Tankeställare.

Idag när jag vaknade var jag lika tjurig och gnällig som vanligt. "Vill inte praktisera", "Tråkigt" osv.. Satte mig på bussen och åkte iväg till praktiken och helaaa vägen dit så tänkte jag bara på att jag ville hem och inte ville till praktiken för den är tråkig. Jag kom dit, va fortfarande lika tråkig och tjurig och typ gjorde det dom sa och stod tyst. MEN sen när jag väl satt och åt frukost i lugn och ro så bara kom en tanke upp i huvudet och den tanken var "VARFÖR är jag så jävla negativ och gnällig till allt?". Liksom egentligen, va fan ger det mig att sitta och tänka att allt e jobbigt och tråkigt och bara gnälla och sura?! Det ger mig inte ett skit! Har fan inte tänkt på det innan. Har nog inte lagt märke till det själv, men nu gjorde jag helt plötsligt. Jag är jävligt negativ till mycket :/. Va fan ska jag vara det för.. I alla fall.. JAG BESTÄMDE mig för att nu är det helt enkelt slut med detta jädrans negativa humöret och slut med tjurigheten. NU ska jag tänka positivt till allt!! Istället för att tänka "ÅÅH va jobbigt att praktisera, det är tråkigt" så ska jag tänka "Jag kommer upp i tid, umgås med människor, får lära mig nya saker och sitter inte bara hemma och blir fet" haha :P. Nej min ni fattar.. Jag ska inte bara tänka så om praktiken, ska tänka positivt om allt! Även om jag känner att det är sjukt tråkigt någon kväll att jobba till exempel så ska jag vända de tankarna till att jag tjänar pengar och kan resa med min pojkvän kanske.

I alla fall så kan jag säga som så att efter den frukosten så blev allting mycket roligare. Jag slutade tänka att det var jobbigt att springa upp och ner för trapporna, att det var tråkigt att göra samma bakelser osv. Istället tänkte jag att bakelserna blev finare ju mer jag har gjort dom, det gick snabbare.. Jag började snacka och skoja med folket där och fråga om jag fick hjälpa till med mer saker, som till exempel göra tårta. Så idag har jag haft tio gånger roligare, jag har lärt känna folket mer där och tiden gick tio gånger snabbare!

Med detta inlägget vill jag bara komma till slutsatsen och säga att från och med nu är det slut med min negativitet! Varenda gång jag tänker något negativt eller är tjurig, gnällig så ska jag knipa mig själv hahaha! Det är dags att den positiva Linda kommer fram från mörkret och den negativa kryper lååångt ner i mörkret! ;). MEN jag får vara LITE negativ när jag har mens ;) hahahah det hör faktiskt till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback