Lördag.

Usch vad jag är trött. Länge sen jag va såhär trött på morgonen och jag vet inte varför jag är så jävla trött, för jag la mig inte alls sent igår. Jaja skit samma. Ska snart iväg till praktiken, skiiiiiiiit skoj att behöva praktisera både idag och imorgon, ångest de luxe! Men ja, bara en vecka kvar sen och sen börjar skolan igen :( . Nej nu ska jag göra ve mig.

Här kommer lite bilder från min och hjärtats middag igår :)


Förrätt: Linus kräftsoppa (Sjukt god) , min limemarinerade räckmacka också hemmagjort vitlöksbröd.


Fint dukat. :) (förrätten igen)


Varmrätt: Pasta med hönsbuljong, sweet chili och räkor, gott!


Efterrätt: Min hemmagjorda hallon glass med hemmagjord maräng ovanpå :) gott!


Jag diskar haha.


Diskar lite mer... :P


Min älskling äter :)

Japps det va allt. Tjingeling!!


Fredagsmys!

Ledig idag, både jag och min älskling. Skönt! Så det blir en mysdag idag. Vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir nog bara att ta det lugnt och kolla film eller så. Alla andra ska väl antagligen ut och festa och det pallar inte jag när jag ska till praktiken imorgon.

Praktiken är bättre nu i alla fall, trivs lite bättre. Så det är ju skönt. Ska jobba både Lördag och Söndag och det är ju lite sådär små drygt. Men va fan, måste man så måste man ;). Sen är det ju bara en vecka kvar av praktiken. Sen skola igen. Har mitt gastronomi projekt arbete kvar som jag ska göra på en vecka + vi har prov nästan direkt efter praktiken.

Måste tvätta mina skor idag också, helt jävla leriga. Så jävla tråkigt väder det har varit de senaste dagarna och det skit vädret kommer ju antagligen att fortsätta. Usch.. Så skönt det hade varit att bara åka utomlands en vecka, till värmen! Vill.. :(

Nej nu har jag inget vettigt att skriva mer. Så ni får ha det bra!

Just det, tävlingen jag och hjärtat hade. (om vem som gick ner mest i vikt på en månad) den förlorade ju jag. Så mitt straff blev att han fick spruta ner mig med ISKALLT vatten. :( Och jag lovar, det var verkligen IS kallt, mina fötter frös nästan fast i marken haha. Här kommer tre bilder som svärmor tog när jag fick mitt straff. Bara kolla så nöjd min älskling ser ut!


Så äckligt nöjd han ser ut haha!


Försökte springa iväg men då spruta han efter mig :P.


Svärmor hade lagt en morgonrock i torktrumlaren så den var varm och go
när jag kom in :) Det va nice kan jag säga haha.

Så, nu har ni fått se bilderna och vet att jag inte kom undan straffet hur mycket jag än ville haha.


Tjingeling!



Aaaaaah!

Arg e jag nu haha. Har försökt tanka på mitt sketna kontank kort typ 15 gånger men nej det går inte. Står bara "Laddning av kontantkort kan ej genomföras. Vänligen försök senare". Sjukt irriterande. Men ja sånt e livet.

Är färdig och så nu så ska ta bussen om ca 20 minuter. Fick ont i magen nu också som vanligt. Hatar min jävla mage. Fattar inte varför jag alltid har ont.

Efter praktiken blir det iväg till väla och köpa jacka. Det behövs för jag hara bara en sommar jacka haha. Skit kallt är det ute också.

Nej nu har jag inte tid mer.

Tjingeling.



Praktik imorgon.

Igår var jag som sagt på Dop för Linus mosters lilla flicka. Hon är så himla söt :). Efter dopet käka vi en massa god mat och satt och snackade. Mycket trevligt. Efter det hade jag och älsklingen mys kväll med glass och gottgott!

Idag händer det inte mycket, blir en lugn kväll då det är praktik imorgon klockan 10 för mig. Hoppas nu det går bra och att alla e trevliga :).

Efter praktiken ska jag till väla och handla jacka. Sen är det inte mycket mer.

Tjingeling.


Shiiiiiiiiiet :P

Jag fick VG på mitt Hotellkunskap prov! I cant get it.. Har varit helt nervös och irriterad sens igår bara för jag trodde helt och hållet att jag skulle på IG. Men icke sa nicke. Så nu är jag jävlar i det glad!! En rutten sak däremot är att vi som går yrkesvux inte är inskrivna mer än till december. Så man måste söka in på kursen igen, drygt de luxe!

Snart tänkte jag fixa mitt löshår sa jag har det fixat till imorgon.

Har inte mer att skriva haha. Skulle bara säga att jag fick VG! ;)

Så ha en skäggig dag alla skägg därute haha.


Time for bed !

Min dag idag har väl varit sådär. Hade prov i Hotell A och det gick inte bra alls :(, stod helt jävla still i huvudet på mig när jag satt mig ner och fick provet framför mig. Men jag skrev på de frågor jag kunde och gissade på resten typ. Så jag kan ju hoppas på ett godkänt även om jag tror att det är typ 30% chans att det skulle bli så. Men det är inget jag kan göra åt nu. Får egentligen skylla mig själv som inte börjar plugga i tid och inte läser igenom det tillräckligt noga. Så jag har som sagt bara mig själv att skylla. Efter skolan så drog jag ner till Roys där jag ska börja min praktik på måndag. Snackade lite med han som ägde stället och så. Hur trevlig som helst :). Så ska börja klockan 10 på måndag. Rätt skönt att man inte börjar tidigare. Efter det stack jag hem till syster min och snackade, drack kaffe och lekte med Emil. Sen tog jag bussen hem vid 18.30 tiden och så åt jag någon bit pizza. Sen har jag gjort mitt arbete i Servering, skulle skriva om Rom (drycken). Gick rätt snabbt så nu har man gjort det.

Imorgon är det skola igen, får reda på provet vi gjorde idag och lite annat. Vill inte få reda på prov resultatet haha. Men va fan, får jag inte godkänt så får man ju komplettera. Efter skolan blir det myskväll med hjärtat, ska även ner till stan och handla byxor till honom. Sen Lördag är det dop. Så får jag äntligen inviga min nya klänning :D.

Just det, jag hade ju ett mål att jag ska gå ner 1 kilo i månaden (minst) och jag har gått ner till 63.3 kg, innan vägde jag 64,9 kg. Så denna månaden har jag klarat det ;).

Nu ska jag i alla fall göra klart de sista uppgifterna vi hade till imorgon och sen ska jag sova, så NattiNatti gott folk :)

Tjingeling!


Dumma dumma mage! :P

Har varit i skolan idag men gick tidigare för att min mage är knäpp och gör ont lite när den vill. Så jag orka inte sitta kvar. Nu sitter jag hemma hos hjärtat och väntar på att han ska sluta så vi kan äta något litet, är svin hungrig men jag orkar inte göra något själv haha :P.

Imorgon är det Gastronomi :( Blööö haha. Nej men vi ska laga mat imorgon så det kan nog bli kul. Skulle dock inte förvåna mig om vi bara för göra en sås eller något haha. Ska inte vara så negativ :P.

Måste börja plugga in provet till torsdag också så man klarar det.

Nu orkar jag inte skriva mer.


Om typ 2 månader är det juuuuul :D Wiii! haha..
Älskar julen :) Tycker det är mysigt.
Bilden är 1 år gammal typ.

TJINGELING!


Söndag..

Tiden går alldeles för snabbt på helgen :( . Så nu är det skola imorgon igen, 08.30-15.30. Också kommer det vara svinigt kallt när man går upp imorgon bitti och ska ta bussen. Usch pi vad jag inte alls vill gå upp så tidigt imorgon. Vi ska börja ny kurs imorgon, Servering. Skojiigt!

Trött jag blev nu helt plötsligt, blir ner och ta en cigg sen softa tills man somnar.

På lördag ska jag inviga min klänning på Lovis dop :) Kommer bilder sen när jag fixat, efter lördag då :P

Nej nu fåre va nock...

p.s jag vet att jag är skit dålig på att skriva blogg nu för tiden. Men det är mycket också för att jag inte har någon egen dator just nu då jag bor hos mitt hjärta och min data står kvar hemma hos mig. Tanken är att jag ska fixa en laptop, men den tiden den sorgen ;). Sen kan jag ju inte bara sitta och skriva blogg hela tiden och ockupera min älsklings data haha. Så jag lovar att bli bättre så fort jag fått en laptop ;).

Tjingeling.


Då har man klänning till dopet :)

Ska ju snart på Lovis dop (Linus mosters flicka), så då fick jag inhandla en klänning. Hittade en på Gina Tricot, en på vero moda men kunde inte bestäma mig vilken jag skulle ha, så bestämde mig för att kolla vidare.. Så gick vi till Esprit och direkt när jag och hjärtat kom in i affären så fasta båda på en klänning. Min första tanke var "den kommer inte sitta bra" men jag testa den och visst fan satt den helt OK! Så den blidde det ;)

Och för er som inte vet, så är jag jävligt svår när det gäller klänningar och sådant. Då jag aldrig har varit speciellt feminin haha. Har alltid varit lite av en pojk flicka :P . Alltid gått i joggingbyxor och tjocktröja haha. Så det är väl på tiden att det blir lite mer kvinna av mig ;)

Här är den :D



Både jag och hjärtat tyckte den va skit fin så :). Ser dock finare ut i verkligheten tycker jag. Nice!
Ska lägga in bild sen efter dopet på hur den ser ut på :)
Nu orkar jag inte skriva mer..

Tjingeling!


Uttråkad och trött!

Sitter och segar som en get, känner mig så sjukt seg i hela kroppen och huvudet. Ändå har jag inte gjort speciellt mycket idag. Knappt gjort någonting fan haha. Mitt hjärta kollar på sketna fotbollen mellan Holland och Sverige. Sverige kommer förlora så jag tycker inte ens det är lönt att bry sig haha!

Fan va uttråkad jag är nu. Vet inte ens vad jag ska skriva i min blogg, står helt still i huvudet.


ByeBye!


Min dag idag.

Såhär har min dag sett ut idag..
* Rättegång 9.30. Gick bra, vill inte skriva vad det handla om och så vidare här. Men det är inte jag som gjort något dumt så tro inte det ;) haha!
* Tvättat mitt löshår.
* Gjort det sista till mitt arbete i försäljning/Service, så nu är det färdiiigt. Skönt!
* Flätat mitt löshår :P haha.

Ja det är väl nästan allt tror jag.. Nu snart ska jag göra uppgiften i hotellkunskap som vi har till imorgon sen blir det lugnt. Skola imorgon 8.30-12.00 sen efter det ska jag och min grupp iväg till Best Western på studiebesök, sen fixar vi nog uppgiften efter. Sen blir det inte mycket mer imorgon. Jo träna ska jag också..

Nu jävlar är det BESTÄMT att jag ska gå ner till 55 kg innan Juni nästa år. Så sant som det är sagt. Jag vet redan nu att jag kommer ha mina dagar då jag kommer skita i träningen, äta skit mat osv.. Men så får det helt enkelt vara. Så länge jag går ner mina 9 kilo så är jag nöjd. Jag har sagt som så att det blir ungefär 1 kilo i månaden som ska bort! Det ska ju fan inte va så jävla svårt, eller?
Så den 12 November ska jag väga MINST 63,9 kg. (ett kilo mindre än nu då asså)

Nej nu har jag faktiskt inte tid att skriva mer. Ska plugga vidare!

Har iofs glömt skriva att jag och älsklingen firade ett år i söndags :) Tiden går snabbt som satan, tycker jag i alla fall. Vi firade det med hemmalagad mat och massa mys! Han fick en ring och ett kort av mig och jag fick en jätte fin stor ros <3 Jag har världens underbaraste pojkvän, även om han är lite ding ibland ;). Men jag älskar honom så otroligt mycket ändå!!


Jag och hjärtat för ungefär ett år sedan,
precis i början av vårat förhållande om jag har rätt för mig :P!


Tjingeling!




Blöööö!

Just nu så känner jag mig helt och hållet bara blööö. I början av året (typ) vägde jag 60 kg nu väger jag 64,9 kilo. NOG ROLIGT! Sjukt jävla irriterande och äckligt är det.. Jag mår verkligen inte bra alls av detta. Vill knappt se mig själv i spegeln.. Sen vet jag att många tänker "fan va hon gnäller", "hon e inte tjock", "gör något åt det då" ....osv.
Ok jag gnäller, men sån är jag och det är min blogg så då gnäller jag hur mycket jag vill här haha. Och nej jag kanske inte är TJOCK men jag är inte SMAL iheller. Jag skiter i vad folk säger, för om JAG inte är nöjd med min kropp så är jag inte. Så enkelt är det! Och ja jag kan säkert göra något åt det, men det går inte så snabbt som jag vill. För det är så att jag har inte tålamod för 5 öre. Jag kan inte hålla mig ifrån gottgott, fet mat och jag skippar min träning lite då och då. SÅ ja jag vet att det är mitt eget fel att jag gått upp i vikt. Men jag får ändå gnälla här huuuur mycket jag vill!!!

Tvingar ingen och läsa ;)

Jag hade kunnat säga och skriva att NU ska jag börja ta min träning på allvar och NU ska jag sluta äta en massa skit och sluta dricka läsk och bla bla blaaaaa.. Men det tänker jag inte göra, för jag håller aldrig det ändå. Den gången jag väl börjar få ordning på min träning och min mat, den dagen ska jag skriva det här haha..

Nej usch, nu har jag inte ens lust att skriva mer.

Imorgon: Rättegång.. (Lediga från skolan)
Onsdag: Skola och sen studiebesök med min grupp på Best Western hotell.

TJINGELIIIIIIIIIIING!


Så känner jag mig just nu....



En helt vanlig tisdag idag.

Sitter hemma hos hjärtat och tar det lugnt nu ett tag innan jag ska sätta igång med Gastronomi läxan vi har till imorgon. Typ 7 sidor vi ska göra, drygt som fan men det måste ju göras! Igår va det skola, vi hade hotellkunskap. Och eftersom jag inte redovisa förra veckan så fick jag redovisa igår. Trodde det var fler än mig som skulle redovisa men det va det icke, så då blev jag ännu mer nervös haha. Hatar verkligen att redovisa. Men jag tror det gick bra i alla fall. Ingen som klaga ;) haha. Så nu har man gjort det. Skönt att det är över! Fast det blir ju såklart fler redovisningar :( blöö.

När jag har gjort klart läxan till imorgon så ska jag ner och träna med Marie. Fan mer än 2 veckor sen jag tränade sist. Har inte haft orken till det. Så nu får jag fan sätta igång igen..

Just det... Tävlingen som jag och min älskling hade.. Vem som gick ner mest på en månad och så. Gissa vem som förlora :( JAG! SNYFT!! hahaha. Så det blir jag som får bada nu i Oktober. USCH vill fan inte haha. Ska försöka att inte säga något så det glöms bort ;) mohaha! Jag förlora eftersom jag gått upp 2 kilo medans han varken hade gått upp eller ner. Så ja, man har sjuk ångest. Väger fan 64 kilo nu. Dom ska ner igen! Så enkelt är det.

Nej nu har jag inte tid mer. Ska dricka kaffe och plugga!

Tjingeling!