Tjenixen

Skolan var som vanligt idag, orkar inte skriva en massa om vad vi gjorde och så vidare. Åt i alla fall lunch på rödbetan idag igen :) Blev biff lindström, stekt potatis och sallad idag, gottgott! Efter skolan träffade jag älsklingen min i stan sen åkte vi upp till väla och kolla efter mobil och till slut hittade jag en. Det blev en LG GT400. Kostade bara 1000 kr så det va nice, kollade i en annan affär sen och där kostade den 2000 kr ;). Det är kanske inte världens bästa mobil haha, men den har 5 mpx och det är med pekskärm så det räckte för mig..

Denna är det:


Det enda jag blev lite så där små sur över va att man inte fick med någon jävla USB kabel :/ Så hur fan ska jag kunna lägga in mina bilder på datorn?! Ångest de luxe, blir att jag får köpa en då. Sen fanns där ingen blixt på kameran iheller men jag hoppas det blir bra bilder ändå :). Jag försöker lära mig att använda den nu också haha. Jag kan ju säga att det går inte så bra än att skriva sms och så haha, inte van vid pekskärm fan. Men det löser sig, tar bara tio minuter att skicka ett sms.

Nej nu ska jag lägga mig och kolla tv. Skola imorgon igeeeen... Sen träning och sen hem en runda till Sandra och till slut hem till min älskling.

Puss&Kram


Kommentarer
myrann

Svar: Tack :)



Kul du hitta mobil idag :D



Ehm den adressen jag har utskriven här ska funka. Har provat lägga till dig nu iallafall.

2010-08-25 @ 20:04:23 URL: http://myrann.blogg.se/
krilleman

nice med ny mobil :)

2010-08-25 @ 20:07:28 URL: http://krilleman.wordpress.com
myrann

Svar: prova lägg till mig [email protected] och funkar inte det så logga ut och in så kanske det går.

2010-08-25 @ 20:11:48 URL: http://myrann.blogg.se/
myrann

Svar: Okej jag provar!!

2010-08-25 @ 20:19:28 URL: http://myrann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback