Storm.

Himla storm ute och har varit halva dagen och hela kvällen, klass 3 varning. Internet krångla och försvann hos oss precis, men kom tillbaka nu igen. Har trott att strömmen också skulle gå men än så länge så har bara lamporna blinkat till lite då och då. Har fixat lite saker och ting idag. Var rätt så jävla förbannad igår över en sak som jag inte tänker skriva här, men det är fixat nu :). Halvt iaf..

Imorgon (min födelsedag) ska jag ut till Ikea och göra lite ärenden. Tänkte även sticka in på New Yorker och kolla om dom har fixat så att man kan handla med presentkort där nu :) Så jag kan handla min fina BH! Helt kär i den haha. Visar den när jag köpt den. Sen tänkte jag köpa något annat fint klädesplagg också, nägot man kan ha på Nyår kanske. Får se vad jag hittar!

Nu är klockan snart 12 och då får jag min lön :P haha. Tänkte betala mina räkningar, det roligaste som finns haha. Sen ska jag och älsklingen krypa ner och kolla Greys Anatomi ett tag sen blir det sängen. Hjärtat ska upp 8 imorgon och det är ju jag som får väcka honom (han vaknar inte själv, sover som en stock). Så får jag se om jag går upp med honom eller sover någon extra timme.

Denna vecka ska jag jobba Onsdag-Dickens, Torsdag-Tivoli och Fredag-Sundspärlan. Ska bli rätt kul och jobba på sundspärlan igen. Skit trevlig personal ju och man får dricka hur mycket redbull man vill hahaha, de e najs! Känns dock lite halv konstigt att jag är ledig en lördag, det var ett bra tag sen. Och festa gör man ju inte längre, det orkar jag inte haha, så får väl bli en lugn mysig lördag! Nej nu har jag inte något mer roligt att skriva. Så ha det så bra så länge.

Hoppas ingen farit illa i stormen <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback