jag käkade sen gick jag upp och sminka mig och packa ner en massa skolböcker som jag lämna in till skolan. Sen åkte jag iväg till skolan och va där 13-15.00. Efter det träffade jag mamma i stan, stack hem till min syster och satt och drack kaffe och jag låna en vit skjorta som jag ska ha imorgon (ser dock ut som en instoppad korv i den, men va fan den får funka nu när man inte har pengar till någon ny... jag vet Fattiglapp de luxe hahah). Sen hämta mamma Emil, så gosa jag en massa med honom :). Stack ner till stan med bussen 18.29 och va framme ca fem i sju. Gick till Crom och hade min sista utbildning på croupiern. Sen vid nio tiden så åkte jag hem, åt middag med hjärtat (goooott) och nu sitter han vid sin tråkiga data och jag sitter på min tråkiga data haha.

Imorgon ska jag gå upp vid 13-14 tiden hade jag tänkt, måste sova så länge för jag ska orka va uppe hela natten. Så ska jag dricka mitt kaffe och röka en cigg. Sen ska jag städa vårt rum, duscha, klä på mig och sen vid halv 5 ska jag vara hemma hos Marie. Så ska vi sitta och snacka. pila varandra i näsan och rulla tåludd som vi sedan ska kasta på varandra.. Sen vid 23.00 ska jag infinna mig på Crom på mitt slutpass (croupier). Fram till 03.00 ska jag sitta och dela ut blackjack till en massa fulla spån och sitta och skratta inombords medans jag tar alla deras pengar ;) haha. Sen blir det väl hem och nanna kudden?

Lööööööördag: Inte riktigt bestämt än ;) Men jag ska iaf gå upp ur sängen och klä på mig, ta morgonciggen (eftermiddagsciggen) haha, kaffe och ta det lugnt. Sen kanske det blir fest hos en killkompis. Annars blir det att bara ta det lugnt (plugga kanske?? eller varför ska man göra det??)

Japps det var väl aaaaaaaaaaaaallt. Är riktigt jävla seg i huvudet idag också. Skratta en jävla massa med hon jag hade utbildningen med idag, va lite trötta båda två tror jag haha. Men jag är jävligt glad över att man fått detta jobbet. Plus att alla som jag träffat som jobbar med det är hur trevliga som helst :) Mycket bra!

Nej nu ska jag nog nörda mig med the sims 3 och va allmänt tråkig haha. Skulle skriva något mer men det slant bort ut hjärnan på mig innan jag hann skriva ner det.. Haha! Ett problem jag har är att jag ofta brukar tänka på mycket, olika saker samtidigt och därför har jag ibland svårt för att fokusera på det jag egentligen ska. Som ibland på croupier så börjar jag helt plötsligt tänka på en massa och då glömmer jag korten och då står det still i huvudet på mig.. Liteeeee småpinsamt om det händer imorgon!! Brukar säga till mig själv "FOKUSERA" (i tankarna då alltså, jag sitter ju inte som ett jävla freak och skriker ut det över hela crom)

Sims väntar på mig ;)

Jag, Linus och våra två tvilling flickor Tamara och Anna.

HAHAHAHA jag veeeeeet att jag e skit nördig just nu ;)

TJINGELING!!!

Ojsan

Kom precis på att jag inte bloggat idag! Fy på mig haha. Så nu skriver jag. Var inte i skolan idag, hade ont i nedre delen av magen typ. Så jag stanna hemma. Var på croupier utbildningen klockan 15.00 och sen efter det så träna jag :) Slog mitt rekord på crosstrainern med 5 minuter hehe. Dock va det så mycket folk så jag fick ingen tillgång till löpbandet, så det får jag ta imorgon. Efter träningen åkte jag hem också har jag kollat det nya avsnittet av no ordinary family med hjärtat sen har han suttit och spelar sitt sketna spel och jag har kollat på filmen "beauty and the briefcase" , tjej film ;) den va bra iaf. Igår kolla jag på "Burlesque", älskar den filmen nu! Har typ kollat slutet 4 gånger haha. Annars har det inte hänt så mycket idag. Har varit på lite nedstämt humör idag, varför vet jag inte men ja så är det väl ibland, man har ju sina dåliga dagar också. Imorgon ska jag på croupier klockan 19.00 men först skola klockan 13.00 och träning direkt efter skolan + köpa en vit skjorta. Sen på Fredag ska jag umgås med Marie, sitta och snacka och kanske äta något tillsammans. Sen på kvällen klockan 23.00-03.00 ska jag ha mitt slutpass på croupier utbildningen :D, finaly! Sjukt nervös men ska bli kul och skönt att man kanske äntligen får börja jobba med det istället för bara utbildning. På lördag blir det kanske fest, inte säkert dock. Blir inte att man dricker, då man är fattig som en lort haha. Men blir nog bra ändå. Annars har jag väl inget mer att säga. Ska snart nanna kudden..

Ha det nice.

Tjingeling.





Ja, jag vet.. jag e knäpp ;)

Usch!

Japps, nu blir det en massa gnäll från mig ;) haha. Men så är det, min blogg och då skriver jag exakt vad jag vill. Sen är det ju upp till er om ni vill läsa det eller icke. Så vill ni inte läsa mitt gnäll så klicka vidare till en annan blogg.. ;)

Iaf.. Känner mig så otroligt osexig just nu. Kolla mig i spegeln och bara kände att jag verkligen behöver gå ner i vikt och det NU. Mår fan inte bra av att se ut såhär, inte alls.. Det sjuka är att jag fortfarande väger 64.7 kg men sen ser jag att jag har gått upp. Aja, fattar inte hur det kan va så. Men iallafall så ska det bort. Så sant som det är sagt! Nu har det gått för långt och jag har latat mig tillräckligt. Jag ska träna ALLA dagar som jag har tid över. + ibland de dagar jag egentligen inte har tid. Tänkte försöka träna 5 dagar i veckan MINST. PLUS att jag ska fan och med börja äta mindre! Bryr mig inte om jag får gå hungrig och så vidare för så e det. Jag orkar inte må dåligt varje gång jag ser mig själv i spegeln. Jag vill bara ha en snygg kropp och trivas med mig själv för en gångs skull. Kunna få det självförtroendet jag aldrig har haft. Kunna ta på mig snygga tajta klänningar eller en vanlig tajt tröja utan att se ut som en instoppad korv. Kunna känna mig sexig framför min pojkvän! Jag vill verkligen att det ska bli så och nu SKA det bli så!! Jag ska INTE GE UPP!!!

Måndag: Träna inte..
Tisdag: Ska ut och jogga med älsklingen + situps och så.
Onsdag: Träna!!
Torsdag: Passa Emil, får bli jogga på kvällen + situps och så.
Fredag: Träna!!
Lördag: Träna!!
Söndag: Träna!!

SÅ E DET. Nu blir det ut och jogga!! ;)

Tjingeling.



Usch och blä på denna dagen :p

Har knappt sovit alls i natt, ungefär en timmes sömn var vad jag fick. Pågrund av stormen då.. Blåste ju värre än något annat. Jaja, får hoppas att det inte kommer en storm i natt också. Vaknade iallafall vid 07.00 i morse av att min söta underbara pojkvän kom med frukost på sängen :D Kaffe och mjölk med multicherrios! GottGott. Dock fick jag typ slänga i mig kaffet och maten och sen snabbt ta på mig och dra iväg till skolan. Va en kvart sen till skolan också, sjukt mycket bilköer. Men ja, kom till skolan och jag gjorde en "paprika doftande skink gryta". Fattar dock inte varför den heter "paprika doftande" för inte fan dofta den paprika haha. Men god blev den iaf. Fick dock lite skäll av min lärare idag haha. Först för att jag inte visste hur man hantera kött skiten, sen för att jag satte på grytan för tidigt och sen för att jag la upp maten innan jag fråga resten av klassen om de var färdiga. MEN HALLÅÅÅ det e väl inte mitt problem att dom SEGAR !! hahaha nej skämta bara ;). Jag va helt förrvirad idag pga min trötthet...

Nu sitter jag iaf hemma och segar, funderar på om man ska ta en powernap eller icke. Rädd för att om jag gör det så somnar jag inte ikväll. Plus jag ska dra och träna nu vid klockan 19.00, blir combat pass :) första gången jag sticker och gör ett pass själv :( haha. Tycker det är skit tråkigt att dra själv egentligen men va fan, måste ju träna.

Känner mig fan fet som en flodhäst. Nästan kräcker av att kolla mig själv i spegeln.. Usch va tjock jag känner mig. Men nu tränar jag iaf och äter inte lika mycket så nu kanske man kan hoppas att fettet försvinner!!! Helst snabbt haha. Trivs inte alls med mig själv iaf. Men det ska det bli ändring på. Så nu är det bara att TRÄNA TRÄNA TRÄNA!!!

Hööööööööööörs! <3

Dag 10 ;) haha

Nej jag har inget annat att göra, så idag kommer ni få en del inlägg i bloggen haha :P. Så nu kör jag på med dag 10!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Dag 10 - En bild på mig idag och vad jag hade på mig.


Skit porrig bild eller hur ;) haha. Orka inte sitta och fixa en massa för en sketen bild så jag bjuder på denna. Osminkad, ofixad och finnar i huvet haha. El natural!


Vad jag har på mig idag? Ja läs på linnet så vet ni haha.

Dag 9

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


Dag 9 - bild på mig och min bästa vän.

Jag har faktiskt ingen "bästa vän" däremot har jag 3 stycken som är väldigt nära vänner. De tre jag kan prata med om det mesta, dock inte allt för det kan jag inte med någon ;), litar bara på mig själv. Inget illa menat mot någon av mina vänner. Men jag har lärt mig att man bara kan lite på sig själv och så är det.. Iallafall, här kommer bilder på mina 3 närmsta vänner :).


FRIDA <3.
Kan prata med henne om nästan allt faktiskt. Vi är inte bara vänner, utan nästan familj hahaha. Nää men det är så att min syster är sambo med hennes bror. Så det är så vi har lärt känna varandra. Men vi har haft skit roliga kvällar. Dock bor hon i Australien nu och har gjort det i ca ett år. Hon ska komma hem till Sverige någon gång igen, men när vet jag inte :( Tråkigt!


SARA <3
Kännt henne i ca 10 år om inte mer. Har våra minnen tillsammans hehe. Både roliga och inte så roliga ;). Snart ska vi ha våra jobb kvällar tillsammans som Croupier ;) (sara som tipsade om jobbet till mig förstår ni) Go tjej men kan va lite envis ibland när hon inte får som hon vill ;) haha. <3<3


Marie <3
Min barndomsvän. Kännt varandra sens vi var 5-6 år. Nästan så att vi tänker likadant då och då haha. Har alltid kul tillsammans och kommer aldrig glömma våra förfester haha när det bara var du och jag haha. Har även haft våra bråk men det har väl alla. Underbar tjej :) <3


Japps det vad dom de ;)

Tjingeling

I brist på annat ;)

I brist på annar så tar jag några dagar nu på en gång haha ;)



Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


Dag 5 - Någonting jag vill ha mer än något annat just nu.
Hmm.. Ja va fan skulle det vara. jag behöver egentligen inget och vill inte ha något speciellt iheller. Jag har min linus och det är allt jag behöver och vill ha ;) Lite halv fjäskigt haha men så är det. Men om jag MÅSTE skriva något så får det väl bli ett att jag vill ha ett konto fullt med massa miljoner kronor ;). För vem vill inte ha det haha. Så ja det får bli det, finns inget annat jag kommer på..

Dag 6 - Typ av killar jag faller för.
Oj haha. jag faller nog för den killen som är lite sådär "svår" i början, som inte bara blir tillsammans med en och älskar en efter 2 veckor. Någon som jag får "jaga" lite istället för att det är han som springer efter mig. Ska ha kort eller rakat hår, längre än mig, fint leende, han ska inte vara för snäll och göra allt jag säger till han för då blir jag lite sådär tillbakadragen och tänker typ vafan e de för mes HAHA. Nej fy vad elak jag lät nu. Men nej, jag vill inte ha någon mesig kille som inte vågar bråka tillbaka eller säga ifrån. Han ska ha humor och tycka om mig för den jag är. Det är en kille jag faller för.. Och sådan är min älskade Linus ;)

Dag 7 - Vad jag skulle göra om jag fick en miljon.
Då hade jag satt in hälften på ett konto som jag inte rört, rest en massa, gett mina nära och kära en massa prylar, köpt en massa grejs till mig själv ;). Skaffat körkort.. Ja, vet inte vad jag mer hade gjort.

Dag 8 - En dålig vana jag önska att jag inte hade.
Det enda jag kommer på är väl rökningen isåfall. Eller kanske biter på naglarna...


God eftermiddag.

Just nu sitter jag och spelar Star Wars på xbox 360 samtidigt som jag sitter och kollar facebook/bloggar. Kan inte välja vilket jag vill göra så jag pausar lite då och då i spelet och sitter vid datorn haha. Ska börja göra ve mig om ett tag sen ska jag och hjärtat ner i stan och se om vi hittar något nytt xbox spel som vi kan spela ikväll när vi ska ha mys helg. Sen efter det så ska jag ju på croupier utbildningen. Varar väl i 1-2 timmar. Sen blir det hem och äta middag och dricka någon öl kanske. Sen spelaaa hela kvällen haha. Om vi hittar något spel, annars blir det nog någon film.

Imorgon ska jag plugga helaaa dagen tänkte jag. Måste fan sätta igång med det nu. Annars kommer det gå åta helvete :P. Ska träna imorgon och på söndag också, skippa det idag då det kändes lite halvstressigt. Så då tar jag det på söndag istället för idag. Blir bra ändå. Annars händer inte mycket. Ledig på måndag från skolan så det blir plugg då också.

Skriver senare. Tjingeling.


Tjing tjong.

Dålig på att uppdatera bloggen, i know. Iallafall, isodieten gick inte som jag ville. Har inga pengar till att följa den nu, då det kostar lite extra att äta nyttigt :P. Så får börja med det när jag får pengar sen denna månaden. Träningen däremot går sakta men säkert! Tränade i tisdags och onsdag och pausade idag för jag inte hade tid. Blir träning igen imorgon efter min croupierutbildning. Än så länge så har jag haft lite framsteg på min träning och det känns bra. Vissa kanske inte tycker att det är något speciellt, men för mig så är det bra framsteg då jjag har en fruktansvärt dålig kondition och knappt orkar springa 2 meter :P. Iallafall så har jag klarat 8 minuter på "crosstrainern" 4 minuter bättre än vad jag gjort innan haha. Och sen sprang jag 6 minuter på löppbandet. För MIG är det bra. Sen finns det ju dom som springer i 40 minuter, men dit har jag inte kommit än. Jag tar det sakta men säkert som sagt. Så länge jag tränar och slår mina egna tider så är jag nöjd och skiter i hur alla andra tränar! Min croupierutbildning går också bra. Ska antagligen ha mitt slutpass nästa helg, nervös! haha. Ska dit imorgon också, kl 17.00. Det går iallafall bättre och jag gör inte så mycket fel som jag gjort innan. Skolan däremot måste jag sätta igång med. Med mitt projektarbete, alla sidor med frågor jag har kvar och så vidare. Men det ska jag börja med nu i helgen och sen köra på jävlar i det. Måste bättra mig med skolan.

Jävligt skönt att jag kommit igång med träningen iallafall, man känner sig piggare och friskare. (även om jag bara tränat 2 dagar) haha. Men ja, denna gången ska jag inte bara lägga av med träningen igen. PLUS att jag faktiskt har stått emot onyttigheter. Även om min älskling suttit och ätit pringles chips så har jag faktiskt inte tagit ett enda! Och det är faktiskt duktigt av mig, då jag är jävligt sugen på det varenda gång han tar fram skiten. Men denna gången ska jag hålla det jag har sagt och därmed basta! Kommer dock vara svårt att inte äta en massa skit på kvällarna, för det har jag gjort nu varenda kväll i över ett år och det är ju bara så gott att ha något att tugga på när man ligger och glor film haha. Men nää nu ska jag köra på EN gotte dag i månaden och då är det EN DAG som gäller ;).

Ska bli skönt sen när man väl börjar jobba också! Alla pengar jag tjänar ska som sagt in på ett sparkonto, har startat ett extra sparkonto där de ska in och sen ska jag inte röra dom. Jag ska använda dom till resor, kläder och saker som jag verkligen behöver, körkort och till heminredning när man väl flyttar till eget. Så ja, dom ska ICKE röras! Kan jag klara mig på mitt csn nu så kan jag det sen också. Fast jag vet att jag kommer få lite kli i fingrarna när jag väl får pengarna haha. Jag är en riktig slösare :/

EN sak har jag bestämt att jag ska lägga pengarna på iaf, but thats a secret ;). Får ni veta mer om sen när det händer! Så så e det.

Nepps, nu har jag skrevit jätte mycket. Nu blir det film med hjärtat, ska kolla på "faster". Egentligen inte någon film jag tycker är bra, men kollar på den för min älskling skull, då han kollat på många filmer jag vill se ;) Man får ju ställa upp någon gång. Och det gör jag inte så ofta när det gäller filmer haha.

Tjingeling.

Yay!

Hittade en diet som är helt ok. Isodieten heter det. Går ut på att man inte ska äta så mycket kolhydrater utan mer fokusera på protein och fett. Dock inte mycket fett iheller. Men ja, den lätt bra så den blir det. Så idag ska jag äta Biff rydberg :)


Blir nog bra detta :P dock skippar jag äggulan haha. Nasty. Sen imorgon ska jag börja äta frukost också, kommer bli jobbigt, tycker inte om frukost men va fan. Vill man bli fin får man lida pin. Så det blir osötad lättyoghurt med frysta bär. Sen till middag imorgon blir det omelett :)

Nu iväg till träningen sen handla.

Tjingeling!

Heeeeeeeeeeeeeeeej!

Shit va seg jag är. Gjorde ett bröd och en panna cotta i skolan idag :) Blev bra! Diskade även hur mycket som helst då många är bra på att lämna sitt skit ;). Iallafall så tänkte jag dra ner till actic och träna snart. För nu känner jag att det fan och med är dags att sätta igång! Nu ska jag jävlar i det börja ta det på allvar. Nu har en hel månad gått sen mitt nyårslöfte och jag har syndat mycket hahaha. Inte ens en dag har jag tränat iheller.
Så nu blir min vecka såhär:

Tisdag (Idag): Skola, träning.
Onsdag: Skola, Croupierutbildning, träning.
Torsdag: Ledig, hem till syrran och hämta Emil på dagis, Plugga!
Fredag: Ledig, träning, mys med love.
Lördag: Träning, mys.
Söndag: Ta det lugnt och bara myyyysa!

Så så är det. 4 dagars träning denna veckan blir det då. Sen har jag även bokat ett combat pass nästa vecka på tisdag :)! NICE!! Så nu jävlar smäller det. Nu ska något fan hända. Ska även ta tag i mina matvanor och få dom att bli bättre, annars e det ju inte lönt att jag tränar om jag fortsätter och vräka i mig mat och massa skit godis.

Hade velat gå någon diet men de flesta är sjukt dryga. För då måste man äta vid vissa tidpunkter och skit. Och det kan jag säga redan nu att det funkar inte för mig. Blir jobbigt när jag har skola, croupier och annat. Så då kommer jag bara slarva med det. Så då kan man lika bra skita i det. Ska kolla rundor lite vad det finns för några sen blir det ner och träna. USCH, varför känns det såååå jobbigt att åka ner och träna när man inte gjort det på ett braaaa tag? ssssssss

Tänkte även ta mina mått runt midja, ben osv.. Så ska jag mätta lite då och då, typ efter 2 veckor hela tiden. Lovar att försöka lägga upp allt här. Ska även ta före och efter bild. tycker det är bra att ta en före bild för om man går ner så ser man skillnaden mer och då blir man mer puschad att fortsätta!

Nej nu har jag inte tid mer. Ska dricka mitt kaffe sen blir det ner och träna :)

Tjingeling.